آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-Ph-D)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - amir.a - 10-06-2018

با سلام و خسته نباشید. اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید شانس بنده برای پذیرش در مقطع دکترا برق چقدر هست.

کارشناسی: دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین - مهندسی برق مخابرات - معدل 17.05
کارشناسی ارشد: دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین - مهندسی برق مخابرات (میدان) - معدل 18.53
مقالات: یک مقاله کنفرانسی نمایه شده در IEEE و دو چکیده مقاله ارائه شده در همایش های پزشکی (پایان نامه ام در مورد مهندسی پزشکی بود)
نمره ایلتس: 6.5 (R:8.0 - L:7.0 - W:6.0 - S:5.5)

GRE ندارم. چند تا مقاله ژورنالی هم هست که اگر نیاز باشه می تونم روندشون رو تسریع کنم.

با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - automotive - 15-06-2018

(10-06-2018, 01:59 AM)amir.a نوشته: با سلام و خسته نباشید. اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید شانس بنده برای پذیرش در مقطع دکترا برق چقدر هست.

کارشناسی ارشد: دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین - مهندسی برق مخابرات (میدان) - معدل 18.53
مقالات: یک مقاله کنفرانسی نمایه شده در IEEE و دو چکیده مقاله ارائه شده در همایش های پزشکی (پایان نامه ام در مورد مهندسی پزشکی بود)

GRE ندارم. چند تا مقاله ژورنالی هم هست که اگر نیاز باشه می تونم روندشون رو تسریع کنم.

با تشکر

سلام
نیازی به GRE نیست، رزومه شما بسیار مناسب است اما نمره Speaking شما پایین است.
با اساتید ارتباط برقرار کنید و نظر آن ها را جلب کنید و در صورت لزوم به شما اعلام خواهد شد که دوباره برای آزمون زبان اقدام کنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - AitUniversity - 22-06-2018

(10-06-2018, 01:59 AM)amir.a نوشته: با سلام و خسته نباشید. اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید شانس بنده برای پذیرش در مقطع دکترا برق چقدر هست.

با تشکر

سلام- در تکمیل صحبت دوستم؛ شما GRE نمیخواید - چک کنید چون برخی از دانشگاه ها حداقل نمره 6.5 رو برای هر اسکیل قبول میکنند پس مطمئن شید که رایتینگ مشکل ساز نمیشه و بعد اپلی کنید
معدلهاتون رقابتی کاملا و حتما اپلی کنید، مقاله رو هم به رزومه اضافه کنید تا شانستون برای دانشگاه های خوب (7 تای اول) هم زیاد بشه
موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Tenacious - 06-07-2018

با سلام خدمت دوستان گرامی
به نظر شما به شرایطی که می نویسم، شانسی برای دانشگاه های کانادا دارم؟ هم از نظر پذیرفته شدن در دوره دکترا و هم از نظر دریافت فاند.

۱- مدرک کارشناسی: زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه آزاد با معدل ۱۳/۵
۲- مدرک کارشناسی ارشد: میکروبیولوژی دانشگاه آزاد با معدل ۱۶/۷۵
۳- مقاله ISI چاپ شده:‌۳ تا 
۴- مقاله سابمیت شده در مجلات که هنوز به مرحله داوری نرسیدن:‌ ۴ تا ISI
5- تالیف کتاب:۳ جلد کتاب به زبان انگلیسی در انتشارات Lambert آلمان (که قابل خرید از سایت آمازون هست)
۶- گواهی شرکت در کنگره بین الملی: ۱ کنگره (بدون دادن مقاله یا پوستر)
۷- گواهی شرکت در کارگاه های آموزشی: شرکت در ۱۵ کارگاه انستیتو پاستور ایران که به گفته خودشون مدرک بین المللی هست.
۸- شغل: مدرس (بیش از ۱۰ سال سابقه تدریس کنکور دارم و در این زمینه کتاب و ... دارم)
۹- مدرک زبان:‌ متاسفانه هنوز امتحان ندادم ولی آخر تابستون امتحان می دم که می شه روی ۶/۵ حساب کرد

ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - automotive - 08-07-2018

(06-07-2018, 02:46 PM)Tenacious نوشته: با سلام خدمت دوستان گرامی
به نظر شما به شرایطی که می نویسم، شانسی برای دانشگاه های کانادا دارم؟ هم از نظر پذیرفته شدن در دوره دکترا و هم از نظر دریافت فاند.

