آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Dexter - 19-02-2014

(16-02-2014, 11:29 PM)'mahyarelc' نوشته:
من منظورم این نبود که نگید خالتون اونجا هست اتفاقا در فرمی که بعدا برای سفارت پر میکنید باید اعلام کنید اگه اقوامی در امریکا دارید.
راستش من لیست رو بعنوان یک مرجع آوردم. خودتون میتونین یکی یکی وبسایت دانشگاهها رو چک کنید همراه با رنکینگشون رو (اطلاعات رنکینگ جهانی)
دانشگاهها در قسمت پذیرش اطلاعاتی رو میارن برای حداقل شرایط مورد نیاز برای قبولی. قاعدتا هرچی نمرات مورد نیاز پایین تر باشهُ رنک دانشگاه هم پایین تر باشه شانس بیشتر هست.
شهریه ها هم بسیته به شرایط مختلف متغیر هست و شهریه جنرالی وجود نداره. برای اون هم سایت دانشگاه ها رو چک کنید.
من منظورتون رو متوجه نشدم که جه مدرکی کفتین برای قبل مصاحبه میخوان
قاعدتا شانس شما برای رشته خودتون بیشتر هست و بهتره همونطور که گفتید مهندسی صنایع رو در نظر داشته باشید. من برای اون لیست فقط یک گوگل ساده کردم. فکر کنم همون Industrial engineering in georgia یا همچین چیزی رو سرچ کنید دانشگاهها رو بیاره.
کلا پیدا کردن دانشگاهی که از اکثر لحاظ برای آدم مناسب باشه کار وقت گیریه.
موفق باشید

سلام خسته نباشید ، من چندتا دانشگاه بررسی کردم ، با توجه به رشته من که صنایع هست ، اولین دانشگاه در جورجیا مثل اینکه دانشگاه Georgia State of Teck هست ، مثل اینکه این دانشگاه جزء دانشگاه های ممتاز هست درسته ؟ و فاند برای من البته مهم نیست ، به نظرتون شانسی برای این دانشگاه هست برای من ؟ البته من چند تا دانشگاه های دیگه رو بررسی کردم از جمله دانشگاه University of Georgia و و دانشگاه Georgia state university هست ، نمیدونم این  دو دانشگاه رنکش چنده و  جزء درجه دو حساب میشن یا نه ؟  ولی مشکل که وجود داره اینه که این دوتا رشته مهندسی صنایع رو ندارن ، چون من هرچقدر گشتم پیدا نکردم ، و واقعا خیلی عجیبه چطور همچین چیزی ممکنه ؟!!!  و آخرین داشگاه هی که تا الان بررسی کردم دانشگاه Mercer University هست که رشته مهندسی صنایع رو داره ، ولی نمیدونم رنک و سطح این دانشگاه چی هست ؟ میخواستم نظرتون رو در این مورد این دانشگاه بدونم که رنک و سطح این دانشگاه به چه صورت هست و شانس پذیرش چقدره همینطور در صورت پذیرش برای این دانشگاه شانس ویزا چقدر هست ؟ 

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - MaMi - 19-02-2014

دوست من، در مورد Georgia Tech نظر نمیدم (چون در اکثر رشته ها جز تاپ 10 است) در مورد University of Georgia یا همون UGA؛ این دانشگاه دپارتمان مهندسی یا همون Engineering مثل GIT یا سایر دانشگاه ها نداشت چون عملا تا ترم گذشته، دانشجوی مهندسی (مثل مکانیک، صنایع، عمران و ...) نمیگرفت (جز مهندسی کامپیوتر یا رشته های مرتبط که در دپارتمان Computer Science مشغول می شدند) ولی هم این دانشگاه و هم Georgia State University در زمینه مدیریت، شاید تاپ 10 نباشند ولی در این زمینه جز دانشگاه های مطرح هستند. بنابراین اگر نظر شما تحصیل در رشته مدیریت هست، میتونید این دانشگاه ها رو مدنظر قرار بدید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - lavasoon - 20-02-2014

با سلام خدمت دوستان عزیز. میخواستم ببینم با این شرایط و رزومه ای که دارم از کجا میتونم دکترا مستقیم فول فاند بگیرم؟
ممنون میشم اگه کامل راهنماییم کنید.

