آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - M1KE - 16-01-2014

به نظر می رسه سابقه کارتون خیلی با تحصیلات تون مرتبط نباشه و نداشتن مقاله هم یک مقدار نقاط منفی هستند. با این حال معدل هاتون به نسبت خوب هست و اگر در آیلتس اینطور که خودتون گفتید بتونید 7 بگیرید به هر حال شانس گرفتن پذیرش رو دارید. برای آمریکا البته می بایست در اغلب موارد آزمون GRE رو هم بگذرونید (ترجیحا با نمره در حدود 310 به بالا). با همه اینها در کل برای مقطع ارشد احتمال گرفتن کمک هزینه خیلی محدودتر از دکترا هست و نباید خیلی روی اون حساب باز کنید. اگر بتونید سالی حدود 100 میلیون تومن (در مجموع برای تحصیل و زندگی) خرج کنید در اونصورت می تونید روی گزینه تحصیل با هزینه شخصی هم فکر کنید.

لبته به نظرم باید برای خودتون و تا حد زیادی هم دانشگاه این موضوع رو توجیه کنید که چرا بعد از هفت سال کار در زمینه صنایع چوب دوباره به تحصیل در کامپیوتر علاقه مند شدین و از این نقطه نظر شاید منطقی تر باشه که در گرایش های مرتبط با زمینه کاریتون ادامه تحصیل بدهید مثلا دکوراسیون داخلی و غیره.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - سجاد صادق - 18-01-2014

سلام خدمت دوستان و کاربران محترم و ضمن تشکر از مدیریت ، من مجبورم خیلی بسته صحبت کنم منو درک کنید و کمکم کنید .من مهندسی مکانیک سیالات از یک دانشگاه معتبر ایران با معدل 15 . دارای ثت اختراع در اداره مالکیت صنعتی و .... و اصطلاحا نخبه . اکنون هم کارمند  رسمی یک وزارت خانه فنی تخصصی هستم ،28 ساله هستم . به نظر شما برای فوق لیسانس امریکا شانسی دارم و اینکه چه کار باید بکنم الان هم 4تا اختراع دارم که یا با خودم خاکش می کنم یا می برم چون میلیون ها تومن هزینه کردم و میلیون ها نفر ساعت وقت گذاشتم.پیشاپیش ممنونم از شما عزیزان.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - M1KE - 18-01-2014

معدل 15 برای بیشتر دانشگاه های آمریکا که در رتبه های حدود 100 به بالا هستند کفایت می کنه. به نظر من به جای اینکه میلیون ها نفر ساعت روی اون اختراع ها وقت بگذارید چند صد ساعت روی تافل و GRE وقت بگذارید و در اولی 100 یا بهتر و در دومی حدود 310 یا بهتر بیاورید حتما پذیرش خواهید گرفت. البته روی کمک هزینه خیلی نباید حساب باز کنید چون دوره های فوق در مقایسه با دکترا موقعیت های کمک هزینه ای به مراتب کمتری دارند مگر اینکه بخواهید با هزینه شخصی بروید که حدود سالی 100 میلیون تومن برای شما هزینه خواهد داشت. داشتن سابقه کار مرتبط در مکانیک می تونه یک امتیاز مثبت تلقی بشه و اگر بتونید سوابق کاری یا همین اختراعات خودتون رو به شکل مقاله ای چیزی در بیاورید هم خوبه. البته اشاره کردن به اینکه این احتراعات رو هم دارید در رزومه تون بدون تاثیر نیست ولی تا زمانی که تافل و GRE خوبی نگرفتین به نظرم دیگه بیشتر از این روی اونها وقت نگذارید. اگر بتونید دوره ارشد رو در ایران یا آمریکا به شکلی به اتمام برسونید برای دکترا احتمال گرفتن کمک هزینه بسیار زیادتر خواهد شد به ویژه که در دوره ارشد امکان دادن مقاله های بیشتری هم براتون فراهم هست. با داشتن نمرات تافل و GRE که اشاره شد اگر برای طیفی از دانشگاه های با رتبه 100 تا 500 وقت بگذارید بالاخره به نتیجه خواهید رسید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - سجاد صادق - 18-01-2014

