آکادمیا کافه
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)
+--- موضوع: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا (/Thread-Babak-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - Babak - 07-08-2015

(06-08-2015, 08:16 PM)AvaKing نوشته: سلام بابک‌آقا.
می‌خواستم بدونم کجای فروم مخصوص آدمایی که می خوان transfer بگیرن و بعدِ کنکور برن؟

من خودم الان پیش دانشگاهی‌ام، تصمیم گرفتم فعلا ریسک نکنم و اول یه دانشگاه خوب همین ایران خودمون قبول شم، بعد اگه شد پذیرش بگیرم برم یه دانشگاه تاپ اگه هم نشد که برای ارشد برم. بعضیا می گن transfer کلا میل به غیرممکن می کنه. در این صورت شروع کردن از اول هم برای من ممکنه. در اون صورت چند سال هدر می ره؟ 

گمونم دو سال؟ اینم بگم من برام بیشتر کیفیت دانشگاه مهمه و نه جاش. کره جنوبی هم بهم پذیرش بده میرم!

وضع ویزا برای transfer چه جوریاس؟

پی‌نوشت: اتفاقا منم می‌خوام برم نرم‌افزار، و واقعا دوست دارم برم گوگل. هرچند آروزی entrepreneurship هم دارم ولی خب خیلی امیدی بهش ندارم!

Live long enough to live forever, man

در فروم انجمن جداگانه‌ای برای انتقالی گرفتن نداریم، ولی در انجمن کشورها مطالبی مثل این موضوع وجود داره.
transfer کردن لزوما ساده‌تر از گرفتن پذیرش نیست و شما باز هم نیاز خواهید داشت که از دانشگاه مقصد پذیرش بگیرید. اگر بعضی از واحدهایی که در ایران پاس خواهید کرد رو دانشگاه مقصد بپذیره، یک مقدار از زمانی که در ایران صرف کردید رو پس خواهید گرفت، ولی اگر دانشگاه مقصد واحدهای شما رو نپذیره تمام اون زمان رو از دست خواهید داد. با توجه به این که دانشگاه‌ها شرایط و مقررات متفاوتی دارند، در این زمینه ریسک وجود داره و من واقعا نمی‌فهمم که مزیت این کار چیه. اگر می‌خواهید برای تحصیل کارشناسی برید، بهتر اینه که از همون ابتدای تحصیل، در دانشگاه خارج از کشور شروع کنید. اگر تحصیل کارشناسی رو در ایران شروع می‌کنید، احتمالا بهتر اینه که مدرک کارشناسی رو بگیرید و بعد برای دوره کارشناسی ارشد پذیرش بگیرید.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - aryamin - 08-08-2015

سلام دانشجوی فارغ التحصیل کارشناسی رشته مکانیک با معدل کل 19 از دانشگاه ازاد باراجین(قزوین) سطح زبان خوبی هم دارم می خواستم بپرسم از کدام دانشگاه ها می توانم فاند بگیرم که هزینه زندگی و تحصیلم را کاور کند؟
من کارشناسی ارشد خواجه نصیر(خودرو) و دانشگاه سراسری گیلان(رشت) دینامیک و کنترل قبول می شوم(گرایش مورد علاقه) به نظر شما ترم دوم فوق انصراف بدم برم بهتره یا وایسم برای دکترا برم؟
ممنون

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - Babak - 09-08-2015

(08-08-2015, 02:58 PM)aryamin نوشته: سلام دانشجوی فارغ التحصیل کارشناسی رشته مکانیک با معدل کل 19 از دانشگاه ازاد باراجین(قزوین) سطح زبان خوبی هم دارم می خواستم بپرسم از کدام دانشگاه ها می توانم فاند بگیرم که هزینه زندگی و تحصیلم را کاور کند؟
من کارشناسی ارشد خواجه نصیر(خودرو) و دانشگاه سراسری گیلان(رشت) دینامیک و کنترل قبول می شوم(گرایش مورد علاقه) به نظر شما ترم دوم فوق انصراف بدم برم بهتره یا وایسم برای دکترا برم؟
ممنون

