![]() |
خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: سفر به آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا (/Thread-%D8%AE%D8%B7%D9%88%D8%B7-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - mahyarelc - 16-11-2013 (15-11-2013, 12:14 PM)'Leopold' نوشته: سلام، سایتی مثل http://www.skyscanner.net سراغ دارید که پروازهای مختلف نشون بده؟ (این سایت کامل نیست). من در فرودگاه دیترویت فقط یک ساعت و 40 دقیقه وقت دارم به نظرتون به پرواز داخلی بعدیم میرسم؟ درود
میتونید به سایتهای cheapoair.com ، kayak.com هم سر بزنید 1 ساعت و 40 دقیقه به نظرم برای ورود به امریکا کمه...ممکنه مشکلی پیش نیاد ولی به نظرم بهتره حداقل 3 ساعت رو اگه امکانش هست در نظر بگیرید RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - REZGAR - 08-04-2014 سلام، لطفا من را در یافتن بهترین مسیر برای ورود به شهر هونولولو در هاوایی راهنمایی کنید ، کدوم مسیر و شرکت هواپیمایی به نظرتون از همشون ارزون تر و به صرفه تره؟ RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Babak - 14-04-2014 (08-04-2014, 12:48 PM)'REZGAR' نوشته: سلام، لطفا من را در یافتن بهترین مسیر برای ورود به شهر هونولولو در هاوایی راهنمایی کنید ، کدوم مسیر و شرکت هواپیمایی به نظرتون از همشون ارزون تر و به صرفه تره؟ بعید میدونم که بشه جواب مطلقی به پست شما داد. خطهای هوایی و مسیرهاشون و قیمتهاشون چندان ثابت نیست و بسته به فصل و تعداد مسافر و غیره تغییر میکنه. تنها راهش اینه که وبسایتهایی که در پستهای قبلی گفته شده رو برای تاریخ مورد نظر خودتون چک کنید و ببینید که کدوم خط هوایی و کدوم مسیرها ارزونتر در میاد.
RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Torkan - 14-04-2014 (08-04-2014, 12:48 PM)'REZGAR' نوشته: سلام، لطفا من را در یافتن بهترین مسیر برای ورود به شهر هونولولو در هاوایی راهنمایی کنید ، کدوم مسیر و شرکت هواپیمایی به نظرتون از همشون ارزون تر و به صرفه تره؟ البته خوب بابک عزیز باتجربه هستن ولی با توجه به اینکه خودم هفته پیش رفتم پرس و جو کردم:
1- کلا بهترین شرکت لوفت هانزا هستش به طور کلی با توجه به اینکه اکثر شرکت ها همین رو گفتن ولی دو عیب بزرگ داره: 1- قیمت هاش!(بالا) 2- کانکشن ممکنه سه تا بشه یعنی تو اروپا هم تعویض داشته باشیم من خودم بعد پرس و جو بین قطری و تورکیش دومی رو انتخاب کردم چون اولا در زمانی که من خرید میکردم قیمت قطری بالا بود ثانیا کلا برخورد و مسوولیت پذیری تورکیش بهتر از قطری هست. دیده شده چند بار بارها رو بعد 2 روز تحویل دادن در قطری بعد اینکه رسیدین به مقصد(البته بازم میگم تعمیم نمیشه داد). کلا فکر میکنم تورکیش طرفدار زیاد داره(با جستجو در سایتها متوجه شدم)... من راجع به سایر شرکت ها زیاد اطلاع ندارم. اینجا رو ببینید بازم کمک میکنه و فروم رو هم یکبار بخونید: http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D8%AE%D8%B7%D9%88%D8%B7-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7?page=11 بااحترام RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - mj.morshed - 17-04-2014 سلام دوستان من در انتظار کلیر هستم و باید تا 18 اگوست Us باشم. می خوام بلیط بگریم ایالت لویزانا و شهر Lafayette . راهنمایی کنید لطفا. می حوام تو بازه 2 تا 8 اکوست بلیط بگیرم. از اهواز و تهران می تونم برم. ولی از اهواز خوب بهتره. ارزونارین ایرلاین کدوم هست ؟؟ ممنون RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Torkan - 19-04-2014 دوستانی که با TURKISH AIRLINE یا حالا از ایرلاینهای دیگه رفتن میشه به این چند تا سوال ابتدایی! پاسخ بدن( جای مناسبی واسه سوال پیدا نکردم) 1- در مورد فرم گمرکی که در هواپیما به ما میدند می خواستم بدونم برای شماره پرواز فقط پرواز ورودی به آمریکا مدنظره یا اینکه اگه بلیط به صورت یک تیکه باشه باید پروازهای قبلی رو هم بیاریم؟ 2- در مورد سوال مربوط به همراه داشتن میوه، سیزیجات و ... اگر خشک باشه هم بنویسم؟ مثلا لیمو امانی رو بنویسیم؟! 3- در مورد اینترنت در هواپیما ، آیا امکان اتصال به اینترنت برای پرواز تورکیش و امریکن ایرلاینز وجود داره یا اینکه باید از اینترنت فرودگاه استفاده کنیم؟ 