![]() |
روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- انجمن: روادید ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- موضوع: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا (/Thread-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Shihan - 01-06-2014 (17-05-2014, 02:15 PM)'nixe2006' نوشته: انقدر سفارت آلمان داره یک دندگی میکنه تا حالا ایتالیایی یاد گرفته بودم میتونستم برم ایتالیا فقط رشتم المانیه و نمیدونم چند وقته میتونم مدرک زبانشو بگیرم و آیا اصلا میتونم در ایتالیا واسه آلمانی ادامه تحصیل بدم.من که دیگه اینبار نشه واسه المان اقدام نمیکنم با اینکه آلمانیم فوله کلاً برای دوره زبان ایتالیایی به مانند المانی زمانبر نخواهد بود چیزی بین 6- 8 ماه به روند پیشرفته خواهید رسید که از پس ازمونهای زبان بر خواهید امد.
RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - proxima - 09-06-2014 با سلام قابل توجه دوستانی که ترم اخر کارشناسی هستند و برای ارشد پذیرش گرفتند و با توجه به وقت سفارت که تا 8 تیرماه میباشد ممکن است خیلی ها امکان رساندن مدرک دانشنامه کارشناسی خود رو نداشته باشند.در سال پیش با همت همه دانشجویانی که این مشکل رو داشتند و نامه نگاری با دانشگاه ها و سفارت ایتالیا وقت سفارت یک ماه به تعویق انداخته شده.امسال هم نامه ای در سفارت تحت همین عنوان قرار داده شده لطفا تمام کسانی که مراجعه می کنند به سفارت سراغ این نامه رو بگیرند و اون رو امضا کنند و هم چنین اگر که بتونند نامه ای به دانشگاه های خودشون بزنن و درخواست کنن که اونا هم با سفارت تماس بگیرند.لطفا به تمام کسانی که این مشکل رو دارند این قضیه رو بگید. با تشکر RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - tamasha - 28-06-2014 سلام.برای اخذ پذیرش در ایتالیا باید قبل از قبولی و هنگام سفر 4000 یورو رو هم همراه داشته باشیم یا این بعد از مرحله ی قبو لی در دانشگاهه؟ البته من برای مقطع لیسانس پرسیدم که اول باید اونطرف در دانشگاه مورد نظر آزمون بدیم و قبول بشیم.ممنون RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - pama - 28-06-2014 (28-06-2014, 09:04 PM)'tamasha' نوشته: سلام.برای اخذ پذیرش در ایتالیا باید قبل از قبولی و هنگام سفر 4000 یورو رو هم همراه داشته باشیم یا این بعد از مرحله ی قبو لی در دانشگاهه؟ البته من برای مقطع لیسانس پرسیدم که اول باید اونطرف در دانشگاه مورد نظر آزمون بدیم و قبول بشیم.ممنون درود؛
دوست بزرگوارم این 4000 یورو باید هنگام اقدام برای ویزای دانشجویی تو حسابتون باشه، در واقع بعد از اینکه شما از دانشگاه مقصدتون ادمیشن گرفتین به همراه سایر مدارک مربوط به پذیرش باید گواهی یورویی حسابتون رو که معادل 4000 یورو هست به سفارت ارائه بدید (برای ویزا)، منتها اینکه شما می فرمائید باید برای آزمون وارد ایتالیا بشید بنده فکر نمیکنم نیازی به گواهی تمکن باشه، با این احوال بهتره سوالتون رو از بخش دانشجویی سفارت و خانم میر مطلبی بپرسید که میتونید با شماره ی 22047802 داخلی 204 و یا 24 باهاشون ارتباط بگیرید. موفق باشید. RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - pama - 27-07-2014 درود؛ دوستان بزرگواری که برای ویزای دانشجویی این روزا سر و کارشون با سفارت ایتالیاست، مطمئنا در