آکادمیا کافه
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا (/Thread-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AA%D9%85%DA%A9%D9%86-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-Bank-Statement-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - keivan68 - 22-03-2014

(22-03-2014, 06:32 AM)'M1KE' نوشته: دو نوع BS وجود داره یکی اونی که به دانشگاه میدین و احتمالن همراهش یک فرم تعهد تمکن مالی (Affidavit) هم می دهند که امضا کنید که نشون بده خودتون یا یک حامی مالی دیگه می تونه هزینه های شما رو متقبل بشه و بعد به شما پذیرش رسمی یا همون I-20 رو می دهند. یکی هم BS ای هست که می بایست به سفارت بدین.
BS ای که به سفارت میدین از بانک های داخلی باشه مشکلی نداره. ولی اونی که دانشگاه از شما می خواد رو همونطور که دوستمون هم گفتن با رایزنی با مسوول ثبت نامشون راضی شون کنید که از حساب های داخلی بگیرین. اگر نشد که می بایست یک آشنایی چیزی در خود آمریکا پیدا کنید که به شما BS بده و در بدترین خالت می بایست بی خیال اون دانشگاه خاص بشین. مهم اینه که سفارت BS های بانک های داخلی رو می پذیره و دست کم با دانشگاه های دیگه یا در شرایطی که خودشون فاند داده باشن مشکلی نخواهید داشت.

آقا ممنون، راهنماییت خیلی مفید بود. 
اما ببین یه مساله ای هست اینجا: من میتونم از آشنامون تو امریکا bs بگیرم (بنده خدا لطف کرده به مبلغ 150 هزارتا فرستاده در حالیکه من سالانه 13 هزارتا تو H-20 ام اومده) همونطور که گفتم گرفتن bs از کسی غیر از پدر و مادر و مخصوصا اگه اون فرد مقیم امریکا باشه ممکنه در گرفتن ویزا مشکل پیش بیاره. مضاف بر اینکه من رشته م حساس هم هست و نمیخوام این ریسک رو متحمل بشم. 
شنیدم دانشگاه در فرم I-20 مینویسه که چه کسی آدم رو ساپورت مالی کرده و خب I-20 رو باید داد دست سفارت که این موضوع خطریه! آیا من میتونم bs پدرم رو بدم سفارت؟ سفارت به کسی که توی I-20 به عنوان پشتیبان مالی ذکر شده نگاه نمیکنه؟
بی زحمت پست قبلیم رو هم بخونید و درباره ایده م نظرتون رو بفرمایید Smile

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - M1KE - 22-03-2014

راستش رو بخواهید من خودم تا به حال این مشکل رو نداشتم. بله روی I-20 می نویسند که هزینه ها توسط دانشگاه تامین میشه یا فرد دیگری. ولی لزوما دانشگاه اسم شخص رو به طور دقیق نمی نویسه. مثلن اگر از حساب شخصی خودتون بدین ممکنه بنویسند Family. این موضوع به مسوول موردنظر در دانشگاه بستگی داره. ولی خب شما فرض رو بر این بگذارید که اسم دقیق حامی برای سفارت مشخص باشه.

به نظرم ضرورتی نداره فردی که حامی مالی شما برای دانشگاه شده با اونی که برای سفارت میدین یکی باشه. به عبارتی شما می تونید دو یا چند حامی مالی داشته باشین. به سفارت که میرین می تونید نامه خودتون که از بانک های داخلی تهیه شده رو ببرین و اگر در سفارت پرسیدن بگین که نسخه ای که اون آشنای شما در آمریکا داده در دست دانشگاه هست و شما نداشتین که با خودتون به سفارت ببرین و بنابراین از حساب خودتون دادین و به احتمال زیاد هم هزینه ها رو از حساب شخصی خودتون میدین و نه از حساب اون آشناتون. یعنی واقعیت رو بگین که چون دانشگاه از بانک های آمریکایی میخواسته شما مجبور شدین از اون آشناتون بگیرین وگرنه هزینه ها رو خودتون میدین.

اگر نتونید دانشگاه رو راضی کنید که BS از بانک های داخلی ایران بدین فکر نمی کنم بشه کار خاص دیگه ای کرد و به هر حال فرض رو بر این بگذارید که سفارت میدونه شما اسم چه کسی رو به عنوان حامی به دانشگاه معرفی کردین.

