آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - لئو - 07-02-2014

سلام بابک عزیز، قبل از هر چیز از تو و همه دوستان گرانقدری که لطف می کنن اطلاعاتشون با بقیه به اشتراک میزارن کمال تشکر دارم، دمتون گرم و سرو تنتون خوش باد. من دانشجوی ارشد طراحی شهری از علم و صنعتم، معدل کارشناسیم 15.8 بوده و ارشد هنوز تموم نکردم، خیلی اهل مانور دادن رو معدل نبودم، سه مقاله علمی پژوهشی دارم و انشاله یکی دو مقاله ای اس ای هم تا دو سال آینده خواهم داشت، برنامم اینه که سال 95-96 اگه خدا بخواد آمریکا باشم، یکی از بهترین دانشگاهاش. وضعیت مالی چشمگیری ندارم، به عبارتی خانواده سرمایه داری ندارم که رو جیبشون بتونم حساب باز کنم، زبان هیچ آزمونی ندادم البته زبانم بد نیست ولی امتحناتش ندادم(شرح مختصری بود اما باز به دلیل اطناب کلام عذر می خوام) سواات من:
تا دوسال آینده قصد ازدواح داشتم یا دارم، بستگی به شرایط داره، آیا مهاجرت تحصیلی به همراه همسر ممکنه؟ اگه خود همسر شخص هم بخواد ادامه تحصیل بده، دونفری با هم میشه رفت؟
از چی و کجا باید شروع کرد؟
برای گرفتن فاند چطور باید اقدام کرد.
رزومه غیر درسی مثلا هنری(من غیر از رشته خودم در انیمشن اگه تعریف از خود نباشه تبحر بالایی دارم) حتی می خواستو واسه رشته های مرتبط با جلوه های ویژه اقدام کنم حتی در مقطع کارشناسیشون اما الان دکتری طراحی شهری ارجحه
وام های دریافتی رو چطور میشه باز پرداخت کرد اگه شخص خودش تمکن مالی نداشته باشه و اونجا کار گیرش نیاد!!!
لطفا راهنماییم کنید، بسیار سپاسگزارم دوستان عزیز

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - soilman - 07-02-2014

با اجازه ی بابک و سایر دوستان
دوست عزیز
اولین کار شناخت رئوس کلی اپلای هست و به این منظور شما بهترین کار اینه که جزوه ی اکادمیا کافه رو مطالعه کنید

پیروز باشید
(07-02-2014, 01:13 PM)'لئو' نوشته: سلام بابک عزیز، قبل از هر چیز از تو و همه دوستان گرانقدری که لطف می کنن اطلاعاتشون با بقیه به اشتراک میزارن کمال تشکر دارم، دمتون گرم و سرو تنتون خوش باد. من دانشجوی ارشد طراحی شهری از علم و صنعتم، معدل کارشناسیم 15.8 بوده و ارشد هنوز تموم نکردم، خیلی اهل مانور دادن رو معدل نبودم، سه مقاله علمی پژوهشی دارم و انشاله یکی دو مقاله ای اس ای هم تا دو سال آینده خواهم داشت، برنامم اینه که سال 95-96 اگه خدا بخواد آمریکا باشم، یکی از بهترین دانشگاهاش. وضعیت مالی چشمگیری ندارم، به عبارتی خانواده سرمایه داری ندارم که رو جیبشون بتونم حساب باز کنم، زبان هیچ آزمونی ندادم البته زبانم بد نیست ولی امتحناتش ندادم(شرح مختصری بود اما باز به دلیل اطناب کلام عذر می خوام) سواات من:
تا دوسال آینده قصد ازدواح داشتم یا دارم، بستگی به شرایط داره، آیا مهاجرت تحصیلی به همراه همسر ممکنه؟ اگه خود همسر شخص هم بخواد ادامه تحصیل بده، دونفری با هم میشه رفت؟
رزومه غیر درسی مثلا هنری(من غیر از رشته خودم در انیمشن اگه تعریف از خود نباشه تبحر بالایی دارم) حتی می خواستو واسه رشته های مرتبط با جلوه های ویژه اقدام کنم حتی در مقطع کارشناسیشون اما الان دکتری طراحی شهری ارجحه
وام های دریافتی رو چطور میشه باز پرداخت کرد اگه شخص خودش تمکن مالی نداشته باشه و اونجا کار گیرش نیاد!!!

