آکادمیا کافه
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%A8%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - m.ost - 06-11-2012

اگر سایت دانشگاه های مختلف رو ملاحظه کرده باشین اکثرا در یک جمله توضیح میدن که همه فاکتورهای متقاضی با هم در نظر گرفته میشه. لزوما یک نفر به خاطر داشتن معدل پایین ممکنه رد نشه. مگر اینکه دانشگاه یک مینیمم قید کرده باشه و بسیار هم روی اون سخت گیر باشه (مثل برخی از دانشگاه های کانادا)
اهمیت معدل کارشناسی به این دلیل هست که معمولا در این مقطع فرد تحقیقات خاصی انجام نمیده و یک سری درس رو پاس میکنه. بنابراین مهمترین ملاکی که میشه از عملکرد فرد در این مقطع داشت معدل هست. البته برخی از دانشگاه ها نمرات دروس تخصصی رو هم به طور خاص بررسی میکنند.
به صورت خلاصه باید بگم که با اینکه معدل کارشناسی یکی از مهمترین عوامل در گرفتن پذیرش هست اما تنها عامل نیست و سایر فاکتورها میتونن تا حدی اون رو پوشش بدن. مانند نمره بالا در آزمون GRE (برای آمریکا بسیار مهم)، معدل بالا در مقطع ارشد، نمره بالا در آزمون زبان و داشتن مقاله
بنابراین اگر فردی معدل پایینی داره بهتره سایر فاکتورهای موثر از جمله موارد ذکر شده رو تقویت کنه.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Karim - 08-11-2012

(08-11-2012, 11:23 AM)MAJID نوشته: ممنونم اقا بابک .منم تاثیر gre رو زیاد میدونم اما چیزی هستش که با وقت گذاشتن بهش میشه رسید الان 1200 شدم اما باز تا سال دیگه هم میخونم تا اگه همه چیز اوکی باشه بالای1300 بشم.معدل ارشد هم 17 هستش .همون 4 میشه.حتما همین کارو میکنم.

1200 سبک قدیم یاجدیدرو تبدیل کردید به جدید؟
بنظر من( هرچند این نظرم ممکنه نظرات قبلیم رو رد کنه Huh ) ولی آزمون جدید دیگه آزمون قدیم نیست که با لغت حفظ کردن ملت نمره می آوردند، شما ای کاش تجربیات بچه ها رو در آزمون اخیر اکتبر تهران می خوندید. جالبه که برخی از بچه ها حتی گفته بودند تمام لغت ها رو می دونستندا مابعلت تشابه گزینه نمی تونستند جواب بدهند!
حتی ریدینگ های این آزمون هم شاید درکشون راحت بود و لی سوالاتش سخت بودند. زیرا سوالات بنظر می رسه که توسط متخصصین رشته منطق طرح شده باشه برخلاف بقیه آزمون ها ی زبان که سوالات توسط متخصص رشته زبان مطرح می شوندیعنی یک فرد باید به اصول علمی رشته منطق و حتی فلسفه! مسلط باشه تا بتونه جواب بده اصول رشته منطق به فارسی هم یادگرفتنشون سخته چه برسه به زبان دوم!
تا یک حدی میشه از عهده وربال بر آمد ولی وقت گذاشتن بیش از اندازه واسه این آزمون فایده نداره. مگر یک نفر شروع کنه در یک بازه زمانی طولانی کتاب های منطق و وفلسفه دبیرستان وحتی دانشگاهی رو به انگلیسی بخونه تا بتونه ازعهدشون به نحو احسن بربیاد وگرنه با تست زدن کاری ازپیش نمیره.
لغت حفظ کردن هم با نکردنش تفاوت خیلی فاحشی نمیکنه متاسفانه
ولی در مورد مقاله حداقل آدم مطمینه که یک چیز مفید در cv اومده و وقتی که میذاره ارزش داره. یه وقت آدم یک سال از عمرشو میذاره آخر کار می بینه جی آریش فرقی نکرد نمرش! gre هم یک نمره دست و پا شکسته کافیه پذیرش امریکا شد شد با همین نمره و مقالات نشد یک کشور دیگه. بجز آمریکا همه کشورهای دنیا پذیرش عمدتا ریسرچ محور هستند. محقق دوتا مقاله جون دار بده واسه خیلی از جاها حله. آمریکا هم اگه با نمره جی آریی دست پا شکسته و مقالات جون دار میشه پذیرش از جای خوب. ولی یک نفر وقشو بذاره روی جی آریی آخرشم نمرش خوب نشه و مقاله هم نداشته باشه خیلی ستمه!. واسه این مدل جی آریی تضمینی وجود نداره که اگه این کتابها خونده بشه دیگه حله!