جریان هستند که بعد از اینکه مراحل تکمیل پرونده ی ویزای دانشجویی تا ددلاین 30 جون طی شد و به دوستان اعلام شد که تو فاصله ی حدود 17 تا 20 آگوست ویزاشون آمادست، حدود اواسط جولای به برخی از دوستان تلفنی خبر داده شد که روز دریافت پاسپورتشون از سفارت حتما باید بیمه ی 1 ساله ی مسافرتی هم به همراه داشته باشن و دز غیر اینصورت ویزایی در کار نخواهد بود! دوستان مستحضرند این در حالتی هست که مدت زمان بیمه ی مسافرتی باید با مدت زمان ویزا هم خوانی داشته باشه (حداقل تا امسال برای اکثر سفارتهای اروپایی اینچنین بوده) و تا بعد از تکمیل پرونده ی دوستان در سفارت ایتالیا صحبت دوستان ما در سفارت مبنی بر این بوده که ویزای شما 3 ماهه ست... در نتیجه به عنوان اولین نکته، صدور بیمه نامه ی 1 ساله برای ویزای 3 ماهه عملا کاری اشتباست، با دوستان سفارت در این مورد که صحبت شد و پیروش هم ایمیلهای متعدد به سر کنسول و غیره داده شد، و دوستان ما پی بردن که قانونی که از خودشون ابداع کردن برای بیمه نامه دچار مشکل هست به جای اینکه بگن خب دوستان بزرگواری که میخواین تشریف ببرید ایتالیا لطفا بیمه نامه ی 3 ماهه بیارید (که عرض میکنم حتی همین 3 ماهه هم به کار هیچ بنده خدایی نخواهد اومد، چون بعد از گذشت 8 روز از ورود شما به ایتالیا شما باید پرمیسو یا همون اجازه ی اقامت رو بگیرید و حتما به همراه اون توسط یکی از سنترهای بیمه خودتون رو بیمه کنید، در نتیجه حتی این بیمه ی 3 ماهه هم تنها برای 8 روز به کارتون خواهد اومد!) با همه ی این تفاسیر دوستان سفارت ما به جای اینکه بگن بیمه نامه ی 3 ماهه بیارید که با روزهای ویزاتون منطبق باشه، فرمودن که ما قانون مدت ویزا رو از 90 روزه به 365 روزه تغییر دادیم! در نتیجه باید بیمه نامه ی یک ساله بیارید! پیرو این ماجرا و بررسی قوانین بیمه ای برای بیمه ی مسافرتی مساله دیگه ای مشخص میشه که به قرار ذیل هست: بیمه های مسافرتی بلند مدت (شش ماهه و یکساله) به شرط هر سفر حداکثر به مدت 92 روز ارائه می شود, یعنی شما وقتی بیمه شش ماهه و یکساله میگیرید نمیتونید از کل بیمه در یک سفر استفاده کنید یعنی برای بیمه شش ماهه حداقل 2 سفر و برای بیمه 1ساله حداقل 4 سفر باید انجام شود در غیر این صورت هر سفری که بیش از 92 روز طول بکشد بعد 92 روز بیمه هیچ تعهدی را قبول نمیکند. در نتیجه حتی با یک ساله بودن ویزا باز هم با این بند از قانون بیمه اون بیمه یک ساله تنها 92 روز رو کاور میکنه و برای تعداد روزهای باقی مونده از بیمه نامه ی یک ساله هزینه ی بی جهت شده (داخل پرانتز عرض کنم که کم هم نیست این هزینه)، هر چند عرض کردم حتی این بیمه نامه 92 روزه هم تنها تا 8 روز به کارتون میاد و بعد از پرمیسو و بیمه ایتالیایی این بیمه ایرانی شما از ازش ساقط خواهد بود. پیرو این مشکل نامه ای توسط یکی از دوستان نوشته شده و بناست که این نامه در تاریخ 14 مرداد به محل کنسولگری واقع در انتهای جردن کوچه ی مهیار برده بشه و با حضور دوستان و امضای این نامه و صحبت کردن با مسئولین سفارت بشه راه حلی برای این مشکل پیدا کرد. لذا از دوستانی که سفارت و ویزای ایتالیا رو در برنامه ی این روزهاشون دارن، خواهش میشه که در تاریخی که اعلام خواهد شد سعی کنن با حضورشون در سفارت کمک کنن تا این قضیه به نتیجه برسه. ممنون از لطف دوستان ------------- Edited by Saaaaam based on the author's request RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - ehsan64 - 29-07-2014 پلی تکنی میلان واسه دکترا به من پذیرش داده ولی میگه به خودت نمیدیم میفرستیم به سفارت! کار کنم من؟ سفارت کپی یا اصل پذیرشو نمیخواد؟ اینم متن ایمیلش: Please give us the email address of Italian Consulate/Embassy in your contry and we'll send them the admission letter (ONLY TO THEM we can not sent it to you) RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Shihan - 29-07-2014 (29-07-2014, 06:57 PM)'ehsan64' نوشته: پلی تکنی میلان واسه دکترا به من پذیرش داده ولی میگه به خودت نمیدیم میفرستیم به سفارت! احتمالاً این قوانین به تازگی راه اندازی شده شما بهتره تماس با کنسولگری بگیرید. ضمناً مطمئن باشید این سیستم تصمیم گیری شده و پیشتر بین داشنگاه و کنسولگری ها در سراسر دنیا منعقد شده است. ادرس کنسولگری ایتالیا onsular Section
Mandela-Street, 11 (ex Mahyar Street) Africa Avenue Tehran - Islamic Republic of Iran Tel. 0098 21 22047802/03 Service Hours: Sunday-Thursday, 8:00 to 14:00, Closed: Friday, Saturday. Legalisations Service - Opening Hours Monday-Thursday 8:00 to 11:00 E-mail: [email]consolare.teheran@esteri.it [/email] (Consular Service)
studi.teheran@esteri.it (University) visti.teheran@esteri.it (Visa) RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Negin3004 - 07-08-2014 سلام من برای ویزای دانشجویی مدارکم رو دادم و گفتن 17 آگوست برای ویزا برم، ولی چون جایی شاغل هستم و باید کسی جایگزینم بشه خواهش کردم که حداقل خبرش رو زودتر بهم بدن و گفتن آخرین سه شنبه جولای یه سر بزنم که اگر ویزاها اومده باشه بهم بگن. تقریبا 20 جولای بود که با دانشگاه تماس داشتم، یکی از کارمندای دانشگاه گفت که ایمیل سفارت هنوز به دستشون نرسیده..با کنسولگری تماس گرفتم و یکی دو روزه واسه دانشگاه ایمیل زده شد و دانشگاه هم برای من و کنسولگری ایمیل فرستاد، ولی 20 جولای که رفتم کنسولگری گفتن ایمیل دانشگاه بهشون نرسیده و ویزاها هم هنوز نیومده..گفتن 3 آگوست تماس بگیرم باهاشون که هرچی از یکشنبه باهاشون تماس می گیرم یا تلفنشون اشغال هست و یا جواب نمی دن..از طرفی هم به شرکتی که کار می کنم باید بگم تا کی می یام سر کار.. نمی دونم چکار کنم..می دونین روزای غیر از سه شنبه هم سوالات دانشجویی رو جواب می دن یا نه؟ شاید برم سفارت جوابم رو بدن..از شیراز هم باید بیام، نمی خوام تا پشت در برم بعد راهم ندن داخل.. یه سوال دیگه هم اینکه در مورد بیمه یکساله به نتیجه ای رسیدین؟ RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - pama - 07-08-2014 (07-08-2014, 11:16 AM)'Negin3004' نوشته: سلامسلام دوست من، به فروم خوش اومدین ![]() دوست بزرگوار شما دقیقا مشکلتون سر روز 17 آگوست هست که نمیتونید تشریف ببرید سفارت برای دریافت ویزا؟ یا اینکه میخواید مطمئن شید که اون روز ویزاها آماده ست؟ در مورد دانشگاه، بنده نمیدونم شما کدوم دانشگاه پذیرش دارید منتها بلونیا رو در جریان هستم که تا یکی دو روز قبل از 5 آگوست اطلاعات ویزای دانشجویان رو دریافت کرده بودند و pre-enrollment دوستان از جانب سفارت فرستاده شده بود برای دانشگاه. در مورد جواب ندادن تلفن هم بله متاسفانه چند وقتی هست که پاسخ نمیدن، با این حال اگر تا به حال 22047802 رو نمیگرفتید، با این شماره هم تلاش کنید باهاشون ارتباط بگیرید شاید جواب بدن، در مورد رفتن در سفارت هم با توجه به مساله ی تمدید ددلاین دوستانی که مدارکشون به 30 جون نرسیده بود و همینطور ماجرای بیمه، کمی این روزها اوضاع خیلی مساعد به نظر نمیرسه، و مسئولین سفارت متاسفانه کمی دارن کم لطفی میکنند، با این احوال باز هم نمیشه قطعا پیشنهاد داد که تشریف ببرید سفارت یا خیر، به نظر اگر بتونید از دوستی که در تهران هست خواهش کنید تا این کار رو براتون انجام بدن، بهتر باشه. در مورد بیمه هم اگر در جریان باشید نامه ای نوشته شد که بنا بود سه شنبه ی گذشته دوستان مراجعه کنن سفارت برای پیگیری ماجرا، منتها این کار انجام نشد و در حال حاضر این زمزمه هست که دوستان بیمه نامه ی یکساله رو بگیرن و بعد از دریافت ویزا اونو کنسل کنند. تصمیمی هم که دوستان گرفتند از این قرار هست که بنده عینا براتون نقل قول میکنم: " 1) بیمه یکساله رو تهیه کنید. 2)برید سفارت و ویزاتون رو بگیرید. 3)دوباره برید آژانس بیمه یا آژانس هواپیمایی و بگید که میخوام کنسل کنم (البته بعضی از اونا زیر بار نمیرن و میگن که کنسل نمیکنیم اما این خلاف قانونه, در هر صورت چه ویزا بگیرید چه نگیرید میتونید بیمه رو کنسل کنید چون این دو موضوع هیچ ربطی به هم نداره البته بعضی از بیمه ها قانونی از خودشون درآوردن که وقتی ویزا گرفتین نمیشه کنسل کرد که این کاملا غیرقانونیه چون مشتری فاعل هست و هرکاری بخواد میتونه انجام بده مثل کنسل کردن بلیط یا اصلا با داشتن ویزا از سفر انصراف دادن و.....) 4) حالا سوال پیش میاد که اگه ما کنسل کنیم شاید در فرودگاه مقصد بهمون گیر بدن که بیمه مسافرتی رو نشون بده(البته این موضوع به احتمال 99.999999درصد چنین اتفاقی نمیوفته چون تا الان نیوفتاده) ما باید چه کنیم؟ جواب: ما بیمه رو کنسل نمیکنیم و اجازه ی کنسل کردن رو به کسی که بهش وکالتنامه داده ایم میسپاریم, یعنی چی؟ یعنی ما با همین بیمه پرواز میکنیم و میریم ایتالیا و پس از دو روز هرکسی که بهش وکالتنامه داده ایم مثل پدر, میره همونجا که بیمه گرفتیم و کنسلش میکنه و حدودا 20هزار تومن از پول به عنوان جریمه کسر میشه و بقیه پول شما که حدودا 770هزارتومن هست بهتون برمیگرده." البته این تنها تصمیمی هست که دوستان گرفتند و شما برای تصمیمتون کاملا مختارید. موفق باشید. RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Negin3004 - 07-08-2014 (07-08-2014, 11:39 AM)'pama' نوشته: ممنون از پاسختون و لطفتون، مشکل من این هست که هرچه زودتر باید نامه استعفا از کارم رو بنویسم ولی هنوز مطمئن نیستم ویزا رو بهم می دن یا نه، می خوام زودتر از 17 آگوست نتیجه رو بدونم اگه امکان داشته باشه. من برای مستر از دانشگاه Cassino پذیرش گرفتم. معمولا اگر نامه دانشگاه به سفارت نرسیده باشه خود سفارت پیگیری می کنه یا نه؟ چون خودم که با دانشگاه تماس گرفتم گفتن نامه رو فرستادن حتی آدرس ایمیلی که بهش ارسال شده بود رو برام فرستادن.. اگر سفارت نامه دانشگاه رو دریافت کرده باشه دیگه ویزا صد در صدی هست یا بازم موردی هست که باید چک بشه؟ اون شماره رو هم مرتب می گیرم ولی جواب نمی دن یا اشغال هست..
در مورد بیمه هم پس باید همون یک ساله رو بگیریم ظاهراً.. |