پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: فنلاند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF) +----- انجمن: تحصیل در فنلاند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF) +----- موضوع: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%88-%D9%81%D9%88%D9%82-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3) |
RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - saaaaam - 19-10-2014 (19-10-2014, 02:58 PM)'mohammad696' نوشته: سلام دوستان حقیقتش من از بس کامنت های دوستان رو خوندم کمی گیج شدم. لطفا در صورت امکان منم راهنمایی کنین .سلام دوست خوب والا با معدل شما و انشاله ایلتس 6,5 بنظر من اگه مدارکی که گفتی را ترجمه کنید و یک نامه انگیزش عالی هم تهیه کنید احتمال زیاد دانشگاه های ابواکادمی و ایسترن فنلاند شانس دارید بهترین مرجع قسمت نتایج پذیرش سایت هست بخش فنلاند تقریبا جامع هست ببینید دوستان پارسال با چه شرایطی کجا ها قبول شدند در مورد شهریه که کلا فنلاند رایگان هست و بورس هم فقط یک دانشگاه می دهد که با معدل شما بسیار بعید هست اگر پستهای ینده را مطالعه نمایید عرض کردم در فنلاند دو شهر هلسینکی و تورکو امکان پیدا کردن کار دانشجویی که هزینه زندگی فقط یکنفر را بطور ساده زیستانه فراهم کنید راهنمای قدم به قدم ورود به فنلاند را مطالعه نمایید شاد باشی
RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - armani - 14-11-2014 سلام دوستان یه سوال داشتم من کارشناسی نرم افزار معدل 16 دانشگاه آزاد کرج با تافل 96 هستم دارم به غیر از آلملن واسه فنلاند هم اقدام می کنم، این دانشگاها دارن چیزی که می خوام رو، OULU و Tempere و Vassa و Turku می خوام ببینم شانسی دارم واسشون ؟ و به نظرتون واسه همه اپلای کنم یا نه ؟ ممنون RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - saaaaam - 14-11-2014 (14-11-2014, 01:25 PM)'armani' نوشته: سلام دوستان یه سوال داشتم سلام دوست عزیز
بنظر من شانس خوبی داری که با اضافه کردن سوابق کار و یک نامه انگیزه به قول معروف به 100 درصد می تونی برسونی اگه از من بپرسی پیشنهاد می دهم دانشگاه های تامپره - تورکو - ابو اکادمی را در سه اولویت اول بعد دانشگاه های واسا و اولو را در اولویت های بعد در نظر بگیری بنظر من اگه از نظر مالی می توانی هزینه ترجمه و تایید توسط سفارت را بدهی هر 5تا که عرض کردم را اقدام کن و گرنه سه اولویت اول را بزن و بازم اگه خیلی برات مشکل بود فقط دانشگاه های تامپره و تورکو را بزن چون بعد از تامپره شهر تورکو بیشترین شانس برای پیدا کردن کار دانشجویی را داری در شهر های واسا و اولو تقریبا شانسی برای کار پیدا کردن نیست RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - armani - 14-11-2014 (14-11-2014, 06:00 PM)'saaaaam' نوشته: راستش ابوآکادمی داره مستر کامپیوتر اما من جون بیشتر میخوام تو حوزه آی تی و ارتباطات باشم فک کنم اپلای نکنم بهتر باشه ، نه ؟
