آکادمیا کافه
مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت (/Thread-%D9%85%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%85%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D8%A8-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - مهمان - 20-04-2020

سلام ببخشید من یک سوال داشتم
۱-وقتی که من مثلا برنده بشم باید فوری اقدام برای ویزا بکنم چونکه میگن تعداد برنده ها کمتره از تعداد ویزا پس شاید زودتر تموم بشه ؟
۲-احتمالش چقده که تو مصاحبه قبولت نکنن؟
۳-حداقل پول مورد نیاز برای رفتن بو اونجا چقدره؟

RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - M1KE - 23-04-2020

اینکه به ظرفیت برسید یا خیر به شماره ای که براتون اعلام میشه بستگی داره. هر وقت شماره تون اعلام شد بهتره میشه گفت چقدر تاخیر یا تسریع نیاز هست. به طور متوسط می بایست در یک بازه معقول نهایتا یک تا دو ماهه اقدام کنید و بقیه اش دیگه بر اساس شماره و نوبت هست. احتمال ردی در سال های قبل که قوانین و دستورالعمل خاصی برای محدودیت سفر و ویزا وجود نداشت کم بود ولی الان خیلی قابل پیش بینی نیست. حداقل هزینه ای که سفارت ازتون می خواد داشته باشید خیلی زیاد نیست (برای یک نفر چیزی در حدود 10 هزار دلار، رقم دقیق را بعدا باید دقیق کنترل کنیم) ولی خب برای بالا رفتن شانس قبول شدن می بایست فردی حامی مالی پرونده تون بشه و تضمین کنه که هزینه های شما رو در صورت نیاز متقبل میشه.

RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - مهمان - 10-11-2020

با عرض سلام و ادب 
میخواستم بپرسم شخصیکه برنده لاتاری امریکا میشود کدام مزایا را برای فرد مهیا میسازند؟ تشکر

RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - مهمان - 10-11-2020

و اگر لطف کنید این مزایا را تک تک نام ببرید؟ ممنون

RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - M1KE - 11-11-2020

دو مزیت عمده داره یکی اینکه شرایطش به سختی شرایط پرونده های مهاجرتی دیگه نیست و در مورد مدرک مثلا صرف داشتن دیپلم دبیرستان کفایت می کنه (در پرونده های دیگه مثلا یا باید آشنای درجه یک در آمریکا داشته باشید یا سرمایه میلیون دلاری یا دستاوردهای بین المللی و غیره) و دوم هم اینکه در مقایسه با پرونده های مهاجرتی دیگه زودتر یا میشه گفت به نوعی خارج از نوبت بررسی میشه (بسته به شماره اعلامی). ولی در هر حال، شرایط عمومی پرونده مثل فرستادن مدارک، گرفتن وقت سفارت، انجام مدیکال و مصاحبه و دادن مدارک و غیره کم و بیش یکسان هست. اینکه داشتن ویزای مهاجرت به طور کلی چه مزیت هایی داره خارج از حوصله این تاپیکه.

معایبش هم بیشتر برای کسانی هست که برای ویزاهای غیرمهاجرتی (توریستی، دانشجویی، ...) اقدام می کنند چون ممکنه افسر ازشون بپرسه که لاتاری شرکت کردن یا خیر و اگر شرکت کرده باشن شانس گرفتن این نوع ویزاها کم میشه چون میگن می خواهید بمونید.

(10-11-2020, 01:44 PM) نوشته: با عرض سلام و ادب 
میخواستم بپرسم شخصیکه برنده لاتاری امریکا میشود کدام مزایا را برای فرد مهیا میسازند؟ تشکر

RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - مهمان - 13-11-2020

سلام خسته نباشید
عموی من سال ۲۰۱۰ برای ما اقدام کردن میشه لطف کنید حدودی بگید چند وقت دیگه نوبت مصاحبه ما هستش؟

RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - M1KE - 15-11-2020

اقدام برای برادر (پدر شما) حدود 13 سال زمان میبره. با این فرض، تقریبا سه سال دیگه نوبت پرونده میشه.

(13-11-2020, 10:13 PM) نوشته: سلام خسته نباشید
عموی من سال ۲۰۱۰ برای ما اقدام کردن میشه لطف کنید حدودی بگید چند وقت دیگه نوبت مصاحبه ما هستش؟

RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - مهمان - 26-12-2020

سلام
ببخشید میشه سوالمو جواب بدین !
اگر کسی در لاتری امریکا شرکت کنه بعدش نتونه برنده بشه در آینده مثلا میتونه تقاضای ویزا داشته باش یعنی امکان گرفتن مثلا ویزای تحصیلی رو خواهد داشت یا خیر !!؟ چون یک سریا میگن اگر نفر برنده نشه و اینا تقاضای ویزاش هم رد میشه چون قبلا قصد پناهنده گی داشته از طریق لاتری امریکا !!!

RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - M1KE - 27-12-2020

در کل اقدام برای مهاجرت، شانس ویزای غیرمهاجرتی را کاهش میده و از این منظر برخی توصیه می کنند اگر در آینده نزدیک برای ویزای توریستی یا دانشجویی اقدام می کنید ثبت نام نکرده باشید که اگر افسر پرسید بگین شرکت نکردین. ولی خب پرسیدن این سوال هم شانسی هست و ممکنه هم نپرسند.

RE: مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه - mehdi.en - 18-10-2021

جناب بابک سلام.....من امسال لاتاری اسمم دراومده و فرم ds رو ارسال کردم. اگر به هر دلیلی به مصاحبه نرسم و سفارت با توجه به پاندمیک وقت مصاحبه نده اگر بخوام دو سه سال دیگه برای تحصیلی اقدام کنم چقدر احتمال ریجکتی داره؟(با توجه به اینکه سفارت دعوت به مصاحبه نکته و تا پایان سپتامبر پرونده بسته میشه)