آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-Ph-D)

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - m.ost - 04-05-2012

(30-04-2012, 03:20 PM)kourosh12 نوشته: سلام دوستان نازنین
من و همسرم مستر تجارت یا کامرس میخونیم در پوناهندوستان. دوماه دیگه تموم مییشه. نمره زبان 6 ولی میتونیم 6.5هم بگیریم بزودی./
من لیسانس دانشگاه تهران رشته حسابداری معدل14.14 همسرم لیسانس اقتصاد واحدمرکز معدل16.3
اما معدل ارشدمون بدلیل بد نمره دادن اینجا پایینه. قبولی 40از صد هست اینجا ولی ما 55هستیم
2تامقاله هم داریم. ضمنا ما یه پروپوزال داریم که درواقع طراحی یک سایت اجتماعی هست که مبتنی بر روشهای مارکتینگ هستش
یعنی راهی جدید در مارکتینگ که با این وبسایت به اثبات میرسه. ضمنا الان هم وبمستر 3تاسایت بیمه و وام و یک سایت تجاری هستیم
میخواستم بدونم ایا هیچ شانسی برای کانادا داریم. از طرفی مایل به نروژ هستیم. بنظر شما چه انتخابی بیدانجام بدیم و اصلا امیدی داشته باشیم؟؟
ضمنا ما جداگانه داریمم برای خودمون وبسایت شخصی طراحی میکنیم تا رزومه و تمام کارهامونو و ایده هامونو(البته تا حدودی ایده ها که لو نره) در اون به نمایش بزاریم . آیا این مطلب بر روی استاد مربوطه در این کشورها تاثیر داره ؟
ما فقط با فاند میتونیم برای ادامه در دکترای مارکتینگ یا بازرگانی بریم و بدون اون امکانش نیست
با سپاس از دوستان
سلام دوست عزیز
بهتر بود که شما شرایط خودتون و همسرتون رو به صورت جداگانه می نوشتین تا نظر دادن راحت تر باشه. چون شرایط شما اگر هر دو هم بخواید پذیرش بگیرین به صورت جدا بررسی میشه.
من به طور خاص با رشته مورد نظر شما آشنایی ندارم ولی از اونجا که تجربیاتی در مورد Business school ها در کانادا دارم نظرم رو میگم.

رقابت در business school بسیار سخته. تعدا متقاضی هم خیلی زیاد و داشتن رزومه چشمگیر و متفاوت کمک کننده هست. نمره زبان شما باید از این میزان که ذکر کردین بالاتر باشین. تمام bs هایی که من دیدم نمره زبان 7 به بالا میخواستن. برای دانشگاه های کانادا معدل هم به خصوص معدل کارشناسی خیلی مهمه و حتی بعضی هاشون ذکر میکنن که معدل بالای 15 میخوان.
همچنین شما باید امتحان GMAT بدین. در ضمن اگر موفق به گرفتن پذیرش از bs بشین با فاند همراه خواهد بود. یعنی یا پذیرش نمیدن یا با فاند میدن.
برای چند bs که من دیدم داشتن یک طرح تحقیق اولیه و همونطور که گفتین پروپوزال لازم بود. مثلا برای آلبرتا ازتون درخواست میکنه یک پروپوزال ابتدایی رو داشته باشین. یا برای McGill ازتون یک طرح تحقیق اولیه میخواد که در اون مشخص کنین در چه زمینه ای مایل به تحقیق هستین.
در bs ها ارتباط با استاد در زمان پذیرش مرسوم نیست. مگر اینکه خود استاد در صفحه شخصی خودش ذکر کرده باشه. وگرنه معمولا جوابتون رو نمیده و اگر خیلی لطف داشته باشه ایمیل شما رو فوروارد میکنه به منشی دپارتمان. ولی میتونین داشتن وب سایت رو در رزومه ذکر کنین.
به هرصورت بهتر هست که فقط سراغ دانشگاه های تاپ نرین و رنجی از دانشگاه های متوسط و تاپ رو در نظر بگیرین تا شانستون افزایش پیدا کنه.
برای نروژ شرایط متفاوته و از اونجایی که این تاپیک مخصوص دانشگاه های کانادا هست بهتره سوالتون رو در تاپیک های مرتبط بپرسین.