یا اپلای کنم بعد ببینم کجاها پذیرش می گیرم، خیلی تشکر می کنم از جواب کاملتون، دوتا سوال دیگه داشتم، یکی اینکه انگار راهی واسه پایین آوردن هزینه ترجمه و سفارت نیست، نه ؟ و دومی اینکه، شما اگه خودتون فنلاندی، از نظر وضع زندگی چطور اونجا و آب و هوا ؟ چون به هرکی می گم فنلاند قیافش یه جوری میشه ممنون زیاد RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - saaaaam - 15-11-2014 'armani dateline='' نوشته:سلام والا دانشگاه ابو اکادمی در رشته کامپیوتر سایس و گرایش های دیگر با دانشگاه تورکو ارتباط نزدیکی دارد و البته من خودم هم اینجا تحصیل می کنم پیشنهاد می کنم راهنمای قدم به قدم ورود به فنلاند را مطالعه کنید همه چیز را توضیح دادم RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - ronin1987 - 15-11-2014 سلام دوستان من برای رشته food science هلسینکی می خوام اقدام کنم ولی یکی گفت این دانشگاه خیلی سطحش بالاست عمرا قبول بشی[img]images/smilies/sad.gif[/img].حالا شما کسی رو می شناسین که از این دانشگاه پذیرش گرفته باشه مخصوصا رشتش مهندسی نبوده باشه مثل من؟ RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - saaaaam - 15-11-2014 (15-11-2014, 03:51 PM)'ronin1987' نوشته: سلام دوستان من برای رشته food science هلسینکی می خوام اقدام کنم ولی یکی گفت این دانشگاه خیلی سطحش بالاست عمرا قبول بشی[img]images/smilies/sad.gif[/img].حالا شما کسی رو می شناسین که از این دانشگاه پذیرش گرفته باشه مخصوصا رشتش مهندسی نبوده باشه مثل من؟سلام دوست عزیز والا شما رزومه خودتون را قرار ندادین ولی بپظر من رشته شما رشته ای هست که خیلی داوطلب ندارد و رقابت نسبت به رشته کامپوتر که مهد ان فنلاند هست بسیار که در نتیجه شانس وجود دارد بنظر من شما برای چند دانشگاه اقدام کنید مثلا دانشگاه تورکو و دانشگاه هلسینکی را با هم اپلای کنید RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - ACU - 22-11-2014 به نظر شما و بر اساس تجربیاتتون کدوم دانشگاه ها پروسه پذیرش رو راحت تر میگیرن و کدوم ها خیلی سخت گیر هستند و به دانشجو های خیلی تاپ پذیرش فقط میدن؟ RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - saaaaam - 22-11-2014 (22-11-2014, 06:39 PM)'ACU' نوشته: به نظر شما و بر اساس تجربیاتتون کدوم دانشگاه ها پروسه پذیرش رو راحت تر میگیرن و کدوم ها خیلی سخت گیر هستند و به دانشجو های خیلی تاپ پذیرش فقط میدن؟ دوست عزیز سوال شما خیلی کلی هست
بطور کلی دانشگاه های شهر های هلسینکی - تامپره - اسپو و تورکو به نسبه از دانشگاه های شهرهای دیگر رقابتی تر هستند و شهر هایی مثل اولو - واسا - یوونسو تقریبا رقابت به دلایل جمعیت کمتر اب و هوای نا مساعد و شرایط کاری نا مناسب رقابت کمتر هست ولی با توجه به اینکه امسال احتمالا اخرین سال پذیرش رایگان هست ممکن هست رقابت بالاتر برود RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - ACU - 22-11-2014 (22-11-2014, 07:04 PM)'saaaaam' نوشته: مرسی بابت راهنماییتون. برای اینکه سوالم یکم دقیق تر بشه باید بگم که برای رشته ی Computer Science و یا Information Technology من در نظر دارم که اپلای کنم (و یا رشته های نزدیک و مرتبط دیگه مثل مهندسی نرم افزار) و معدل لیسانسم هم بالاست. اگه بخوام معدلم رو به استاندارد فنلاندی تبدیل کنم (که از پنج هست) من معدلم میشه 4.75 از پنج. ولی رتبه ی دانشگاهم خیلی خیلی پایین هست!!! یعنی در سایت http://www.topuniversities.com که کلا ثبت نشده و در webometrics رتبه اش 21 هزار هست!... اما نمره ی زبانم هم بالاست. به نظرتون شانسی دارم؟
|