آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Dexter - 16-02-2014

سلام خسته نباشید 
من لیسانس مهندسی صنایع ( تکنولوژِی صنعتی ) دارم از دانشگاه قزوین ، معدل 14 هست ، زبانم خوبه ، دارم آیلتس میخونم میتونم 7 به بالا بشم ، ولی ضاهرا باید مدرک GMAT هم بگیرم ولی در هرصورت مشکل زبان ندارم ، من خالم تو آتلانتا زندگی میکنه و شرایط مالی خیلی خوبی داره  ، قصد دارم  برای رشته MBA از دانشگاه Emory  که واقع در آتلانتا هست پذیرش بگیرم البته از این دانشگاه و رنک آن اطلاع ندارم ، البته تا اونحایی که من متوجه شدم دو نوع مستر وجود داره دوره یک ساله و دوساله که برای یک ساله ها فاند تعلق نمیگیره ، میخواستم بدونم شانس پذیرش چقدره ؟ با فاند یا بدون فاند  همینطور  دوره یک ساله یا دوساله فرقی نداره  _  ( به دلیل اینکه در صورت پذیرش بدون فاند فقط خرج دانشگاه دارم ، خرج و مخارج برای زندگی و خانه و  ... دیگه ندارم Smile  و در صورت پذیرش ، شانس ویزا با توجه به شرایط من چقدر هست ؟
اگر از این دانشگاه Emory  و رنک و سطح علمی و  شرایط پذیرش اون اطلاعی دارین ممنون میشم در اختیار من قرار بدید
با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 16-02-2014

(16-02-2014, 05:23 AM)'Dexter' نوشته: سلام خسته نباشید 
من لیسانس مهندسی صنایع ( تکنولوژِی صنعتی ) دارم از دانشگاه قزوین ، معدل 14 هست ، زبانم خوبه ، دارم آیلتس میخونم میتونم 7 به بالا بشم ، ولی ضاهرا باید مدرک GMAT هم بگیرم ولی در هرصورت مشکل زبان ندارم ، من خالم تو آتلانتا زندگی میکنه و شرایط مالی خیلی خوبی داره  ، قصد دارم  برای رشته MBA از دانشگاه Emory  که واقع در آتلانتا هست پذیرش بگیرم البته از این دانشگاه و رنک آن اطلاع ندارم ، البته تا اونحایی که من متوجه شدم دو نوع مستر وجود داره دوره یک ساله و دوساله که برای یک ساله ها فاند تعلق نمیگیره ، میخواستم بدونم شانس پذیرش چقدره ؟ با فاند یا بدون فاند  همینطور  دوره یک ساله یا دوساله فرقی نداره  _  ( به دلیل اینکه در صورت پذیرش بدون فاند فقط خرج دانشگاه دارم ، خرج و مخارج برای زندگی و خانه و  ... دیگه ندارم Smile  و در صورت پذیرش ، شانس ویزا با توجه به شرایط من چقدر هست ؟
اگر از این دانشگاه Emory  و رنک و سطح علمی و  شرایط پذیرش اون اطلاعی دارین ممنون میشم در اختیار من قرار بدید
با تشکر

درود
به فروم خوش امدید
دانشگاه  اِموری یک دانشگاه خصوصی (و پولدار!) که رنک بسیار خوبی داره (رنک ۱۸) و دانشگاه خوبی از لحاظ علمی هست. کمپ خوبی هم داره.
کلا برای دوره های مستر فاند کم هست. برای رشته های غیر فنی هم باز این مورد کم تر میشه.
با توجه به شرایط شما بعید میدونم برای فاند شانس زیادی داشته باشید. برای پذیرش هم کار سختی دارید با توجه به رنک دانشگاه.
به نظرم بهتره بقیه دانشگاههای ایالت جورجیا رو هم بررسی کنید
این یک لیستی هست که دانشگاههای ایالت جورجیا رو برای رشته مورد نظر شما اورده (نمیدونم چقدر دقیقه)
کلا برای ویزا هم نمیشه نظر خاصی داد چون هیچ روتینی نداره. ولی طبق تجربیات دوستانی که برای رشته های بیزنس و دوره مستر و دانشگاه شناخته شده امریکا اقدام میکنند مشکل زیادی ندارن. البته شاید اینکه خاله شما در آتلانتا زندگی میکنن نکته منفی برای سفارت باشه و احتمال بدن شما ممکنه قصد موندن در امریکا رو دارید.
موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - maryam.h - 16-02-2014

