آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 23-02-2014

(23-02-2014, 06:49 PM)'m.mohaqeq' نوشته: ممنون از جوابتون
یک مطلب دیگه این که من یکم نگران ویزای آمریکا هستم، از دو جهت: یکی از جهت سینگل و مالتی بودن، که من برام مالتی بودن شرطه! چون واقعاً نمی تونم هر سال برنگردم ایران، هم به خاطر خانواده خودم و خانواده خانمم! دوم این که رشته من حساس حساب نمی شه که بخوان بش گیر بدن!!
بازم ممنون

دوست عزیز بهتره سوالتون رو در قسمت ویزا مطرح بفرمایید تا دوستان دیگه هم استفاده کنن:
1- بحث ویزا و به خصوص بحث سینگل مالتی قاعده خاصی نداره که بخواین از همین الان بگین چی میشه. حتی بعد مصاحبه و کلیرنس هم نمیشه  قطعا نظر داد و فقط میشه از افسر پرسید که اون میگه منتظر باش بیاد ویزات تا ببینیم چی میشه.
در ضمن تو فرم DS سوالی هست مبنی بر اینکه مثلا تابستونا میخواین برگردین یا نه که توضیح هم خواسته البته.
هر سال برگردین ایران؟!! خداییش این کار جرات میخواد و ریسک بالایی داره که ممکنه تو برگشت مشکل هم ایجاد بکنه.[img]images/smilies/wink.gif[/img]
البته شرایط شما درک کردنی هستش و افراد هم با هم تفاوت دارن ولی من که باشم یه جوری کنار میام با این مساله. البته دوستانی بودن که برگشتن و به راحتی هم رفتن و دوستانی هم بودن که clearance خوردن. همه جوره داشتیم.
راجع به اینکه رشتتون تا چه حد حساسه کاملا بستگی داره چی میخواین بخونین و RP تون چیه.
زمینه مکانیکی داشتیم از کاملا خطری تا بدون آزار به مورچه!
بهتره این تاپیک رو بخونین. اینجا هم خوبه. بهتره تجربیات رو هم تو همین فروم بخونین تو این چند سالی که بچه ها رفتن سفارت.
بااحترام

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - m.mohaqeq - 23-02-2014

بازم ممنونو ببخشید که سوال قبلیم رو در جای مناسب مطرح نکردم.
و اما یک سوال دیگر، من الان دو سال فارغ التحصیل شدم (و تا الان مشغول سربازی بودم) و تا اون زمانی که بخوام برم برای ادامه تحصیل، سه یا چهار سال میشه! این فاصله زمانی مشکلی ایجاد نمی کنه! تو سربازی که ول معطل بودیم، ولی الان هم به دلیل رشته ی فوقم که می خوام تو همون زیمنه هم دکترا بخونم (مهندسی پزشکی) کار مرتبط اصلا گیر نمیاد!!! ولی می تونم سال دیگه رو تدریس بگیرم توی دانشگاه!!
ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 23-02-2014

(23-02-2014, 08:50 PM)'m.mohaqeq' نوشته: بازم ممنونو ببخشید که سوال قبلیم رو در جای مناسب مطرح نکردم.
و اما یک سوال دیگر، من الان دو سال فارغ التحصیل شدم (و تا الان مشغول سربازی بودم) و تا اون زمانی که بخوام برم برای ادامه تحصیل، سه یا چهار سال میشه! این فاصله زمانی مشکلی ایجاد نمی کنه! تو سربازی که ول معطل بودیم، ولی الان هم به دلیل رشته ی فوقم که می خوام تو همون زیمنه هم دکترا بخونم (مهندسی پزشکی) کار مرتبط اصلا گیر نمیاد!!! ولی می تونم سال دیگه رو تدریس بگیرم توی دانشگاه!!
ممنون

خواهش میکنم.
چرا اینقدر باید طول بکشه؟اگه یه دونه gre نمونده یا مساله دیگه هم هست؟میخواین مقاله بدین ؟ یا کلا غیر درسیه؟!
مشکل که تو ویزا همیشه هست و هرچقدر فاصله مقاطع کم باشه همون قدر خوبه. ولی اگه دلیلتون قانع کننده هست که دیگه حرفی ندارم.
نظر من اینکه سریع تر اپلای کنید.
این نظر من بود.