معدل شما خیلی خوبه، ولی برای دانشگاه‌های امریکا نمره GRE هم خیلی مهمه و بدون اون راحت نمی‌شه راحت در مورد رتبه دانشگاه‌ها اظهارنظر کرد. اگر نمره خیلی خوبی در GRE بیارید (ترجیحا بالای ۳۱۵)، به نظر من شانس نسبتا خوبی برای گرفتن پذیرش و فاند از دانشگاه‌های امریکا در حدود رتبه ۵۰ تا ۸۰ خواهید داشت.
تجربه خود من در مورد گرفتن فوق در ایران تجربه خیلی خوبی نبود و به نظرم اگر بتونید از دانشگاه خوبی در امریکا پذیرش بگیرید، احتمالا بهتره که فوق رو هم در امریکا بگیرید. فقط این که اگر پسر هستید، باید مطمئن بشید که مشکل سربازی نخواهید داشت.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - rudpsg - 10-08-2015

سلام بابک عزیز
من ترم دو کارشناسی(عمران \نقشه برداری) رو تموم کردم و قصد دارم برای آینده خودم رو برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا برای آمریکا آماده کنم و تقریبآ ده روزه با این سایت و رفقایی مثل شما آشنا شدم. توضیحات شمارو تو اکثر بخش ها خوندم ولی در قسمت معرفی منابع برای تافل و gre رو پیدا نکردم. چند تا سوال داشتم
لطفآ منابع رو برای این دوتا(آقا خواهشن نگو بقیه معرفی کردنا من منابع مورد تایید شما رو میخوام)برای کسی مثل من که دو سال پیش آیلس 6 داشتم ولی دو ساله هیچی نخوندم و میشه گفت زمان کافی برای آماده شدن رو دارم معرفی کنی
بعد من دانشگاه زنجان درس میخونم میدونم نقطه مثبت نیس میخواستم ببینم نقطه منفی حساب نمیشه که؟
در آخر اگه توصیه ی خاصی برای کسی با شرایط من داشتی لطفآ دریغ نکن
با سپاس
علی

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - Babak - 10-08-2015

@rudpsg

دلیل این که هیچ پستی از من در انجمن‌های TOEFL و GRE نمی‌بینید اینه که اطلاعات من در این زمینه بسیار قدیمیه. من سال ۲۰۰۰ امتحان GRE دادم و سال ۲۰۰۳ آخرین باری بود که امتحان تافل دادم. منابعی که من اون موقع استفاده کردم منسوخ شده است و الان حتی خیلی‌هاشون رو یادم نیست. در نتیجه توصیه من اینه که به همون انجمن‌های TOEFL (یا IELTS) و GRE مراجعه کنید و توصیه‌هایی که دوستان کرده‌اند رو بخونید.

درس خوندن در دانشگاه زنجان هم نکته منفی‌ای نخواهد بود. برای پذیرش معدل و نمره GRE شما تاثیر بیشتری از اسم دانشگاه شما خواهد داشت.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - xavier - 10-08-2015

سلام
آقا بابک عزیز، می خواستم بدونم که درصورتی که فردی از کانادا مدرک phd بگیره، و بتونه در یکی دانشگاه های آمریکا job پیدا کنه، به لحاظ گرفتن ویزا و اقامت آیا راه دشواری خواهد داشت؟ نوع ویزایی که باید بگیره H1 هست؟

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - Babak - 11-08-2015

(10-08-2015, 12:29 AM)xavier نوشته: سلام
آقا بابک عزیز، می خواستم بدونم که درصورتی که فردی از کانادا مدرک phd بگیره، و بتونه در یکی دانشگاه های آمریکا job پیدا کنه، به لحاظ گرفتن ویزا و اقامت آیا راه دشواری خواهد داشت؟ نوع ویزایی که باید بگیره H1 هست؟

منظور شما از شغل در دانشگاه‌های امریکا چه نوع شغلی هست؟ اگر عضو هیات علمی بشید، گرفتن ویزا و اقامت امریکا ساده خواهد بود.
مشاغل دیگه در دانشگاه هم نباید برای ویزای کار یا همون H-1B مشکلی داشته باشند، ولی تا اونجا که اطلاع دارم گرفتن اقامت به سرعت هیات علمی نخواهد بود.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - rudpsg - 11-08-2015

ممنون از راهنمایی هات بابک عزیز
یهسوالم داشتم که داشتن مدرک نرم افزار های تخصصی رشته ام در گرفتن فاند TA تآثیر گذار خواهد بود و اینکه فرقی میکنه این مدرک از کجا گرفته بشه چون به طور مثال برای یک نرم افزار دوره ی فنی حرفه ایش 60 تومنه دوره ی جهاد دانشگاهی 140 تومن و دوره ی مجتمع فنی تهرانش 600 تومن که ادعا میکنه مدرکش رو همه جا قبول میکنن
با سپاس

