آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mj.morshed - 13-05-2014

(13-05-2014, 06:16 PM)'jigar2010' نوشته: كارشناسي برق قدرت از دانشگاه پيام نور / معدل : 17.60
كارشناسي ارشد برق قدرت از دانشگاه پيام نور / معدل 17.35
GRE:400
ميخوام بدونم شانس من براي پذيرش و فاند به چه شكله؟
مرسي

سلام
ابتدا به طور کامل رزومه بدید. تعداد مقالات. نمره زبان؟
دوم اینکه GRE=400 ؟؟؟؟ این بعنی چی؟ماکزیمم  وربال و کوان 340 هست

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Mechanician - 13-05-2014

با سلام خدمت همه‌ی دوستان
رشته/مقطع تحصیلی:
کارشناسی:مهندسی مکانیک سیالات/ دانشگاه گیلان/معدل کل:13/85
کارشناسی ارشد:مهندسی مکانیک-طراحی سازه و بدنه‌ی خودرو/دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی/ معدل کل:16/90
امتحان زبان و GRE :ندادم...ولی با توجه به قرائن فکر می کنم بتونم نمره‌ی خوب بیارم. 
مقالات: یک مقاله‌ی ISI، یک مقاله‌ی ژورنال خارجی، یک کنفرانس داخلی
توصیه نامه: نگرفتم، ولی 2-3 تا می تونم بگیرم.
می دونم که معدل لیسانسم باعث دردسر می‌شه...چقدر؟
با این شرایط چه شانسی برای گرفتن Full Fund دارم؟ چه سطحی از دانشگاه‌های آمریکا رو بررسی کنم؟
چه نمره‌ی IELTS و  GRE می تونه ایرادهای رزومه‌ی من رو بر طرف کنه؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mj.morshed - 13-05-2014

(13-05-2014, 10:58 PM)'Mechanician' نوشته: با سلام خدمت همه‌ی دوستان
رشته/مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد:مهندسی مکانیک-طراحی سازه و بدنه‌ی خودرو/دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی/ معدل کل:16/90
امتحان زبان و GRE :ندادم...ولی با توجه به قرائن فکر می کنم بتونم نمره‌ی خوب بیارم. 
با این شرایط چه شانسی برای گرفتن Full Fund دارم؟ چه سطحی از دانشگاه‌های آمریکا رو بررسی کنم؟

دوست عزیز معدلتون مخصوصا لیسانس پایین هست. اما باید نمرات زبان و GRE باشه که نظر داد. اما با این معدل باید GRE خوبی بالای 320 بیاری.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Simon2007 - 14-05-2014

(13-05-2014, 01:30 PM)'Mechanician' نوشته: با سلام
رشته/مقطع تحصیلی: مهندسی مکانیک-طراحی سازه و بدنه‌ی اتومبیل/کارشناسی ارشد
دانشگاه: خواجه نصیرالدین طوسی
معدل کارشناسی:13/85 (دانشگاه گیلان/حرارت و سیالات)
معدل کارشناسی ارشد: 16/90
مقالات: یک مقاله‌ی ISI ، یک مقاله‌ی ژورنال خارجی و یک کنفرانس داخلی
امتحان GRE  و  IELTS رو هنوز ندادم ولی فکر نمی کنم مشکلی باشه. میتونم نمره‌ی خوب بگیرم.
IELTS:7-7/5
GRE:>300
توصیه نامه‌ی خوب  میتونم بگیرم، چند تا لازمه؟، از اساتید کارشناسی هم باید بگیرم؟
می دونم که معدل کارشناسی ام باعث دردسر خواهد شد، چقدر دردسر؟
کدوم سطح از دانشگاه‌ها رو بررسی کنم؟
آیا سابقه‌ی کار مربوط ، در دوران سربازی به رزومه‌ی من کمک خواهد کرد؟
آیا با این شرایط شانسی برای گرفتن Full Fundدارم؟ مقدارش چقدر خواهد بود؟ اگه نه چقدر هزینه باید بکنم( حدوداً)؟
آیا از دانشگاه‌های ایالت نیویورک شانسی برای گرفتن Ph.D+Fund دارم؟
ممنونم و  ببخشی طولانی بود.

سلام 

هر دو معدل به نظر من کم هست. خصوصا که فاند هم میخواهید. با این اوصاف تنها راه که شانستون رو تا حد غایت افزایش بده نمره ی GRE هست. با این  نمره اگر فاند بگیرید من فکر میکنم که خوش شانس هستید. اما اگر میخواهید که در رقابت شرکتتون بدن روی نمرهی 320 فکر کنید. سابقه کار در پذیرش دخالت نداره. نیویورک برای شما خصوصا اگر فاند گیرتون نیادو بخواهید خودتون هزینه کنید شروع گرون قیمتی خواهد بود. رو تگزاس فکر کنید به نظرم منطقی تره. در کل پذیرش و فاند گرفتن ممکنه تحت شرایطی به صورت یک فرآیند شانسی تلقی شه و شما با همین شرایط و اینکه استادی شما رو بخواهد بتونید به هدف برسید. 

