![]() |
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا (/Thread-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AA%D9%85%DA%A9%D9%86-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-Bank-Statement-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Simon2007 - 15-04-2014 (15-04-2014, 12:06 AM)'ahmadpashaei' نوشته: برای گرفتن bank statement آیا باید پول رو به حساب خاصی منتقل کرد؟یعنی ضامن باید حساب جدیدی در شعبه بانم مشخصی باز کنه و از اون شعبه گواهی مانده حساب بگیره؟اصلا چه بانکی عامل این کار هست؟این گواهی رو کدوم ارگان صادر می کنه؟سازمان مرکزی اون بانک یا خود بانک مرکزی؟
سلام
هيچ حساب خاصي نيست. از هر حسابي حتي سپرده يا اوراق مشاركت نزد بانك. بهتره تاريخ حساب قديمي باشه. به اسم خودتون هم باشه مورد نداره. از شعبه ارزي نامه رو بگيريد. تاكيد كنيد ميانگين ذكر نشه. موسسه نباشه بانك باشه كافيه. برخي بانك ها به اجبرار مينگين رو ميزنند از اونها نگيريد. مركزي نيزا نيست. بهترين و آسونترين بانك پارسيانه. امروز پول رو بزاريد 8 صبح نامه و 2 نسخه اضافه تر بگيريد و همون موقع پول رو برداريد. به اسم كسي غير خانواده تا جاييكه شنيدم تعهد محضري نيزا داره باز ميتونيد بپرسيد. شادزي RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - rud - 22-04-2014 1- وقتی BS رو می گیریم حالا باید برای گرفتن I-20 چه کاری انجام بدم؟ پست کنم به دانشگاه یا scan کافیه؟ 2-eshipglobal چیه که برای دریافت I-20 لازمه؟ 3- I-20 می آد به آدرس پستی ایران؟ 4- چه مدت طول می کشه از زمان فرستادن BS از طرف من و دریافت I-20 از طرف دانشگاه و من باید کی وقت سفارت بگیرم که I-20 دستم باشه؟ 5-با همون یه دونه BS هم می شه رفت سفارت؟ یا برای سفارت یه برگه جدا میده بانک؟ RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Torkan - 23-04-2014 (22-04-2014, 11:57 PM)'rud' نوشته: 1- وقتی BS رو می گیریم حالا باید برای گرفتن I-20 چه کاری انجام بدم؟ پست کنم به دانشگاه یا scan کافیه؟ 1- حتما از دانشگاه بپرسید. بعضی ها اسکن قبول دارن بعضی ها میگن نه باید پست بشه. از قسمت international office یا bursar officeبپرسین میگن.
2- نام شرکت هست. دانشگاهها چند گزینه روی میز میذارن! میگن هر کدام و دوست دارین انتخاب کنین بفرستیم I-20 رو. این رو هم از همین الان میتونین بپرسین از دانشگاهو فقط ذکر کنین که در کشور EMBARGOED یا تحریمی زندگی میکنین. چون دیده شده بعضا با DHL فرستادن یهو تو مرز مونده و برگشته! 3- روشهای متفاوت پستی داره . بعضی ها اشنا دارن خارج برای اطمینان میففرستن اونا براشون پست کنن. بعضی ها اگر دانشگاه قبول کنه حدود 55 دلار میدین یا نمیدونم دقیقا شاید 100 دلار چون ایرانه میدن DHL میاره. بعضی ها با USPS که ممکنه 6 تا 8 هفته طول بکشه یا اصلا نیاد. بعضی ها با E-SHIP میفرستن شرکت های واسطه در دبی و انکارا یا باکو و بعد اونا با مبلغی میارن براتون. من خودم با شرکت فرستادم اون زمان اسمش رو نمیپم تبلیغ نشه معروف بود ولی ظاهرا کمی مشکل دار شده از خودشون بپرسید! اینجا رو بخون...بعضی ها با هتل از اینجا هماهنگ کردن و هزینه اضافی ندادن و رفتن گرفتن. مثلا دوست من به هتل زنگ زد در دبی سه روزه با E-SHIP اوردن هتل و رفت گرفت...