![]() |
ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +---- موضوع: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) (/Thread-%D8%AA%D8%B1%D8%AC%D9%85%D9%87-%D8%B1%D8%B3%D9%85%D9%8A-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%83-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D8%B1%DB%8C%D8%B2-%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA) |
RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - Leopold - 10-03-2014 فکر میکنم منظورتون تایید مهر دادگستری و وزارت خارجه باشه. اگه مترجم حاضر بشه این کار کنه که بعید میدونم، دادگستری یا وزارت خارجه معمولا اسم و مشخصات به صورت کلی چک می کنن. دانشگاه ها هم معمولا میذارن تو پاکت و دقیق چک نمی کنند. ولی به نظرم ارزشش نداره. تغییر رشته در آمریکا خیلی متدوال هست، تغییر گرایش اونم در مقطع لیسانس اصلا مهم نیست. (10-03-2014, 12:42 PM)'mmohaqeqf' نوشته: ممنون RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - pama - 10-03-2014 (10-03-2014, 01:29 PM)'mmohaqeqf' نوشته: ممنون از دوستان عزیز خواهش میکنم، بله دوست من مدرک شما اول تائید میشه و امضاهای لازمشو میگیره و بعد ترجمه میشه.
در مورد اعتبارش هم ببینید همین که مدرک شما ترجمه شده و مهر مترجم رسمی رو خورده یعنی اینکه اول تائید شده و بعد ترجمه شده، در نتیجه مدرک معتبر شما ترجمه میشه و نگرانی ای از لحاظ اعتبار نسخه ی ترجمه شده پس از ترجمه وجود نداره، علاوه بر اون همونطور که میدونید مدرک شما علاوه بر مهر مترجم (که کفایت کننده ی اعتبار مدرک شماست) میتونه به درخواست خودتون مهر وزارت خارجه و دادگستری هم بخوره که البته عرض کردم بدون وجود اون هم مدرک شما همین که ترجمه شده یعنی معتبر بوده و ترجمه شده و نگرانی ای بعد از اون وجود نداره. موفق باشید. RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - ahmadpashaei - 10-03-2014 (10-03-2014, 01:29 PM)'mmohaqeqf' نوشته: ممنون از دوستان عزیز فکر کنم کمی در رسوندن مفهوم اشتباه شده[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] ببینید شما مدارک قابل ترجمه رو از دانشگاه می گیرین اگر برای آمریکای شمالی و .. بجز بیشتر کشورهای اروپا باشه ترجمه مدارک که مهر مترجم رسمی داره کفایت می کنه و دیگه نیازی به تایید وزارت علوم و مهر وزارت های دادگستری و امور خارجه نیست و بهش می گن ترجمه غیر رسمی. ولی اگر برای آلمان و فنلاند و ... می خواین تا جاییکه من دیدم می نویسن تو سایت دانشگاه که مهر امور خارجه و دادگستری می خوان.اما وزارتخانه ها مهر نمی زنن مگر اینکه قبلش شما در سامانه وزارت علوم مدارک رو آپلود کنید تا تایید بشه و ببرید مهر تادییه بخورن.اونوقت دوباره میرین دارالترجمه میگین: این ترجمه رو مهر دادگستری یا هم دادگستری و هم امورخارجه هم بزنین. تمام[img]images/smilies/sad.gif[/img]
[برش] سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - milad_razaghi - 25-04-2014 ~~سلام من تیر 94 درسم تموم میشه اینطور که شنیدم میتونم با ریز نمراتم پذیرش بگیرم ولی برای دریافت ویزا که توی شهویور هستش باید اصل مدرک لیانس رو داشته باشم تا اونجایی که من میدونم حدود 6 ماه طول میشکه برای دریافت اصل مدرک ولی من برای دریافت ویزا یک ماه بیشتر وقت ندارم راه حلی هستش که بتونم شهویور 94 برم یا اینکه باید تا شهریور 95 صبر کن که حتما اصل مدرک باید و اونو تحویل کسنول گری بدم تا قبول کنن البته یکی از دوستان گفت میتونم یک گواهی فارغ التحصیلی از دانشگاه بگیرم ببرم وزارت علوم تایید کنه بعد ببرم امور خارجه مهر کنه و ترجمه کنم ایا چنین راهی ممکنه ممنونم میشم راهنماییم کنید RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - pama - 28-04-2014 (25-04-2014, 01:39 PM)'milad_razaghi' نوشته: ~~سلام سلام، به فروم خوش اومدین
![]() دوست من؛ سوال شما شامل چند بخشه که بهتره هر کدوم در قسمتهای مربوطه مطرح بشه تا دوستان فروم بتونن راحتتر راهنمائیتون کنن. بله در صورتی که شما دانشجوی دوره ی روزانه باشید، پروسه ی آزاد کردن مدرک شما در صورتی که بخواید از طریق عدم کاریابی اقدام کنید زمانبر خواهد بود که با مدت زمان 1 یا 2 ماهه ای که شما گفتید آزاد کردن مدرک از این طریق در این مدت زمان امکان پذیر نیست. اما اگر بخواهید غیر از این طریق اقدام کنید میتونید برای خرید تعهدات تحصیلات رایگان به آموزش دانشگاهتون مراجعه کنید و تقاضای آزاد سازی مدرکتون رو بدید که در این صورت با توجه به سال ورود و ... پس از پرداخت مبلغ محاسبه شده، مدرک شما آزاد خواهد بود که این پروسه با توجه زمانی که شما دارید، قابل انجام هست. (به تاپیک هزینه آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه