آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - mehdi_kh - 02-12-2011

سلام به همه عزیزان
لطفا منو هم راهنمایی کنید.مرسی دارین شدید
آیا با این شرایطی که من دارم امید به پذیرش و فاند داشته باشم:
1-لیسانس مهندسی مواد از دانشگاه دولتی شیراز با معدل 14/17
2-فوق لیسانس مهندسی مواد گرایش شناسایی وانتخاب مواد از دانشگاه باهنر کرمون با معدل 17/60
3-زمینه فعالیت توی کارشناسی ارشد نانوتکنولوژی
3-4تا مقاله داخلی
4-1مقالهISI چاپ شده در سال 2011 با impact factor:2.135 توی زمینه نانو تکنولوژی و مغناطیس
5-1 مقاله دیگه هم فرستادم واسه یه ژورنالی با impact factor:1.875که این مقاله هم revise خورده
6-یه چکیده هم فرستادم واسه یه کنفرانس تو هاوایی آمریکا که اونم به صورت پوستر پذیرفته شد( کنفرانس نانو تکنولوژی).
7-عضو ستاد نانو ریاست جمهوری (تونستم ازشون به خاطر پایان نامم و مقاله هام پولم بگیرم)
8-زبانم بدک نیست،دارم میخونم واسه تافل چون تا حالا امتحان ندادم
9-الانم بدبختانه سربازم ولی خوشبختانه چیزیش نمونده که تموم شه
10-مرسی دارین شدید

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Babak - 02-12-2011

شرایط شما خوبه و از نظر مقاله وضعیت‌تون خیلی خوبه. مشکل مهم معدل پایین دوره لیسانس شماست که با توجه به مقاله‌های زیادی که دارید و معدل خوب فوق‌تون تا حدود زیادی جبران می‌شه. نمره امتحان‌های TOEFL و GRE هم در پذیرش نقش خیلی زیادی دارند و بدون اون‌ها نمی‌شه نظر دقیقی داد ولی با فرض خوب شدن این نمرها (TOEFL‌ iBT‌ حدود ۱۰۰ و GRE حدود ۱۲۰۰ به بالا) به نظر من شما شانس این رو دارید که از یکی از دانشگاه‌های زیر ۱۰۰ امریکا پذیرش بگیرید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Pejman - 02-12-2011

(02-12-2011, 11:52 AM)magicperspolis نوشته: سلام دوستان
میخواستم ببینم با این نمرات چه شانسی و واسه کجا شانس دارم؟
لیسانس علم و صنعت ، رشته عمران
معدل 15.77 (سال آخر 17.02)
3تا مقاله کنفرانس بین المللی
آیلتس 7.5 امتحان 14 آبان
GRE رو 30 مهر دادم Q=162(780) V=154(520) AW=3.5
2ترم TA بودم

این دانشگاه ها رو واسه GRE معرفی کردم
Austin
A&M
Maryland
VirginiaTech
McGill
Waterloo
Mcmaster
این دانشگاه های زیر رو هم شاید اپلای کنم
Calgary
Queens
آرش (یکی از مدیرای اینجا) این دانشگا ها رو به من معرفی کرد
Arizona State
Ohio State
USC
Kentucky

به نظر شما من از کدوم یک از این ها شانس فاند دارم و از کدوم شانس بدون فاند؟

به جز این ها چه دانشگاهی رو به من پیشنهاد میکنید؟

ممنون
دوست عزیز شما شرایطتون خوبه و در کل شانس پذیرش و فاند خوبی دارید به نظرم، با توجه به وضعیت خوب مقالات، نمره خوب آیلتس و نمره خیلی خوب GRE. معدل کلتون بد نیست و معدل دو سال آخر رو که ننوشتید... برای من خیلی سخت هست بگم برای چه دانشگاهی شانس دارید، برای کجا ندارید. پذیرش گرفتن از یه دانشگاه تابع مسائل زیادی است که نمی شه به راحتی پیش بینی کرد. نهایت کاری که می شه کرد اینه که یه محدوده خاص تو رنکینگ ها رو اعلام کرد.

به نظر من تو آمریکا برای رنک 20 به بالا شانس پذیرش و فاند دارید. البته مکاتبه با استادا هم می تونه تاثیر زیادی تو فاند گرفتن داشته باشه.
تو کانادا هم فکر می کنم به جز McGill برای بقیه شانستون خوبه. البته حتماً می دونید که معدل دو سال آخر برای کانادا مهمه و اگر بالای 16 باشه خوبه. برای کانادا بدون پیدا کردن استاد کمی سخت می شه کار. پس حتماً دنبال پیدا کردن استاد باشید.

