![]() |
پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- انجمن: تحصیل در ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- موضوع: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - PeymanSa - 18-01-2016 (17-01-2016, 01:07 PM)koorosh0026 نوشته: با درود و خسته نباشید ...با سلام ... نکته ی نخست اینکه برخی از دانشگاههای ایتالیا دوره ها را به زبان انگلیسی برگزار میکنند و قاعدتا شما میتوانید برای آنها سرمایه گذاری کنید .البته ممکن است سوپروایزر کورس های ایتالیایی زبان هم مشکلی نداشته باشند و شما را پس از پذیرش قبول کنند ..اما سوال اصلیتان : روزمه ی شما روزمه ی خوبی برای ایتالیا هست البته با در نظر گرفتن اینکه برای طیف گسترده ای از دانشگاهاش اپلای میکنید ..چون مثلا پلی تکنیک میلان در دنیا معماریش معروفه و ممکنه سخت ترین گزینه و در عین حال بهترین گزینه برای پذیرش باشد ... موفق باشید RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - Mahsa7069 - 13-02-2016 با سلام. من هیچ اطلاعاتی در مورد تحصیل در ایتالیا ندارم. ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید. اول اینکه تحصیل در مقطع دکتری رایگان است؟ ایا دانشگاه ها فاند هم میدهند؟ رشته من فیزیولوژی است. در واقع ساینش به حساب میاد از زیر شاخه های زیست شناسی. شرایط برای رشته من وجود دارد؟ معدل فوق لیسانس 18/65 و لیسانس 14/97 استو همه دروس تخصصیم نمره A+ کرفتم. یک مقاله ای اس ای بدر مجله با ایمپکت بالا دارم. پایان نامم به گفته اساتیدم در حد دکتری کار شده و از 3 استاد به نام در دنیا ریکامند دارم. تافل iBT100 و اگر شرایط وجود داشته باشد من ایتالیایی هم یاد میگیرم. مرسی از شما RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - PeymanSa - 13-02-2016 (13-02-2016, 12:07 AM)Mahsa7069 نوشته: با سلام. من هیچ اطلاعاتی در مورد تحصیل در ایتالیا ندارم. ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید. اول اینکه تحصیل در مقطع دکتری رایگان است؟ ایا دانشگاه ها فاند هم میدهند؟ رشته من فیزیولوژی است. در واقع ساینش به حساب میاد از زیر شاخه های زیست شناسی. شرایط برای رشته من وجود دارد؟ معدل فوق لیسانس 18/65 و لیسانس 14/97 استو همه دروس تخصصیم نمره A+ کرفتم. یک مقاله ای اس ای بدر مجله با ایمپکت بالا دارم. پایان نامم به گفته اساتیدم در حد دکتری کار شده و از 3 استاد به نام در دنیا ریکامند دارم. تافل iBT100 و اگر شرایط وجود داشته باشد من ایتالیایی هم یاد میگیرم. مرسی از شما سلام به شما... تحصیل در مقطع دکترا در ایتالیا شامل اسکالرشیپ(فاند) یا بدونش میشه... معمولا به این نحو هست که هر برای کورس یه سری تعداد ظرفیت اعلام میکنند که می تونند همه یا بخشی ازون ظرفیت ها با فاند باشه (اعم از فاند دانشگاه یا وزارت خونه ای تو ایتالیا یا سازمانی خاص) ..بعد از اپلای رنکینگ قاعدتا منتشر میشه و افرادی که تو بالای لیست باشند مسلما جزو پذیرفته شدگان با یا بی فاند هستند ...من فکر میکنم معدل ارشدتون قویه وشرایططون بد نیست ..دانشگاه ساپینزا رم رشته های علوم زیستی خوبی داره در مقطع دکترا ... در مورد زبان هم همه چی به سوپروایزر مربوطه بیشتر بستگی داره ..اما صد در صد در صفحه ی وبسایت دانشگاهها ،زبان تدریس کورس مشخص میشه و میتونید با coordinator کورس هم در این باره مکاتبه کنید RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - hessam88 - 25-02-2016 با سلام خدم شما و عرض خسته نباشید.. میخواستم بدونم شرایطی دیگه ای هم برای پذیرش در مقطع دکترا هست،یعنی اینکه طوری باشه کلاس زبان انگلیسی رو اونجا در دانشگاه اونجا گذروند ؟ یعنی رزومه کامل باشه و فقط بخوای که زبان رو اونجا ادامه بدی و پذیرش هم بگیری؟ یهنی با این شرایط هم میشه پذیرش گرفت.. مخصوصا برای دانشگاه پلی تکنیک میلان؟ ممنون میشم راهنمایی کنید؟ با تشکر. RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - Shihan - 26-02-2016 (25-02-2016, 01:12 PM)hessam88 نوشته: با سلام خدم شما و عرض خسته نباشید.. - پاسخ سوال اول شما منفی است. همچین شرایطی برای دانشجویان و متقاضی دکتری وجود نداره. RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - Ebish - 03-03-2016 سلام، میشه بگید شانس من واسه پذیرش دکتری با این رزومه چقدره؟ لیسانس مکانیک – ساخت معدل 14(آزاد) فوق لیسانس مکانیک – ساخت معدل 17.10 (آزاد) 1مقاله علمی پژوهشی داخلی (زبان انگلیسی و ISC) - یکی خارجی تو تامسون نمایه شده اما ایمپکت نداره – یه کنفرانس بین المللی داخل – یه کنفرانس بین المللی دیگه هم میرسه که تو IEEE نمایه میشه این دومی. یه ثبت اختراع هم دارم که روند اداریش رو دارم انجام میدم و فکر کنم به ددلاین برسه. زبان، امتحان ندادم اما سطحم بد نیست، همینجوری تست های کمبریج 6 رو زدم در حد 5.5 تا 6 میشم. دوتا مقاله ISI هم دارم مینویسم اما بعید میدونم تا ددلاین یکیش تموم بشه، یکی دیگه هم نهایتا در حد داوری برسه. ریکام خوب هم میتونم بگیرم. امکان دریافت فاند وجود داره. در ضمن زمینه هایی که کار میکنم هم رباتیک و بیومکانیک هست. در حقیقت پروژه ارشدم تلفیق این دو بود. ممنون. RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - Shihan - 03-03-2016 (03-03-2016, 12:45 AM)Ebish نوشته: سلام، میشه بگید شانس من واسه پذیرش دکتری با این رزومه چقدره؟ شانس برای گرفتن پذیرش با فاند برای دانشگاههای سطح بالا بدون داشتن مقالات چشمگیر و با کیفیت ، کم متصور میشه شد. به نظرم برای دانشگاههای متوسط ممکنه شانس با فاند داشته باشید اما چیزی مشخص نیست براساس تجربه ممکنه برخوردار بشی. توصیه میکنم به تقویت رزومه بپردازی و دنبال استاد در دپارتمان بگردی و تنها دانشگاههای ایتالیا رو مد نظر نگیری. RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - erfan_karimiaan - 24-04-2016 سلام من دانشجوی فوق لیسانس کامپیوتر هستم، الان ترم اول هستم. دارم زبان انگلیسی میخون برای پذیرش دکترای کامپیوتر ایتالیا میخوام اقدام کنم. می شه یه کمکی برای طی کردن روند پذیرشم به من بکنین. مررررسی RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - eli1993 - 21-05-2016 سلام من ٢٣ سالمه دانشجو ترم سوم و اخر ارشد دانشگاه ازادم ، يه دونه مقاله تو مجله بين المللي و يه مقاله پذيرفته شده تو كنفرانس بين المللي دارم سابقه كاري ندارم ، به نرم افزار رويت مسلطم ، معدل ارشدم تا اينجا ١٩/٥٧و معدل كارداني و كارشناسيم حدود ١٧/٥ رشتم معماري هست هنوز ازمون زبان ندارم خواستم ببينم شانس پذيرش دارم اگر ايلتس بگيرم ؟ با اين شرايطم زبان ايتاليايي رو ياد بگيرم برام بهتره يا روي همون ايلتس كار كنم ؟ ميخام زودتر پذيرش بگيرم و اگر امكانش باشه بورس بگيرم ، ايا امكانش هست؟ چه كاراي ديگه اي بايد براي پذيرش سريعترم انجام بدم ؟ توي رزومه و مدارك ارسالي ديگه چي موثره؟؟ RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - Shihan - 24-05-2016 (21-05-2016, 09:51 AM)eli1993 نوشته: سلام من ٢٣ سالمه دانشجو ترم سوم و اخر ارشد دانشگاه ازادم ، يه دونه مقاله تو مجله بين المللي و يه مقاله پذيرفته شده تو كنفرانس بين المللي دارم سابقه كاري ندارم ، به نرم افزار رويت مسلطم ، معدل ارشدم تا اينجا ١٩/٥٧و معدل كارداني و كارشناسيم حدود ١٧/٥ رشتم معماري هست هنوز ازمون زبان ندارم خواستم ببينم شانس پذيرش دارم اگر ايلتس بگيرم ؟ با اين شرايطم زبان ايتاليايي رو ياد بگيرم برام بهتره يا روي همون ايلتس كار كنم ؟ ميخام زودتر پذيرش بگيرم و اگر امكانش باشه بورس بگيرم ، ايا امكانش هست؟ چه كاراي ديگه اي بايد براي پذيرش سريعترم انجام بدم ؟ توي رزومه و مدارك ارسالي ديگه چي موثره؟؟ شانس شما در مقایسه کلی میشه در سطح خوب تصور بشه البته اگر بتونی به این رزومه مدرک زبان انگلیسی یا ایتالیایی و مقالات پژوهشی هم اضافه کنید. امکان پذیرش با معدل شما وجود داره اما برای بورس رقابت بسیار زیاده در رشته معماری ، بهتره اگر تمایل دارید اونجا بمانید و کار کنید روی زبان ایتالیایی تمرکز کنید. |