آکادمیا کافه
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)
+--- موضوع: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا (/Thread-Babak-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - Babak - 18-02-2015

(18-02-2015, 07:53 PM)'nox' نوشته: سلام بابک عزیز
امکان دسترسی به رزومتون وجود داره ؟؟ چون اولا رشته تحصیلی من هم کامپیوتره و همینطور از اونجاییکه خیلی با تجربه هستین.. می تونه بهم ایده بده... البته رزومه تو اینترنت زیاد پیدا میشه.. اما من دنبال اشخاصی هستم که واقعا باتجربه و موفق هستند...
من یکم تو بکار بردن هر مطلبی در جاهای مختلف رزومم گیر کردم... البته همه پست ها و تاپیک های مرتبط رو خوندم و در ارتباط هستم... اما مثلا با توجه به سابقه مفید کاریم.. ( که فکر می کنم خیلی واسم مثبت و موثر باشه ) نمی دونم چیو بعنوان Skill و یا work experience ذکر کنم.. و یا موارد مشابه..

سلام،

یک نسخه از رزومه من در وب‌سایت www.babaks.com وجود داره، اما توجه داشته باشید که این نسخه، نسخه آنلاین هست. در نسخه آنلاین من سعی در خلاصه کردن رزومه نکرده‌ام. همچنین این رزومه، رزومه کاری هست و بیشتر روی تجربیات کاری من تاکید شده. در رزومه آکادمیک که برای دانشگاه‌ها ارسال می‌کنید، معمولا تحصیلات و سوابق تحقیقات جلوتر از سوابق کاری میاد.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - sara87r - 02-03-2015

سلام بابک جان
من لیسانس هنرهای سنتی دارم از دانشگاه پیام نور معدل 21، 17، میخوام واسه دوره ی مستر رشته ی تصویر سازی مد یا طراحی مدfit امریکا پذیرش بگیرم اگر هم بشه فاند بگیرم
من پورتفولیو خوبی دارم ، مدارک فنی حرفه ای زیادی دارم ، و دیپلم خیاطی و کارهای مربوط به لباس هم دارم
رزومه کاری در زمینه گرافیک و تصویر سازی کتاب دارم
چند تا نمایشگاه داشتم و دارم روی یک شو لباس کار میکنم
معرفی نامه از استادای برجسته کشور دارم
تقدر نامه و مقاله هم دارم
تسلط به نرم افزارای گرافیک photoshop, illustrator , corel, acdlدارم
دارم واسه تافل و جی ار میخونم توی بهار امتحان دارم
میخواستم ببینم شرایطمو چطور میبینین، شانسم واسه فاند یا پذیرش چقدره

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - Babak - 02-03-2015

راستش من با شرایط پذیرش در رشته‌های غیرفنی زیاد آشنا نیستم، اما اگر فرض رو بر این بذاریم که معیارهای مهم پذیرش مثل معدل، شرایط خوب تحصیلی، توصیه‌نامه و غیره مشابه باشه، به نظر می‌رسه که شما شانس خواهید داشت، اما دو تا مساله هست که باید در نظر بگیرید:
۱. مدرک دانشگاه پیام نور به خاطر این که دانشگاه راه دوره برای همه دانشگاه‌های امریکا معتبر نیست و بعضی از دانشگاه‌های امریکا مدرک این قبیل دانشگاه‌ها رو قبول ندارند. این مساله رو باید موقع اپلای کردن در نظر بگیرید.
۲. گرفتن فاند در رشته‌های غیرفنی معمولا ساده نیست. به همین خاطر خیلی روی گرفتن فاند حساب نکنید و از ابتدا این مساله رو مدنظر داشته باشید که ممکنه نتونید فاند بگیرید و حتما از ابتدا برنامه‌ای برای حل این موضوع داشته باشید.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - sara87r - 03-03-2015

ممنون بابک جان از اینکه وقت گذاشتین
من توی کنکور قلول شدم و رتبم 500 بود ، اما توی اون سالها شهر های دور قبول میشدم که خانواده مخالف بودن
تمام کلاس ها هم عملی برگذار میشد.
ضمنا من پایان نامم در مورد نماد شناسی های تطبیقی هست و پایان نامه ی خیلی قوی هست ، روی نمادهای شرقی هم خیلی کار کردم .
چیزی هست که بتونم باهاش این ضعف رو جبران کنم ؟

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - Babak - 03-03-2015

(03-03-2015, 12:18 PM)'sara87r' نوشته: ممنون بابک جان از اینکه وقت گذاشتین
من توی کنکور قلول شدم و رتبم 500 بود ، اما توی اون سالها شهر های دور قبول میشدم که خانواده مخالف بودن
تمام کلاس ها هم عملی برگذار میشد.
ضمنا من پایان نامم در مورد نماد شناسی های تطبیقی هست و پایان نامه ی خیلی قوی هست ، روی نمادهای شرقی هم خیلی کار کردم .
چیزی هست که بتونم باهاش این ضعف رو جبران کنم ؟

متاسفانه بحث قبول داشتن یا نداشتن مدرک دانشگاه‌های مجازی یا تحصیل از راه دور تا اونجا که من اطلاع دارم صرفا به دانشگاه محل تحصیل شما برمی‌گرده و این که شما چقدر دانشجوی موفقی بودید ملاک نیست. در عین حال، به نظر من شما بهتره که وب‌سایت چند تا از دانشگاه‌ها رو چک کنید و در صورت نیاز با دانشگاه‌ها مکاتبه کنید و ببینید که آیا مدرک شما مورد قبول هست یا خیر. سیاست همه دانشگاه‌ها در این زمینه یکسان نیست و احتمالا شما دانشگاه‌هایی رو پیدا خواهید کرد که مدرک دانشگاه مجازی رو هم قبول کنند.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - navab.karimian - 04-03-2015