4- ببخشین پایین فرم نوشته: For gifts, please indicate the retail value. Use the reverse side of this form if additional space is needed to list the items you will declare دقیقا چی باید بنویسیم: من present ام فقط confection هستش اصلا نیازی هست بنویسیم یا نه؟5- ایا بردن آب و نان در ساک دستی به داخل هواپیما مجازه؟ (میدونم میدن خودشون!!) بااحترام RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Dr.Roya - 19-04-2014 سلام به همتون.!!!!hope you are alllll fine. من اوایل اگست باید امریکا باشم ، مقصدم داکوتای جنوبی(دانشگاه ایالتی داکوتای جنوبی) شهر بروکینگزه. می شه از الآن بیلیط رزرو کنم.اگه آره،حتما باید پداخت هم بکنم از الآن ؟ چون شنیدم تابستون high season به حساب می یاد و هم قیمت بالاتر میره هم ممکنه پیدا کردن پرواز مناسب سخت تر شه. من تو momondo طبق پیشنهاد بچه ها چک کردم و یه سری نتایج برای مبدا ( IKA,IMAM KHOMEINI) و مقصد( FSD,SIOUX FALL) پیدا کردم که یه قسمت به اسم via گوشه چپش بود و قیمت پروازهای دبی،فرانکفورت،ایران و استانبول و... تویه رنجه توش (بین 1273$ تا 1800$)! شما چه پیشنهاد می کنید؟ RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Leopold - 19-04-2014 در صورت عدم پرداخت شما فقط می تونید واسه چند روز به حالت رزو نگه دارید. بهتره از سایت http://www.onetravel.com/ استفاده کنید که اکثر پروازها رو نشون میده. مثلا واسه 1 آگوست پرواز قطری 835$ در میاد. توجه داشته باشید که اگه به صورت آنلاین خرید کنید نمی تونید دیگه کنسل یا زمانش تغییر بدید. پس بهتره بلیت از آژانس ها خریداری کنید که این امکان دارند فقط کمی گرونتر درمیاد مثلا همین پرواز از آژانس میتونید تقریبا 900$ بگیرید. (19-04-2014, 06:14 PM)'Dr.Roya' نوشته: سلام به همتون.!!!!hope you are alllll fine. RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - reza_1st - 20-04-2014 (19-04-2014, 10:43 AM)'Charming' نوشته: دوستانی که با TURKISH AIRLINE یا حالا از ایرلاینهای دیگه رفتن میشه به این چند تا سوال ابتدایی! پاسخ بدن( جای مناسبی واسه سوال پیدا نکردم) 1- تو فرم گمرکی فقط شماره پرواز ورودی به آمریکا مهمه، نیازی به بقیه نیست.
2- میوه و سبزیجات خشک رو باید نوشت، ولی بطور معمول مشکلی نیست. این لیمو عمانی که پرسیدین بطور خاص گیر خورش زیاده، یکم این قضیه به شانس بستگی داره و نمونههایی که ازشون گرفتن تو فرودگاه بوده، من که خودم سالم آوردم، ولی اگه میخواین مطمئن باشین، میشه پودر کنید و با خودتون ببرین که دیگه هیچ حرفی توش نباشه. سالمش هم رایجه که میگن اگه تو بسته بندی پلمب شدهی فروشگاه با آرم و ... باشه، بهتره، تا اینکه بسته بندی درست حسابی نداشته باشه. 3- همهی پروازهای ترکیش اینترنت ندارن تا جایی که من میدونم، جز اینکه تو این یه سال اخیر خیلی فرق کرده باشه. ولی پرواز ترکیش که اینترنت داشته باشه من داشتم، خیلی هم عالی بود، تقریباً همهی طول مسیر اینترنت وصل بود، هم وایفای داشت برای دستگاههای مسافرها، هم روی نمایشگر جلوی صندلی اینترنت داشتین. ولی کلاً چیزی نیست که حتماً بشه روش حساب کرد، جز اینکه بطور مشخص راجع به شماره پرواز خودتون، بپرسین قبل از پرواز از ترکیش این مسئله رو. در ضمن فرودگاههای ترکیه اینترنت مجانی درست حسابی ندارن، احتمالاً مجبور بشین یه قهوه از یکی از کافیشاپها بگیرین تا پسورد اینترنت بهتون بده. 4- این مورد عملاً مهم نیست برای دانشجویی که تجارت نمیکنه و گمرکی نمیده. نوشتن و ننوشتنش فرقی نداره. 5- آب نمیتونید بالا ببرین، ولی نون میشه، هرچند اگه پروازتون ترکیشه، پذیراییش اینقد عالی هست که به خوردنی دیگهای نیاز پیدا نکنین اصلاً. موفق باشین. RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Dr.Roya - 22-04-2014 fall 2014 برای مستر برق admission دانشگاه SDSU با TA دارم. هنوز I-20 به دستم نرسیده بدونم کلاسای خودم دقیقا کیه ، اما توی assistantship letter نوشته بود کلاسهای TA از 22 اگست شروع می شه. خلاصه به خاطر توصیه دوستان راجع به hi season &... می خوام بلیطم رو رزرو کنم از الآن. برای 3 اگست از تهران به سایکس فال (FSD,SOUTH DAKOTA) 05:35am-07:15amوehran-dubai,الاتحاد 09:45am-03:25pmوdubai-chicago,امریکن ایرلاینز 08:20pm-09:55pmوchicago-sioux fall,امریکن ایرلاینز $878 ارزونترین بود تا اینجا که سرچ کردم 4 روزه اول اگست رو! اگه اوکیه بخرمش یا می تونم رزروش کنم فعلا ؟ |