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 08-02-2014

(07-02-2014, 01:13 PM)'لئو' نوشته: سلام بابک عزیز، قبل از هر چیز از تو و همه دوستان گرانقدری که لطف می کنن اطلاعاتشون با بقیه به اشتراک میزارن کمال تشکر دارم، دمتون گرم و سرو تنتون خوش باد. من دانشجوی ارشد طراحی شهری از علم و صنعتم، معدل کارشناسیم 15.8 بوده و ارشد هنوز تموم نکردم، خیلی اهل مانور دادن رو معدل نبودم، سه مقاله علمی پژوهشی دارم و انشاله یکی دو مقاله ای اس ای هم تا دو سال آینده خواهم داشت، برنامم اینه که سال 95-96 اگه خدا بخواد آمریکا باشم، یکی از بهترین دانشگاهاش. وضعیت مالی چشمگیری ندارم، به عبارتی خانواده سرمایه داری ندارم که رو جیبشون بتونم حساب باز کنم، زبان هیچ آزمونی ندادم البته زبانم بد نیست ولی امتحناتش ندادم(شرح مختصری بود اما باز به دلیل اطناب کلام عذر می خوام) سواات من:

من هم با Soilman گرامی موافقم که خوبه نگاهی به جزوه بیاندازید تا با مراحل اولیه کار آشنا بشید.
شما با همسرتون هم می‌تونید ویزای تحصیلی امریکا رو بگیرید. اگر ایشون بخواهد خودش پذیرش بگیره هم باز می‌تونید با هم برای امریکا ویزا بگیرید.
من در مورد روال پذیرش در رشته‌های هنر اطلاعات دقیقی ندارم، به همین خاطر نمی‌تونم در مورد رزومه هنری اظهار نظر کنم، اما در جریان باشید که گرفتن فاند از امریکا در مقطع لیسانس مشکله و گرفتن وام‌های تحصیلی برای دانشجویان خارجی در بدو ورود به امریکا نزدیک به غیرممکن هست. به همین خاطر فکر وام تحصیلی نباشید. شما باید سعی کنید که حتما از دانشگاه فاند بگیرید و برای این منظور بهتره که برای دکترا اقدام کنید چون احتمال گرفتن فاند برای مقطع دکترا بسیار بیشتر از سایر مقاطع هست. اگر جزوه رو مطالعه بفرمایید اطلاعات اولیه مناسب رو به دست خواهید آورد.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - megh500 - 08-02-2014

ارشد نرم افزار 14.82 علوم تحقیقات تهران
لیسانس نرم افزار 13.76
اما تو کارهای تحقیقاتی نهایت سعی ام کردم که بهبود بدهم 7 تا ای اس ای دارم کنفرانس بین المللی مجله خارجی و ملی و... 4 تا طرح پژوهشی و کتاب
زبان ایا بخونم؟شانسی دارم؟کلا گیج شدم تو دودلی به سر میبرم
چه کشورهایی؟چکار کنم؟ خواهشا راهنمایی کنید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahnaz103 - 08-02-2014

(08-02-2014, 01:19 PM)'megh500' نوشته: ارشد نرم افزار 14.82 علوم تحقیقات تهران
لیسانس نرم افزار 13.76
اما تو کارهای تحقیقاتی نهایت سعی ام کردم که بهبود بدهم 7 تا ای اس ای دارم کنفرانس بین المللی مجله خارجی و ملی و... 4 تا طرح پژوهشی و کتاب
زبان ایا بخونم؟شانسی دارم؟کلا گیج شدم تو دودلی به سر میبرم
چه کشورهایی؟چکار کنم؟ خواهشا راهنمایی کنید

با سلام 
اگه پست های قبلی رو خونده باشید متوجه میشید که همیشه گفته میشه ، همه ی آیتم ها در کنار هم باعث پیشرفت و موفقیت میشه ...و یکی از اینها عالی باشه، به تنهایی موجب رسیدن به هدف نمیشه 

فاکتورهای اصلی : معدل ها، مقاله، نمره زبان، برای امریکا که  GRE هم بسیار مهمه، توصیه نامه ها ، تماس با اساتید و...

