![]() |
Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA) +---- انجمن: مشاورههای گذشته (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87) +---- موضوع: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا (/Thread-Pejman-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%81%D8%B6%D8%A7) |
RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - el mira - 16-07-2013 خیلی خیلی ممنون از راهنمایی کاملتون یک سوال دیگه هم داشتم، با توجه به اینکه میگید نوع پروژه هم تعیین کننده است، بهتره که از طریق مکاتبه با اساتید برای پذیرش اقدام کرد (با توجه به زمینه ی کاری اساتیدی که جای خالی برای گرفتن دانشجو دارن که پایان نامه رو در همون راستا برداریم) یا نه از طریق همون سایت دانشگاه شانس قبولی بیشتره؟ باز هم ممنون از کمکی که میکنید RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 16-07-2013 (16-07-2013, 03:22 AM)'el mira' نوشته: خیلی خیلی ممنون از راهنمایی کاملتون خواهش می کنم. مسلماً هر چه پروژه شما مرتبط تر با مسائل روز دنیا باشه و بیشتر روش کار بشه، شانس گرفتن فاند و پذیرش براتون بیشتر می شه و استادا بیشتر رغبت می کنن با شما کار کنند. مکاتبه با استادا خیلی در گفتن پذیرش و بخصوص گرفتن فاند تاثیر داره. در انتخاب پروژه تون به این مساله حتماً توجه کنید.
از طرفی من گفتم نوع پروژه هم تعیین کننده است، چون یه وقتایی یه پروژه هایی بد تعریف می شند یا به مشکلات اساسی بر می خورند یا اینکه وقت خیلی خیلی زیادی از دانشجو می گیرند که باعث می شند دانشجو به خیلی کارهای دیگه نرسه. RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - steve jobs - 28-07-2013 سلام آقا پژمان من ۳ دبیرستان هستم رشته مکانیک رو دوست دارم می خوام برای دانشگاه برم مکانیک. می تونید رشته ها رو یه توضیح بدین؟ و یه سوال ببخشید اگه بچگانه است. ببینید من می خوام که هرچی بخوام بسازم مثلا چه جوری بگم یکسی مثل مردآهنی (ironman)ولی نمیدونم همچین رشته ای وجود داره؟ ممنون RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 29-07-2013 (28-07-2013, 02:58 PM)'alirezasaboukhi' نوشته: سلام آقا پژمان من ۳ دبیرستان هستم رشته مکانیک رو دوست دارم می خوام برای دانشگاه برم مکانیک. سلام دوست عزیز،
رشته مکانیک رشته خیلی گسترده ای هست و شامل خیلی مباحث می شه. توضیح در مورد این رشته نیاز به زمان و فضای بیشتری داره. من بهتون می تونم لینک بدم تا خودتون بیشتر مطالعه کنید. اگر سوال یا نقطه مبهمی تو ذهنت تون در مورد این رشته دارید، می تونید از من بپرسید. http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C_%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9 http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87+%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C+%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9&SSOReturnPage=Check&Rand=0 اینکه یه انسان بتونه هر چیزی دلش خواست بسازه، خب منطبق بر واقعیت نیست. ولی اگر مثلاً چیزی مثل اون مرد آهنی مد نظرتون هست (که البته اون هم یک شخصیت خیالی هست نه واقعی) این مباحث بیشتر تو گرایش طراحی جامدات و زمینه کنترل مطرح هست. در کل بحث رباتیک یه بحث بین رشته ای هست و بچه های برق، کامپیوتر و مکانیک در طراحی یک ربات دخیل هستند. برای آشنایی بیشتر با رباتیک به اینجا مراجعه کنید. RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - steve jobs - 29-07-2013 (29-07-2013, 09:28 AM)'Pejman' نوشته: سلام آقا پژمان
ابتدا بابت جواب سریع و صریحتون تشکر می کنم. فقط یک چیزی می خواستم بگم اینکه منظور من زره نیست خود فرده یعنی مرد آهنی نه تونی استارک که حدودا همه چیز می سازه و هرچیزی بخواد اختراع می کنه. منظورم این بود. اگه اینو هم جواب بدین ممنون میشم RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 31-07-2013 (29-07-2013, 04:58 PM)'steve jobs' نوشته: خواهش می کنم. بله متوجه شدم. به نظر من بهترین گرایش همون رباتیک و کنترل و اینها هست، که لینکش رو خدمتتون نوشته بودم. موفق باشید.
RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - steve jobs - 31-07-2013 سلام با تشكر آقا پژمان من با يكي از استاد هام صحبت كردم.گفت كه چون مكانيك رو دوست دارم و اينو هم مي خوام انجام بدم.گفت بايد برم مكانيك گرايش رباتيك درسته؟ ميشه يكم در باره ي اين رشته توضيح بدين؟ ممنون RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 31-07-2013 دوست عزیز، فکر کنم انجمنی که بهتون معرفی کردم رو با حوصله مطالعه نکردید، چون کاربر robotics پست های خیلی مفید و آموزنده ای در این خصوص گذاشته که با خوندن اونها قطعاً دانش تون نسبت به این رشته زیاد می شه. رشته ای به اسم رباتیک فکر نمی کنم در سطح لیسانس وجود داشته باشه. بنابراین بهترین کار اینه که همون مکانیک جامدات رو بخونید و بعد در زمینه کنترل و رباتیک در مقاطع بالاتر ادامه تحصیل بدید. RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - engineer79 - 13-08-2013 سلام من ميخواهم براي اخذ پذيرش دكتر از آمريكا اقدام كنم. ولي نميدانم چطوري بايد دنبال position هاي خالي بگردم. در قسمت Admission دانشگاهها، كاملا كلي گفته. براي اينكه بفهمم اون دانشگاه يا اساتيدش در چه زمينه اي كار ميكنن و پروژه دارن، چطوري بايد search كنم؟ آيا از الان position هاي سال 2014 باز ميشه؟ اول بايد از دانشگاه پذيرش گرفت بعد با استاد صحبت كرد؟ يا اول بايد با استاد صحبت كرد و بعد پذيرش دانشگاه؟ RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 17-08-2013 (13-08-2013, 02:03 PM)'engineer79' نوشته: سلام سلام دوست عزیز و پوزش بابت تاخیر در پاسخ، واقعیتش دانشگاه های آمریکا مثل اروپا نیستند که عمدتاً از طریق اعلام پوزیشن خالی دانشجو بگیرند، البته بسته به مورد پیش میاد که استادی پوزیشن خالی در گروهش داره و در پروفایلش می نویسه ولی اینها عمومیت ندارند. بنابراین فکر می کنم بهترین راه برای فهمیدن این موضوع اینه که به استادا و مدیر گروه ها ایمیل بزنید. روالش این هست که اول ایمیل می زنید به استادا و بعد برای پذیرش اقدام می کنید. البته بعد از پذیرش هم می شه ایمیل زد ولی ممکنه دیر شده باشه و استاد از قبل با افراد دیگه ای به توافق رسیده باشه. اگر جزوه راهنمای پذیرش سایت رو هنوز نخوندید، بهتون اکیداً توصیه می کنم دانلود کنید و بخونید تا اطلاعات اولیه لازم رو به دست بیارید و دیدتون در مورد روند پذیرش گرفتن باز بشه. ضمناً این انجمن در خصوص تماس با استادا تاپیک های خوبی داره. معمولاً زمان شروع ثبت نام برای پذیرش پاییز سال بعد از حدود پاییز امسال شروع می شه، بنابراین الان شروع برای اقدام پذیرش زوده ولی زمان خیلی خوبیه که تماس با استادا رو شروع کنید. موفق باشید. |