5- تالیف کتاب:۳ جلد کتاب به زبان انگلیسی در انتشارات Lambert آلمان (که قابل خرید از سایت آمازون هست)
۷- گواهی شرکت در کارگاه های آموزشی: شرکت در ۱۵ کارگاه انستیتو پاستور ایران که به گفته خودشون مدرک بین المللی هست.
۸- شغل: مدرس (بیش از ۱۰ سال سابقه تدریس کنکور دارم و در این زمینه کتاب و ... دارم)
۹- مدرک زبان:‌ متاسفانه هنوز امتحان ندادم ولی آخر تابستون امتحان می دم که می شه روی ۶/۵ حساب کرد

ممنون

سلام
معدل زیر 15 از 20 در کانادا نمیتوان عموما اپلای کرد.
از آنجایی که اپلای در کانادا استاد محور است، با اساتید ارتباط برقرار کنید و اگر از آنها پاسخ مناسب دریافت کردید اپلای کنید. شاید مقالات ISI و سابقه کاری شما بتواند روند اپلای را تسهیل کند اما قوانین دانشگاه را نمیتوان زیر پا گذاشت.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Tenacious - 11-07-2018

(08-07-2018, 04:53 PM)automotive نوشته: سلام
معدل زیر 15 از 20 در کانادا نمیتوان عموما اپلای کرد.
از آنجایی که اپلای در کانادا استاد محور است، با اساتید ارتباط برقرار کنید و اگر از آنها پاسخ مناسب دریافت کردید اپلای کنید. شاید مقالات ISI و سابقه کاری شما بتواند روند اپلای را تسهیل کند اما قوانین دانشگاه را نمیتوان زیر پا گذاشت.

خیلی ممنونم بابت پاسختون

پس عملاً به فرمایش شما به احتمال زیاد معدل پایین دوره لیسانسم سایه اندازی بکنه روی فرآیند پذیرش
فکر می کنید با یک کاور لتر بشه موضوع رو حل کرد و متقاعدشون کرد؟ و این رو بازگو بکنم که به خاطر کار و تحصیل همزمان فرصت کافی برای درس خوندن نداشتم؟ و این ضعف رو تا حدودی با شرکت در چندین و چند کارگاه آموزشی بر طرف کردم؟ یا فایده ای نداره؟
از طرفی توصیه نامه من از طرف استادی نوشته شده که برترین اچ ایندکس رو بین اساتید ایرانی داره و بیش از ۳۰۰ مقاله آی اس آی، پاپ مد و ... داره که جزو چهره های بین المللی محسوب می شه.
با جمع بندی این مطالب، امیدوار باشم و یا پیشنهاد می کنید مقصدم رو تغییر بدم؟
الان ۳۲ سال سن دارم و ترس بالا رفتن سن رو دارم و واسم مهم هست در نزدیک ترین زمان ممکن از ایران خارج بشم. 
ترجیحم کانادا و استرالیا هست، در کل خوشحال می شم از مشاوره افرادی که با تجربه تر هستند توی این زمینه برخوردار بشم.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - AitUniversity - 12-07-2018

(06-07-2018, 02:46 PM)Tenacious نوشته: با سلام خدمت دوستان گرامی

ممنون
سلام
معدل لیسانستون خوب نیست، اما ممکن بخاطر مقالاتتون شانس داشته باشید - بنظرم زودتر تکلیف سابمیتی هارو مشخص کنید + آزمون زبان رو بنویسید و مدرک زبان بگیرید

از سپتامبر شروع کنید به ایمیل زنی به اساتید، ماکسش اینه قبول نمیکنند، اما شانستون رو برای دانشگاه های رنک 7 به بعد حتما امتحان کنید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - automotive - 12-07-2018

(11-07-2018, 11:12 PM)Tenacious نوشته: خیلی ممنونم بابت پاسختون
پس عملاً به فرمایش شما به احتمال زیاد معدل پایین دوره لیسانسم سایه اندازی بکنه روی فرآیند پذیرش
فکر می کنید با یک کاور لتر بشه موضوع رو حل کرد و متقاعدشون کرد؟ و این رو بازگو بکنم که به خاطر کار و تحصیل همزمان فرصت کافی برای درس خوندن نداشتم؟ و این ضعف رو تا حدودی با شرکت در چندین و چند کارگاه آموزشی بر طرف کردم؟ یا فایده ای نداره؟
از طرفی توصیه نامه من از طرف استادی نوشته شده که برترین اچ ایندکس رو بین اساتید ایرانی داره و بیش از ۳۰۰ مقاله آی اس آی، پاپ مد و ... داره که جزو چهره های بین المللی محسوب می شه.
با جمع بندی این مطالب، امیدوار باشم و یا پیشنهاد می کنید مقصدم رو تغییر بدم؟
الان ۳۲ سال سن دارم و ترس بالا رفتن سن رو دارم و واسم مهم هست در نزدیک ترین زمان ممکن از ایران خارج بشم. 
ترجیحم کانادا و استرالیا هست، در کل خوشحال می شم از مشاوره افرادی که با تجربه تر هستند توی این زمینه برخوردار بشم.

