![]() |
مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: روادید گردشگری آمریکا B1 و B2 (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-B1-%D9%88-B2) +----- موضوع: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%83-%D9%84%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88%D9%8A%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-B2) |
RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - panizmostowfi - 05-11-2015 سلام دوستان من 26سالمه و مجرد هستم. حدودا 25هزار دلار حساب بانکی و سند ملک دارم. ویزای شنگن ندارم. عموم سیتیزن آمریکاست و میتونه واسم دعوتنامه بفرسته. کار دارم ولی بیمه نیستم. اسپانسر کاری هم از آمریکا دارم که پیشنهاد کرده توریستی برم اونجا شرایط زندگی تو آمریکا رو ببینم و برای ویزای کاری از طریقش اقدام کنم. اسپانسرم عموم نیست و یه شرکت بیمه ی بزرگه. حالا بنظر شما با این شرایط اصلا برای ویزای توریستی اقدام کنم یا ریسک نکنم و صاف برم سراغ ویزای کاری؟ RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - M1KE - 05-11-2015 مجرد که هستین، جوان هم که هستین، آشنای نزدیک هم که در آمریکا دارین، پیشنهاد شغلی هم که دارین و پول کافی هم برای موندن دارین. با این شرایط روی کاغذ احتمال گرفتن ویزای توریستی کمتر از ۵ درصد هست و به احتمال زیاد با بند مربوط به نداشتن وابستگی اجتماعی به کشور مبدا درخواست ویزای توریستی شما رد میشه. البته ممکن هم هست شما جزو اون ۵ درصدی باشن که شانس میارن و افسر سخت گیری در موردشون نمی کنه! در هر حال اگر هم برای توریستی اقدام کردین نباید به اون شرکت اشاره کنید و شاید حتی بهتر باشه از این آشناتون هم زیاد حرفی به میون نیارید که نشون بده رابطه تون نزدیک هست هر چند در فرم درخواست ویزا مجبورین به حضور ایشون اشاره کنید. ویزای کاری هم البته دردسرهای خاص خودش رو داره. به ویژه وقتی از بیرون آمریکا اقدام کرده باشین. RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - esmagoli - 13-11-2015 سلام من برادرم داره با یه دختر امریکایی ازدواج میکنه.که وضع مالی خیلی خوبی داره.من 25 سالمه متاهل هستم و خدمت رفتم.اما کارت پایان خدمتم تا 3 ماهه دیگه اماده نمیشه.میخوام برادرم که میره من و خانمم پشت سرش با دعوت نامه اونا بصورت توریستی بریم.به نامم ملک و زمین دارم.پول هم میتونم تو حسابم بگدارم.تاحالا هم از ایران خارج نشدم. 1-به نظر شما شانس من و خانمم واسه گرفتن ویزای توریستی چقدره؟ 2-اگه اقدام کنم تو سفارت ازم کارت پایان خدمت بخواهند چون کارتم حاضر نیست میتونم بگم دانشجو هستم با وثیقه اومدم؟چی بگم؟ 3- بهونه واسهرفتنم اینه که پدرم فوت کرده مادرم مریضه برادرم هم کسی رو نداره جز ما از من خواست که به عنوان برادرش به همراه خانمم بریم جشن عروسیش. 4-به نظر شما ما چه جوری اقدام کنیم؟ RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - ramtinzahed - 15-11-2015 سلام کل مطلب هایی که دوستان زحمت کشیدن و اینجا گذاشتن رو خوندم و ممونم از همه دوستان که به سوالات بچه ها جواب میدن . این طور که من فهمیدم گرفتن ویزا برای سن پایین و مجردها سخت هستش . شرایط من این هست 28 سالمه و میخوام برای گرفتن ویزای توریستی اقدام کنم , داییم اونجا زندگی میکنه و میتونه دعوت نامه بفرسته ( طبق گفته های شما دوستان این میتونه یه پون منفی باشه برای من ) سند خونه میتونم به نام بزنم . حساب بانکی هم خوبه و نقریبا تمام مدارکم تکمیل هست . ویزای شنگن ندارم (یک بار از فرانسه اقدام کردم و ریجکت شدم سال 90 ) و مجرد هستم . به نظر شما احتمال گرفتن ویزای من چقدر هست ؟ میدونم که به این سوال و با این شرایط بارها دوستان جواب دادن . فکر میکنید که من اول دنبال ویزای شنگن باشم میتونه یه امتیاز خوب برای من باشه با با این شرایط آمریکارو اقدام کنم . مرسی . RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - Babak - 15-11-2015 (13-11-2015, 08:10 PM)esmagoli نوشته: سلام ۱. به نظر من شانس گرفتن ویزای همراه با همسرتون خیلی پایینه. ممکنه که خیلی خوششانس باشید و بتونید ویزا بگیرید، ولی معمولا افراد با سن و سال شما، به خصوص همراه با همسر، نمیتونند ویزا بگیرند. ۲. به نظرم در این مورد اطلاعات اشتباه ندید. خیلی اوقات سوالهای دیگه میپرسند و مشخض میشه که اطلاعات غلط داده بودید. اگر نامهای چیزی میتونید ببرید که نشون بده کارت شما بعدا آماده میشه همراه ببرید. منظور شما از سوال آخر چیه؟ RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - Babak - 15-11-2015 (15-11-2015, 12:09 PM)ramtinzahed نوشته: سلام به نظر من شانس گرفتن ویزای توریستی برای شما پایینه. گرفتن ویزای شنگن شانس شما رو بهتر خواهد کرد، ولی حتی با داشتن ویزای شنگن هم احتمال رد شدن درخواست شما خیلی بیشتر از قبول شدندشه. به طور کلی به افراد جوون که عموما وابستگی چندانی به ایران ندارند ویزای توریستی سخت میدند. RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - ramtinzahed - 15-11-2015 (15-11-2015, 12:18 PM)Babak نوشته: به نظر من شانس گرفتن ویزای توریستی برای شما پایینه. گرفتن ویزای شنگن شانس شما رو بهتر خواهد کرد، ولی حتی با داشتن ویزای شنگن هم احتمال رد شدن درخواست شما خیلی بیشتر از قبول شدندشه. به طور کلی به افراد جوون که عموما وابستگی چندانی به ایران ندارند ویزای توریستی سخت میدند. ممنونم از بابک عزیز این خیلی مشخص هستش که درصد پایین هست . میخواستم ببینم که اگر من سند خونه و نامه بانکی و همین طور نامه از محل کارم با حقوق ماهیانه حدود 5میلیون و بیمه ببرم با خودم و دعوت نامه هم از داییم داشته باشم این احتمال وجود داره باز که به من ویزا بدن یا خیر . شما پیشنهاد میکنی که شانسم رو امتحان کنم یا نه . RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - esmagoli - 15-11-2015 من دروغ نمیگم..پدر ما فوت شده و مدارکش هم هست...منظورم ایمه که به نظز شما چه جوری برای من اقدام کنه که ما هم بتوانیم بریم امریکا؟ از ظریق ویزای کار چقدر طول میکشه؟ RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - MaMi - 16-11-2015 دوست من، کسی نگفت که خدایی نکرده شما راست نمیگید. تنها کاری که برادر شما میتونه برای شما انجام بده، همون فرستادن دعوت نامه ست.
مراحل ویزای کار، کاملا متفاوت از ویزای توریستی ست که میتونید در این تاپیک مطالعه کنید.
RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - Babak - 16-11-2015 (15-11-2015, 12:26 PM)ramtinzahed نوشته: ممنونم از بابک عزیز شما اگر تصمیم گرفتید که اقدام کنید همه این مدارک رو همراه ببرید، ولی تقریبا تمام مواردی که من دیدم رد شدند شرایط کم و بیش شبیه شما داشتهاند و تقریبا همه این مدارک رو هم بردهاند. غالبا این افراد رد شدهاند، ولی به ندرت مواردی بوده که ویزا گرفتهاند. اگر هزینههای سفر و اقدام کردن ویزا براتون مهم نیست، میتونید اقدام بکنید، ولی در جریان باشید که شانس گرفتن ویزا خیلی کمه. |