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - blur - 08-11-2012

(08-11-2012, 02:02 PM)Karim نوشته: 1200 سبک قدیم یاجدیدرو تبدیل کردید به جدید؟
بنظر من( هرچند این نظرم ممکنه نظرات قبلیم رو رد کنه Huh ) ولی آزمون جدید دیگه آزمون قدیم نیست که با لغت حفظ کردن ملت نمره می آوردند، شما ای کاش تجربیات بچه ها رو در آزمون اخیر اکتبر تهران می خوندید. جالبه که برخی از بچه ها حتی گفته بودند تمام لغت ها رو می دونستندا مابعلت تشابه گزینه نمی تونستند جواب بدهند!
حتی ریدینگ های این آزمون هم شاید درکشون راحت بود و لی سوالاتش سخت بودند. زیرا سوالات بنظر می رسه که توسط متخصصین رشته منطق طرح شده باشه برخلاف بقیه آزمون ها ی زبان که سوالات توسط متخصص رشته زبان مطرح می شوندیعنی یک فرد باید به اصول علمی رشته منطق و حتی فلسفه! مسلط باشه تا بتونه جواب بده اصول رشته منطق به فارسی هم یادگرفتنشون سخته چه برسه به زبان دوم!
تا یک حدی میشه از عهده وربال بر آمد ولی وقت گذاشتن بیش از اندازه واسه این آزمون فایده نداره. مگر یک نفر شروع کنه در یک بازه زمانی طولانی کتاب های منطق و وفلسفه دبیرستان وحتی دانشگاهی رو به انگلیسی بخونه تا بتونه ازعهدشون به نحو احسن بربیاد وگرنه با تست زدن کاری ازپیش نمیره.
لغت حفظ کردن هم با نکردنش تفاوت خیلی فاحشی نمیکنه متاسفانه
ولی در مورد مقاله حداقل آدم مطمینه که یک چیز مفید در cv اومده و وقتی که میذاره ارزش داره. یه وقت آدم یک سال از عمرشو میذاره آخر کار می بینه جی آریش فرقی نکرد نمرش! gre هم یک نمره دست و پا شکسته کافیه پذیرش امریکا شد شد با همین نمره و مقالات نشد یک کشور دیگه. بجز آمریکا همه کشورهای دنیا پذیرش عمدتا ریسرچ محور هستند. محقق دوتا مقاله جون دار بده واسه خیلی از جاها حله. آمریکا هم اگه با نمره جی آریی دست پا شکسته و مقالات جون دار میشه پذیرش از جای خوب. ولی یک نفر وقشو بذاره روی جی آریی آخرشم نمرش خوب نشه و مقاله هم نداشته باشه خیلی ستمه!. واسه این مدل جی آریی تضمینی وجود نداره که اگه این کتابها خونده بشه دیگه حله!
تجربیات همه برو بچه های موفق نشون میده کسی که هدفش یه دانشگاه عالی تو امریکا هست متاسفانه باید نمره GRE بالایی داشته باشه و اگه مطالعه کنه حتما نمره خوبی میاره...و نمونه هایی وجود داره که بچه ها حدود یه سال خوندن و نمرات عالی آوردن پس این حرف شما که میگین یه سال خوندی و نمره نیاوردی اصلا منطقی نیست منتها باید اصولی بخونه آدم. لغت رو هم حتما باید تا یه حدی دونست...چون دایره لغاتمون خیلی محدودتر از native هاست. ولی از اون حد به بعد دیگه بهتره برا reasoning وقت گذاشت و سرعت خوندن و تحلیل رو بالا برد...مساله اینه که ماییی که با دو سه ماه خوندن امتحان دادیم مسلما وقت کمی گذاشتیم که برای تسلط به همچین امتحانی کافی نبوده...این زمانیه که احتمالا برا نمره خوب گرفتن برا native ها وقت کافی باشه!
البته این منافاتی با ارزش مقالات علمی نداره. و دوتا مقوله جدا هستن.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Shahrouz - 08-11-2012