موفق باشید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - magicperspolis - 02-12-2011

(02-12-2011, 02:20 PM)Pejman نوشته: دوست عزیز شما شرایطتون خوبه و در کل شانس پذیرش و فاند خوبی دارید به نظرم، با توجه به وضعیت خوب مقالات، نمره خوب آیلتس و نمره خیلی خوب GRE. معدل کلتون بد نیست و معدل دو سال آخر رو که ننوشتید... برای من خیلی سخت هست بگم برای چه دانشگاهی شانس دارید، برای کجا ندارید. پذیرش گرفتن از یه دانشگاه تابع مسائل زیادی است که نمی شه به راحتی پیش بینی کرد. نهایت کاری که می شه کرد اینه که یه محدوده خاص تو رنکینگ ها رو اعلام کرد.

به نظر من تو آمریکا برای رنک 20 به بالا شانس پذیرش و فاند دارید. البته مکاتبه با استادا هم می تونه تاثیر زیادی تو فاند گرفتن داشته باشه.
تو کانادا هم فکر می کنم به جز McGill برای بقیه شانستون خوبه. البته حتماً می دونید که معدل دو سال آخر برای کانادا مهمه و اگر بالای 16 باشه خوبه. برای کانادا بدون پیدا کردن استاد کمی سخت می شه کار. پس حتماً دنبال پیدا کردن استاد باشید.

موفق باشید.

سلام و ممنون بابت جوابتون

من معدلم به این ترتیب هست
سال اول 13.7 سال دوم 16.02 سال سوم 17.02 والانم که ترم 7 هستم

پس به نظر شما شانس فاند واسه دانشگا های آمریکا دارم

شما دانشگاهی نمیشناسید که به من پیشنهاد بکنید؟

من خودم میتونم سالیانه تا 20000$ رو ساپورت کنم

ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Pejman - 02-12-2011

(02-12-2011, 06:37 PM)magicperspolis نوشته: سلام و ممنون بابت جوابتون

من معدلم به این ترتیب هست
سال اول 13.7 سال دوم 16.02 سال سوم 17.02 والانم که ترم 7 هستم

پس به نظر شما شانس فاند واسه دانشگا های آمریکا دارم

شما دانشگاهی نمیشناسید که به من پیشنهاد بکنید؟

من خودم میتونم سالیانه تا 20000$ رو ساپورت کنم

ممنون
خب معدل دو سال آخرتون باز هم بالای 16 هست که خیلی خوبه. در کل به نظر من رزومه خوبی دارید و درسته که برای فوق لیسانس در کل فاند سخت تر می دند، اما شرایط شما خوبه و شانس فاند دارید. حتی می تونید خیلی جاها مستقیم برای دکترا اقدام کنید.

همونطور که گفتم من دانشگاهی رو خودم نمی تونم پیشنهاد کنم، خصوصاً اینکه با رشته تون هم آشنایی ندارم. ولی می تونید به رنکینگ موجود در این لینک مراجعه و دانلود کنید و از رنک های مختلف دانشگاه انتخاب کنید. یکی دو تا از رنک زیر 20، سه چهار تا از رنک بین 20 تا 50 و یکی دو تا هم از رنک 50 به بالا.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - sg.immortal - 02-12-2011

من متن رو از روی متن دوستمون که بالاتر هستن کپی کردم دیگه خودم تایپ نکنم.[عکس: tongue.png]
لیسانس دانشگاه آزاد ، رشته عمران
معدل 15.06 (سال آخر 16.3)
3 تا مقاله کنفرانس بین المللی
آیلتس 6.5
GRE رو 30 مهر دادم Q=163(780) V=150(450) AW=3
1 ترم TA بودم(استاتیک)

Texas A&M
Colorado boulder
Michigan state
VirginiaTech
Maryland
Pennsylvania State
Illinois Institute of Technology
University of Alabama
University of Auckland (newzeland) d
university of canterbury (NewZealand)d

ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - amirhossein.gh - 02-12-2011

