آکادمیا کافه
خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: سفر به آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا (/Thread-%D8%AE%D8%B7%D9%88%D8%B7-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - lavender - 06-07-2013

(05-07-2013, 11:07 AM)'mohamad0014' نوشته: تا اونجایی که من خاطرم هست مواد غذایی توی هواپیما نمی شه برد.

نوشیدنی نمی تونید ببرید. اما بسیکوییت و ساندویچ و... موردی نداره.

* یه چیزی یادم اومد جدیداً دیگه از این تو این چارجوبها ردتون نمی کنن که بیق بزنه.
کفشهاتون رو در میارید می میرید تو یه محوطه ی استوانه ای ...دستاتون رو بالای سرتون می گیرید و اسکن می شید...بعد میاید بیرون می گن صبر کنید .... روی مانیتور می زنه ok. بعد می ذارن برید.

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - soilman - 06-07-2013

بله...ممکنه پیش بیاد...در مورد خوب چمدان ها این اتفاق رو من کم شنیدم و  برای هر ایرلاین ممکنه پیش بیاد....بیشتر شانسیه...
البته میگن می تونید موقعی که در فرودگاه هستید در همان زمان تعویض چک کنید ولی من نه خودم و نه کسی رو دیدم این کارو بکنه....

در مورد پروازهای ترانزیتی در خاک ترکیه خوب این احتمال ممکنه بیشتر باشه وقتی که پرواز در فرودگاه صبیحا میشینه رو زمین و از آتاتورک بلند میشه و بالعکس....البته در این مورد هم تجربه ی خود من این بود که با اینکه باید به فرودگاه اتاتورک می رفتم از صبیحا و با وجود اینکه ساعت پروازی متفاوت بود خود ترکیش ساعت رو تغییر داد و اطلاع داد و این حرکت خیلی به نفعم شده بود...
(05-07-2013, 08:45 PM)'ForeverBlue' نوشته:
والا بستگی داره! ترکیش به همه نمیسازه[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
مشکل عدم ارسال به موقع چمدانهای مسافرین  baggage claim در پرواز ترکیش که زبانزده. کلا اگر زمان تعویض هواپیما زیر 3 ساعت باشه میتونید مطمئن باشید این اتفاق میفته. من بیچاره که سر این موضوع خیلی دردسر کشیدم.
ولی حرفتون به طور کلی درسته. به خصوص که الان مثلا دیگه لوفت هانزا هم دیگه اون لوفت هانزای سابق نیست.

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Torkan - 30-09-2013

دوستان خیلی ممنون از اطلاعات وسیع تون
فقط بنده حالا شک کردم بلاخره TURKISH خوبه  یا  QATAR ؟
تا اونجا که من میدونم ترکیش ایرلاین طرفدار زیاد داره و پروازاش خوبه ولی بعضی از دوستان گله کردن؟
یه سوال دیگه؟کسی میدون حداکثر بار چقدر شده واسه ترکیش ایرلاین و اضافی جریمش؟
یکیم اینارو آژانس های هواپیمایی (مثلا یه شعبه ترکیش هست تو شهر ما)باید خرید یا اینترنتی؟!
مقصد هم همیشه امریکاست دیگهSmile
بااحترام

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Nasim67 - 01-10-2013

(30-09-2013, 06:50 PM)'Charming' نوشته: دوستان خیلی ممنون از اطلاعات وسیع تون
تا اونجا که من میدونم ترکیش ایرلاین طرفدار زیاد داره و پروازاش خوبه ولی بعضی از دوستان گله کردن؟
یکیم اینارو آژانس های هواپیمایی (مثلا یه شعبه ترکیش هست تو شهر ما)باید خرید یا اینترنتی؟!
بااحترام

هر دوش خوبه اما بستگی به شانس هم داره! یکی از دوستای من هربار که با ترکیش سفر کرده بود تمام چمدونشو ریخته بودن بیرون و همه وسائلایشو گشته بودن! اما خیلی های دیگه همچین مشکلی ندارن. یه ذره شانسیه!
حداکثر بار بستگی به کلاس پروازیتون داره. برای economy می تونید 2 تا چمدون 23 کیلویی ببرید و 1 carry on و 1 کوله پشتی و خانم ها 1 کیف دستی! برای Business سقف هر چمدون 30 کیلو هست.
هزینه ی اضافه بار رو می تونید از وب سایت خود ترکیش و این بخش، مشاهده کنید. 
برای خرید بلیط هم اگر کارت اعتباری دارید، می تونید آنلاین خرید کنید یا به این شرکت هایی که درصدی کارمزد می گیرن و این کار رو انجام می دن، مراجعه کنید. در غیر این صورت باید از شعبه ترکیش در شهرتون بخرید.     

