آکادمیا کافه
راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: نرم‌افزارها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: راهنمای نرم‌افزارهای تخصصی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C)
+--- موضوع: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS (/Thread-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-SPSS)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - abedmah - 08-09-2015

سلام دوباره . اگه کسی بلده لطفا کمکم کنه. از ورژن20 استفاده می کردم. حتی اون رو هم عوض کردم و 18رو نصب کردم. باز هم همون اخطار رو میاره چکارش کنم لطفا راهنماییم کنید.مرسی از لطفتون

RE: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - mona - 08-09-2015

(08-09-2015, 12:34 PM)abedmah نوشته: سلام دوباره . اگه کسی بلده لطفا کمکم کنه. از ورژن20 استفاده می کردم. حتی اون رو هم عوض کردم و 18رو نصب کردم. باز هم همون اخطار رو میاره چکارش کنم لطفا راهنماییم کنید.مرسی از لطفتون

سلام،
نباید اینچنین مشکلی پیش بیاد.... این عملیات را برای 5 داده که با دست نوشتین هم امتحان کنید ببینید همین ارور را میدهد ؟
تنها چیزی که به نظرم میرسه اینه که شما داده ها را کپی پیست کرده باشین ...
یا اینکه متغیر را در مکان اشتباهی وارد کرده باشین ...

RE: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - mona - 08-09-2015

(02-09-2015, 12:58 PM)amin48 نوشته: سلام. حال شما. سوالی از نرم افزار spss  داشتم. اینکه با تغییر داده ها محاسبات انجام شده نیز به تبع آن تغییر می کند یا خیر. مثلا با داده های موجود میانگین و انحراف معیار بدست آمده است، حال چند داده تغییر می کند- آیا جواب ها خودکار نیز تغییر می یابد و یا اینکه مجدد بایستی عملیات را انجام بدهیم. لطفا راهنمایی فرمایید. با تشکر

سلام ،
شما باید دوباره عملیات را تکرار کنید . ( این ویژگی که گفتید در اکسل هست اما در SPSS نیست )

RE: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - abedmah - 09-09-2015

خیلی ممنون از راهنمایی تون. دوباره داده ها رو با دست وارد کردم. همون حالت بود.دوباره ارور داد. منظورتون از اشتباه وارد کردن داده ها چیه؟ یعنی جای متغییر مستقل ووابسته رو عوض کنم یا چیز دیگه ایه؟

یه چیز دیگه هم اینکه داده ها هام به صورت عدد اعشاری هستن. پاسخها از نسبتهای مالی بدست اومدن. شرایط خاصی باید برای این جور داده هارعایت بشه یا اینکه فرقی نمی کنه؟

RE: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - mona - 09-09-2015

(09-09-2015, 12:12 AM)abedmah نوشته: یه چیز دیگه هم اینکه داده ها هام به صورت عدد اعشاری هستن. پاسخها از نسبتهای مالی بدست اومدن. شرایط خاصی باید برای این جور داده هارعایت بشه یا اینکه فرقی نمی کنه؟

منظورتون از نسبت های مالی چیست ؟ به هر حال به نظر میاد مشکل از عملکرد شما نباشه احتمال میدم مشکل از نرم افزار باشه .... پیامی که به عنوان خطا میگیرید تنها در دو صورت به نظرم اتفاق می افتد :1- شما متغیرها را در سیستم نگذاشته باشید یا سیستم آنها را شناسایی نکند .  2- سیستم توانایی شناسایی داده ها را نداشته باشد که در این صورت نمیتونه حتی آماره های ساده ای مثل میانگین ، میانه ، چولگی را حساب کند که احتمالا شما این مشکل را ندارید .
پیشنهادم این است که اگر عجله دارید ، فرصت را از دست ندهید و از نرم افزار مشابه دیگری مثل ایویوز ، متلب ، مینی تب و یا غیره استفاده نمایید .