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - mahyarelc - 22-03-2014

(22-03-2014, 04:26 PM)'keivan68' نوشته:
آقا ممنون، راهنماییت خیلی مفید بود. 
اما ببین یه مساله ای هست اینجا: من میتونم از آشنامون تو امریکا bs بگیرم (بنده خدا لطف کرده به مبلغ 150 هزارتا فرستاده در حالیکه من سالانه 13 هزارتا تو H-20 ام اومده) همونطور که گفتم گرفتن bs از کسی غیر از پدر و مادر و مخصوصا اگه اون فرد مقیم امریکا باشه ممکنه در گرفتن ویزا مشکل پیش بیاره. مضاف بر اینکه من رشته م حساس هم هست و نمیخوام این ریسک رو متحمل بشم. 
شنیدم دانشگاه در فرم I-20 مینویسه که چه کسی آدم رو ساپورت مالی کرده و خب I-20 رو باید داد دست سفارت که این موضوع خطریه! آیا من میتونم bs پدرم رو بدم سفارت؟ سفارت به کسی که توی I-20 به عنوان پشتیبان مالی ذکر شده نگاه نمیکنه؟
بی زحمت پست قبلیم رو هم بخونید و درباره ایده م نظرتون رو بفرمایید Smile

درود
تا اونجا که اطلاع دارم اسم فرد حامی مالی تو I-20 ذکر میشه. برای همین به نظرم بهتره درصورتیکه از فردی در خارج ایران BS میگیرین یک فرمی نامه ای چیزی بگیرین (اگه بشه رسمی باشه چه بهتر) که طرف مورد نظر بصورت جدا ضمانت شما رو میکنه که اگه سفارت خواست مشکلی پیش نیاد
کلا برای این شرایط به نظرم همین توضیح رو به سفارت بدین بعید میدونم اثر منفی بگذاره. در صورتیکه بپرسن ضامن مالی شما کی هست میتونین BS داخل ایران رو نشون بدید و از ساپورت خانواده بگین. بعد بگین که با توجه به الزام دانشگاه که شخصی از خارج ایران باید ضامن میشده اینم ضامن خارجم هست که تو I-20 هم ذکر شده. 
در مورد واریز پول من متوجه منظورتون نشدم درست که میخواین حساب به اسم کس دیگه ای (غیر دارنده خساب اصلی) باز کنین و BS بگیرین؟ اگه همچین چیزیه یکم به نظرم بعید هست چون مدارک اقامتی شخص باید موجود باشه
ضمنا حواستون باشه کلا برای گرفتن BS از بانکهای امریکا معمولا به سرعت این کار انجام نمیگیره. تو ایران شما پول میریزین فردا BS میگیرین ولی معمولا در بانکهای امریکا BS در روز خاصی از ماه (مثلا وسط ماه) برای مشتری update میشه.
خواستم این مورد رو بگم که دقیقا جست و جو بکنین که از لحاظ زمان بندی به مشکل نخورین

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Context - 23-03-2014

(30-01-2014, 04:11 AM)'Leopold' نوشته: نقل قول نکردم تا دوستان دیگه هم نظرشون بدن.
1- BS به مدت 6 ماه اعتبار داره.
2- شعبه مرکزی بانک تجارت که امور ارزی داره باید انجام بده. واسه من که بانک ملی بود انجام داد.
3- اگه حساب به اسم پدرتون باشه نیازی به ضمانت محضری نیست. واسه اطمینان بهتره بعد از اسم پدرتون داخل پرانتز نوشته بشه Father of xxx که xxx اسم خودتون هست. اگه موافقت نکردند مشکلی نیست چون اسم پدرتون در پاسپورت شما هست.
4- من واسه بانک ملی صبح ریختم تو حساب BS نیم ساعت گرفتم و بعدش حساب خالی کردم. شما چون پول همون روز میخواید به حسابتون واریز کنید بهتره فقط صورت حساب بگیرید چون شما گردش خوبی ندارید. 

سلام. میشه بپرسم شما تو کدوم شعبه بانک ملی این کار رو کردید که فقط صورت حساب رو بهتون دادن؟ هر چه سمپل من دیدم، گردش هم نوشته بود.

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - M1KE - 23-03-2014

به جاي صورتحساب بايد بهشون بگين گواهي مانده حساب مي خواهين. بانك هاي خصوصي كه من باهاشون قبلن سر و كار داشتم اگر يك روز پول رو در حساب بگذارين بهتون اين گواهي رو به فارسي يا انگليسي به درخواست خودتون ميدن. دولتي ها رو باهاشون زياد سر و كار نداشتم.