بااحترام

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - m.mohaqeq - 23-02-2014

سلام. فکر کنم بد منظروم رو گفتم. من می خوام برای فال 2015 اقدام کنم. منظورم این بود که 2 سال که بابت سربازی رفت، یکی دو سالی هم شاید کامل کردن مدارک طول بکشه، که در کل میشه 3 یا 4 سال فاصله از فارغ التحصیلی!!

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - فرخ - 24-02-2014

ممنون nt_sunshine عزیز
می‌تونی با توجه به گرایش ام که "طراحی"ه، دانشگاه خاصی رو که از اون شروع کنم بهم پیشنهاد کنی؟ من هیچ سر نخی ندارم.
چرا DPhd نه؟
فکر می کنی بهتره از دانشگاه‌های یه ایالت ارزون‌تر شروع کنم یا اینکه فاند کفایت می کنه؟
در مورد زمان، من اگر از شهریور (Sep 2014)  اقدام به جمع آوری مدارک و دادن امتحان‌ها و ... کنم، برای کدام ترم امکان شروع خواهم داشت؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - nt_sunshine - 26-02-2014

(24-02-2014, 11:18 PM)'فرخ' نوشته: ممنون nt_sunshine عزیز
می‌تونی با توجه به گرایش ام که "طراحی"ه، دانشگاه خاصی رو که از اون شروع کنم بهم پیشنهاد کنی؟ من هیچ سر نخی ندارم.
چرا DPhd نه؟
فکر می کنی بهتره از دانشگاه‌های یه ایالت ارزون‌تر شروع کنم یا اینکه فاند کفایت می کنه؟
در مورد زمان، من اگر از شهریور (Sep 2014)  اقدام به جمع آوری مدارک و دادن امتحان‌ها و ... کنم، برای کدام ترم امکان شروع خواهم داشت؟

سلام
اینجا تا جایی که من دیدم گرایش طراحی زیاد ندارن. مثلا مدرک خود من هم طراحی جامدات بود واسه لیسانس . دیدم این گرایش solid design واقعا اینجا وجود نداره. اما کسانی که تو فاز کار من هستند بیشتر تو پروفایلشون می نویسن mechanics of materials. شما هم که الان طراحی خودرو هستی باید تو دانشگاه ها بگردی ببینی استادهایی که تو فاز کار شما هستند تو بخش research interest شون چی می نویسن. ممکنه حتی مثلا dynamics بنویسن. من چون تو این فاز کار نکردم زیاد سر رشته ندارم. اما راحت می شه با بررسی استادهای چند تا دانشگاه به این موضوع پی برد. کلا مهم ترین چیز در ابتدای کار جمع آوری اطلاعات از دانشگاه هاست. لزوما هم لازم نیست دنبال جای ارزون باشی. البته بسیاری از دانشگاه های آمریکا در شهرک ها دانشجویی هستند که هزینه ها تو این شهرها تا حدود زیادی مناسب هستش. تو شهرهای گرون معمولا فاند بیشتری به دانشجو می دن.
اما اکثر دانشگاه ها فاندهاشون را به دانشجوهای دکترا می دن. کسانی که برای فوق لیسانس اقدام کنن شانس کمتری برای گرفتن فاند دارند.
در مورد زمان اپلای هم، هر زمان که شما مدارکت را آماده کنی می تونی برای سال بعد اپلای کنی. مثلا اگر تا december آماده اپلای شی می تونی پذیرش واسه ترم پاییز سال بعد بگیری که معمولا از آگوست شروع می شه. برای هر ترمی می خوای پذیرش بگیری باید دو ترم زودتر اپلای کنی. معمولا deadline واسه پاییز همون دسامبر هستش و برای ترم بهار هم دو سه ماه بعدش. باز باید deadlineهای دانشگاه ها را از سایتشون چک کنی. 

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 26-02-2014

(24-02-2014, 11:18 PM)'فرخ' نوشته: ممنون nt_sunshine عزیز
چرا DPhd نه؟

با تشکر از دوست خوبمون
فقط یه نکته بگم که ددلاین دانشگاهها معمولا واسه ترم بهار از اواسط مرداد دیده شده تا اواخر مهر. کلا ترم بهار ددلاینش نزدیک به ترم هست به نسبت به پاییز هر چند بهترین ترم برا شروع کلاس همون پاییز هست به خاطر بیشتر بودن فاند و در دسترس تر بودن اساتید.