کریم عزیز، برای ورود به دوره ریسرچ بیس استرالیا دیگه یک یا دو مقاله کافی نیست. باید شما 5-6 مقاله عالی داشته باشید. این 5-6 مقاله هم سخت تر از جی ار ای 1200 بدست میاد. آمریکا ورودش راحت تره.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Karim - 08-11-2012

(08-11-2012, 03:25 PM)blur نوشته: تجربیات همه برو بچه های موفق نشون میده کسی که هدفش یه دانشگاه عالی تو امریکا هست متاسفانه باید نمره GRE بالایی داشته باشه و اگه مطالعه کنه حتما نمره خوبی میاره...و نمونه هایی وجود داره که بچه ها حدود یه سال خوندن و نمرات عالی آوردن پس این حرف شما که میگین یه سال خوندی و نمره نیاوردی اصلا منطقی نیست منتها باید اصولی بخونه آدم. لغت رو هم حتما باید تا یه حدی دونست...چون دایره لغاتمون خیلی محدودتر از native هاست. ولی از اون حد به بعد دیگه بهتره برا reasoning وقت گذاشت و سرعت خوندن و تحلیل رو بالا برد...مساله اینه که ماییی که با دو سه ماه خوندن امتحان دادیم مسلما وقت کمی گذاشتیم که برای تسلط به همچین امتحانی کافی نبوده...این زمانیه که احتمالا برا نمره خوب گرفتن برا native ها وقت کافی باشه!
البته این منافاتی با ارزش مقالات علمی نداره. و دوتا مقوله جدا هستن.
درود برشما
خیر مطالعه اصولی هم به قول شما به معنای کسب نمره عالی در این آزمون نیست متاسفانه این آزمون رفرنس معلومی داره که اگه کسی بخونه تضمینی نمره میاره، کسانی هم که اگه نمره بالای 160 وربال آورد ه اند در ایران تعدادشون خیلی خیلی کم هست.
سوالات reasoning هم شما فارسی هم بخونی نمیشه جواب داد من سوالات GMAT داخلی که تقریبا شبیه ریدینگ ها greهست کتابشو دارم
سوالات و متن ها فارسی هم هستند خدایش از سوالات انگلیسی هم سخترند در صورتی واسه ما که زبونمون فارسی هست باید راحتر بشه جواب داد. حتی جالبه که کلید و توضحیات سوال هم که آدم میخونه گیج تر میشه واصلا نمیفهمه چرا این گزینه درست بود

ضمنا من نگفتم یک سال خوندم نمره نیاوردم!!
اتفاقا منافات با مقاله داره! کسی که یک سال فول تایم بذاره واسه این آزمون می تونه با همین یک سال مقالات خیلی خوبی بده ولی بخونه بعد از یک سال مثلا وربالش بشه 145 چه کاریه!؟

(08-11-2012, 03:27 PM)Shahrouz نوشته: کریم عزیز، برای ورود به دوره ریسرچ بیس استرالیا دیگه یک یا دو مقاله کافی نیست. باید شما 5-6 مقاله عالی داشته باشید. این 5-6 مقاله هم سخت تر از جی ار ای 1200 بدست میاد. آمریکا ورودش راحت تره.