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - behrooz52 - 09-05-2012

سلام دوستان

1- ليسانس رياضي کاربرد در کامپيوتر (سال 1371) از دانشگاه پلي تکنيک تهران (اميرکبير) با معدل 13.79
2- فوق ليسانس مهندسي نرم افزار (سال 1383) از دانشگاه اصفهان با معدل 16.99
3- يه مقاله داخلي هم مرتبط با پايان نامه داشتم.
4- 11 سال سابقه کاري تمام وقت در زمينه نرم افزار
5- هنوز دنبال مدرک زبان نرفتم

مي خواستم بدونم شرايط من چطوره براي پذيرش دکتري (فاند يا بدون فاند) و کدوم دانشگاه هاي کانادا؟ اصلا بعد اين مدت که از تاريخ مدرکم ميگذره بهم پذيرش ميدن؟
راستش قصدم مهاجرت بود ولي دير جنبدم و رشته ما از پارسال از ليست رشته هاش حذف شد. ولي علاقه به ادامه تحصيل هم دارم. تا ببينيم چي ميشه Big Grin

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Saeid - 09-05-2012

سلام. بهروز جان به آکادمیا خوش آمدید.
1- معدل لیسانس شما یه مقدار پایینه
2-معدل ارشدتون خوبه نسبتا
3- مقاله خوبه ولی داخلی فکر نکنم به درد بخوره. البته رشته شما میدونم مقاله دادن به این راحتی نیست و کمتر کسی مقاله داره.
4- سابقه کاری معمولا برا ادامه تحصیل به درد نمیخوره. مگر مرتبط با ریسرچ باشه.
5- مدرک زبان رو سریعتر کارش رو شروع کنید.
فکر میکنم برای دانشگاهای متوسط کانادا شانس داشته باشید. تاریخ هم به نظرم تاثیری نمیزاره. البته اگر فاند نخاهید به نظرم جاهای خوبی میتونید پذیرش بدون فاند بگیرید. الان مهمترین کار برای شما میتونه گرفتن مدرک زبان باشه.
موفق باشید ان شالا.

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - مریم ناز - 16-05-2012

من
رشته کارشناسی ام کارتوگرافی از دانشگاه تهران با معدل 16/60 هستم و رشته
کارشناسی ارشدم پژوهش هنر باز از دانشگاه تهران با معدل 18.70 و رتبه 7
کنکورهستم .آزمون تافل هم دارم با نمره 6.5 .می خواستم راهنمایی کنید که من
می تونم در کدام کشورها و در چه رشته ای ادامه تحصیل بدم؟ با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Karim - 16-05-2012

(16-05-2012, 01:32 PM)مریم ناز نوشته: من
رشته کارشناسی ام کارتوگرافی از دانشگاه تهران با معدل 16/60 هستم و رشته
کارشناسی ارشدم پژوهش هنر باز از دانشگاه تهران با معدل 18.70 و رتبه 7
کنکورهستم .آزمون تافل هم دارم با نمره 6.5 .می خواستم راهنمایی کنید که من
می تونم در کدام کشورها و در چه رشته ای ادامه تحصیل بدم؟ با تشکر

درود بر شما

البته اینجا بخشه کانادای سایت هست وبهتر بود در جای مناسب مربوط به کشور های دیگه سوال کنید ولی من باز جواب می دهم،
بنظره من:
معدل شما بویژه معدل ارشدتون خیلی خوبه بخصوص در مورد کانادا که اکثرا دانشگاهها نمره دو سال آخر تحصیل واسشون مهمه.
فک کنم منظورتون نمره آیلتس هست که 6.5 شده اید نه تافل! سعی کنید حتما دوباره امتحان دهید ونمره بالاتری رو کسب کنید.
کار بعدی شما بعد از ارتقا نمره زبان یا موازی با آن مقاله دادن در ژورنال های یا کنگر ه های معتبر بویژه خارجی است. البته من نمی دونم ارشدتون پایان نامه داشته اید یاخیر بهر حال مقاله خوب قطعا کمک کننده خواهد بود.
در مورد کانادا تماس با اساتید در گرفتن پذیرش بسیار مهمه.

اگر قصد آمریکا را دارید نمره جی آر جنرال برای شما مهمه حتی مهمترازبقیه بچه های رشته ها ی دیگه پس در کنار بقیه کارهایی که گفتم باید شروع به تهیه منابع جی آر ی جنرال و مطالعه اونها کنید.
در مورد اروپا ، استرالیا و نیوزلند و.. بهتره انجمن های مرتبط در همین سایت را مطالعه بفرمایید.
اینکه در چه رشته ای ادامه دهید خب قاعدتا اینون خودتون باید رشته هایی رو که مرتبط ا رشته لیسانس و ارشدتان هست رو مشخص کنید. ولی بطور کلی برای اینکه بدونید چه رشته ایی می تونید ادامه دهید بهتره سایت دپارتمان های خارجی مورد نظرتون رو مطالعه بفرمایید. دانشکده های هنر و احتمالا برخی از دپارتمان های بین رشته ای دیگررا.

