آکادمیا کافه
پذیرش از نروژ در مقطع PhD - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)
+----- انجمن: تحصیل در نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)
+----- موضوع: پذیرش از نروژ در مقطع PhD (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: مهمترین نکات اخذ پذیرش از نروژ - gitajoon - 28-09-2015

دانشگاه کارشناسی : دانشگاه آزاد قم

معدل کارشناسی :14.79
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی: زبان و ادبیات انگلیسی
دانشگاه کارشناسی ارشد : دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران
معدل کارشناسی ارشد :18
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد : علوم ارتباطات اجتماعی
تعداد مقالات :1 مقاله ISI،
تعداد توصیه نامه:2
سابقه کار: ندارم
سابقه دریافت بورس :ندارم
تالیف و یا ترجمه کتاب : نداشتم
نمره زبان انگلیسی: 6.5 ایلتس
مدرک زبان آلمانی : ندارم

اسکلارشیپ مد نظرتون : فول فاند
نکته دیگه ای اگه هست: با توجه به اینکه رشته فوق و رشته لیسانس من نامرتبط هست آیا شانس قبولی در دانشگاه های اروپا برای دکتری ارتباطات را دارم ؟ بعضی شرکت ها میگن چون رشته ات همخوانی ندارد نمی توانب اپلای کنی برای دکتری ارتباطات و باید از فوق دوباره بروی بخوانی ....میشود لطف کنید و جواب من را بدهید؟؟؟؟؟

RE: مهمترین نکات اخذ پذیرش از نروژ - Emir - 28-09-2015

(28-09-2015, 10:11 PM)gitajoon نوشته: دانشگاه کارشناسی : دانشگاه آزاد قم

معدل کارشناسی :14.79
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی: زبان و ادبیات انگلیسی
دانشگاه کارشناسی ارشد : دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران
معدل کارشناسی ارشد :18
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد : علوم ارتباطات اجتماعی
تعداد مقالات :1 مقاله ISI،
تعداد توصیه نامه:2
سابقه کار: ندارم
سابقه دریافت بورس :ندارم
تالیف و یا ترجمه کتاب : نداشتم
نمره زبان انگلیسی: 6.5 ایلتس
مدرک زبان آلمانی : ندارم

اسکلارشیپ مد نظرتون : فول فاند
نکته دیگه ای اگه هست: با توجه به اینکه رشته فوق و رشته لیسانس من نامرتبط هست آیا شانس قبولی در دانشگاه های اروپا برای دکتری ارتباطات را دارم ؟ بعضی شرکت ها میگن چون رشته ات همخوانی ندارد نمی توانب اپلای کنی برای دکتری ارتباطات و باید از فوق دوباره بروی بخوانی ....میشود لطف کنید و جواب من را بدهید؟؟؟؟؟
با سلام و خوش امدین به فروم.

واقعیتش اینه که رشته های لیسانس و ارشد شما با هم همخوانی ندارند و جواب این سوال که ایا واجد شرایط برای دکتری ارتباطات هستین رو هیچ کی بحز ادمیشن هر دانشگاه نمیتونه بگه. هر دانشگاه سیاست ها و خط مشیهای خودش رو داره . شما باید به دانشگاه هایی که دوس دارین اپلای کنین , تک تک با ادمیشن افیس تماس گرفته و این مورد را جویا بشین. 
نمره زبان شما خوبه . 
به نظرم اگر برای اپلای این رشته واجد شرتیط شدین , حتما اگر مقاله شما سطحش خوبه رو اون مقاله مانور بدین و اساتید رو ترغیب کنین , گرچه متاسفانه فاند برای این دسته از رشته ها خیلی کمه. 
شما باید اول مطمین بشین که اولا این رشته در دانشگاه مقصد ارایه میشه و بعدا پیگیر باشین که ایا واجد شرایط هستین و بعدا بقیه مراحل اپلای رو انجام بدین. 

