مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General) +----- انجمن: مشاوره و رفع اشکال GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-GRE-General) +----- موضوع: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-Verbal) |
RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Leopold - 04-06-2014 سعی کنید کتاب 1100 هر چه سریعتر تموم کنید تا بتونید تست های بخش Text Completion و Sentence Equivalence بزنید. واسه پاسخ دادن به سوالات این بخش، شما باید دایره لغت خیلی خوبی داشته باشید و بدون مطالعه 1100 به سختی میشه به سوالاتش پاسخ داد. واسه بخش ریدینگ نیاز نیست که دایره لغت گسترده ای داشته باشید و بهتره همزمان با مطالعه کتاب 1100، ریدینگ های کتاب بیگ بوک کار کنید که بهترین منبع واسه بخش ریدینگ هست و سعی کنید بیشتر روی ریدینگ سرمایه گذاری کنید. واسه بخش TC و SE هم زیاد مهم نیست چه کتابی مطالعه کنید چون بیشتر دانش لغت شما رو ارزیابی میکنه. سوالات مگوش و کتاب منهتن 5 پوندی واسه این بخش بد نیست. (04-06-2014, 01:06 AM)'recolor' نوشته: دوستان من برنامم برای آبان هست و کاملا تو مطالعه برای وربال گیج شدم! توی همین تاپیک دیدم که دوستان گفتن اولین و پایه ای ترین مرجع کتاب آفیشیال ETS هست. و نیز گفته شد که بهتره مطالعش همراه با مطالعه 1100 شروع بشه. خب من این کتاب رو باز کردم و برای بخش وربالش دیدم که خیلی خیلی کم تمرین داره (فصل 4) و در عوض به کوانت خیلی بها داده. تست های سطح آسون و متوسط رو زدم و تمام! دیگه چیزی نداره برای وربال. RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - GIS90 - 06-06-2014 سلام دوستان، من تا بحال کتابهای 1100، وربال ادونتج، ورد اسمارت و 800 رو با کمک انکی و جی ممورایز خوندم (تو جمله هم مثالهاشو دیدم). کلاسهای دکتر برزابادی رو هم رفتم. قصدم اینه که واسه آخر اگوست یا اوایل سپتامبر امتحان بدم و تا اون موقع بیگ بوک و 19 سری و کل کتاب بارونز رو بخونم. از دوستان با تجربه تقاضا دارم راهنمایی کنند که که آیا مسیرم درست و منطقی هست یا نه؟ در غیر اینصورت بهترین کار در این مدت (با روزی 2-3 ساعت زمان برای امتحان) برام چیه؟ مرسی RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Torkan - 06-06-2014 (06-06-2014, 01:25 AM)'GIS90' نوشته: سلام دوستان، سلام
نه خوبه. البته فقط وربال منظورتونه دیگه؟ اگر آره سعی کنید زمان بذارید واسه ریدینگ هم. من کتاب منهتن 7 رو توصیه میکنم و همچنین سوالات مگوش و کتاب منهتن 5 پوندی هم خوب هستش. اون مگوش رو حتما پیدا کنید دانلود کنید. تو همین فروم هم بود فکر کنم powerpoint هاش خیلی خوبه. چون کم میتونید وقت بذارید هر روز اینا رو کار کنید خوبه. سعی کنید کتابای ورد اسمارت و 1100 و وربال ادونتیج و 800 رو کامل بخونید. اینجا رو هم ببینید. http://www.academiacafe.com/admission/index.php?r=file/index خوندن اون 200 تا متن بعضی وقتا کمک میکنه تو سریع خوانی.منظورم 200passagesهست. بااحترام RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - brusa1994 - 22-08-2014 سلام دوستان جایی مطلبی در مورد چندتا کتاب دیدم اما نفهمیدم منظور نویسندش کدوم کتاباست! ممنون میشم منو راهنمایی کنید ! "حدود 12 کتاب مربوط به ورژن قدیم GRE و 10 کتاب از ورژن جدید GRE. اینها Right on Subject هستن " RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Simon2007 - 10-09-2014 (22-08-2014, 05:59 PM)'brusa1994' نوشته: سلام دوستان سلام
