آکادمیا کافه
پذیرش از نروژ در مقطع PhD - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)
+----- انجمن: تحصیل در نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)
+----- موضوع: پذیرش از نروژ در مقطع PhD (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - Matinking - 16-01-2016

(16-01-2016, 06:16 PM)mohamadreza5560 نوشته: با سلام خدمت دوستان گرامی

کاردانی تاسیسات الکتریکی ۱۲:۱۰
کارشناسی برق قدرت دانشگاه آزاد ۱۶:۲۰
کارشناسی ارشد برق قدرت دانشگاه بوعلی ۱۷:۰۵ :
مقاله ۲ نا isi
آیلتس ۷.۵
امکان پذیرش و فاند برای مقطع دکتری هست؟

سلام

از معدل پایین دوره کاردانیتون که بگذریم (معدل دوره های بعدی اون رو به شدت cover کرده...)، وضعیت خوبی رو برای خودتون رقم زده ید...
position های دکترا در اسکاندیناوی (که نروژ هم جزو اون به حساب میاد) اساسا به اساتید تفویض میشه و تصمیم گیری هم برعهده خودشون هست...
بنابراین شانس بالقوه بالای شما وقتی به موفقیت بالفعل بدل میشه که بتونید در ارتباط موثر با اساتید، پروژه های مرتبط با زمینه مورد علاقه تون رو track و براشون اقدام بفرمایید... بد نیست سایت دانشکاه هایی مثل NTNU و UOslo رو مرتب چک بفرمایید...

تمام position های PhD در نروژ fully-funded هستند...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - amirfriendship - 04-02-2016

من لیسانسم مهندسی عمران با معدل 12.11.ارشد مدیریت اجرایی با معدل 15.30.
پایان نامه ام 19.5 و 2 تا ISI دارم.GRE با نمره پایین و آیلتس6.
با این شرایط اگر مستر دوم بخونم و بعد به فکر دکترا باشم بهتره یا مستقیم فکر دکترا باشم؟یعنی شانس بورس یا پوزیشن دارم.
یک دوستی دیدم با شرایط خوب تونسته بود مستر فاند بگیره.

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - PeymanSa - 04-02-2016

(04-02-2016, 02:39 PM)amirfriendship نوشته: من لیسانسم مهندسی عمران با معدل 12.11.ارشد مدیریت اجرایی با معدل 15.30.
پایان نامه ام 19.5 و 2 تا ISI دارم.GRE با نمره پایین و آیلتس6.
با این شرایط اگر مستر دوم بخونم و بعد به فکر دکترا باشم بهتره یا مستقیم فکر دکترا باشم؟یعنی شانس بورس یا پوزیشن دارم.
یک دوستی دیدم با شرایط خوب تونسته بود مستر فاند بگیره.

سلام دوست عزیز..
من بر اساس تجربه ی اپلای نروژ  خودم و یکی از دوستانم نظر میدم.پیشنهادم اینه سایر دوستان هم اگه نظری دارند،دوستمونو راهنمایی کنند.
معدل های خیلی خوبی ندارید... با در نظر گرفتن دو مقاله ی اکسپت شده و معتبر میشه گفت رزومه ی پژوهشیتون بهتره ...نمره ی IELTS  هم برای مستر جوابگو باید باشه اما برای دکترا چون قضیه رقابتی تره، شاید یه نمره ی بهتر زبان به روند پذیرش بیشتر کمک کنه.
تا اونجا که من میدونم،برای پذیرش مقظع ارشد تو نروژ،معدل لیسانستون تاثیرگذاره ...(من با معدل 14 لیسانس همه ی مسترهای نروژم ریجکت شدو گویا  برای مسترحداقل معدل 15 نیازه ودکترا هم 16)...(مد نظر هم داشته باشید که رشته ی مدیریت اجرایی . مهندسی مدیریتپروژه در اروپا خیلی شناخته شده نیست ). من پیشنهادم اینه که برای دکترا فکر کنید با نمره ی زبان بهتر و روزمه ی پربارتر و مرتبط با تیم تحقیقاتی دانشگاه مدنظر
دکترا در نروژ فول فاند هست ...
موفق باشید

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - amirfriendship - 04-02-2016