سلام
خواستم بپرسم اگر شوهرم برای یکی از دانشگاه های امریکا یا کانادا فاند بگیره من می تونم برم اونجا و بعد از گذراندن دوره زبان و گرفتن آیلتس یا تافل برای دانشگاه اونجا (البته با شرایط داشتن فاتد) اقدام کنم؟ آیا امکانش هست بعد از اینکه اونجا رفتیم من برای یکی از دانشگاههای اونجا فاند بگیرم؟ اگ بدون فاند بخوام برم تقریبا چقدر هزینم میشه هم امریکا هم کانادا در یکی از دانشگاههای معمولی؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Dexter - 16-02-2014

(16-02-2014, 12:50 PM)'mahyarelc' نوشته:
درود
به فروم خوش امدید
دانشگاه  اِموری یک دانشگاه خصوصی (و پولدار!) که رنک بسیار خوبی داره (رنک ۱۸) و دانشگاه خوبی از لحاظ علمی هست. کمپ خوبی هم داره.
کلا برای دوره های مستر فاند کم هست. برای رشته های غیر فنی هم باز این مورد کم تر میشه.
با توجه به شرایط شما بعید میدونم برای فاند شانس زیادی داشته باشید. برای پذیرش هم کار سختی دارید با توجه به رنک دانشگاه.
به نظرم بهتره بقیه دانشگاههای ایالت جورجیا رو هم بررسی کنید
این یک لیستی هست که دانشگاههای ایالت جورجیا رو برای رشته مورد نظر شما اورده (نمیدونم چقدر دقیقه)
کلا برای ویزا هم نمیشه نظر خاصی داد چون هیچ روتینی نداره. ولی طبق تجربیات دوستانی که برای رشته های بیزنس و دوره مستر و دانشگاه شناخته شده امریکا اقدام میکنند مشکل زیادی ندارن. البته شاید اینکه خاله شما در آتلانتا زندگی میکنن نکته منفی برای سفارت باشه و احتمال بدن شما ممکنه قصد موندن در امریکا رو دارید.
موفق باشید
موفق باشید

ممنون داداش ، پس تابو نکنیم اقوام ما اونجا زندگی می کنند ؟؟! Smile ، پس با این تفاسیر اموری رو بی خیال شدم ! 
 داداش این دانشگاه هایی که گذاشتی دستت واقعا درد نکنه ، تعدادشون زیاده نزدیک 20 تا هست ، شانسی هست از یکی از این دانشگاه ها پذیرش بگیرم و بعد برای ویزا اقدا م کنم ، البته کدوم یکی از این ها رو راحت تر پذیرش میده و میشه برای ویزا اقدام کرد ، تعدادشون زیاده آم سردرگم میشه یکم ! اگه بدون فاند پیذیرش بدن شهریه ها چقد هست حدودا ؟ فقط شهریه دانشگاه
فقط یک موردی که هست در بعضی از موارد مورد نیاز رشته ام بی ای رو زده مصاحبه ! قاعدتا برای دانشجو خارجی مصاحبه قبل از پذیرش و ویزا غیر ممکن هست ، جریان این چیه دقیقا ؟
آن طور که من متوجه شدم پذیرش رشتته MBA از همه رشته ها سخت تر مشکل تر ، و مواردی مثل سابقه کار و مصاحبه و از این جور چیز ها لازم داره ! اگه لطف کنی لیست دانشگاه هایی که رشته مهندسی صنایع رو داره مثل همین ام بی ای که گذاشتی ، تو ایالت جورجیا برای بذاری ممنون میشم داداش

