سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7) |
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - mahnaz103 - 11-08-2014 (11-08-2014, 06:51 PM)'kami_shah65' نوشته: سلام دوستان من ميخوام براي دكترا اقدام كنم لطفا راهنماييم كنين با سلام
بسته به هدف خودتون داره که کجارو مدنظر دارید. اما چندتا نکته رو خلاصه خدمتتون میگم امیدوارم مفید باشه فاکتورهای زیادی نقش دارند و همه سنجیده میشن اینطور نیست که یکی کاملا پررنگ و دیگری کاملا کمرنگ باشه . به دانشگاه به استاد به خیلی چیزا ربط داره پذیرش اما باید تاجایی که میشه رزومه رو بهبود بخشید 1- معدل ها: معدل لیسانس مهمه اما کم بودنش به معنی ناامید شدن نیست. دانشگاه هایی که بودید خوبند و تاثیر مثبت خواهند داشت. معدل رو برای امریکا با نمره جی آر ایی عالی میشه تاحدودی جبران کرد و گاهی برای بیشتر کشورها با داشتن مقالات خارجی معتبر(ISI) 2- نمره زبان: زبان گاها تاثیری خیلی زیادی در جلب نظر استاد داره مخصوصا زمان مصاحبه !( تجربه یکی از دوستامه که به خاطر اسپیک خوبش استاد گفته بود حتی اگه حداقل دانشگاه رو نداشته باشی مشکلی نیست چون من تائیدت میکنم و نامه ای میدم دانشگاه و میگم اشکال نداره که اورال نمره مطلوب رو نداشته باشن این دانشجو!!! اتفاقه دیگه! شانس اینطوری هم پیش میاد گاها! پس بهتره زبان رو جدی گرفت) 3- جی آر ایی: برا امریکا شریط لازم است اما کافی نیست! نقش مهمی داره . در پوشش دادن معدل و گاها پوشش دادن حتی مقاله! بهتره اگه هدفتون امریکاست حتما خیلی جدی براش تلاش کنید 4- فعالیت پژوهشی: خب برای جلب نظر استاد میتونه خیلی مفید باشه چون میتونید استادی پیدا کنید که زمینه کاریش مشابه زمینه کاری شما باشه و با ارائه مقاله معتبر راضیش کنید که شمارو قبول کنه . البته مقاله معتبر. شما مقاله فارسی به قدر کافی دارید اما حتما رو مقاله خارجی معتبر تمرکز کنید اگر وقت دارید . برای استرالیا میشه گفت برخی دانشگاه ها شدیدا پژوهش محورند و بعضی معدل محور! پس به این نکته هم توجه کنید! هدف کجاست؟ 5- ریکام : خیلی از دانشگاه ها چندتا ریکام میخوان. 2 یا 3 تا که لازمه و خب بی تاثیر نیست 6- مکاتبه با اساتید: پیدا کردن استادی که زمینه کاریش نزدیک باشه و نظرشو بشه جلب کرد شاید خیلی خیلی مهم باشه . باید در این زمینه هم از تجربه دوستان استفاده کنید تا روش درست بیان کردن درخواستتون رو به استاد بدونید . و تمپلت نفرستیید براشون و سعی کنید یه حرف جدید تو ایمیل بزنید! اینم نکته ی مهمیه درکل شما بهتره هدفتون رو مشخص کنید تا حدودی! جی آر ایی بعضی جاها لازمه! یا مثلا اروپا بیشتر پوزیشنی هست .... نظر شخصی من اینه اگه وقت دارید حتما مقاله معتبر خارجی بدید. ودرکنارش زبان رو جدی بگیرید چون معدل رو که نمیشه تغییر داد اما روش های دیگه ای برای بهبود هست و باید تلاش کرد موفق باشید ( مثلا میخواستم کوتاه بگم :d ) RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - هاجر خانی - 14-08-2014 باسلام من فارغ تحصیل فوق لیسانس رشته کشاورزی گرایش علوم و تکنولوژی بذر هستم معدل ارشدم 17/25 است 3 تا مقاله علمی پژوهشی دارم هنوز ازمون زبان شرکت نکردم میخاستم راهنمایی کنید که برای اپلای گرفتن فاند کامل به جز ازمون زبان که باید شرکت کنم شانسی دارم برای امریکا و کانادا مد نظرم هست ایا کشور امریکا ایلتس هم قبول میکند و اینکه اگر فاند بگیریم باز هم باید حامی مالی در ایران داشته باشیم RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - soilman - 15-08-2014 سلام معدل ارشد شما خیلی خوبه در مورد علوم و تکنولوژی بذر برای دکترا خیلی اطلاعات ندارم ولی برای کانادا اگه بتونید ایلتس 6.5 به بالا و استاد پیدا کنید می تونید امیدوار به فول فاند باشید.