البته ریسکی هست ولی با هتل هماهنگ کنید تمومه... من برای بار دوم که میرفتم آنکارا خود شرکت FEDEX رو ادرسش رو دادم و رفتم از اونجا هم گرفتم. قبلش هماهنگ کرده بودم...! 4- بعد اینکه I-20 اماده شد شما به دانشگاه بگو اسکنش رو بده برای گرفتن وقت کافیه. اگر نداد بگو SEVIC CODE و SCHOOL NUMBER رو بگه برات تا وقت بگیری. فقط طوری وقت بگیر که I-20 برسه بهت هنگام رفتن(اشنا داری مثلا در اون کشوری که میخوای بری سفارت بگو همونجا نگه داره بری بگیری) 5- نه همون کافیه اگه 6 ماه نگذره. فقط دقت کن پول خیلی زیاد نباشه. در ضمن آنکارا به خصوص افسر مومشکی چشم آبی (دلار رو با قیمت بازار حساب میکنه! مثلا وقتی باید 30000 تا نشون بدی باید 30000*3275 بذاری بانک یعنی 98250000 تومان! دقت کن بانک با قیمت 2500 حساب میکنه و مینویسه 39300 دلار. بااحترام RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - rud - 23-04-2014 1-یه مشکلی هست من امروز زنگ زدم بانک پارسیان و کارمند بانک به من گفت که ما فقط BS رو امضا و مهر می کنیم حالا من برای این نامه "Financial Certification Graduate Program of Study" که دانشگاه گفته این هم باید توسط بانک مهر و تایید بشه چی کار کنم؟ بانک پارسیان می گه این نامه رو مهر نمی کنه حتی شعبه اصلی تو تهران، و فقط BS می ده. آخه من تو این بانک یه کم سپرده دارم که می یاد رو BS. 2- یه دانشگاه از من BS=37672$ می خواد و به ازای همراه 5000$ می خواد ، می شه من امروز 37000$ تمکن مالی بگیرم و انتقال بدم به حساب همراهم و 30-40 تا تمکن مالی فرداش بگیرم برای همراه؟ RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Torkan - 23-04-2014 (23-04-2014, 12:48 PM)'rud' نوشته: 1-یه مشکلی هست من امروز زنگ زدم بانک پارسیان و کارمند بانک به من گفت که ما فقط BS رو امضا و مهر می کنیم حالا من برای این نامه "Financial Certification Graduate Program of Study" که دانشگاه گفته این هم باید توسط بانک مهر و تایید بشه چی کار کنم؟ بانک پارسیان می گه این نامه رو مهر نمی کنه حتی شعبه اصلی تو تهران، و فقط BS می ده. آخه من تو این بانک یه کم سپرده دارم که می یاد رو BS. 1- اون نامه مهم نیست زیاد. مهم خود نامه اصل bs هست که باید بانک مهر و امضا بکنه. اون نامه رو معمولا مهر نمیکنن اگر اشنا نداشته باشین. خیلی بعیده مشکلی پیش بیاد. باز دانشگاه اصلا زیر بار نرفت بگین ببینیم چاره ای داریم یا نه؟!
2- متاسفانه بنده در مورد دوم نمیتونم نظری بدم. فقط کاری کنید که زیاد تو سفارت گیر ندن. پول رو بریزید به یک حساب و bs بگیرید اگر بلند مدت باشه که چه بهتر (البته همه رو شامل نمیشه ولی این بلند مدت من رو نجات داد از دست خواهر مومشکی چشم آبی) البته باز تاکید کنم مهم نیست حالا بلند یا کواه مدت فقط 6 ماه رو نگذره. خیلی بهتره جدید باشه. در مورد سوال دوم از دوستان میخوام جواب بدن. بااحترام RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - M1KE - 23-04-2014 تا جایی که من اطلاع دارم از منظر حقوقی قضیه، این نفر اصلی هست که مسوول هزینه های همراهان هست (در هر نوع ویزایی از توریستی گرفته تا مهاجرتی و کاری و غیره) و می بایست تمکن مالی کافی برای تامین هزینه های خودش و خانواده همراهش رو داشته باشه. ولی از سوی دیگه یک نفر سومی می تونه با رضایت خودش متعهد تامین همه یا بخشی از هزینه های این خانواده بشه (برای نمونه پدر یا مادر نفر اصلی). از این دید شاید خود نفر دوم هم بتونه متعهد بشه که بخشی از هزینه ها رو متقبل میشه. با همه اینها برای اینکه قضیه خیلی پیچیده نشه به نظرم راحت تر هست که بقیه پول رو از یک آشنا قرض بگیرید و یک روز در حساب بگذارید و گواهی مانده حساب رو یکجا به اسم خودتون بگیرید و چند نفر متعهد تامین هزینه ها نباشند. بانک پارسیان هم که یک روزه گواهی تمکن مالی رو میده و بعد از اون می تونید پول رو برگردونید. (23-04-2014, 12:48 PM)'rud' نوشته: 2- یه دانشگاه از من BS=37672$ می خواد و به ازای همراه 5000$ می خواد ، می شه من امروز 37000$ تمکن مالی بگیرم و انتقال بدم به حساب همراهم و 30-40 تا تمکن مالی فرداش بگیرم برای همراه؟ RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - rud - 28-04-2014 فردا من BS رو می گیرم فقط تو یه فرم از طرف دانشگاه نوشته Notice: من حتماً باید مورد b رو پرداخت کنم برای دریافت I-20? چون به من گفته شده بود الان لازم نیست ولی تو این بند می خواد مثل اینکه؟ حالا اگه من الان پرداخت نکنمI-20 رو صادر نمی کنند؟To receive your I-20 you MUST submit: a. Completed I-20 Request form b. Tuition deposit-300$ c.Fee for postage d.All other financial documents e. Copy of passport در بند c، هزینه پست حدوداً چقدره؟ کلاً این بند رو توضیح می دید بیشتر؟ RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Torkan - 28-04-2014 (28-04-2014, 10:25 PM)'rud' نوشته: فردا من BS رو می گیرم فقط تو یه فرم از طرف دانشگاه نوشته دوست عزیز شما فاند دارید و هزینه ای که روی i-20 نوشته دقیقا چقدره و شما چقدر گذاشتید؟ اینو پرسیدم به خاطر اینکه مثلا اگه دانشگاه 30000 تا میخواد و شما 32000 تا گذاشیتید اتوماتیک وار اون 300 دلار و هزینه پست هر چقدر هم باشه در واقع پوشش داده میشه و این رو به دانشگاه هم میتونید توضیح بدید کهمثلا پول اضافی رو به خاطر همونا گذاشتید ولی من واللا نشنیده بودم واسه صدور i-20 اون مورد b , c رو بخوان! من هزینه پست نشنیده بودم راستش بخوان واسه صدورi-20. دقت کنید هزینه پستی بعد آماده شدن i-20 اصولا باید بخوان ازتون که کدوم روش رو میخواین و به نسبت اون هم هزینه میدید. ولی دقیقا از دانشگاه بپرسید با کدوم پست میخواد بفرسته از همین الان؟. سعی کنید معمولی نباشه که خیلی طول میکشه. حتما پیشنهاد میکنم این سوالات رو از نهادی که i-20 صادر میکنه بپرسید. international office هستش اکثرا و یا bursar office. بااحترام RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - rud - 28-04-2014 1- نه فاند ندارم . و مقدار برا ی یکسال با همراه 42672$ هستش.و من حدوداً 155 ملیون BS دارم می گیرم و می فرستم. 2- من هم نشنیدم!حالا چه کنم؟ 3- یه دوستی دارم تو همون دانشگاه اون به من گفت که I_20 منو می تونه بگیره. در این صورت پروسش چطور هستش؟ من باید به دوستم پول بدم؟! RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Torkan - 28-04-2014 (28-04-2014, 11:43 PM)'rud' نوشته: 1- نه فاند ندارم . و مقدار برا ی یکسال با همراه 42672$ هستش.و من حدوداً 155 ملیون BS دارم می گیرم و می فرستم. 1- بد نریخته اید. هرچند به نظرم کمی زیاده ولی خوب با دلار آزاد میشه حدودا 140میلیون که شما 155 تا ریختید.(البته به نرخ بانک براتون مینویسن 62000دلار. 2- خوب همین الان ایمیل بزنید به دوستتون به راحتی بره بپرسه دیگه. از این بهتر؟! بعید میدونم اون رو بخوان واسه صدور i-20 ولی اگر هم خواستن خوب دوستتون علی الحساب بده (تا زمان زیادی تلف نشه واسه صدور i-20... بعد بهشون پس میدید) 3- بله بازم باید با دانشگاه هماهنگ کنید و بگید که به فلان فرد بدن نامه رو بعد اون دوستتون بفرسته. دوست عزیز بهتره سوالتون رو اینجا مطرح کنید تا بهتر جواب بگیرین. زمون ما یه شرکت خیلی خوب بود در دبی. ما به دانشگاه میگفتیم با فدکس بفرسته دبی. 3 روزه میومد حدود 56 دلار. بعد اونا با 100هزار تومان میفرستادن دم در خونه. انصافا 4 روزه بود و عالی! ولی ظاهرا اونا هم به مشکل خوردن با فدکس. خود دانشگاه بعد اماده شدن i-20 (کمی طول میکشه البته) گزینه های پستی رو روی میز میذاره که سعی کنین اونی که سریع هست رو انتخاب کنید. در نهایت نکته مهم: اگه دانشگاه اسکن رو قبول کرد ایمیل کنه میتونید وقت سفارت بگیرید وگرنه بگید sevis code , university code رو بگن بهتون تا بتونید وقت بگیرید. بااحترام |