شهروز جان،
شما اطلاعات و تجربه خوبی در زمینه اپلای در استرالیا داری اما بزرگوار 5-6 مقاله عالی Huh اگه کسی از اول ابتدایی تا دکتر و حتی پست دکتراش هم در هاروارد زیر نظر قوی ترین اساتید خونده باشه نمیتونه 5-6 مقاله عالی بدهد چون مثلا در دوره دکتری هم حتی قویترین پروزوال ها با بهترین امکانات نمیشه بیشتر از 2 یا 3 مقاله عالی ازشون بیرون کشید. چه برسه در ایران با این امکانات و محدودیت ها مالی وحتی نبود اساتید قوی چه جور یک نفر ارشد میتونه 5-6 مقاله عالی بدهد!

البته شاید تعریفت از عالی یه چیز دیگه باشه

شاد باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - blur - 09-11-2012

(08-11-2012, 11:43 PM)Karim نوشته: درود برشما
خیر مطالعه اصولی هم به قول شما به معنای کسب نمره عالی در این آزمون نیست متاسفانه این آزمون رفرنس معلومی داره که اگه کسی بخونه تضمینی نمره میاره، کسانی هم که اگه نمره بالای 160 وربال آورد ه اند در ایران تعدادشون خیلی خیلی کم هست.
سوالات reasoning هم شما فارسی هم بخونی نمیشه جواب داد من سوالات GMAT داخلی که تقریبا شبیه ریدینگ ها greهست کتابشو دارم
سوالات و متن ها فارسی هم هستند خدایش از سوالات انگلیسی هم سخترند در صورتی واسه ما که زبونمون فارسی هست باید راحتر بشه جواب داد. حتی جالبه که کلید و توضحیات سوال هم که آدم میخونه گیج تر میشه واصلا نمیفهمه چرا این گزینه درست بود

ضمنا من نگفتم یک سال خوندم نمره نیاوردم!!
اتفاقا منافات با مقاله داره! کسی که یک سال فول تایم بذاره واسه این آزمون می تونه با همین یک سال مقالات خیلی خوبی بده ولی بخونه بعد از یک سال مثلا وربالش بشه 145 چه کاریه!؟
موافق نیستم که نمیشه نمره بالا آورد...البته خودم که ناجور افتضاح زدم ولی گرچه سخته، مسلما شدنیه و البته بحث در این مورد بی فایده ست.
منظورم شمای نوعی بود نه اینکه خود شما یه سال خوندین و نمره نیاوردین دوست عزیز!
کسی که یه دانشگاه خیلی تاپ بخواد مجبوره هردوی GRE و مقاله رو داشته باشه و قرار نیست بین اینا انتخاب کنه. اگه راحت بود که همه پذیرش های تاپ می گرفتن!

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Shahrouz - 11-11-2012

(08-11-2012, 11:56 PM)Karim نوشته: شهروز جان،
شما اطلاعات و تجربه خوبی در زمینه اپلای در استرالیا داری اما بزرگوار 5-6 مقاله عالی Huh اگه کسی از اول ابتدایی تا دکتر و حتی پست دکتراش هم در هاروارد زیر نظر قوی ترین اساتید خونده باشه نمیتونه 5-6 مقاله عالی بدهد چون مثلا در دوره دکتری هم حتی قویترین پروزوال ها با بهترین امکانات نمیشه بیشتر از 2 یا 3 مقاله عالی ازشون بیرون کشید. چه برسه در ایران با این امکانات و محدودیت ها مالی وحتی نبود اساتید قوی چه جور یک نفر ارشد میتونه 5-6 مقاله عالی بدهد!

البته شاید تعریفت از عالی یه چیز دیگه باشه

شاد باشید
درود

رده بندی ژورنالهای Thomson( اصطلاحا آی اس آی) در استرالیا ممتاز A*، عالی A، خوب تا بسیار خوب B و متوسط پایین تا نسبتا خوب c و سایر ژورنالها هستند.
حدود 62 درصد ژورنالها در رده C یا پایینتر، 30 درصد رده B،
کمتر از 6 درصد رده A ,
2 درصد رده a* هستند.
لینک رده بندی ژورنالها
http://www.arc.gov.au/zip/ERA2010_journal_title_list.zip

من سه مقاله اکسپت اسم اول(نویسنده مرجع) عالی در ژورنالهای A، یک مقاله مینور ریویژن A*، یک مقاله سابمیت A*، دو مقاله B و یک مقاله C حین اپلای داشتم.(3 مقاله سابمیت دیگر هم درژورنالهای رده عالی یا A دارم) تا به حال هم جز ریجکت حاصلی نداشتم.
مثلا ژورنالی مثل Pharmaceutical development and technology جز ژورنالهای مرتبه C،
Journal of applied polymer science جز ژورنالهای مرتبه b
Soft Matter
ACS NANO
جز ژورنالهای مرتبه a
Cell, chemical communicationو nanoletter و nature و lancet جز ژورنالهای مرتبه a* محسوب می شن.