رجوع کنید) دوست بزرگوارم اگر در مورد آزاد کردن مدرکتون بعد از خوندن تاپیکهای ذکر شده باز هم ابهامی داشتید، لطفا تو همون تاپیکها سوالتون رو مطرح کنید تا دوستان راهنمائی کنن. در مورد ادامه ی سوال شما، باید این مشخص باشه که شما دقیقا از چه کشوری پذیرش دارید تا بشه در مورد سیاستهای سفارت مربوطش برای ویزای دانشجویی نظر داد، دوست من؛ شما باید بدونید ددلاین سفارت مورد نظر برای تشکیل پرونده برای ویزای دانشجویی و صدور ویزا؛ با تارخ فارغ التحصیلی شما مطابقت داره یا خیر، که شما بتونید برای رسوندن مدرکتون باهاشون رایزنی کنید. البته باز هم عرض میکنم این بستگی صد در صد به این نکته داره که شما پذیرشتون مربوط به کجاست و با چه سفارتی قراره سر و کار داشته باشید، و بسیاری از نکات دیگه ای که در صدور ویزای دانشجویی دخیلن و شما یقینا باید این نکات رو در شرایط و سیاست های کنسولگری مورد نظر جستجو کنید (در این مورد هم میتونید سوالاتتون رو در قسمت رویداد ویزای کشورهای مختلف مطرح کنید) در مورد قسمت آخر صحبتهای شما که مرتبط با بحث این تاپیک هست و در کل هم فکر میکنم منظورتون از سوالتون این بوده که آیا شما میتونید گواهی موقت خودتون رو به تائید وزارت علوم برسونید که بتونید ترجمش کنید یا خیر؛ فکر میکنم شما با مطالعه ی این ارسال و پاسخهای مربوط به اون تا این ارسال؛ به نتیجه ی خوبی برسید. در صورتی که باز هم در این زمینه ابهامی داشتید میتونید همین جا مطرح کنید. موفق باشید. RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - milad_razaghi - 28-04-2014 ممنونم از پاسختون ولی من دانشگاه ازاد هستم که ازاد کردن مدرک هزینه نداره تا اونجا که میدونم برای سفارت ایتالیا منظورم بود RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - pama - 28-04-2014 (28-04-2014, 11:12 PM)'milad_razaghi' نوشته: ممنونم از پاسختون بله دوست من، مدرک شما آزاد هست و نیازی به آزاد کردن نداره.
در ادامه اگر در مورد دریافت ریز نمرات و دانشنامتون و مدت زمانی که این پروسه در دانشگاه آزاد طول میکشه سوالی دارید لطفا در این تاپیک مطرح کنید. در مورد سیاستهای سفارت ایتالیا برای دادن مهلت برای ارائه ی اصل دانشنامه هم میتونید سوالاتتون رو در تاپیک مربوط به ویزای دانشجویی سفارت ایتالیا بپرسید. اما چیزی که به این تاپیک مربوط میشه این هست که شما در صورت داشتن گواهی موقت، آیا میتونید اونو ترجمه ی رسمی کنید یا خیر؟ که برای این کار شما باز هم باید اونو به تائید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد برسونید تا دارالترجمه ها اون رو چه به انگلیسی و چه ایتالیایی ترجمه کنن، منتها من بعید میدونم آقای صامت که مسئول تائید مدارک و ریز نمرات دانشگاه آزاد در سازمان مرکزی هستند، گواهی موقت رو تائید کنن که قابل ترجمه باشه (گذشته از بحث سفارت و اینکه آیا اونها گواهی موقت رو میپذیرن یا خیر؟) پیشنهاد میکنم شما اگر براتون مقدور هست برید به آدرس تهران- خیابان پاسداران- گلستان 8 و این سوال رو از مسئولین سازمان مرکزی بپرسید که آیا براتون گواهی موقت رو تائید میکنند یا خیر؟ و یا تلفنی این ماجرا رو جویا بشید، تا بدونید که گواهی موقت شما قابل تائید و ترجمه هست یا خیر، چنانچه باز هم در زمینه ی ترجمه ی رسمی مدرک موقت سوال داشتید در همین تاپیک سوالتون رو مطرح کنید.
علاوه بر اون میتونید جهت مشورت با دوستان و جویا شدن نظرات اونها سوالتون رو در مورد ارائه ی مدرک در قسمت رویداد دانشجویی ایتالیا مطرح کنید. پ.ن: دوست من لطفا سوالاتتون رو کامل و روشن و در بخشهای مرتبط بپرسید تا دوستان راحتتر راهنمائی کنند و شما هم سریعتر به پاسختون برسید. موفق باشید ![]() RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - oblique314 - 26-06-2014 سلام من چند تا سوال داشتم اول اینکه من لیسانس و فوق لیسانسم رو از شریف گرفتم . اونجا ریز نمرات لاتین "رسمی" رو بهم دادن و دانشنامه من هم دو زبانه هستش ، آیا اونا هم نیاز به ترجمه رسمی داره 2- جریان مهر دادگستری و وزارت امور خارجه چیه ؟ اون مهرها رو از کجا باید بزنم رو مدارکم ؟ RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - Babak - 26-06-2014 (26-06-2014, 12:50 AM)'oblique314' نوشته: سلام فکر میکنم منظور شما از ریز نمرات لاتین اینه که ریزنمرات رسمی به زبان انگلیسی هست. ریزنمرات انگلیسی نیاز به ترجمه نداره و اگر دانشنامه هم دو زبانه هست و نسخه انگلیسیاش وجود داره نیاز به ترجمه نداره.
مهر دادگستری و وزارت امور خارجه برای ترجمه رسمی مدارک مورد نیازه و شما نیازی به اونها نخواهید داشت. RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - oblique314 - 26-06-2014 یعنی مهر وزارت علوم رو هم نمی خواد؟ |