رشته و معدل = کارشناسی برق قدرت 12 از دانشگاه آزاد

مقالات = یک ژورنال ISI

افتخارات = رتبه اول مسابقات رباتیک روبوکاپ iranopen2013

آخرین رباتم در دنیا بسیار معروف شده و فقط کافیه در گوگل اسممو بزنید: naghi sotoudeh .
               رزومه ام هم شامل چندین رتبه کوچک در مسابقات و جشنواره ها و پروژه هایی که انجام داده ام است.

سابقه کار = دو سال بعنوان کارشناس پروژه در یک شرکت الکترونیکی معروف ایرانی طراحی مدار کردم که به تولید انبوه رسیده اند.  یک سال بعنوان طراح اتوماسیون صنعتی در یک کارخانه ماشین سازی برنامه نویسی PLC و .. کردم.

مدرک زبان = IELTS 7

رشته مورد نظر= دکترا مستقیم رباتیک    فول فاند
کشور مورد نظر= امریکا
دانشگاه مورد نظر = خیلی مهم نیست

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Simon2007 - 20-02-2014

(20-02-2014, 01:44 AM)'lavasoon' نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز. میخواستم ببینم با این شرایط و رزومه ای که دارم از کجا میتونم دکترا مستقیم فول فاند بگیرم؟
ممنون میشم اگه کامل راهنماییم کنید.
مقالات = یک ژورنال ISI
               آخرین رباتم در دنیا بسیار معروف شده و فقط کافیه در گوگل اسممو بزنید: naghi sotoudeh .
               رزومه ام هم شامل چندین رتبه کوچک در مسابقات و جشنواره ها و پروژه هایی که انجام داده ام است.
سابقه کار = دو سال بعنوان کارشناس پروژه در یک شرکت الکترونیکی معروف ایرانی طراحی مدار کردم که به تولید انبوه رسیده اند.  یک سال بعنوان طراح اتوماسیون صنعتی در یک کارخانه ماشین سازی برنامه نویسی PLC و .. کردم.
مدرک زبان = IELTS 7
کشور مورد نظر= امریکا

سلام 

معدل شما بزرگترين نقطه ضعفتونه. 
مواردي كه شمرديد هيچكدام آيتم هاي اصلي پذيرش نيستند جز زبان و معدل. 
شما اول بايد بتونيد از سد اول دانشگاه ها كه Graduate Office‌هست با اين معدل عبور كنيد. كه عملا پيدا كردن اين دسته از دانشگاه ها يعني جاهايي كه معدل خيلي كم رو مينيمم گذاشته باشند و رنك آنچناني نداشته باشند. 
اگر به توانمنديتون اعتقاد داريد ايران بمونيد و گذشته رو جبران كنيد. من نميگم شانسي نيست اما ميگم اگر تونستيد ربات طراحي كنيد ميتونيد از دانشگاه هاي بهتري پذيرش بگيريد به شرطي كه كمي روي رزومه وقت بگذاريد. 
گرفتن ارشد از دانشگاه خوب در ايران يا گرفتن ارشد با معدل بالا از يك دانشگاه در ايران 
داشتن مقاله 
نمره ي زبان خوب 
نمره ي GRE‌بالا 
تمام اينها كمك كنه 12 جبران شه. 
وگرنه خواستن پذيرش مستقيم با اين معدل اون هم فول فاند كمي رويايي به نظر ميرسه اگرچه هنوزم از نظر من محال نيست اگر بتونيد اساتيدي رو مجاب كنيد كه به درد كارشون ميخوريد و اونها براتون مسير رو سهل كنند. كه اين هم تلاش و جستجوي خوبي ميطلبه. 
شادزي

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - lavasoon - 20-02-2014

با سلام و تشکر از دوست عزیزمون SimonFrom-A.A

اگه امکانش هست چنتا از دوستان دیگر هم در مورد شرایط من نظر بدن. ممنون

مقالات = یک ژورنال ISI
               آخرین رباتم در دنیا بسیار معروف شده و فقط کافیه در گوگل بزنید: robo Rizeh.
               رزومه ام  شامل چندین رتبه در مسابقات و جشنواره ها و پروژه هایی که تولید انبوه شده انده است.