مرسی عزیزم  از راهنمایتون .من سال 84 توی نمایشگاه برلین ((نمایشگاه بین المللی اختراعات ))رتبه 2 شدم اون زمان خیلی پیشنهادهای خوبی رو دریافت کردم از طریق وکیل و غیره و سایر نخبگانی که از دوستان بودند توی دانشگاهای خوب امریکا اما اون زمان پروژه من چون رساانه ای شد و بعد صنایع ن ظ روش دست گذاشتن طبقه بندی شد و من گول خوردم و الان با کوله باری از تجربه دوران سختی رو مثل همه نخبه هایی که از کشور رفتند رو گذروندم . الان مشکل خروجم رو برطرف کردم بعد از 8 سال و میخواهم توی سایه حرکت کنم و خیلی سریع اقدام کنم و دنبال راه ،ضمن اینکه وابستگی به خانواده دست من رو بسته .زبان هم مشکلی ندارم شروع می کنم برای تافل مرسی.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - M1KE - 18-01-2014

این موضوع رو هم در نظر داشته باشید که به غیر بحث گرفتن پذیرش و کمک هزینه می بایست شانس گرفتن ویزا رو هم در نظر بگیرید. آمریکا جزو کشورهایی هست که روی انتقال تکنولوژی و موارد این چنینی خیلی حساس هست و فارغ التحصیلان رشته مهندسی مکانیک هم به طور متوسط کلیرنس های طولانی رو تجربه می کنند و با توجه به اینکه شما هم به نظر می رسه در مکان ها و پروژه های خاص کار کردین این موضوع ممکنه شانس گرفتن ویزا رو کمی تحت تاثیر قرار بده. از این منظر شاید بد نباشه که کشورهای دیگر رو هم به موازات آمریکا در نظر داشته باشید و که به اصطلاح همه تخم مرغ هاتون رو در یک سبد قرار نداده باشید. شاید بد نباشه دو تاپیک زیر رو هم یک مطالعه ای بکنید:

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 18-01-2014

(18-01-2014, 12:16 PM)'سجاد صادق' نوشته: مرسی عزیزم  از راهنمایتون .من سال 84 توی نمایشگاه برلین ((نمایشگاه بین المللی اختراعات ))رتبه 2 شدم اون زمان خیلی پیشنهادهای خوبی رو دریافت کردم از طریق وکیل و غیره و سایر نخبگانی که از دوستان بودند توی دانشگاهای خوب امریکا اما اون زمان پروژه من چون رساانه ای شد و بعد صنایع ن ظ روش دست گذاشتن طبقه بندی شد و من گول خوردم و الان با کوله باری از تجربه دوران سختی رو مثل همه نخبه هایی که از کشور رفتند رو گذروندم . الان مشکل خروجم رو برطرف کردم بعد از 8 سال و میخواهم توی سایه حرکت کنم و خیلی سریع اقدام کنم و دنبال راه ،ضمن اینکه وابستگی به خانواده دست من رو بسته .زبان هم مشکلی ندارم شروع می کنم برای تافل مرسی.

دوستمون mike راست میگن.
درسته مرتبط با تاپیک نیست زیاد ولی:
فقط واسه دوستانی که در پروسه اپلای هستن به خصوص واسه ایالات متحده میخوام بگم که قطعا پروسه ویزا روهم همزمان با اپلای پیگیری کنن یعنی با قوانین جدید و سفارتهای مختلف آشنا بشن.
یعنی منظورم اینه که مثلا از اول دقت داشته باشن به رزومه ای که به دانشگاه میدین تا بعدا دچار دردسر نشین یا سایر موارد...

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - eden - 21-01-2014

با سلام،

من امروز از یه استادی این جوابو گرفتم.

Apply to the university, not to any particular professor.  Your background is quite strong.

بعدش پرسیدم ازش که خوب اگه اینطوره یعنی اسمتو تو sop نیارم؟ و اگه نیارم چطوری پروندم بهت میرسه؟

جواب:
You could mention my name. Admission is however a prerequisite for any financial aid.  No faculty can promise you anything until you are admitted.