(02-12-2011, 08:35 PM)sg.immortal نوشته: من متن رو از روی متن دوستمون که بالاتر هستن کپی کردم دیگه خودم تایپ نکنم.[عکس: tongue.png]
آیلتس 6.5
1 ترم TA بودم(استاتیک)

Texas A&M
Colorado boulder
Michigan state
VirginiaTech
Maryland
Pennsylvania State
University of Alabama

ممنون
بی فاند(یا با فاند نصفه):
ایلینویز+آلاباما
با فاند:
تقریبا هیچ کدوم(ببخشید اینقدر رک هستم)
ولی تلاشتو بکن.در ناامیدی بسی امید است
نکته: استرالیا رو اصلا نمیدونم . رو اونا اصلا نظری ندارم
شاد باشی

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Karim - 02-12-2011

امیر حسین جان بنظرم شما خیلی رک هستید حداقل در مورد این مورد
معدلشون متوسطه
داشتن مقاله واسه یک لیسانس نکته مثبته.
بهتره اگه فرصت دارند دوباره آیلتس بدهند.
توصیه نامه رو ذکر نکردند.
و اینکه تماس با استاد هم که اگه داشته اند که خیلی مفید خواهد بود.
درسته که اکثر دانشگاههایی که ایشون نام بردند اسم های دهن پرکنی دارند اما باید دید که در رشته ایشون چه وضعیتی در پذیرش دانشجو دارند.
اگر بتونند اساتیدی را پیدا کنند که با لاین تحقیقاتی شون مچ باشد شانسشون را به مراتب افزایش داده اند.

مرسی
(02-12-2011, 09:34 PM)amirhossein.gh نوشته: بی فاند(یا با فاند نصفه):
ایلینویز+آلاباما
با فاند:
تقریبا هیچ کدوم(ببخشید اینقدر رک هستم)
ولی تلاشتو بکن.در ناامیدی بسی امید است
نکته: استرالیا رو اصلا نمیدونم . رو اونا اصلا نظری ندارم
شاد باشی

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - soilman - 02-12-2011

(02-12-2011, 08:35 PM)sg.immortal نوشته: من متن رو از روی متن دوستمون که بالاتر هستن کپی کردم دیگه خودم تایپ نکنم.[عکس: tongue.png]
آیلتس 6.5
1 ترم TA بودم(استاتیک)

Texas A&M
Colorado boulder
Michigan state
VirginiaTech
Maryland
Pennsylvania State
University of Alabama

ممنون
درود
فکر کنم برای ارشد می خواهید اقدام کنید...

اشاره ای به این نکردید که آیا با استادی در آمریکا و اون دو دانشگاه نیوزلندی مکاتبه ای داشتید یا خیر و اینکه جواب هاشون چطور بوده؟
نگفتید آیا اینها دانشگاه هایی بودن که ازشون ای میل گرفتید یا همینجوری گلچین کردید و در سبدتون گذاشتید

به هر حال به نظر من شانستون بد نیست...البته با رشته ی شما اشنایی ندارم ولی به نظرم مینیمم های مورد نظر رو برای دانشگاه های متوسط رو به بالا دارید...
توصیه نامه هم که همانطور که کریم اشاره کرد خیلی مهمه...همچنین sop و دیگر مدارکی که می خواهند...

شب خوش

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - sg.immortal - 03-12-2011

(02-12-2011, 10:21 PM)soilman نوشته: درود
فکر کنم برای ارشد می خواهید اقدام کنید...

اشاره ای به این نکردید که آیا با استادی در آمریکا و اون دو دانشگاه نیوزلندی مکاتبه ای داشتید یا خیر و اینکه جواب هاشون چطور بوده؟
نگفتید آیا اینها دانشگاه هایی بودن که ازشون ای میل گرفتید یا همینجوری گلچین کردید و در سبدتون گذاشتید

به هر حال به نظر من شانستون بد نیست...البته با رشته ی شما اشنایی ندارم ولی به نظرم مینیمم های مورد نظر رو برای دانشگاه های متوسط رو به بالا دارید...
توصیه نامه هم که همانطور که کریم اشاره کرد خیلی مهمه...همچنین sop و دیگر مدارکی که می خواهند...

شب خوش
سلام آقا سلیمان
بله واسه ارشد میخوام اقدام کنم.

به استادای این دانشگاه ها ایمیل زدم بیشترشون گفتن که رزومت خوبه ولی باید اپلای کنی تا تو کمیته بررسی بشی.