شما نیاز به نمره زبان و جی آر ایی عالی دارید! مخصوصا جی آر ایی که نمره اش خیلی خیلی مهمه و میتونه معدل رو تا حدودی پوشش بده! البته خب معدل هم جایگاه خودشو داره بهرحال !
بنابراین با توجه به اینکه راجع به معدل ها نمیشه کاری کرد، پس بهتره رو فاکتورهای دیگه سرمایه گذاری کنید، نمره زبان و جی آر ایی عالی، مثلا جی آر ایی که از 340 حساب میشه بالای 320 بیارید و تافل رو بالای 100! این دو خیلی خیلی تاثیر میزاره و درکنارش مقاله هایی داشته باشید که زمینه کاریتون رو خوب نشون بده و بتونید استاد رو قانع کنید که کارپژوهشیون خوبه...
نکته ای که مهمه اینه که ، تماس با اساتید درکنار سایرفاکتورها خیلی مهمه، این که زمینه کاری شما به زمینه کاری استادی نزدیک باشه و راضیش کنه....شاید اون موقع فاکتورهای دیگه در اولویت بعدی قرار بگیره ...
بنابراین اگه تلاش کنید و سایرفاکتور هارو به حد عالی برسونید مطمئنا جای امید هست و هیچ وقت نمیشه دقیق گفت چه اتفاقی خواهد افتاد...با امید هست که کارا خوب پیش میره و به نتیجه میرسه 

موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Soltani91 - 09-02-2014

اینجانب هنوز دوره کارشناسی را به پایان نرسانده و هنوز 2 ترم دیگر تا پایان این دوره فرصت دارم  
فعالیت های علمی من در دوره کارشناسی تا به حال: ارائه تک نفره 1 مقاله بین المللی علمی غیر ISI و ارائه تک نفره  2 مقاله علمی در ژورنال های ISI  و همچنین 2 مقاله علمی من در کشور آمریکا در سازمان علمی و جهانی Academia، به عناون یکی از 10 مقاله برتر هفته انتخواب شده اند. عضویت من در سال 1392 در باشگاه پژوهشگران دانشجو در کشور ایران تائید شد. 
به احتمال زیاد معدل پایانی من حدود 14 میشود . 
به نظر شما من موفق میشوم از یکی از دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیرم؟ 
میشه لطف کنید اسم ان دانشگاه ها را برای من مثال بزنید .
با سپاس از محبت شما 

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 10-02-2014

(09-02-2014, 07:18 PM)'Soltani91' نوشته:
اینجانب هنوز دوره کارشناسی را به پایان نرسانده و هنوز 2 ترم دیگر تا پایان این دوره فرصت دارم  
فعالیت های علمی من در دوره کارشناسی تا به حال: ارائه تک نفره 1 مقاله بین المللی علمی غیر ISI و ارائه تک نفره  2 مقاله علمی در ژورنال های ISI  و همچنین 2 مقاله علمی من در کشور آمریکا در سازمان علمی و جهانی Academia، به عناون یکی از 10 مقاله برتر هفته انتخواب شده اند. عضویت من در سال 1392 در باشگاه پژوهشگران دانشجو در کشور ایران تائید شد. 
به احتمال زیاد معدل پایانی من حدود 14 میشود . 
به نظر شما من موفق میشوم از یکی از دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیرم؟ 
میشه لطف کنید اسم ان دانشگاه ها را برای من مثال بزنید .
با سپاس از محبت شما 
داشتن سابقه تحقیقاتی می‌تونه به گرفتن پذیرش شما کمک بکنه، اما در امریکا معدل و نمره GRE مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار در گرفتن پذیرش و فاند هستند. معدل شما متاسفانه پایینه، در نتیجه اگر قصدتون گرفتن پذیرش از امریکاست، باید سعی کنید که نمره بسیار عالی در GRE بیارید (۳۲۰ به بالا و aw هم ۴ به بالا). این که مقاله دارید هم طبیعتا مثبت هست و با داشتن نمره GRE عالی می‌تونه کمک کنه که تاثیر منفی معدل پایین کارشناسی رو کم کنه.
کیفیت مقالات در امریکا با تعداد ارجاعات به اون‌ها و همچنین با کیفیت کنفرانس یا ژورنالی که مقاله درش چاپ شده سنجیده می‌شه. برای مقالات تازه که در حدود یکی دو سال اخیر چاپ شده‌اند، کیفیت کنفرانس یا ژورنال زیاده. حالا اگر این مقالات شما در کنفرانس یا ژورنال‌هایی که چاپ مقاله درشون خیلی مشکله و استانداردهای بالایی برای پذیرش مقاله دارند، چاپ شده باشه تاثیر مثبتش می‌تونه زیاد باشه و شانس پذیرش شما رو به طور قابل توجهی بالا ببره، اما باز هم نیاز دارید که حداقل نمره عالی در GRE بیارید.
شاید یک راه دیگه‌ای که بد نباشه بهش فکر کنید، گرفتن پذیرش برای مقطع کارشناسی ارشد از اروپا یا حتی گرفتن کارشناسی ارشد از یکی از دانشگاه‌های برتر ایران با معدل بسیار خوب و بعد اقدام برای گرفتن پذیرش دکترا از امریکا باشه.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - armince - 10-02-2014