بحث قانون هستش، با توجه به سایر موارد رزومه شما، شاید معدل کارشناسی شما کوچکترین اهمیتی از دید استاد نداشته باشد، اما اگر قانون دانشگاه برای پذیرش معدل حداقل 15 از 20 برای تمامی مقاطع تحصیلی باشد، استاد نمیتواند قانون دانشگاه را زیر پا بگذارد.
تمام دانشگاه ها اینگونه نیستند اما من مشاهده کردم که برای اپلای دکتری حداقل معدل لیسانس در برخی دانشگاه ها وجود دارد.
پس ابتدا به قسمت Admission requirements وب سایت دانشگاه، دانشکده مربوطه مراجعه کنید و از این مهم اطلاع پیدا کنید.
تعداد دانشگاه های کانادا زیاد نیست و جمع آوری اطلاع از آن ها زمان زیادی از شما نخواهد گرفت. 

شما به راحتی میتوانید با اساتید بدون هزینه ارتباط برقرار کنید و در صورتی که آن ها تایید کردند سپس شما اپلای کنید و بی دلیل هزینه نکنید، این از مزایای کانادا محسوب میشود.

پاسخ بیشتر سوالات شما همان بحث قانون است که توضیح دادم.
برای تغییر مقصد نیز نیازی به این کار نیست اما ما همیشه پیشنهاد میکنیم که برای حداقل دو کشور مختلف اپلای کنید که اگر در پذیرش یا ویزا در یکی از کشورها به مشکل برخورد کردید، برای کشور دوم اقدام کنید و به سرعت از کشور خارج شوید.
شاید سوئد در بعضی از مسائل از کانادا بدتر باشد (مثلا الزام تسلط به زبان سوئدی یا حتی عدم استقبال از مهاجران بر خلاف کانادا)، اما قطعا از ایران بهتر است.
 کار خوبی می‌کنید، امروز اگر از ایران خارج شوید بهتر است فردا است.
این نظر من بود، اگر سایر دوستان نظر دیگری دارند لطفا ایشان را راهنمایی کنند.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - s9aea6 - 14-07-2018

سلام دوستان
من ليسانس مديريت بيمه دارم از دانشگاه علامه طباطبايي با معدل ١٧/٣٠
فوق ليسانس مديريت مالي از دانشگاه تهران با معدل ١٦/٣٠
آيلتس : ٧/٥
براي جي ار هم در حال خوندن هستم و اميدوارم بتونم نمره عالي بگيرم
ميخواستم ببينم شانس گرفتن پذيرش و فول فاند براي دكتري در رشته فايننس رو دارم از دانشگاه بريتيش كلمبيا؟
و اينكه اگر تا اخر دسامبر امسال نتونم اپلاي كنم، آيا بايد تا دسامبر سال بعد صبر كنم يا اينكه دوباره تو ما اپريل فرصت اپلاي هست براي ترم بهار؟
ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - هاشمي - 04-08-2018

با عرض سلام و خسته نباشيد.من كارشناس ارشد روانشناسي عمومي از دانشگاه تبريز هستم.معدلم 18/68هست .كارشناسي رو دانشگاه پيام نور خوندم معدل كارشناسي هم 17/65هست .متاهل هستم و يه بچه دارم.يك مقاله دارم كه مال پاياننامه هست به يك مجله داخلي فرستادم فعلا در مرحله داوري هست .يك سال هم سابقه كار در آسايشگاه سالمندان دارم.در ضمن مدرك كارشناسي كامپيوتر از دانشگاه آزاد هم دارم با دوسال سابقه كار در پالايشگاه . نميدونم به درد بخوره يا نه.
مدرك زبان فعلا ندارم .(msrt دارم ).
براي دكترا دانشگاه هاي كانادا لطفا راهنمايي كنين.