و در آخر رتبه کنکورسراسریتون را در سی ویتان وبخصوص در متن نامه تماس با اساتید ذکر کنید که مثلا از بین این تعداد داوطلب این رتبه را کسب کردم بنظرم می تونه اساتید رو تشویق به بررسی فایل شما بکنه . اما فراموش نکنید که رتبه شما دلیل نمیشه که از بقیه گزینه های دیگه مانند مقاله، نمره زبان ،چشم پوشی شود.
پ.ن: اگه خودتون پول داشته باشید که بتونید هزینه تحصیل و زندگیتون را بدهید قطعا شانستون به طور معنا داری افزایش پیدا خواهد کرد

موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - lawabiding - 21-05-2012

سلام

من کارشناسیمو از دانشگاه تهران با 16/17 گرفتم.رشتم حقوق بوده. به نظرتون
اگر ارشدمو تو دانشگاه تهران با معدل بالا بگذرونم و یه مقاله تو ISI بدم و
نمره ی زبانمم 7 IELTS برای رشته من شانس پذیرش تو مقطع دکترا توی دانشگاه مونترال یا UBC هست؟

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - lawabiding - 21-05-2012

دوستان منظور من از پذیرش، همراه با FUND بود و ممنون میشم اگه بگین که پیشنهادتون برای شرایط من کدوم دانشگاهه؟

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - bzz - 23-05-2012

سلام دوستان
من ار یکی از بچه ها شنیدم که اگه gre داشته باشی برای کانادا 1 امتیاز محسوب میشه برای پذیرش گرفتن آیا این صحت داره؟
به نظر شما چیکار کنم gre هم امتحان بدم؟
یا اینکه تافل بخونم بعدشم فرانسه؟

راستی شاید این سوال منو میشد تو قسمت gre هم پرسید اما چون مربوط به دکترا اونم تو کانادا بود اینجا پرسیدم اگه اشتباه ببخشید

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Saeid - 23-05-2012

(23-05-2012, 05:01 PM)bzz نوشته: سلام دوستان
من ار یکی از بچه ها شنیدم که اگه gre داشته باشی برای کانادا 1 امتیاز محسوب میشه برای پذیرش گرفتن آیا این صحت داره؟
به نظر شما چیکار کنم gre هم امتحان بدم؟
یا اینکه تافل بخونم بعدشم فرانسه؟

راستی شاید این سوال منو میشد تو قسمت gre هم پرسید اما چون مربوط به دکترا اونم تو کانادا بود اینجا پرسیدم اگه اشتباه ببخشید
به نظرم شما اول باید رو پارامترای اساسی وقت بزارید بعد برید سر نکات مثبت. امتحان GRE با کم خوندن و متوسط خوندن فایده ای نداره. گرفتن نمره خوب فرصت زیادی میخاد. شاید 5 یا 6 ماه و بیشتر. به نظر من نمره زبان تافل شما و اینکه فرانسه تو کانادا , تو زندگی زیاد به درد میخوره ارزش بیشتری برا وقت گذاشتن داره و این حرفی که اتفاقا خیلی هم باب شده در مورد کانادا اشتباه هستش. موفق باشی.

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - bzz - 23-05-2012

(23-05-2012, 06:13 PM)Saeid نوشته: به نظرم شما اول باید رو پارامترای اساسی وقت بزارید بعد برید سر نکات مثبت. امتحان GRE با کم خوندن و متوسط خوندن فایده ای نداره. گرفتن نمره خوب فرصت زیادی میخاد. شاید 5 یا 6 ماه و بیشتر. به نظر من نمره زبان تافل شما و اینکه فرانسه تو کانادا , تو زندگی زیاد به درد میخوره ارزش بیشتری برا وقت گذاشتن داره و این حرفی که اتفاقا خیلی هم باب شده در مورد کانادا اشتباه هستش. موفق باشی.

ممنونم از راهماییتون
از راهنمایی که کردین اینجوری متوجه شدم که اصلا تاثیر نداره درسته
حتی اگر وقت هم داشته باشم نخونم؟