بااحترام

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - آرش69 - 26-02-2014

سلام nt‎_sunshine‏ عزيز
ميشه سوالي ك تو فروم كانادا پرسيدم رو اينجا جواب بدين؟!!
امكانش هست لطف كنيد و شرايط كار و نسبتش با سطح تحصيلات رو برام بگين؟
ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - nsvahid - 26-02-2014

سلام دوستان عزیز.اگر لطف کنید نظرتون رو راجع به رزومه من اعلام کنید خیلی ممنون میشم و از سردرگمی نجات میدید.
 لیسانس عمران از دانشگاه دولتی محقق اردبیلی با معدل17.44(رتبه اول)با گواهی شاگرد اولی از دانشگاه
کارشناسی ارشد راه و ترابری -امیرکبیر با معدل 17.59(رتبه اول)با گواهی شاگرد اولی از دانشگاه
2تا مقاله داخلی(ISIندارم)
زبان تا 3ماه دیگه روی 6تا 6.5 حساب میکنم.
2تا recomendation خوب هم دارم.
سابقه کار مرتبط 9سال (در شرکت مشاور و سابقه تدریس دانشگاه)
فقط من ارشدم رو سال 83 گرفتم و فاصله زیادی برای ادامه تحصیل دارم.
برای ادامه تحصیل فقط بورس و کمک هزینه برام مهمه . کشورش اهمیتی نداره (اروپا-استرالیا-کانادا یا آمریکا)
میشه لطفا بررسی کنید کجاها شانس بیشتری دارم.خیلی گیج شدم.
ممنون از لطفتون.

[برش] شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahnaz103 - 26-02-2014

سلام 
اگر پست های قبلی یا تاپیک های دیگه رو میخونید جواب خیلی از سوال هاتونو میگرفتید چراکه هرکسی اولین بار بدون اطلاعات کافی به سایت سر میزنه ، با استرس فقط سریع میخواد به جواب همه ی سوالهاش برسه .من خودمم اینطوری بودما Big Grin  اما خب دوستان گفتند تاپیک های مرتبط وپست هارو بخونم ومنم خوندم ....
حالا بگذریم من نظرشخصیمو میگم خدمت شما هم رشته ای عزیز Wink
چندین  فاکتور باهم یه جا نقش دارند درپذیرش وفاند 
1- معدل : برای شما  خوبه .آفرین .یعنی مشکل معدل ندارید شکر خدا. برای کانادا معدل مهمه اینودرنظر بگیرید 
2- نمره زبان: 6.5 خوبه .اگر بهتر هم بشه که خب صد درصد امتیازتون میره بالا چون نمره زبان خیلی مهمه 
3- مقاله: مقاله خارجی کلا مهمه ونشونگر زمینه کاری شما به استاده. و برای استرالیا مقاله خوب داشتن خیلی مهمه نسبت به جاهای دیگه .البته برا همه جا مهمه بنا به دلیلی که عرض کردم اما استرالیا دیگه اولویت رو مقاله خوب میدونه درکنار بقیه فاکتورها (یعنی تمرکزش بیشتر رو مقاله س)
4- gre: امتحان جی آر ایی برای امریکا و چندین دانشگاه کانادا لازمه و خیلی فاکتور مهمیه...اگر نمره عالی بیارید در این امتحان احتمال فاند خیلی میره بالا (البته امریکا)
5- ریکام و تماس با اساتید . باید با اساتید دانشگاه ها هم مکاتبه داشته باشید و رزومه بفرستید و ....کلا نظراستاد رو بتونید جلب کنید....بنابراین باید روزمه رو قوی تر کنید 
در کل خلاصه ی کلام اینه که شما همه جا میتونید اپلای کنید اما قضیه فاند فرق میکنه. شرایطتتون از لحاظ معدل و زبان اگر 6.5 به بالا بشید خوبه فقط مقاله میمونه و اگر امریکا بخواید که gre. بنابراین بسته به اینکه هدفتون کجاست باید برنامه ریزی کنید ...اگر مقاله یکی دوتاا داشته باشید خیلی به نفعهتونه و مشکل خاصی نخواهید داشت 

سعی کنید تاپیک های مربوطه رو کامل بخونید تا بتونید بهتر تصمیم بگیرید که مثلا هدفتون امریکا میتونه باشه یا نه و اگر باشه پس باید برای GRE حتما برنامه ریزی کنید تا نمره خوب بیارید 
با تلاش همه چی ممکنه 

انشالله که یه جای خوب فاند بگیرید و موفق باشید Smile