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - Babak - 13-08-2015

(11-08-2015, 08:33 PM)rudpsg نوشته: ممنون از راهنمایی هات بابک عزیز
یهسوالم داشتم که داشتن مدرک نرم افزار های تخصصی رشته ام در گرفتن فاند TA تآثیر گذار خواهد بود و اینکه فرقی میکنه این مدرک از کجا گرفته بشه چون به طور مثال برای یک نرم افزار دوره ی فنی حرفه ایش 60 تومنه دوره ی جهاد دانشگاهی 140 تومن و دوره ی مجتمع فنی تهرانش 600 تومن که ادعا میکنه مدرکش رو همه جا قبول میکنن
با سپاس

این جور مدارک معمولا در محیط‌های آکادمیک چندان مورد توجه نیستند، ولی ممکنه تاثیر مثبت داشته باشه. به هر حال اگر دنبال این مدارک هستید، حداقل بهتره مدرکی رو بگیرید که در سطح بین‌المللی شناخته شده باشه.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - SHJ90 - 13-08-2015

سلام بابک عزیز و مجرب

دانشجوی لیسانس باشی و بخوای برای ارشد یا دکترا مستقیم به دلیل وجود فاند خوب در این حالت direct؛ اقدام کنی.

حالا بنده لیسانس از شهرستان خوب رشته فنی و پر پوزیشن کامپیوتر و مشتق هاش رو دارم. مشکل این جا است که معدل بنده در کل واحدها ی لیسانس پایین یعنی ۱۴ است اما در معدل ۶۰ واحد اخر لیسانس که بعضی از دانشگاه های امریکا و کانادا نگاه میکنند  در کمیته پذیرش؛ خوب است و حدود ۱۶/۶۷ از ۲۰ است و معدل دروس 
تخصصی رشته هم مناسب و حدود ۱۷ است.
البته در سایت دانشگاه بنده؛ معدل رشته و معدل دانشکده و معدل دانشگاه رو زده؛؛ که رشته بنده حدود میانگین ان ۱۴.۳۰ است و دانشکده هم پایین است به دلیل سخت گیری های بی مورد و ...

این ضعف معدل ها و احیانا رزومه چه طور پوشیده میشود؟

توانستم یک مقاله ای اس ای با ایمپکت متوسط از تز لیسانس بدم 

در sopکمی توضیح دادم معدل کم در کل لیسانس ام را

در ریکام ها هم قرار است به اساتید بگم که یکسری اشارات به نکات معدل مناسب در ۶۰ واحد اخر و دروس تخصصی بنده بکنند تا شاید موجب  کاستی ضعف معدل کل شود شاید!!!
اصلا دقیقا نمیدانم دانشگاهایی که میگن ۲ سال اخر یا همان ۶۰ واحد اخر لیسانس ایا واقعا روی همین تمرکز دارند و به معدل کل و کم لیسانس بنده گیر و بولد نمیکنند؟!!!! 

ریکام هام یکیش از استاد تمام بنده است ;که مقاله و پروژه دادیم /// دیگریش از استادم که الان هیت علمی بهترین دانشگاه کانادا است با مرتبه دانشیاری فک کنم
دیگر ریکام هم از دانشیار و مناسب در پروژه ودرسی که با ایشان داشتم که استاد دانشگاه خودم هستند.

روی زبان ها دارم کار میکنم و جی ار ای بیشتر کار میکنم .حدسم ۳۱۵ با کوانت بالا ۱۶۶ است
تافل هم همچنین بیشتر از ۱۰۰

دیگه رتبه المپیاد فیزیک در دبیرستان دارم در سطح شهر بزرگ ایران
و اول ACM در سطح کل استان
کار در شرکت خصوصی با دوستانم که با هم بودیم و به نام همه مون بود
کمیته دانشجویی در کنفرانس معتبر بین المللی داخل با ریکام مناسب به دلیل کار کرد و همکاری از استادم که chair man بودند
و... 

اصلا وقت گذاشتن روی کنکور ارشد داخل رو حوصله ندارم و مناسب نمیدانم برای خودم ارشد خواندن در ایران حتی از شریف و تهران هم ارضا نمیشوم متاسفانه  Smile
موافقید شما
؟
سپاس از وقتی که میذاری برای بچه ها 
ماشاالله کهنه کاری شما در این عرصه.  Smile