آکادمیا کافه
قوانین تابعیت و گذرنامه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+--- موضوع: قوانین تابعیت و گذرنامه (/Thread-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 19-11-2016

سلام دوستان
یه سوال اگه میشه راهنمایی کنید...
اگه پدر و مادر فرزندی ایرانی باشند ولی فرزندشان در کانادا به دنیا امده باشند و پدر و مادر هر دو مقیم کانادا باشند حال اگر بخواهند به همراه فرزندشان به ایران سفر کنند باید برای فرزندشان پاسپورت ایرانی بگیرند یا نیازی نیست؟!!یا همان پاسپورت کانادایی برای فرزندشان اکتفا میکند؟!(فرزندشان 2 ساله است)
ممنون دوستان

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - MaMi - 19-11-2016

مطابق قانون تابعیت، کسانی که پدر آنها ایرانی است اعم از اینکه در ایران یا در خارجه متولد شده باشند، تبعه ایران محسوب میشن.

http://rc.majlis.ir/fa/law/show/91876

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 18-12-2016

من يك سوْال دارم ميتونم بدونم كسي اكه گذرنامه يك كشور اروپا داشته باشه ابا ميتونه بره مثلا كانادا بكه كه من ايراني هستم و گذرننامه اروپا رو نكن چه انفاق ميافته

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - M1KE - 18-12-2016

درست متوجه سوالتون نشدم ولی اگر منظورتون اینه که درخواست پنا*هندگی بدین امکان پذیر نیست و به کشور مبدا (اروپا) برگردونده میشین. در زمان سوار شدن به هواپیما ثبت میشه که با چه گذرنامه ای اومدین و نمیشه بعدا اون رو کتمان کرد.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - lalehlotfi - 09-01-2017

با سلام
من یک ایرانی مقیم کشور هند هستم . همسر من هندی هستن و ایشون از من تقاضای تغییر تابعیت از ایرانی به هندی دارن به خاطر اینکه ایشون مهندس نفت هستن و غالبا در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس کار می کنن گرفتن ویزا برای من به عنوان یک ایرانی سخت است . و هند تابهیت دوگانه رو قبول نداره ایا امکان این است که من بتونم پاسپورت ایرانیمو حتی بعد از تغییر تابعیت به هندی داشته باشم تا بتونم هر موقع خواستم بیام ایران یا نه ؟ اگه نه ایا راهکار دیگه است ؟

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - Matinking - 09-01-2017

(09-01-2017, 10:13 AM)lalehlotfi نوشته: با سلام
من یک ایرانی مقیم کشور هند هستم . همسر من هندی هستن و ایشون از من تقاضای تغییر تابعیت از ایرانی به هندی دارن به خاطر اینکه ایشون مهندس نفت هستن و غالبا در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس کار می کنن گرفتن ویزا برای من به عنوان یک ایرانی سخت است . و هند تابهیت دوگانه رو قبول نداره ایا امکان این است که من بتونم پاسپورت ایرانیمو حتی بعد از تغییر تابعیت به هندی داشته باشم تا بتونم هر موقع خواستم بیام ایران یا نه ؟ اگه نه ایا راهکار دیگه است ؟

این بستگی داره به تقید و سخت گیری هند در نحوه بررسی اینکه فرد متقاضی واقعا تابعیت قبلی اش رو ترک کرده یا خیر...

در مورد ایران هست اسما تابعیت دوگانه ممنوع هست... ولی توالی بند های مختلف قوانین در این رابطه و البته بررسی نه چندان دقیق وضعیت افراد عملا باعث میشه کسی بدون ترک تابعیت ایرانی، تابعیت جدیدش رو هم داشته باشه... اگر در هند هم شل کردن این دست قوانین مشابه ایران باشه، خب به مشکل برنخواهید خورد... ولی اگر قبل از اعطای پاسپورت هندی وضعیت شما رو برای اطمینان از ترک تابعیت فعلی توندقیق بررسی می کنند یا احتمال میدید در آینده متوجه این موضوع بشن (و تبعاتش گریبان گیرتون بشه)، چاره ای جز "انتخابی که سعی دارید بهش تن ندید" ندارید...

اینکه هندی ها چطور در این زمینه کار می کنند رو باید از کسانی که اونها هم احتمالا مورد شما رو داشتن بپرسید... حالا چه ایرانی ها و چه افراد غیر ایرانی...

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - M1KE - 09-01-2017

خیلی از کشورهایی که تابعیت دوگانه رو قبول ندارند این اسثتنا رو قائل میشن که فرد تابعیت دومش رو‌ در شرایطی که اون رو به صورت غیرارادی و خودکار به دست آورده باشه (مثلا بواسطه تولد در اون کشور) یا هم به شرطی که کشور دوم باطل کردن تابعیت او را انجام نده یا هم که خیلی دشوار باشه که ایران هم جزو اونهاست. می بایست به اداره مهاجرتشون برین و درخواست شهروندی بدین ولی بگین که ایران به هیچ وجه قبول نمی کنه که ابطال کنه و از اراده شما خارجه در اینصورت شاید قبول کنند.

(09-01-2017, 10:13 AM)lalehlotfi نوشته: با سلام

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 24-01-2017

سلام من یک افغان هستم و میخواهم برم افغانستان ازدواج کنم من پاسپورت اقامتی ایرا ن را دارم. چگونه میتوانم همسرم را به ایران بیاورم و برای او هم مدارک اقامتی تهیه کنم لطفا راهنماییم کنید

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - M1KE - 24-01-2017

قسمت قوانین و مقررات این سایت رو بخونید احتمالا اشاره شده:

https://moi.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=A25B3683-80CC-48EC-810C-29CA2EA14479

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 28-01-2017

سلام
سوالی داشتم ممنون میشم جوابمو بدین(برای کسی میپرسم)

1.فرق  اقامت دائمی و شهروندی چیه؟
2.بعداز شهروندی کشور جدید آیا تمام مدارک ایرانم مثل (شناسنامه-کارت ملی و .....)باطل میشه؟
3.بعد از شهروندی آیا در پاسپورت کشور جدید مینویسه که قبلا ایرانی بودم؟(نام کشور ایران مینویسه)؟

ممنون میشم راهنماییم کنید