(04-02-2016, 06:12 PM)PeymanSa نوشته: سلام دوست عزیز..
من بر اساس تجربه ی اپلای نروژ  خودم و یکی از دوستانم نظر میدم.پیشنهادم اینه سایر دوستان هم اگه نظری دارند،دوستمونو راهنمایی کنند.
معدل های خیلی خوبی ندارید... با در نظر گرفتن دو مقاله ی اکسپت شده و معتبر میشه گفت رزومه ی پژوهشیتون بهتره ...نمره ی IELTS  هم برای مستر جوابگو باید باشه اما برای دکترا چون قضیه رقابتی تره، شاید یه نمره ی بهتر زبان به روند پذیرش بیشتر کمک کنه.
تا اونجا که من میدونم،برای پذیرش مقظع ارشد تو نروژ،معدل لیسانستون تاثیرگذاره ...(من با معدل 14 لیسانس همه ی مسترهای نروژم ریجکت شدو گویا  برای مسترحداقل معدل 15 نیازه ودکترا هم 16)...(مد نظر هم داشته باشید که رشته ی مدیریت اجرایی . مهندسی مدیریتپروژه در اروپا خیلی شناخته شده نیست ). من پیشنهادم اینه که برای دکترا فکر کنید با نمره ی زبان بهتر و روزمه ی پربارتر و مرتبط با تیم تحقیقاتی دانشگاه مدنظر
دکترا در نروژ فول فاند هست ...
موفق باشید

من ارشدم مدیریت اجرایی-استراتژیک.
یعنی برای مستر دوم اگر زیر شاخته مدیریت اقدام کنم , امکان نداره این مستر و مد نظر قرار بدن؟
پس پیشنهاد شما دکترا است.

(04-02-2016, 08:17 PM)amirfriendship نوشته: من ارشدم مدیریت اجرایی-استراتژیک.
یعنی برای مستر دوم اگر زیر شاخته مدیریت اقدام کنم , امکان نداره این مستر و مد نظر قرار بدن؟
پس پیشنهاد شما دکترا است.

من تجربه ای از تاثیر مستر اولی روی اپلیکیشن مستر دومی  مشخصا در نروژ ندارم..چون مسترهایی که برای نروژ اپلای کرده بودم رو با لیسانس و بر خلاف شرایط شما، بدون مقاله اپلای کرده بودم... تصور کلی من اینه که نروژ خیلی در پذیرش قطع ارشد سختگیره سر معدل ها...باز هم امیدوارم دوستان دیگه نظراتی دارند بدند و شما در نهایت خودتان با منطق خودتان نظرات ارائه شده رو سبک سنگین کنید زیرا پذیرش دکترا به عوامل متعددی وابسته هست و نمیشه با قاطعیت نظر داد..
موفق باشید

(04-02-2016, 08:17 PM)amirfriendship نوشته: من ارشدم مدیریت اجرایی-استراتژیک.
پس پیشنهاد شما دکترا ا
دز موزد رشتتونم که نظر دادم ..مدیریت استراتژیک وجود داره ..من تصورم رشته ی مهندسی مدیریت پروژه و مدیریت اجرایی بود که فقط تو ایران هست...بنابراین نظر قبلیم رو تصحیح میکنم

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - saeide1988 - 28-02-2016

سلام من ارشد سیستم های انرژی از دانشگاه علوم تحقیقات با معدل 18.33 دارم و دو تا مقاله کنفرانسی داخلی و یک مقاله isc  دارم و لیسانس مهندسی مکانیک از دانشگاه صنعتی شاهرود با معدل 12.8 دارم میخواستم ببینم برای دکترا شانس داارم ؟ و البته برای ارشد دوباره اینکه من یه ارشد دارم و معدلم بالا رفته امتیاز محسوب میشه یا نه ؟

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - Shihan - 28-02-2016

(28-02-2016, 03:22 PM)saeide1988 نوشته: سلام من ارشد سیستم های انرژی از دانشگاه علوم تحقیقات با معدل 18.33 دارم و دو تا مقاله کنفرانسی داخلی و یک مقاله isc  دارم و لیسانس مهندسی مکانیک از دانشگاه صنعتی شاهرود با معدل 12.8 دارم میخواستم ببینم برای دکترا شانس داارم ؟ و البته برای ارشد دوباره اینکه من یه ارشد دارم و معدلم بالا رفته امتیاز محسوب میشه یا نه ؟

برای ارشد مجددا که اصلاً شانسی نمیشه متصور شد، برای دکتری هم رزومه خوبی متاسفانه ندارید از اونجایی که رقابت در دوره دکتری  در نروژ بالاست حداقل نمره زبان و رزومه پژوهشی قویتری نیاز دارید من پیشنهادم ابتدا تقویت رزومه اکادمیک و جستجو دانشگاههای سایر کشورها خصوصاً اروپای غربی می باشد.

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - saeide1988 - 29-02-2016

Confused یعنی کسی که یه مستر داره و دوباره میخواد برای مستر اقدام کنه این امتیاز براش محسووب نمیشه؟

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - Emir - 29-02-2016

(29-02-2016, 05:07 PM)saeide1988 نوشته: Confused یعنی کسی که یه مستر داره و دوباره میخواد برای مستر اقدام کنه این امتیاز براش محسووب نمیشه؟

سلام .
دوست عزیز بعضا شاهد این هستیم که برخی کشورها مثل فنلاند و المان برای مستر دوم ویزا صادر نمیکنند   . مورد شما بستگی به سیاست دانشگاه و کشور مربوطه داره . 
موفق باشین