شادزی

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Simon2007 - 14-05-2014

(13-05-2014, 06:16 PM)'jigar2010' نوشته: كارشناسي برق قدرت از دانشگاه پيام نور / معدل : 17.60
كارشناسي ارشد برق قدرت از دانشگاه پيام نور / معدل 17.35
GRE:400
ميخوام بدونم شانس من براي پذيرش و فاند به چه شكله؟
مرسي

سلام
معدل هاتون خوبه. فقط این GRE احتمالا 1400 نبوده؟ آخه 400 رو چیکارش کنیم؟ [img]images/smilies/smile.gif[/img] over  هست. مقاله؟ توصیه نامه؟ دانشگاه؟ 
اطلاعاتتون خیلی ناقصه. اما همه شانس دارند و شما هم مستثنی نیستید.
شادزی

(13-05-2014, 10:58 PM)'Mechanician' نوشته: با سلام خدمت همه‌ی دوستان
رشته/مقطع تحصیلی:

سلام
همونطور که خودتون گفتید مشکل رو معدله. 
این توصیه است ممکنه با کمتر هم کارتون راه بیوفته. تافل و بالای 100 و GRE رو اطراف 320 فکر کنید. شرایط شما طوری نیست که به نمرات خوب فکر کنید. اگر جدا قصد رقابت دارید به نمرات عالی فکر کنید نه خوب. و این هم انرژی زیادی از ما خواهد گرفت.
شادزی

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 14-05-2014

(11-05-2014, 10:36 AM)'susu' نوشته: با سلام و ممنون از سایت خوبتون
من 18 سالمه و هنوز کنکور ندادم و به رشته صنایع علاقه دارم می خواستم ببینم این رشته برای رفتن به امریکا برای دوره بعد از لیسانس خوبه یا نه؟
و من اگه بخوام پذیرش بگیرم باید تو این 4 سال چیکار کنم؟و چه کاری میتونه شانس منو برای پذیرش گرفتن بیشتر کنه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید!

رشته صنایع هم جزو رشته‌هایی هست که شانس گرفتن پذیرش داره، اما در جریان باشید که این رشته بیشتر جنبه مدیریتی داره تا مهندسی. شانس گرفتن پذیرش و فاند برای دانشجویان خارجی در رشته‌های مهندسی یک مقدار بالاتر از رشته‌های مدیریتی هست. به هر حال، در این رشته هم شما قطعا شانس پذیرش خواهید داشت. مهم‌ترین نکته‌ای که باید در طول لیسانس مدنظر داشته باشید، بالا نگه داشتن معدل‌تون هست. تاثیرش در گرفتن پذیرش بسیار زیاده. همچنین نمرات دروس تخصصی رو حتما سعی کنید که بالا نگه دارید.
روی زبان انگلیسی‌تون هم کار کنید و اگر لازمه کلاس زبان برید که بتونید در امتحان TOEFL یا IELTS نمرات خوبی بیارید. همچنین از شروع سال سوم سعی کنید که نیم نگاهی به امتحان GRE داشته باشید و به تدریج خودتون رو براش آماده کنید. در ابتدای سال چهارم تحصیل‌تون باید امتحان GRE بدید. نمره این امتحان تاثیر زیادی در شانس پذیرش شما خواهد داشت.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - amir2014 - 17-05-2014

با سلام به دوستان. من به راهنمای کافی و دقیق شما برای برنامه ریزی برای آیندم نیاز دارم. میخوام بدونم با شرایط زیر از چه رتبه های از دانشگاهای آمریکا میتونم در مقطع دکتری full fund بگیرم.
1. رشته: کارشناسی ارشد مهندسی برق-مخابرات
2. دانشگاه کارشناسی: دانشگاه تبریز با معدل 13.72
3. دانشگاه کارشناسی ارشد: دانشگاه بیرجند با معدل 17.16
4. هنوز آزمون تافل و GRE ندادم، البته قصد دارم این آزمونهارو هم بدم.
5. یک مقاله ISI و یک مقاله علمی پژوهشی دارم.
6. سه تا توصیه نامه دارم.
ممنونم اگه منو خوب راهنمای کنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 17-05-2014

(17-05-2014, 10:03 PM)'amir2014' نوشته: با سلام به دوستان. من به راهنمای کافی و دقیق شما برای برنامه ریزی برای آیندم نیاز دارم. میخوام بدونم با شرایط زیر از چه رتبه های از دانشگاهای آمریکا میتونم در مقطع دکتری full fund بگیرم.
1. رشته: کارشناسی ارشد مهندسی برق-مخابرات
2. دانشگاه کارشناسی: دانشگاه تبریز با معدل 13.72
3. دانشگاه کارشناسی ارشد: دانشگاه بیرجند با معدل 17.16
4. هنوز آزمون تافل و GRE ندادم، البته قصد دارم این آزمونهارو هم بدم.
5. یک مقاله ISI و یک مقاله علمی پژوهشی دارم.
6. سه تا توصیه نامه دارم.
ممنونم اگه منو خوب راهنمای کنید.

سلام.
متاسفانه معدل لیسانس پایینه. حتما و حتما GRE رو باید بالا بیارید شاید 320 و حتی بالاتر. خود فاند رو  به سختی میدن چه برسه فول فاند!
البته شما باید تلاشتون رو بکنید واسه تافل بالای 100 و جی ار ای 320. به نظرم عجله نکنید و اگر تونستید مقاله هم بدید که باز خیلی خوب میشه تا استاد هم شاید پیدا کنید.
فعلا تمرکز روی زبان و بعد مقاله باشه.

بااحترام

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - gabbro - 20-05-2014

سلام من لیسانسمو از دانشگاه علامه طباطبایی تو رشته ی علوم تربیتی (مدیریت برنامه ریزی اموزشی)یا همون education با معدله ۱۵/۹۲ گرفتم,مقاله ندارم ولی میتونم با استادایه دانشگاه تهران ارتباط برقرار کنم و از طریقه اونا اقدام کنم برایه یک یا دو مقاله و شایدم معرفی نامه بگیرم ,از نظره نمره زبان هم تافل۹۸و جی ار ای ۳۱۰دارم,با توجه به اینکه فعلا معرفی نامه و مقاله ندارم شانسم برایه پذیرش با فاند چقدر هستش؟!
ممنون میشم از راهنماییاتون, :-)
واینکه چه کارایی بکنم قبله اقدام به پذیرش بهتره؟!