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 16-02-2014

(16-02-2014, 04:42 PM)'maryam.h' نوشته: سلام
خواستم بپرسم اگر شوهرم برای یکی از دانشگاه های امریکا یا کانادا فاند بگیره من می تونم برم اونجا و بعد از گذراندن دوره زبان و گرفتن آیلتس یا تافل برای دانشگاه اونجا (البته با شرایط داشتن فاتد) اقدام کنم؟ آیا امکانش هست بعد از اینکه اونجا رفتیم من برای یکی از دانشگاههای اونجا فاند بگیرم؟ اگ بدون فاند بخوام برم تقریبا چقدر هزینم میشه هم امریکا هم کانادا در یکی از دانشگاههای معمولی؟

درود
با توجه به اینکه اینجا تاپیک امریکاست من در این مورد نظر میدم
بله میتونید بعد از ورود به امریکا درس بخونید. شما با ویزای اف-۲ وارد خاک امریکا میشید و بعد گرفتن پذیرش ویزاتون رو به اف-۱ تغییر میدید. کلا این مورد خیلی پیش میاد
اگه منظورتون هزینه تخصیل بدون فاند هست باید بگم اصلا استانداردی وجود نداره و دانشگاهها شهریه های بسیار مختلفی میگیرند (بسته به عوامل زیادی مثل خصوصی بودن یا نبودن دانشگاه / ایالت / شهر/ رشته و ....)
بهترین کار اینه به سایت دانشگاههای مورد نظرتون سر بزنید و شهریه رو چک کنید. اطلاعات شهریه همیشه بطور کامل آورده میشه

(16-02-2014, 10:03 PM)'Dexter' نوشته:
ممنون داداش ، پس تابو نکنیم اقوام ما اونجا زندگی می کنند ؟؟! Smile ، پس با این تفاسیر اموری رو بی خیال شدم ! 
 داداش این دانشگاه هایی که گذاشتی دستت واقعا درد نکنه ، تعدادشون زیاده نزدیک 20 تا هست ، شانسی هست از یکی از این دانشگاه ها پذیرش بگیرم و بعد برای ویزا اقدا م کنم ، البته کدوم یکی از این ها رو راحت تر پذیرش میده و میشه برای ویزا اقدام کرد ، تعدادشون زیاده آم سردرگم میشه یکم ! اگه بدون فاند پیذیرش بدن شهریه ها چقد هست حدودا ؟ فقط شهریه دانشگاه
فقط یک موردی که هست در بعضی از موارد مورد نیاز رشته ام بی ای رو زده مصاحبه ! قاعدتا برای دانشجو خارجی مصاحبه قبل از پذیرش و ویزا غیر ممکن هست ، جریان این چیه دقیقا ؟
آن طور که من متوجه شدم پذیرش رشتته MBA از همه رشته ها سخت تر مشکل تر ، و مواردی مثل سابقه کار و مصاحبه و از این جور چیز ها لازم داره ! اگه لطف کنی لیست دانشگاه هایی که رشته مهندسی صنایع رو داره مثل همین ام بی ای که گذاشتی ، تو ایالت جورجیا برای بذاری ممنون میشم داداش

من منظورم این نبود که نگید خالتون اونجا هست اتفاقا در فرمی که بعدا برای سفارت پر میکنید باید اعلام کنید اگه اقوامی در امریکا دارید.
راستش من لیست رو بعنوان یک مرجع آوردم. خودتون میتونین یکی یکی وبسایت دانشگاهها رو چک کنید همراه با رنکینگشون رو (اطلاعات رنکینگ جهانی)
دانشگاهها در قسمت پذیرش اطلاعاتی رو میارن برای حداقل شرایط مورد نیاز برای قبولی. قاعدتا هرچی نمرات مورد نیاز پایین تر باشهُ رنک دانشگاه هم پایین تر باشه شانس بیشتر هست.
شهریه ها هم بسیته به شرایط مختلف متغیر هست و شهریه جنرالی وجود نداره. برای اون هم سایت دانشگاه ها رو چک کنید.
من منظورتون رو متوجه نشدم که جه مدرکی کفتین برای قبل مصاحبه میخوان
قاعدتا شانس شما برای رشته خودتون بیشتر هست و بهتره همونطور که گفتید مهندسی صنایع رو در نظر داشته باشید. من برای اون لیست فقط یک گوگل ساده کردم. فکر کنم همون Industrial engineering in georgia یا همچین چیزی رو سرچ کنید دانشگاهها رو بیاره.
کلا پیدا کردن دانشگاهی که از اکثر لحاظ برای آدم مناسب باشه کار وقت گیریه.
موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - ruzy - 17-02-2014