مثلا در رشته شما ژورنالهایی مثلAnnual Review of Genetics (ایمپکت فکتور 23) ژورنال ممتاز، Current Opinion in Genetics & Development ( ایمپکت فکتور8) جز ژورنالهای عالی و American Journal of Medical Genetics Part A ( ایمپکت فکتور 2.7 ) جز ژورنالهای خوب محسوب می شه و Biochemical Genetics (ایمپکت فکتور حدود 1 ) یا Biotechnology and Bioprocess Engineering (ایمپکت فکتور 1.3) جز ژورنالهای متوسط پایین.

اینکه این ژورنالها مقاله دادن راحت تره یا جی ار ای خوندن و1200 آوردن بستگی به خودتون داره.

برای ورود به G8 اگر انسان بسیار خوش شانسی نباشید، معدل بسیار بالا(کارشناسی و ارشد بالای 18) و یا چندین مقاله عالی ضروری است. اونم برای ایرانی ها!
بدون معدل برای ورود به استرالیاG8 باید واقعا OUtstanding researcher باشید.
یکی از دوستان من با 22 مقاله از دانشگاه کوئنزلند ریجکت شدند. (مقالاتشون عمدتا خوب یا نسبتا خوب بود، معدل کارشناسی 13.5 و ارشد 18)

blur عزیز برای ورود به دانشگاههای تاپ آمریکا،معدل و جی ار ای بسیار بالا کفایت می کنه. مقاله ها رو خیلی بررسی نمیکنند. نتایج پذیرشی که من دیدم اکثرا نشون دهنده اینه. مثلا جی ار ای 1400 و معدل بالای 18 برای تاپ 10 کافیه.

RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - jay - 24-12-2012

با سلام.
من لیسانس business Information technology دارم از مالزی با معدل 18.5.البته بعد از اتمام آن فهمیدم که اگر بخواهم جلوتر بروم برای فوق و دکترا علاقه زیادی به این رشته ندارم و نمی توانم در زمینه تحقیقاتی خوب عمل کنم. برای همین تصمیم گرفتم که فوق لیسانس رو روانشناسی بخوانم.الان در ایران دارم فوق می خونم و در فکر اپلای برای دکترای آمریکا و گرفتن فول فاند هستم.
در رابطه با زبان هیچ مدرکی ندارم اما لیسانسم رو در یک دانشگاه انگلیسی زبان گرفتم.اما چون فوق رودرایران می خونم احتمالا باید مدرک زبان تافل بگیرم.
با توجه به چند تا بحثی که اینجا شد فهمیدم GRE خیلی مهمه.چند تا سوال داشتم.
1.اینکه لیسانس من از یک رشته غیر مرتبط است و با روانشناسی همخوانی نداردآیا می تواند در پروسه پذیرش گرفتن دکترای روانشناسی تاثیر منفی داشته باشد؟
2.اگر من بخواهم GRE بدهم .آیا باید GRE general +subject psychology بدهم یا همون GRE general کافیه؟
خواهشا اگر در رابطه با بخشی از فروم که مربوط به بچه های روانشناسی فاند گرفته هست ,اطلاعاتی دارید در اینجا شیر کنید.
ممنون

[جداشده] با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - meysam_merry - 16-01-2013

می خواستم بدونم که مدارک فنی حرفه ای و کار مرتبط با رشته برای پذیرش موثر هست؟اگه یک اشنا توی یه دانشگاه داشته باشی می شه ازش استفاده کرد برای پذیرش(اون رشتش فرق می کنه)؟