سابقه کار = دو سال بعنوان کارشناس پروژه در یک کارخانه الکترونیکی معروف ایرانی طراحی مدار کردم که به تولید انبوه رسیده اند.  یک سال بعنوان طراح اتوماسیون صنعتی در یک کارخانه ماشین سازی برنامه نویسی PLC و .. کردم.
مدرک زبان = IELTS 7 و GRE رو میخوام بگیرم

کشور مورد نظر= امریکا

میخواستم ببینم اینکه واقا یکی این کاره باشه (در حدی که طراحیهاش تولید انبوه میشن) ولی معدلش کم باشه یعنی همه اون رزومه اش کشک....؟؟!!

دوستان عزیز لطفا اگه براتون امکان داشت رزومه منو نگاه بکنید  و بگین:
http://roborizeh.ir/NaghiSotoudeh_Far_ResumeCV.pdf
باسپاس از همه عزیزان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - فرخ - 23-02-2014

با سلام و تشکر
رشته و معدل:
لیسانس: مهندسی مکانیک-حرارتو سیالات 14.6
فوق لیسانس: مهندسی مکانیک-طراحی سازه و بدنه‌ی خودرو 17.1
واحدهای اخذ شده و پایان نامه ام خودرویی نمی باشد و در جهت ضربه روی مواد مرکب انجام شده اند.
مقالات: سه مقاله ژورنال و یک مقاله کنفرانس داخلی.
سابقه کار: 2 سال سابقه کار در یک کارخانه ساخت قطعات خودرو.
تا شهریور 1393 سرباز هستم. امتحان ایتلس و جی آر ای ندادم و لی اطمینان دارم با 3 تا 4 ماه مطالعه می توانم نمره خوبی بگیرم.
کشور موردنظر: آمریکا
می خواستم ببینم با این شرایط کدام شهر و کدام دانشگاه ها را می توانم انتخاب کنم با در نظر گرفتن اینکه:
1-آیا اینکه متآهل باشم و با همسرم بیایم تغییری در فاند و کمک هزینه ام ایجاد می شود؟
2-از بین مقاطع کارشناسی ارشد ، دکتری و یا دکتری مستقیم کدام را پیشنهاد می کنید؟
در ضمن گرفتن فول فاند برایم بسیار مهم است.
با سپاس

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - nt_sunshine - 23-02-2014

(23-02-2014, 12:49 AM)'فرخ' نوشته: با سلام و تشکر
رشته و معدل:
لیسانس: مهندسی مکانیک-حرارتو سیالات 14.6
فوق لیسانس: مهندسی مکانیک-طراحی سازه و بدنه‌ی خودرو 17.1
واحدهای اخذ شده و پایان نامه ام خودرویی نمی باشد و در جهت ضربه روی مواد مرکب انجام شده اند.
مقالات: سه مقاله ژورنال و یک مقاله کنفرانس داخلی.
سابقه کار: 2 سال سابقه کار در یک کارخانه ساخت قطعات خودرو.
تا شهریور 1393 سرباز هستم. امتحان ایتلس و جی آر ای ندادم و لی اطمینان دارم با 3 تا 4 ماه مطالعه می توانم نمره خوبی بگیرم.
کشور موردنظر: آمریکا
می خواستم ببینم با این شرایط کدام شهر و کدام دانشگاه ها را می توانم انتخاب کنم با در نظر گرفتن اینکه:
1-آیا اینکه متآهل باشم و با همسرم بیایم تغییری در فاند و کمک هزینه ام ایجاد می شود؟
2-از بین مقاطع کارشناسی ارشد ، دکتری و یا دکتری مستقیم کدام را پیشنهاد می کنید؟
در ضمن گرفتن فول فاند برایم بسیار مهم است.
با سپاس