سلام باباک جان.با عرض خسته نباشید واقعی
من کارشناسیم رو مهندسی مکانیک سیالات دانشگاه دولتی شهرستان با معدل 13.2 (سیزده و دو دهم) تموم کردم، ارشدمو دانشگاه تربیت مدرس که رنکش الآن 3 هست تو ایران با معدل 16.3 (شونزده و سه دهم) تموم کردم که از پایان نامه ارشدم یه مقاله داخلی تو کنفرانس بین المللی! و یه ISI که هنوز مراحل آخریش طی نشده دارم و البته حداقل دو ISI دیگه تو مرحله ایده دارم که به زودی آماده میشن.
الآن دانشجوی دکتری شهید رجاییم، ترم دوم.متاهلم و بی بچه.متولد 1368.الآن زمینه کاریم رو به بایومکانیک تغییر دادم.
فعلا با انگیزه دارم زبان میخونم و GRE هم بعدش تو برنام هست اگه آمریکا قطعی شد. وضع مالیم در حدیه که حتما فاند لازم دارم Smile
میخاستم تا دو سه سال آینده اپلای کنم برا آمریکا یا اگه نشد اروپا، این دکتری داخلم که دارم میخونم برام مهم نیست
بنظرتون برا جبران ضعف معدلام چیکار کنم الآن که اول راهم و دارم برنامه ریزی میکنم و وقت دارم.
چیکار کنم شانسم برا اپلای با فاند بالا بره؟مقاله بیشتر؟GRE بالا، چقد بالا؟ زبا بالا؟

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - Babak - 05-03-2015

برای جبران معدل در امریکا GRE بالا از همه مهم‌تره. داشتن مقاله هم خوبه، اما باز GRE در امریکا وزن بیشتری داره. چون معدل کارشناسی شما خیلی پایینه، GRE رو به نظرم سعی کنید حدود ۳۲۰ بیارید و AW رو هم سعی کنید ۴ بگیرید. طبیعتا اگر بیشتر شدید که چه بهتر.
همچنین توصیه‌نامه‌ها و SoP رو جدی بگیرید و سعی کنید که غیر از معدل ضعف دیگه‌ای تو پرونده‌اتون نباشه.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - sara87r - 06-03-2015

من یه سوال واسم پیش اومده که کسایی که از دانشگاه های امریکا که فاند میگیرن چطور از تقلبی نبودن مدارک دانشگاه مطمئن میشن ؟و تا چند وقت بعد از پذیرش استعلام میگیرن؟
از چند نفر و دانشگاه که پرسیدم گفتن استعلام میگیرن و اگه تقلبی باشه و متوجه بشن مجازات های سنگینی داره چون دزدی از دولت امریکا حساب میشه.
از یکی از دوستام شنیدم که یکی از دوستاش که کارنامه ی جعلی داشته و اونجا دستیار تحقیق شده و الان 3 ماهه که اونجا کار میکنه، دانشجوی صنعتی شریف هم بوده توی ایران ، البته استادش ایرانیه.
یعنی میشه با کار خوبش این کار جعل کارنامه رو از رزومش پاک کنه؟

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - Babak - 06-03-2015

(06-03-2015, 03:41 AM)'sara87r' نوشته: من یه سوال واسم پیش اومده که کسایی که از دانشگاه های امریکا که فاند میگیرن چطور از تقلبی نبودن مدارک دانشگاه مطمئن میشن ؟و تا چند وقت بعد از پذیرش استعلام میگیرن؟
از چند نفر و دانشگاه که پرسیدم گفتن استعلام میگیرن و اگه تقلبی باشه و متوجه بشن مجازات های سنگینی داره چون دزدی از دولت امریکا حساب میشه.
از یکی از دوستام شنیدم که یکی از دوستاش که کارنامه ی جعلی داشته و اونجا دستیار تحقیق شده و الان 3 ماهه که اونجا کار میکنه، دانشجوی صنعتی شریف هم بوده توی ایران ، البته استادش ایرانیه.
یعنی میشه با کار خوبش این کار جعل کارنامه رو از رزومش پاک کنه؟

دانشگاه‌های امریکا به صورت رندوم توصیه‌نامه‌ها یا کارنامه‌ها رو با استادها یا دانشگاه چک می‌کنند و اگر متوجه تقلبی بودن مدارک بشن، حداقل مجازاتش اینه که از دانشگاه اخراج و دیپورت خواهید شد و احتمالا تا مدت‌ها اجازه ورود به امریکا رو نخواهید داشت.
تقلب در دانشگاه‌ها امریکا مساله بسیار جدی‌ایه و با کار خوب و غیره نمی‌شه این مساله رو پاک کرد. حتی تقلب در سر امتحان یک درس می‌تونه منجر به اخراج از دانشگاه بشه.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - Dynamic - 16-03-2015

سلام آقا بابک عزیز
خوندن مطالبتون و دیدن وبسایتتون واقعا تحت تاثیرم قرار داد
امکانش هست به این دوتا پست من (که در واقع یکی هستند) یه نگاهی بندازید؟ البته بزرگواران همون تاپیک جواب دادند، ولی ممنون میشم اگه اجازه بدید از تجارب ونظریات شماهم استفاده کنم.

ممنون
 http://www.academiacafe.com/pf/Thread-Concordia-University?pid=78051#pid78051
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%88%D9%82-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%85%D8%AC%D8%AF%D8%AF-%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%9F?pid=75281#pid75281