بابک جان عنوان کردی که:
نقل قول:... ، اما در امریکا معدل و نمره GRE مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار در گرفتن پذیرش و فاند هستند. ....
ممکنه بگی اولویت بندیت نسبت به درصد واقعی برای پذیرش با فاند ( فاند کامل) چطور تخمین میزنی؟
معدل ارشد
معدل کارشناسی
دانشگاه محل تحصیل کارشناسی
دانشگاه محصل تحصیل ارشد
مقاله
GRE
تافل / آیلتس
----------

تصور من تا امروز که سایت رو خوندم اینطور بوده که 40%معدل ارشد %40 GRE  و 10% درصد دانشگاه محل تحصیل و بقیه 10 درصد ( که شامل 7 درصد مقاله 2 درصد معدل کارشناسی  و 1 درصد بقیه قضایا)
ممنونم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - ahmadpashaei - 10-02-2014

(10-02-2014, 01:13 PM)'armince' نوشته: بابک جان عنوان کردی که:
ممکنه بگی اولویت بندیت نسبت به درصد واقعی برای پذیرش با فاند ( فاند کامل) چطور تخمین میزنی؟
معدل ارشد
معدل کارشناسی
دانشگاه محل تحصیل کارشناسی
دانشگاه محصل تحصیل ارشد
مقاله
GRE
تافل / آیلتس
----------
تصور من تا امروز که سایت رو خوندم اینطور بوده که 40%معدل ارشد %40 GRE  و 10% درصد دانشگاه محل تحصیل و بقیه 10 درصد ( که شامل 7 درصد مقاله 2 درصد معدل کارشناسی  و 1 درصد بقیه قضایا)
ممنونم

سلام به شما
همیشه اینطور که تا حالا دیدم معدل مهمترین معیار هست و معدل کارشناسی اهمیت بیشتری از ارشد داره. بعدش gre و مقاله هستند که وزنه gre کمی سنگینتر هست.دانشگاه محل تحصیل رو کلا در نظر بگیرید و اهمیتش زیاده که برای ایرانی ها خیلی چیز درخشانی نیست و معمولا دو،سه دانشگاه اول رو می شناسن ولی نه اینکه فکر کنید در حد EPFL قبولش دارن[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] تافل/آیلتس هم اگر بالا باشه اهمیت پیدا می کنه وگرنه مینیمم رو داشته باشید کافیه ولی در رقابت اولویت با کسانی هست نمرات بالاتری دارند و این منطقی هم هست.البته معیارای زیادی اثر دارند و بعضیهاشون خیلی اثرگذارند مثلsop ، مدال و مقامهای بین المللی، توصیه نامه (از کی و چه متنی؟) فعالیتهای فوق برنامه و ارتباط با استاد

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - armince - 10-02-2014

(10-02-2014, 05:43 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام به شما
همیشه اینطور که تا حالا دیدم معدل مهمترین معیار هست و معدل کارشناسی اهمیت بیشتری از ارشد داره. بعدش gre و مقاله هستند که وزنه gre کمی سنگینتر هست.دانشگاه محل تحصیل رو کلا در نظر بگیرید و اهمیتش زیاده که برای ایرانی ها خیلی چیز درخشانی نیست و معمولا دو،سه دانشگاه اول رو می شناسن ولی نه اینکه فکر کنید در حد EPFL قبولش دارن[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] تافل/آیلتس هم اگر بالا باشه اهمیت پیدا می کنه وگرنه مینیمم رو داشته باشید کافیه ولی در رقابت اولویت با کسانی هست نمرات بالاتری دارند و این منطقی هم هست.البته معیارای زیادی اثر دارند و بعضیهاشون خیلی اثرگذارند مثلsop ، مدال و مقامهای بین المللی، توصیه نامه (از کی و چه متنی؟) فعالیتهای فوق برنامه و ارتباط با استاد

مرسی از جواب
احمدجان من قبلا سمپل آیلتس دادم و 6 شدم یه بار دیگه هم دادم 6.5 شدم
حالا هنوز ثبت نام کردم و یه سالی وقت دارم
به نظرت آیتلس امتحان بدم یا تافل؟ واسم هیچ فرقی نداره... کدومش بهتره در مجموع؟