نویسنده یه کم پشتکارشون زیاد بوده ها [img]images/smilies/smile.gif[/img]منظورشون اینه که اینها دقیقا برای هدف GRE مناسبند. برداشت من از جمله این عزیز این هست. اما نظر خودم اگر دارید دنبال منابع مناسب وربال می گردید: شما فرصت نخواهید کرد این 22 عنوان رو بخونید مگر اینکه 2-3 سال وقت بگذارید روی GRE که کلا کار عاقلانه ایی نخواهد بود به علت طبیعت ناپایدار اپلای کردن در کشور ما. هر روز ممکنه دردسری جدید از راه برسه پس بهتره زودتر این آزمون ها رو با هزینه های کمتر بدید که اگر روزی کلا جمع شد با خودتون افسوس نخورید که حالا باید 3 میلیونم خرج کنم برم فلان کشور. با 1100 شروع کنید اگر که تافلی در حدود 90 به بالا دارید. و بعد اگر فرصت و پشتکارش بود وربال ادمنتیج و بعد 800 بارونز که سطحش کمی سنگین تره. اگر بعد از این 3 منبع رسیدید Word Smart و کتب دیگه. اینها که عرض کردم فقط برای ورباله بهتره در کنارشون کرکینگ و کاپلان و ETS و بارونز رو فقط قسمت تست های مربوط به وربالش رو کار کنید. آزمون جدید مطلقا لغت محور نیست و اگر فقط با خوندن لغت به آزمون برید از کارتون شدید پشیمون خواهید شد چون با کسی که هیچی نخونده ممکنه فرق فاحشی نداشته باشید. شادزی RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - elahe - 20-10-2014 سلام من استراتژی مربوط به بخش ریدینگ های جی آر ای رو نمیدونم کتاب یا ویدیویی هست آموزش داده باشه؟؟ دارم ریدینگ های یه پی دی اف که اولش یکم چینی نوشته رو میخونم نمیدونم اسمش چیه . مرسی RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Glee - 21-10-2014 (20-10-2014, 08:31 PM)'elahe' نوشته: سلامسلامدوست عزیز اکثر کتابهای جی آر ای یه سری استراتژی هم پیشنهاد دادن (اکثر این کتابها تو بخش کتابخانه این سایت موجوده) در مورد ویدیو هم، معمولا ویدیو های مگوش پیشنهاد میشه، که ویدیوهای مربوط به بخش RC پایین آورده شده. یه سری از ویدیوهای مگوش رو میتونید تو سایت پیدا کنید (دقیق نمی دونم کدوما هستن و کدوما نیستن)...شما بگردید تو سایت اگه پیدا نشد، اطلاع بدید حالا من یا یه دوست دیگه آپلودش میکنیم. Reading Comprehension
RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - nooshin3 - 03-12-2014 دوستان سلام. من سطح زبانم خوب نیست، یعنی یک چیز معمولیه. میخوام حدود 10-15 روز آینده امتحان GRE بدم. شرایطی یک دفعه ای پیش اومده که باعث شد هیچ برنامه ریزی قبلی در این مورد نداشته باشم. بخش کوانت را میتونم خودم یک خاکی به سرم بریزم. برای بخش وربال و رایتینگ یک نمره ای که تو ذوق نزنه میخوام! مثلا 140 وربال و 3 رایتینگ. یک منبع یا راهکار بدید. [img]images/smilies/sad.gif[/img] ایشالا خدا سر پل صراط کمکتون کنه! [img]images/smilies/confused.gif[/img] RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - blur - 03-12-2014 (03-12-2014, 11:50 PM)'nooshin3' نوشته: دوستان سلام. من سطح زبانم خوب نیست، یعنی یک چیز معمولیه. میخوام حدود 10-15 روز آینده امتحان GRE بدم. شرایطی یک دفعه ای پیش اومده که باعث شد هیچ برنامه ریزی قبلی در این مورد نداشته باشم. بخش کوانت را میتونم خودم یک خاکی به سرم بریزم. برای بخش وربال و رایتینگ یک نمره ای که تو ذوق نزنه میخوام! مثلا 140 وربال و 3 رایتینگ. official guide و دو تا تست کاملش و دو کامپلت تست practice book RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - nooshin3 - 04-12-2014 (03-12-2014, 11:57 PM)'blur' نوشته: official guide تو کتابخونه همینجا هست؟
امکانش هست لینک بدید؟ منظور از دوتا کامپلت تست work book هم نمیفهمم! |