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - reza_1st - 01-10-2013

(30-09-2013, 06:50 PM)'Charming' نوشته: دوستان خیلی ممنون از اطلاعات وسیع تون
بااحترام

ترکیش و قطر هر دو خوبن و بنظرم با توجه به قیمت بین این 2 تا انتخاب کنین، زمان های مختلف فرق می کنه و نمی شه گفت یکی همیشه ارزون تره. و یه مورد دیگه در مورد ترکیش این که بعضی وقتا کمترین قیمتی که آژانس ها به شما می دن، مبلغ قابل توجهی از قیمت سایت بیشتره و ظاهراً گناهی هم ندارن و موجودی کلاس های مختلف بلیط روی سایت ترکیش و سیستم آژانس ها یکسان نیست همیشه. اگه کارت اعتباری در دسترس ندارین، کاری که می شه کرد اینه که بلیط رو روی سایت رزرو کنین، که هیچ چیز خاصی نمی خواد، فقط اطلاعات شخصی، بعد هر کسی می تونه بره دفتر اصلی ترکیش تو تهران، برج سایه، روبروی پارک ملت، کد رزرو و معادل ریالی اون مبلغی که به دلار تو سایت برای بلیط مشخص شده رو می گیرن و بلیط رو صادر می کنن. ممکنه اینطوری بشه تا حدود 300-400 هزار تومن صرفه جویی کرد.

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - MaMi - 01-10-2013

در مورد تورکیش دوستان توضیح دادند.
تعدادی از دوستان من با قطری پرواز کردند و اصلا راضی نبودند. به این دلیل که چمدون هاشون در دوحه جا موند! و چند روز (بین  4 الی 10 روز!) بعد از اینکه به مقصد رسیدند، چمدون ها رو بهشون تحویل دادند! جالبه که اصلا خبری از خسارت و عذرخواهی هم نبود! و وقتی به دفتر قطری زنگ زدند در کمال خونسردی بهشون گفتند که این موارد پیش میاد...در چند مورد هم چمدون بالکل گم شده و قطری خیلی راحت از زیر موضوع در رفته (البته در یک مورد عدم پیگیری و ناآشنایی دوستمون علتش بود) موضوع وقتی جالب تر میشه که code share قطری در امریکا که US Airways هست بابت خسارت به ایشون مایلاژ اضافه داد و در نهایت قطری با کلی پیگیری و بعد از حدود دو هفته بابت دو چمدون 23 کیلویی جمعا حدود 250 دلار به این دوستمون غرامت داد!

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Torkan - 01-10-2013

خیلی ممنون از توضیحات تمام دوستان
اینجوری که شما گفتین بهتره همون با پای پیاده بریم که خیلی به صرفه و جون صرفه هستشBig Grin
فقط ببخشین این ECONOMY ما هستیم دیگه یعنی دانشجویی چرا میگن ECONOMY؟قطعا که BUSINESS نیستیم؟
پس میشه دو تا چمدون هر کدوم 23 کیلو داد واسه ترکیش اون جور که فهمیدم
بازم خیلی ممنون

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - reza_1st - 02-10-2013

(01-10-2013, 01:21 PM)'Charming' نوشته: خیلی ممنون از توضیحات تمام دوستان
اینجوری که شما گفتین بهتره همون با پای پیاده بریم که خیلی به صرفه و جون صرفه هستشBig Grin
فقط ببخشین این ECONOMY ما هستیم دیگه یعنی دانشجویی چرا میگن ECONOMY؟قطعا که BUSINESS نیستیم؟
پس میشه دو تا چمدون هر کدوم 23 کیلو داد واسه ترکیش اون جور که فهمیدم
بازم خیلی ممنون

همه نه، ولی بیشتر پروازهای آمریکای شمالی 2 تا 23 کیلو رو با بلیط Economy اجازه می دن، الیته اینکه چه بلیطی بگیرین که دست خودتونه، ولی قیمت های بیزنس و فرست کلاس اصولاً برای ما دانشجوها منطقی نیست. پس رو همون 2 تا 23 کیلو حساب کنید. معمولاً تا یه کیلو بیشتر هم مشکلی نیست، ولی در عین اینکه خیلی وقت ها تا 24.5 و 25 هم می شه تحویل داد، یه مواقعی هم سختگیری می کنن. در مورد باری که با خودتون بالا می برین هم که دوستان توضیح دارن که یه Carry on و یه کوله هم علاوه بر اون 2 تا 23 کیلو که به بار می دین می تونین با خودتون ببرین بالا تو هواپیما. معمولاً Carry on رو حدود 7-8 کیلو می گن به صورت رسمی، ولی می شه از زیر وزن کردنش در رفت، در عمل اگه زمانی که دارین کارت پرواز می گیرین Carry onتون تو دید نباشه، دیگه خیلی بعیده که بهتون گیر بدن. خیلی مواقع دوستان حدود 20 کیلو بار هم با خودشون می برن بالا، مثلاً یه Carry onه 13-12 کیلویی، و یه کوله 7-8 کیلویی، ولی یکم ریسک گیر دادن داره این مقدار بار بردن. یکی از دوستان که یه کری آن 14 کیلویی بسته بود تعریف می کرد، سختی وزنش یه طرف،  اصل سختی این بود که می خواستم باهاش جوری رفتار کنم که انگار سبکه ؛)

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Leopold - 15-11-2013

سلام، سایتی مثل http://www.skyscanner.net سراغ دارید که پروازهای مختلف نشون بده؟ (این سایت کامل نیست). من در فرودگاه دیترویت فقط یک ساعت و 40 دقیقه وقت دارم به نظرتون به پرواز داخلی بعدیم میرسم؟

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Shihan - 15-11-2013

نمیدونم این سایت به درد شما میخوره یا نه می خوای یه امتحانش کن:
http://www.momondo.com/