موفق باشید

RE: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - abedmah - 09-09-2015

خیلی خیلی ممنون از راهنمایی بزرگتون.همونطور که قبلا هم گفتم داده هام نرمالن. تمام آماره های مربوط به آمار توصیفی رو میاره. من با توجه به موضوع پایان نامه م فقط می تونم از رگرسیون استفاده کنم. نمی دونم کدوم نرم افزار مثل spss رگرسیون داره. آیا میزان k-s در جدول کلموگروف اسمیرنوف تاثیری در این مقایسات داره. منظورم از k-s ستون قبل از sig در جدوله؟

RE: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - mona - 09-09-2015

(09-09-2015, 01:34 AM)abedmah نوشته: خیلی خیلی ممنون از راهنمایی بزرگتون.همونطور که قبلا هم گفتم داده هام نرمالن. تمام آماره های مربوط به آمار توصیفی رو میاره. من با توجه به موضوع پایان نامه م فقط می تونم از رگرسیون استفاده کنم. نمی دونم کدوم نرم افزار مثل spss رگرسیون داره. آیا میزان k-s در جدول کلموگروف اسمیرنوف تاثیری در این مقایسات داره. منظورم از k-s ستون قبل از sig در جدوله؟

تمام نرم افزارهایی که نام بردم این توانایی را دارند اما پیشنهاد من متلب است به علت توانایی بالای این نرم افزار در ارائه نمودارها و پردازش داده ها.... بعید میدونم ویژگی های آماری داده ها در این error ای که شما دریافت میکنید تاثیری داشته باشد.... معمولا برای سری های زمانی مالی اگر تعداد داده ها خیلی زیاد باشه از قضيه حد مرکزی یا قضیه لاپلاس استفاده میکنند و مشکل نرمال نبودن اینطوری حل میشه حالا داده های شما که نرمال هم هست... اگر سری زمانی مالی دارید باید خودهمبستگي سریالی و اماره های مرتبط و ناهمساني واریانس اجزای اخلال آن را هم بررسی میکنند.

RE: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - abedmah - 10-09-2015

سلام خسته نباشید. راهنماییهاتون خیلی مفید بود. نرم افزارهای دیگه روهم مطالعه کردم. اما استاد راهنمام میگه فقط می تونم ازspss استفاده کنم. یه سوال دیگه داشتم/ آیا وقتی داده های خام رو وارد می کنیم باید مشخص کنیم کدوم مستقله وکدوم وابسته؟ یعنی اینکه به صورت مستقل و وابسته تعریفشون کنیم؟ جدا از زمانیکه از رگرسیون استفاده می کنیم. من اینکار رو نکردم به نظرتون این هم باعث میشه که برای محاسبات ارور بده؟

RE: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - mona - 10-09-2015

(10-09-2015, 01:26 PM)abedmah نوشته: سلام خسته نباشید. راهنماییهاتون خیلی مفید بود. نرم افزارهای دیگه روهم مطالعه کردم. اما استاد راهنمام میگه فقط می تونم ازspss استفاده کنم. یه سوال دیگه داشتم/ آیا وقتی داده های خام رو وارد می کنیم باید مشخص کنیم کدوم مستقله وکدوم وابسته؟ یعنی اینکه به صورت مستقل و وابسته تعریفشون کنیم؟ جدا از زمانیکه از رگرسیون استفاده می کنیم. من اینکار رو نکردم به نظرتون این هم باعث میشه که برای محاسبات ارور بده؟

مشکل شما را یکبار دیگر بررسی کردم ، مشکل اینجاست که شما نمیتوانید از stepwise استفاده کنید زیرا هم stepwise و هم forward سطح معناداری را تا 5 درصد میشناسند و حتی 5.1 درصد را هم نمیشناسند و تمام متغیرها را حذف میکنند و در نتیجه شما با پیغام هیچ متغیری وجود ندارد مواجه میشوید . شما از آزمون backward استفاده کنید ، این هم آزمون مناسبی است. اما کلا آزمون stepwise و forward از متدهای بسیار سخت گیرانه هستند .

موفق باشید

RE: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - abedmah - 10-09-2015

سلام. باتشکر از پاسختون. تجزیه وتحلیل داده ها با استفاده از backward چه جوریه؟ اونی که به صورت تکی در زیر جدول نوشته میشه به عنوان متغییر پیش بین درنظر می گیریم؟ من سه تا متغییر مستقل دارم و سه تا وابسته. اول هر سه متغییر مستقل اومدم بعد دوتا و بعد یکی.به ترتیب زیر جدول از سه به یک نوشته شدن. در کتاب spss وهاب مرادی توضیحی درخصوصش ارائه نشده. می تونید راهنماییم کنیم. البته خیلی ببخشید خیلی باعث زحمت میشه