دانشگاهش ویرجینیا کامان ولث هستش.

شرایط من:
toefl: 88
GRE: v:142 Q:167  AW:3
دو کنفرانس اکسپت و دو ژورنال تحت بررسی
معدل 19 ارشد و 16.87 کارشناسی

به نظرتون اپلای کنم شانسم چقدره؟ دانشگاه رقابتی ایه؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - soilman - 21-01-2014

به نظرم شانستون بالاست با توجه به معدلتون گرچه یه خورده تافل و جی آر ای تون زیاد بالا نیست ولی فکر نکنم دانشگاه رقابتی باشه
(21-01-2014, 12:39 AM)'eden' نوشته: با سلام،
من امروز از یه استادی این جوابو گرفتم.
Apply to the university, not to any particular professor.  Your background is quite strong.
بعدش پرسیدم ازش که خوب اگه اینطوره یعنی اسمتو تو sop نیارم؟ و اگه نیارم چطوری پروندم بهت میرسه؟
جواب:
You could mention my name. Admission is however a prerequisite for any financial aid.  No faculty can promise you anything until you are admitted.
دانشگاهش ویرجینیا کامان ولث هستش.
شرایط من:
toefl: 88
GRE: v:142 Q:167  AW:3
دو کنفرانس اکسپت و دو ژورنال تحت بررسی
معدل 19 ارشد و 16.87 کارشناسی
به نظرتون اپلای کنم شانسم چقدره؟ دانشگاه رقابتی ایه؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - soheil_gh - 21-01-2014

سلام خدمت دوستان اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
دانشجوی مهندسی نرم افزار دانشکده فنی شیراز هستم کاردانی رو 3 ترمه تموم کردم
ترم 1 و 2 معدل 17.5 و ترم 3 معدل 15.5 در کل معدل کاردانی 16
معدل کارشناسی رو تا 17 الی 18 میتونم برسونم
آیلتس رو هم تا نمره 7 یا بیشتر میتونم برسونم
آیا برای پذیرش و بورس برای ارشد از دانشگاه های آمریکا شانسی دارم و یا نیاز به مقاله هم دارم؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 21-01-2014

(21-01-2014, 03:19 AM)'soheil_gh' نوشته: سلام خدمت دوستان اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
دانشجوی مهندسی نرم افزار دانشکده فنی شیراز هستم کاردانی رو 3 ترمه تموم کردم
ترم 1 و 2 معدل 17.5 و ترم 3 معدل 15.5 در کل معدل کاردانی 16
معدل کارشناسی رو تا 17 الی 18 میتونم برسونم
آیلتس رو هم تا نمره 7 یا بیشتر میتونم برسونم
آیا برای پذیرش و بورس برای ارشد از دانشگاه های آمریکا شانسی دارم و یا نیاز به مقاله هم دارم؟

درود
معدل کاردانی بخودی خود نقشی در پذیرش نداره، ولی معدل کارشناسی (بصورت کلی) بسیار تاثیر گذاره.
با توجه به رشته اگر معدل 18 داشته باشید معدل بسیار خوبی هست؛ البته دانشگاه شما در امریکا شناخته شده نیست و امتیاز مثبتی ندره.
کلا گرفتن فاند برای مقطع ارشد کار سختی هست و موقعیتها کمتر؛ شما میتونید برای  PhD  مستقیم هم اقدام کنید که شانس بیشتری داره برای فاند.
سابقه تحقیقاتی بسیار میتونه تاثیر گذار باشه ، چون از دانشجوی لیسانس انتظاری نیست.
ولی مهمترین نکته برای امریکا نمره GRE هست. شما اگر معدلتون همونطور که گفتید 17-18 هست و آیلتس 7 رو هم میارید به نظرم اولویت اولتون کسب نمره خوب (هرچی بیشتر بهتر!) در آزمون GRE و بعد از اون نشون دادن سابقه تحقیقاتی (که با مقاله میتونه باشه) هست.
موفق باشید