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Dr.Roya - 14-04-2014

سلام و مرسی از اطلاعاتتون.من پذیرش با  TA  در SDSU  دارم.دانشگاه ازم خواسته $8162 تا BS تهیه کنم که من حدود $20000 تاییدیه از بانک گرفتم.
آیا می تونم از این تاییدیه که به اسم پدرم هست برای ویزام (سفارت امریکا در دبی،البته نمی دونم ربطی داره یا نه!)هم استفاده کنم ؟

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Leopold - 14-04-2014

بله همین 20000$ واسه سفارت هم ببرید فقط از تاریخش نباید بیشتر از 6 ماه گذشته باشه. پیشنهاد میشه که BS واسه دانشجوها به اسم والدین باشه.
(14-04-2014, 10:28 PM)'Dr.Roya' نوشته: سلام و مرسی از اطلاعاتتون.من پذیرش با  TA  در SDSU  دارم.دانشگاه ازم خواسته $8162 تا BS تهیه کنم که من حدود $20000 تاییدیه از بانک گرفتم.
آیا می تونم از این تاییدیه که به اسم پدرم هست برای ویزام (سفارت امریکا در دبی،البته نمی دونم ربطی داره یا نه!)هم استفاده کنم ؟

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - ahmadpashaei - 15-04-2014

برای گرفتن bank statement آیا باید پول رو به حساب خاصی منتقل کرد؟یعنی ضامن باید حساب جدیدی در شعبه بانم مشخصی باز کنه و از اون شعبه گواهی مانده حساب بگیره؟اصلا چه بانکی عامل این کار هست؟این گواهی رو کدوم ارگان صادر می کنه؟سازمان مرکزی اون بانک یا خود بانک مرکزی؟

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Torkan - 15-04-2014

(15-04-2014, 12:06 AM)'ahmadpashaei' نوشته: برای گرفتن bank statement آیا باید پول رو به حساب خاصی منتقل کرد؟یعنی ضامن باید حساب جدیدی در شعبه بانم مشخصی باز کنه و از اون شعبه گواهی مانده حساب بگیره؟اصلا چه بانکی عامل این کار هست؟این گواهی رو کدوم ارگان صادر می کنه؟سازمان مرکزی اون بانک یا خود بانک مرکزی؟

سلام
خیر به حساب خاصی لازم نیست منتقل بشه. شما به مقداری که در bs اومده حالا یکم بیشتر ترجیحا پدر یا مادرتون پول به حسابشون واریز میکنن یا احیانا اگر داشته باشن که چه بهتر (بلند مدت باشه یا کوتاه مدت مهم نیست فقط 6 ماه انقضا رو رد نکرده باشه) و شما از همون بانک عامل (پولی که در بانک هست بهتره بانکش از نوع ارزی-ریالی باشه تا مجبور نشین برین شعبه دیگه و همونجا بنویسن) bs میگیرید.
ارگان همون بانک هست که پول توش هست.
توصیه میشه بانکهای معتبر و غیر حساس (دولتی یا خصوصی هم مهم نیست در این مورد)... حساس منظورم موسسات مالی و اون بانکهای تازه به دوران رسیده هست!!
نیازی به رفتن به بانک مرکزی نیست.
انواع bsهم تو همین فروم موجوده.
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9%DB%8C-Bank-Statement-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7?pid=43715#pid43715

بااحترام

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Simon2007 - 15-04-2014

(14-04-2014, 10:28 PM)'Dr.Roya' نوشته: سلام و مرسی از اطلاعاتتون.من پذیرش با  TA  در SDSU  دارم.دانشگاه ازم خواسته $8162 تا BS تهیه کنم که من حدود $20000 تاییدیه از بانک گرفتم.

سلام

مبلغتون بالاست و اين احتمال ميره آفيسر بهتون گير بده. شايدم هيچ اتفاقي نيوفته اما شما راه بهانه گيري رو باز گذاشتيد مبلغ رو ببريد روي 10- 12 تا . گفتم كه ممكنه اتفاقيم نيوفته اما توصيه نميشه بيش از ملبغ I-20‌كه اونم فاند شما پوشش ميده. بله به اسم ايشون موردي نداره. بازم تصميم با خودتونه. 
شادزي