![]() |
پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- انجمن: تحصیل در ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- موضوع: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - Shihan - 13-11-2015 (13-11-2015, 01:29 AM)masih93 نوشته: ممنون از پاسخگویی شما دوست گرامی، دارم زبان میخونم و تقریبا آماده امتحانم، اما کار پژوهشی نمیدونم چی بهتره؟ یا با چه چیز دیگه ای میشه نداشتن کار پژوهشی را پوشش داد؟ (13-11-2015, 01:30 AM)masih93 نوشته: هیچ کشور دیگه ای هم شانس فاند ندارم؟ ببین شاید معدل بالا داشتن این رزوها توسط خیلی از متقاضی ها ارائه بشه اما چئن متقاضی هم زیاد هست باید رزومه ای قوی تر ارائه داد. ممکنه با داشتن نمره زبان بالا شانس باشه اما قطعی نیست! هرچند که همیشه بنده گفتم به کاربرا شانس همیشه هست. باید تلاش کنی دانشگاهها و کشورهای مختلف رو بررسی کنید. RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - ida215 - 16-11-2015 سلام سوالم از دوستان عزیز اینه یه سری دانشگاه ها هستن که وبسایتشون انگلیسی نمیشه. معنیش اینه که دکترای این دانشگاه ها به ایتالیایی برگزار میشه؟ RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - Shihan - 17-11-2015 (16-11-2015, 08:49 PM)ida215 نوشته: سلام این احتمالش وجود داره. اما برخی هم هستن دوره های بین المللی برگزار میکنن و تنها با یه اطلاع رسانی برنامه ها رو بروز میکنند. شما باید در بخش Internasionale دانشگاه دنبال گرایش و برنامه که به انگلیسی هست بگردید. بطور مثال دانشگاه universidad di Bari کلاً وب سایتش به ایتالیایی هست اما برخی رشته دکتری به انگلیسی ارائه میکنه. RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - karwan - 08-12-2015 @Shihan سلام و وقت بخیر لطفاً دانشگاه هایی که در ایتالیا دانشجوی دکتری در رشته (الکترونیک، مکاترونیک(گرایش الکترونیکیش) و پردازش تصویر Image processing یا Image analyse) پذیرش می کنند را معرفی کنید. اصولا در ایتالیا برای پذیرش در مقطع دکتری باید پروپوزال ارائه کرد یا برای Position ی که دانشگاه ها قرار میدهند باید اقدام کرد؟ با تشکر قبلی RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - Shihan - 08-12-2015 (08-12-2015, 03:26 AM)karwan نوشته: @Shihan دروود ببین دوست عزیز، در ایتالیا وب سایت جستجو برای رشته متاسفانه مناسب وجود نداره، باید دانشگاهها و خصوصاً دپارتمانهای مکانیک و الکترونیک و صنایع رو دقیق بگردی که رشته خودت رو برای دکتری پیدا کنی. برای گرایش الکترونیک و مکانیک من برای مثال دانشگاه Trento رو پیدا کردم ( اینجا) ضمناً دانشگاههای صنعتی میلان و تورین این رشته رو برای دکتری ارائه میکنند. برخی نیاز به دادن پروپزال هستند و اگر بتونی استاد پیدا کنید کارت خیلی راحت خواهد شد. بله برخی هم موقعیت تعریف میکنند. اما بهتره اول استاد پیدا کنید. RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - hannan3992 - 10-12-2015 سلام من قصد تحصیل در مقطع دکترای رشته مرمت بناهای تاریخی در کشور ایتالیا را دارم. معدل کاردانی ام 12.66 غیرانتفایی معدل کارشناسی 14 غیرانتفایی و معدل کارشناسی ارشدم تا پایان ترم دوم 17 است از دانشگاه ازاد تهران مرکز. دو سال سابقه کار در همین رشته را با میراث فرهنگی به صورت پروژه ای دارم رزومه من به شح زیر است انجام مطالعات و شناخت بر روی بناهای مختلف انجام مطالعه شناخت دیوار تاریخی گرگان انجام مستندسازی بناهای تاریخی انجام برداشت و رولوه بناهای مختلف برداشت و رولوه پل آجری آق قلا (تنها پل آجری دارای نقوش تزیینی جهان) مستندسازی بافت تاریخی انجام طرح مرمت نگارش مقاله در دانشنامه نگارش مقاله در نشریات نگارش دو مقاله در کنفرانس ملی عمران و معماری. که به احتمال زیاد در isi هم قرار است چاپ شود. همچنین دارای توصیه نام از طرف اساتید نیز هستم. (استادی که به من توصیه نامه داده است در گذشته در دانشگاه فلورانس تحصیل کرده و در همانجا نیز تدریس می کرد). و همینطور دارای لوح تقدیر از طرف رییس دانشکده دانشگاه نیز می باشم قصد تحصیل به زبان ایتالیایی را دارم و هنوز امتحان ندادم اما مطمئن هستم که قبول می شوم. پرسش من این است که شانسم برای گرفتن پذیرش و بورسیه از دانشگاه های ایتالیا چقدر است؟ ممنون میشم پاسخ بدید. RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - Shihan - 10-12-2015 شانست برای گرفتن بورس اگر زبان ایتالیایی بتونی نمره خوبی بگیری شانس خواهی داشت. باید از طریق استادت اگر بهت کمک کنه استاد پیدا کنی یا بدنبال موقعیت خالی بگردی. البته اگر بتونی کارهای پژوهشی خودت رو بالا ببری بهتر خواهد شد. RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - hannan3992 - 10-12-2015 (10-12-2015, 09:44 AM)Shihan نوشته: شانست برای گرفتن بورس اگر زبان ایتالیایی بتونی نمره خوبی بگیری شانس خواهی داشت. باید از طریق استادت اگر بهت کمک کنه استاد پیدا کنی یا بدنبال موقعیت خالی بگردی. البته اگر بتونی کارهای پژوهشی خودت رو بالا ببری بهتر خواهد شد. شانسم برای پذیرش چه اندازه است؟ RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - Shihan - 11-12-2015 (10-12-2015, 11:51 PM)hannan3992 نوشته: شانسم برای پذیرش چه اندازه است؟ با دانش ایتالیایی شانس داری. با زبان انگلیسی شانست محدوده چون دوره دکتری زیاد نداره. RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - koorosh0026 - 17-01-2016 با درود و خسته نباشید ... می خواستم بدونم با توجه به شرایطم اصلا می تونم به فاند در ایتالیا فکر کنم یا خیر ؟ کاردانی معماری... دانشگاه آزاد... معدل 16.21 کارشناسی معماری... غیرانتفاعی... معدل 15.98 کارشناسی ارشد معماری... دانشگاه آزاد قزوین... معدل 16.13 2 سال سابقه تدریس... یک مقاله Procedia - ISI 4 مقاله علمی-پژوهشی... یک مقاله علمی-ترویجی... 4 مقاله کنفرانس بین المللی... 3 مقاله همایش ملی... همکاری در تالیف-ترجمه یک کتاب در حوزه معماری و شهرسازی ترجمه یک کتاب معماری منظر... انتشارات دانشگاه علم وصنعت ایران... داوری مقاله برای نشریه علمی-پژوهشی معماری و شهرسازی.... تافل اقدام کردم برای تابستان ... اگر ممکنه راهنماییم کنید... سپاس |