موفق باشین

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - رضا سبزی - 29-10-2015

سلام دوستان.
میخواستم بدونم کسی هست که برای ژانویه 2016 از دانشگاه NTNU در مقطع PhD پذیرش گرفته باشه؟
به کمکش نیاز دارم.

ممنون

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - gn68 - 02-11-2015

سلام
برای پذیرش در نروژ من تو سایت دانشگاه برگن دیدم که نوشته بود میتونی بعد از بذیرش از طرف ما بیایی و هزینه 3 ماه زندگی و تحصیل رو بدی بعد از این مدت اگه واجد شرایط بودی ما بهت کمک هزینه میدیم 
فقط میخواستم بدونم این مدل پذیرش (بدون گرفتن پوزیشن) 3 سال تحصیل جز کار محسوب میشه که بعدش بشه اقامت گرفت یا نه ؟؟

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - ForeverBlue - 02-11-2015

آیا دانشگاه به شما کمک هزینه میدهد یا حقوق؟ لطفا لینک مربوطه را اینجا قرار دهید.

اگر این پذیرش اولیه شما منجر به گرفتن اقامت موقت کاری شود، آن 3 سال جزو دورانی محسوب میشود که باید طی کنید تا اقامت کاری بگیرید.

در نروژ بعد از 3 سال اقامت قانونی میتوانید درخواست اقامت دائم کنید. اقامت دائم هم بر اساس آن اقامت موقت خواهد بود. متاسفانه تا جایی که من میدانم اقامت موقت تحصیلی شامل این قانون نمیشود و فقط اقامت های موقت پناهندگی و خانوادگی و کاری چنین شرایطی دارند.

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - مهمان - 02-11-2015

(02-11-2015, 04:19 AM)ForeverBlue نوشته: آیا دانشگاه به شما کمک هزینه میدهد یا حقوق؟ لطفا لینک مربوطه را اینجا قرار دهید.

اگر این پذیرش اولیه شما منجر به گرفتن اقامت موقت کاری شود، آن 3 سال جزو دورانی محسوب میشود که باید طی کنید تا اقامت کاری بگیرید.

در نروژ بعد از 3 سال اقامت قانونی میتوانید درخواست اقامت دائم کنید. اقامت دائم هم بر اساس آن اقامت موقت خواهد بود. متاسفانه تا جایی که من میدانم اقامت موقت تحصیلی شامل این قانون نمیشود و فقط اقامت های موقت پناهندگی و خانوادگی و کاری چنین شرایطی دارند.

http://www.uib.no/en/phd/73741/how-enrol-phd

تو این لینک دیدم

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - ForeverBlue - 02-11-2015

به نظر من این بوضوح یک پذیرش و کمک هزینه است و ویزای کاری محسوب نمیشود.

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - مهمان - 03-11-2015

سلام 
میخواستم بدونم شما میدونی منظور از   240 university point چیه ؟ 

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - Shihan - 03-11-2015

(03-11-2015, 03:52 AM)مهمان نوشته: سلام 
میخواستم بدونم شما میدونی منظور از   240 university point چیه ؟ 

در واقع این ساختار واحد شماری در سیستم اموزشی در اروپا می باشد که بر پایه ECTS بنانهاده شده و منظور تعداد واحدهای دوره ی چهار ساله لیسانس با 240 ECTS (چهار سال) و ارشد حدود 120 ECTS (دو سال) ارزیابی میشه.

After having completed 240 ECTS (4 years full time studies), there are two options. You can end your studies and get the degree or the student can choose among the subjects he/she has completed, as the major subject. The graduate programme normally takes two years, and gives 120 ECTS.

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - mohamadreza5560 - 16-01-2016

با سلام خدمت دوستان گرامی

کاردانی تاسیسات الکتریکی ۱۲:۱۰
کارشناسی برق قدرت دانشگاه آزاد ۱۶:۲۰
کارشناسی ارشد برق قدرت دانشگاه بوعلی ۱۷:۰۵ :
مقاله ۲ نا isi
آیلتس ۷.۵
امکان پذیرش و فاند برای مقطع دکتری هست؟