آکادمیا کافه
واژه‌نامه پذیرش - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: واژه‌نامه پذیرش (/Thread-%D9%88%D8%A7%DA%98%D9%87%E2%80%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: معنی pathway 1-semester accelerated - Matinking - 13-06-2016

(13-06-2016, 01:37 PM)omidhh نوشته: ممنون که وقت گذاشتی دوست من
من این اصطلاحات رو هم واسه undergraduate هم واسه graduate
لطفا یه نگاه به پی دی افه دو صفحه ای موجود در این لینک بندازین تا سوال من واضح تر بشه، با تشکر

http://www.usf.edu/admissions/international/documents/iran.pdf

سلام

تعریفی که گفتم رو میشه منطقا به graduate program ها هم extend کرد... ولی خیلی معمول نیست...
توصیه می کنم صریحا ضمن ایمیل، معنای این دو عبارت رو از خود دانشگاه جویا بشید و روزه شک دار نگیرید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: واژه‌نامه پذیرش - faeze23 - 09-10-2016

سلام
تفاوت این دوتا واژه رو میشه لطفا توضیح بدید؟؟
Co-Investigator 
fellow researcher
برای یک پروژه تحقیقی پژوهشی شهری که بعنوان مجری طرح شرکت داشتم کدوم واژه رو پیشنهاد میدید؟؟
با سپاس.

RE: واژه‌نامه پذیرش - Matinking - 09-10-2016

(09-10-2016, 02:09 PM)faeze23 نوشته: سلام
تفاوت این دوتا واژه رو میشه لطفا توضیح بدید؟؟
Co-Investigator 
fellow researcher
برای یک پروژه تحقیقی پژوهشی شهری که بعنوان مجری طرح شرکت داشتم کدوم واژه رو پیشنهاد میدید؟؟
با سپاس.

سلام

هر دو تقریبا هم معنا هستند...
با این تفاوت جزئی که fellow researcher برای کسی که در تحقیقات علمی فعال هست عبارت بهتری هست...
و co-investigator کسی هست که در تحقیق انجام شده در حیطه علوم انسانی (که عمدتا شامل بررسی survey ها ها و کارهای میدانی بوده) نقش داشته...

به نظر من در مورد شما، co-investigator گویاتر هست...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: واژه‌نامه پذیرش - nox - 01-11-2017

سلام

دوستان منظور از Regular Admission چیه ؟ تو نامه پذیرش ، admission Type رو زده regular.

RE: واژه‌نامه پذیرش - automotive - 01-11-2017

(01-11-2017, 11:17 AM)nox نوشته: سلام

دوستان منظور از Regular Admission چیه ؟ تو نامه پذیرش ، admission Type رو زده regular.

سلام
تا آنجا که من اطلاع دارم، پذیرش به دو صورت Regular و Conditional هستش، که در حالت اول به این معنا است که همه چیز مهیا بوده و مدرک یا نمره‌ای کم نیست، اما در حالت دوم معمولا یا نقص مدرک وجود دارد یا اینکه نمره زبان پایین است و دانشجو باید تا یک زمان خاص نمره جدید خود را اعلام کند و به حد نصاب برساند.

RE: واژه‌نامه پذیرش - nox - 01-11-2017

(01-11-2017, 07:07 PM)automotive نوشته: سلام
تا آنجا که من اطلاع دارم، پذیرش به دو صورت Regular و Conditional هستش، که در حالت اول به این معنا است که همه چیز مهیا بوده و مدرک یا نمره‌ای کم نیست، اما در حالت دوم معمولا یا نقص مدرک وجود دارد یا اینکه نمره زبان پایین است و دانشجو باید تا یک زمان خاص نمره جدید خود را اعلام کند و به حد نصاب برساند.

تو Admission letter من نوشته Regular... اما با دپارتمان مربوط به رشته خودم ایمیل زدم .. گفتن Conditional هست وباید یه درس تخصصی مربوط به رشتم رو پاس کنم !! خوب من همه درس هایی که تو دانشگاه ارائه میشد رو پاس کردم و حالا نمی دونم این به چه معنیه.. مجددا به جای دیگه ایمیل زدم که مسئول صدور I-20 بودن .. گفتن Admission شما به رصورت Regular هست..
یعنی با این حساب تو فرم I-20 چی مینویسن ؟ از خودشون هم که میپرسم هر کدوم یه چیز میگن و یا جواب واضحی نمی گیرم.

RE: واژه‌نامه پذیرش - automotive - 01-11-2017

(01-11-2017, 08:14 PM)nox نوشته: تو Admission letter من نوشته Regular... اما با دپارتمان مربوط به رشته خودم ایمیل زدم .. گفتن Conditional هست وباید یه درس تخصصی مربوط به رشتم رو پاس کنم !! خوب من همه درس هایی که تو دانشگاه ارائه میشد رو پاس کردم و حالا نمی دونم این به چه معنیه.. مجددا به جای دیگه ایمیل زدم که مسئول صدور I-20 بودن .. گفتن Admission شما به رصورت Regular هست..
یعنی با این حساب تو فرم I-20 چی مینویسن ؟ از خودشون هم که میپرسم هر کدوم یه چیز میگن و یا جواب واضحی نمی گیرم.

شما ایمیل ارسال کنید که چه Regular هستید و چه Conditional حتما در نامه پذیرش، نوع پذیرش شما را Regular عنوان کنند که برای ویزا دچار مشکل نشوید، معمولا برای صدور ویزا بهتر است که پذیرش معمولی باشد و نه مشروط.