با سلام
لیسانس علوم آزمایشگاهی
دانشگاه آزاد واحد پزشکی تهران
معدل 15.86
IELTS 7
ادامه در مقطع فوق رشته ی بیوتکنولوژی پزشکی-آمریکا یا کانادا-با فاند

با سپاس فراوان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - soilman - 17-02-2014

در مورد آمریکا بسته به دانشگاه گمونم جدا از GRE ، GRE SUBJECT )BIOLOGY بخاهید پس نمیشه گفت چقدر شانس دارید مخصوصا با فاند که معمولا کم هست در مقاطع ارشد برای همه رشته ها مگه اینکه استادی شما رو پشتیبانی کنه و یا از دپارتمان فاند بگیرید
در مورد کانادا با توجه به نمره ی ایلتس و معدلتون میشه گفت شانستون خوبه.باید ارتباط پیدا کنید و اپلای کنید ببینید چی میشه

پ.ن: در ضمن شما فکر کنم در کنار رشته ی بیوتکنولوژی پزشکی به رشته هایی چون molecular medicine یا molecular biotechnology و applied biotechnology هم نیم نگاهی داشته باشید چون ممکنه به کار شما مخصوصا رساله ی لیسانس تان مرتبط باشه
(17-02-2014, 01:13 PM)'ruzy' نوشته: با سلام
لیسانس علوم آزمایشگاهی
دانشگاه آزاد واحد پزشکی تهران
معدل 15.86
IELTS 7
ادامه در مقطع فوق رشته ی بیوتکنولوژی پزشکی-آمریکا یا کانادا-با فاند
با سپاس فراوان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - rezanobakht - 18-02-2014

سلام
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد از علم و صنعت ایران
معدل کارشناسی 16.47
معدل ارشد 17.91
مقاله ISI: 2 عدد
آیلتس:7
رشته: مهندسی شیمی
متاهل هستم
2 سال سابقه کار دارم
در مورد گرفتن فاند وضعیتم چگونه است؟
با تشکر

سلام 
اگه من بخوام برای یکی از دانشگاه های آمریکا واسه دکتری اپلای کنم این transcript که می خوان برای کدوم مقطع هستش کارشناسی یا ارشد یا هردو؟
در ضمن من باید برای graduate اقدام کنم دیگه؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - M1KE - 18-02-2014

معدل ها و نمره زبان تون خوبه. برای آمریکا معمولا مدرک GRE هم نیاز هست که اگر بتونید در اونجا هم نمره بالای حدود 310 بگیرید با بقیه شرایطی که دارید شانس گرفتن پذیرش و فاند از دانشگاه های زیر 100 رو هم دارید. ولی به هر حال به نظرم برای اینکه شانس گرفتن پذیرش و فاند بیشتر باشه نیم نگاهی هم به رتبه های متوسط تر داشته باشید و همه انرژی و هزینه خودتون رو روی دانشگاه های ممتاز صرف نکنید. وقتی نتایج پذیرش اومد می تونید بهترین گزینه رو انتخاب کنید.

در مورد مدارک کلی لازم برای پذیرش انجمن مستقلی به اسم مدارک لازم هست که اطلاعات خوبی داره و می تونید اونجا جواب این نوع سوالات رو بگیرید. وقتی برای دکترا اقدام می کنید اغلب دانشگاه ها ترجمه ریزنمرات و دانشنامه هر دو مقطع تحصیلی شما رو می خواهند. بله graduate تحصیلات تکمیلی ها هستند و Undergraduate کارشناسی ها.