سلام
شما الان تنها مشکلی که داری اینه که معدل لیسانست کمتر از حد مینیمم هست. چز این اگر واقعا زبان و GRE همون که گفتی بشه، مشکلی برای گرفتن پذیرش و فاند نداری. برای معدلت هم باید ایمیل بزنی و بپرسی که آیا تخفیف می دن بابت کم بودن معدلت یا نه. اتفاق با دوستان همین جا چند روز پیش داشتیم بحث می کردیم تو یک تاپیک دیگه سر اینکه بعضی دانشگاه های آمریکا سر می نیمم ها کوتاه میان. این را هم به جز ایمیل زدن به دانشگاه ها راه دیگه ای واسه فهمیدنش نیست. یک راه خوب دیگه هم که پیشنهاد می کنم اینه که بری تو این سایته و معدلت را از 20 به 4 تبدیل کنی.
https://www.wes.org
من شنیدم این سایت بعضی وقت ها معدل را که تبدیل می کنه بالاتر از اونی که فکر می کنی میشه. ممکنه الان معدلت با این سایت 3 بشه. این سایته معتبر هم هست اینجا. یعنی می تونی خودت را بی دغدقه ثابت کنی و مشکل مینیمم نداشته باشی. ولی کلا من معتقدم که اینجا بیشتر به معدل مقطع آخر اهمیت می دن. اگر اون جور که گفتم بکنی تا مشکل معدل حل بشه، بعدش می تونی رنک بین 50 تا 100 را امیدوار باشی که پذیرش و فاند هم بگیری. در مورد همسر هم، من قبلا شنیده بودم که مخارج همسر را هم حساب می کنن و فاند بیشتری به متاهل ها می دن. اما مطمئن نیستم. و در مورد سوال آخر هم صد در صد که باید واسه دکترا اپلای کنی چون همه چیز خوب های رزومه ات مال مقطع فوقته و درثانی به مقطع فوق فاند نمی دن. 

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mmohaqeqf - 23-02-2014

سلام دوستان
لیسانس: مکانیک علم و صنعت معدل 16
فوق: مهندسی پزشکی علم و صنعت معدل 17.30
مقاله آی اس آی: 1 عدد
تافل: 103
جی آر ای: ندادم ولی بالا میشه ایشالا

من با خیلی از اساتید نامه نگاری کردم و متأسفانه تقریبا هیچ جوابی نگرفتم. نظرتون چیه؟ آیا پیشنهاد می کنید که من مدارکم رو کامل آماده کنم و برای چند دانشگاه به طور رسمی بفرستم؟ چه رنکی باشن دانشگاه ها؟
ممنون دوستان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 23-02-2014

(23-02-2014, 03:54 PM)'mmohaqeqf' نوشته: سلام دوستان
لیسانس: مکانیک علم و صنعت معدل 16
فوق: مهندسی پزشکی علم و صنعت معدل 17.30
مقاله آی اس آی: 1 عدد
تافل: 103
جی آر ای: ندادم ولی بالا میشه ایشالا
من با خیلی از اساتید نامه نگاری کردم و متأسفانه تقریبا هیچ جوابی نگرفتم. نظرتون چیه؟ آیا پیشنهاد می کنید که من مدارکم رو کامل آماده کنم و برای چند دانشگاه به طور رسمی بفرستم؟ چه رنکی باشن دانشگاه ها؟
ممنون دوستان

سلام همرشته ای
دوست عزیز اینکه جوابی نگرفتید کاملا عادیه. اساتید به خصوص تو امریکا خیلی سخت جواب میدن و باید تعداد ایمیل ها رو بالا ببرید. ولی پیشنهاد من اینه که وقت رو زیاد تلف نکنید.بعد گرفتن gre همون کاری که خودتون گفتین انجام بدین. اپلای واسه رنکهای مختلف از 20 گرفته تا 100 یا حتی 130 برای احتیاط. منظورم رنکینگ رسمی usnewsهستش.
معدلاتون خوبه البته 17 به بالا بود بهتر بود ولی خوب میتونین با یه جی ار ای بالا دور رو بر 315 یا حتی 320 به بالا شانستون رو واسه 50 یا 70 دانشگاه برتر امتحان کنید.
هیچ کسی نمیتونه نسخه بپیچه قطعا چه رنکی میتونین پذیرش بگیرین.
در همین حین باز ایمیل زدن رو ادامه بدید ولی این رو بدونید که اکثر دانشگاههای امریکا فاند رو هم خود دانشکده و دانشگاه بهتون میده و نیازی قطعی به استاد پیدا کردن نیست چون بعدش که رفتین تا اونجا که از دوستان دیدم همون ترم اول دکترا باید supervisor مشخص کنید.
بااحترام

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - m.mohaqeq - 23-02-2014

ممنون از جوابتون
یک مطلب دیگه این که من یکم نگران ویزای آمریکا هستم، از دو جهت: یکی از جهت سینگل و مالتی بودن، که من برام مالتی بودن شرطه! چون واقعاً نمی تونم هر سال برنگردم ایران، هم به خاطر خانواده خودم و خانواده خانمم! دوم این که رشته من حساس حساب نمی شه که بخوان بش گیر بدن!!
بازم ممنون