در این میان که دارید برای زبان اماده میشید سایت اساتید کانادایی رو بگردید و اگر دیدید پوزیشنی مرتبط با شما براشون ای میل بزنید.اضافه بر اون هم کار خوب دیگه ای که می تونید بکنید اینه که خلاصه مقالاتتون رو به انگلیسی آماده داشته باشید برای آمریکا هم نیاز به gre بالا دارید و اونجا هم استاد می تونه نقش موثری داشته باشه امریکا بله اکثرا ایلتس قبول می کنند وقتی فول فاند بشید دیگه نیازی ندارید که پشتیبان مالی داشته باشید فقط برای سفارت به صورت فرمالیته اگر تونستید چه بهتر از طرف اون پشتیبان هم نامه ای نشون میدید (14-08-2014, 11:07 PM)'هاجر خانی' نوشته: باسلام RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - maryam_mbv - 17-08-2014 با سلام دوستان من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه ازاد مشهد هستم. با معدل کارشناسی و ارشد 18.5. 4 مقاله (پوستر) در همایش بین المللی و 1 ارائه مقاله در همایش ملی و یک سابمیت مقاله در ژورنال خارجی و 2 سال سابقه کار. به نظر شکا آیا شانسی برای گرفتن پذیرش در مقطع دکتر در دانشگاه پلی تکنیک میلان دارم؟ یا باید از ارشد اقدام کنم؟ در مقطع دکتری آیا شانسی برای گرفتن بورس وجود داره ؟ در ارشد چه طور؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - ashkan065 - 17-08-2014 (17-08-2014, 07:44 PM)'maryam_mbv' نوشته: با سلام دوستان سلام
به نظرم اقدام كن چون شانس خوبي داري معدلت خيلي خوبه اگر نمره ي زبان بالا بگيري شانست زياده. نه فكر نكنم نياز باشه از ارشد اقدام كني.كلا در دوره ي ارشد فاند كمتر ميدن.در دوره ي دكترا شانسه گرفتن فاند خيلي بيشتر ميشه. يك سري ظوابط رو رعايت كن.ببين دانشگاهي كه ميخواي بري چه شرايطي داره براي دادن فاند اون شرايط رو مهيا كن مقدمه چيني پله پله جلو برو حتما موفق ميشي. اگر ازمون gre شركت كني شانس فاند از امريكا هم داري. هيچ حرفي از معدل و مدرك كارشناسيت نزدي همچنين سطحه زبان انگليسيت! RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - amiraliiii - 18-08-2014 دوستان عزیز سلام
[i]تو بدجور دوراهی افتادم و واقعا مستاصل و مضطربم.پیشاپیش ممنون از وقت و حوصله ای که میگذارید، نمیدونید این کارتون چقدر مهم و حیاتی هست برام [b]من شرایطم ایناس و میخوام برای برق اپلای کنم: 1- لیسانس برق-کنترل خواجه نصیر ، معدل 15.2 2- toefl:110 3- (gre (q170 , v164, aw4 4- recom نسبتا خوب 5- sop روتین 6- مقاله ندارم شاید از پایان نامه بشه یکی دربیاد ولی اصلا نمیتونم روش حساب کنم سال پیش چون حوصله ارشد خوندن برق نداشتم، برای mba خوندم و رتبه زیر 30 آوردم و احتمال قریب به یقین شریف قبول میشم، ولی اگه پذیرش نگیرم باید mba رو تموم کنم و میدونم که پذیرش دکترا مدیریت واقعا سخت و نشدنی هست. خلاصه اگه با این رزومه نتونم پذیرش بگیرم یه جواریی مجبورم بمونم ایران و بعد فوق برم سربازی که پرواضحه که اصلا جزو برنامه هام نیست ممنون میشم دوستات با تجربه کمکشون رو دریغ نکنند و واضح و واقع بینانه بفرمایند برای چه رنکی از دانشگاههای آمریکا شانس دارم یا اینکه اصلا شانس دارم یا نه؟ [b]خواهشا مدیران محترم پست من رو پاک نکنند، منم مثل برادرتون واقعا کسی رو ندارم که ازش مشاوره بگیرم[/b][/i][/b] RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - M1KE - 18-08-2014 نمره زبان و GRE تون که خیلی عالی شده و دانشگاه تون هم با توجه به اینکه جزو دانشگاه های تهران هست به نسبت شناخته شده هست. معدل تون هم حداقل اغلب دانشگاه های آمریکا رو برآورده می کنه. اگر معدل تون یه مقدار بالاتر بود و یکی دو تا هم مقاله داشتین میشد روی رتبه های دو رقمی (در مقیاس جهانی) هم حساب باز کرد. هر چند همین الان هم خیلی دور از انتظار نیست. پذیرش در این رتبه ها یک مقدار هم به شانس یا به طور دقیق تر نزدیک بودن موضوع کاری شما و استاد موردنظر بستگی داره. با توجه به اینکه مقاله ای ندارین در این قسمت یک مقدار پرونده تون ضعیف هست و شاید نتونید توجه و اعتماد استادها رو جلب کنید و شاید منطقی تر باشه که محدوده دانشگاه ها رو تا رتبه های حدود 300 هم بالاتر ببرید که شانس پذیرش همراه با کمک هزینه بالاتر بره. در نهایت هر کدوم که شرایط بهتری داشت همون رو انتخاب می کنید. به نظرم اگز SOP رو خوب بنویسید میشه روی همون 150-100 امید معقول داشت. البته سوالتون رو در یک تاپیک هم مطرح کنید دوستان می بینند. (18-08-2014, 01:23 AM)'amiraliiii' نوشته: [برش] فوق لیسانس در ایران یا خارج؟ - reza_1st - 18-08-2014 (18-08-2014, 01:22 AM)'amiraliiii' نوشته: یه جا مینوشتین کافی بود، راستش با این تافل و GRE، و معدل نه چندان بد، با اینکه مقاله ندارین، شانس خوبی برای آمریکا دارین، تو محدوده 100 شانس خوبی دارین، با این حال، یکی دوتا بهتر و یکی دوتا بدتر هم بزنین، ولی بطور کلی بنظرم مسیر آیندهتون رو انتخاب کنید، اگه به برق علاقه دارین، خب MBA و مدیریت رو بذارین کنار، و اگه مدیریت رو بیشتر دوست دارین، MBA رو ایران بخونین با معدل خوب و مقالههای خوب و مطمئن باشین شمایی که این نمره GRE رو آوردین، نمره GMAT خوبی هم میارین و راحت پذیرش هم میگیرین برای دکترای مدیریت، خیلی از دوستان گرفتن و یه هیج وجه غیر ممکن نیست.
موفق باشین RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - ashkan065 - 18-08-2014 (18-08-2014, 02:31 AM)'reza_1st' نوشته: سلام رضا جان.
هرچي ميگردم تو سايت خيلي كمن كسايي كه در رشته ي مديريت مقطع دكترا از امريكا تونسته باشن فاند بگيرن. شما ميشناسي دوستاني رو كه موفق شده باشند فاند از امريكا در رشته ي مديريت بگيرن؟ به نظرت چه شرايطي به غير زبان و جي مت تاثير داره!مثلا كدوم دانشگاه براي ارشد مناسبه تا ادم بتونه فاند براي دكترا از امريكا بگيره؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - reza_1st - 18-08-2014 (18-08-2014, 09:55 AM)'ashkan065' نوشته: بطور نسبی که دوستانی که تو مدیریت پذیرش با فاند گرفتن کمتر از مهندسیه، ولی دلایلش هم مختلفه، تعداد دانشجوهای مهندسی که تصمیم می گیرن و اپلای میکنن وشرایط قابل رقابتی هم دارن، خیلی بیشتره. با این حال من تعداد خوبی میشناسم از دوستان که از تو زمینههای مدیریت و مشابه اینجا فاند گرفتن. یه مورد اینه که فاصله رشتهها کم شده و الان من علاوه بر کسایی که مستقیماً می شناسم که مدیریت یا MBA خوندن و اینطرف هم دارن همون مدیریت ها رو میخونن نمونههایی هم میبینم که MBA خوندن، اینطرف دارن مهندسی سیستم، یا اقتصاد میخونن، با برعکس، مهندسی صنایع خونده بودن، اینطرف دارن فاینانس میخونند تو دانشکده مدیریت. و البته اینا غیر از اونایی هست که MBA خوندن و اینجا هم دارن یه رشته مدیریتی مشابه میخونن. در مورد اینکه چه دانشگاهی، خب تعداد دوستانی که MBA یا اقتصاد شریف بودن بیشتره. و بیشتر هم پیشنهاد من اینه که شما سعی کنید یه فوق با شرایط خیلی خوب تو ایران بگیرین، بعد اپلای کنید، با مقاله و معدل خوب، مخصوصاً که MBA و اقتصاد شریف هم داره کمکم شناخته میشه علاوه بر مهندسیش، شانس خوبی دارین.
موفق باشین |