مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: TOEFL (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-TOEFL) +----- انجمن: آزمون iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT) +------ انجمن: مشاوره و رفع اشکال iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-iBT) +------ موضوع: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D9%86-iBT) |
RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - Simon2007 - 08-04-2013 (02-04-2013, 05:09 PM)'sahragardali' نوشته: با سلام و خسته نباشید
با توجه به سطح زبان صفر منيه چند وقتي كلاسهاي فشرده ي كتابهاي جنرال انگليش كه جديدترينش Top notch هست رو توصيه ميكنم. يه مدتي خودتون و تو محيط كلاس مثلا هر روز يا هفته ايي 3 روز قرار بدين تا راه بيوفتيد. بعد كه علاقه اتون بيشتر شد خودتون ميتونيد راحت تر ادامه بدين. فكر ميكنم خوب پيش بريد اواخر امسال بتونيد سوئيچ كنيد روي مواردي كه به تافرل مربوط ميشه. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]
RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - reza_1st - 08-04-2013 با نظر Simon که کاملاً موافقم و به نظرم برای شما که وقت دارین، و میگین مدتهاست زبان کار نکردین و تو جو زیان نبودین یه مقدار کلاس رفتن اولش خیلی خوبه. فقط این پست رو نوشتم که یه تجربه ای که خودم داشتم رو بگم، چون من هم بعد از دبیرستان دیگه هیچ کلاس زبانی نرفته بودم و زبان رو به قصد آموزش کار نکرده بودم. ولی نهایتاً همه ی ما تو زندگی روزمره زیاد با Reading و Listening سر و کار داریم، و سطح کسایی که مثل ما کلاس نرفتن، تو 4 تا مهارت معمولاً نامتقارنه. البته من وقت کمی برای خوندن داشتم، ولی نتیجه این شد که Reading و Listening خیلی خوب شد، ولی Writing و Speaking خیلی کمتر شدم. اینا رو گفتم که بگم، Speaking و Writing خوندن رو دستکم نگیرین، چون معمولاً خوندنشون هم یکم سخت تره و من خودم دائم وقت گذاشتن رو این 2تا رو عقب می انداختم. شما که که وقت خوبی دارین، با برنامه ریزی مناسب، مطمئنن نتیجه خوبی می گیرین. [جداشده] منابع جامع (در بردارنده هر چهار مهارت) برای iBT - roshanak25 - 28-04-2013 سلام. واقعا ممنون از همه کسایی که منابع رو در اختیار همه قرار دادند. فقط من موندم از کجا شروع کنم! کدومش برا شروع بهتره؟ اصلا همه این کتابها باید خونده بشن یا مشابه همدیگه هستن؟ RE: منابع جامع (در بردارنده هر چهار مهارت) برای iBT - blur - 28-04-2013 (28-04-2013, 04:56 PM)'roshanak25' نوشته: سلام. واقعا ممنون از همه کسایی که منابع رو در اختیار همه قرار دادند. فقط من موندم از کجا شروع کنم! کدومش برا شروع بهتره؟ اصلا همه این کتابها باید خونده بشن یا مشابه همدیگه هستن؟ مشابه نیستن ولی قرارم نیست هرچی منبع برا تافل معرفی میشه یکی بخونه....بستگی به سطح زبانتون و وقتتون داره....اگه سطح زبان متوسط و وقت کافی دارین از essential words و 504 برا لغت همراه دلتا برا اسکیل هاشروع کنید....بعد برین سراغ بارونز و کمبریج و TPO ها....البته بنابه ضعفتون در یه اسکیل خاص و وقتتون اگه زیاده کتابای mastering skills، تامسون و آکسفورد هم میتونین بخونید.
RE: [جداشده] منابع جامع (در بردارنده هر چهار مهارت) برای iBT - Simon2007 - 28-04-2013 (28-04-2013, 04:56 PM)'roshanak25' نوشته: سلام. واقعا ممنون از همه کسایی که منابع رو در اختیار همه قرار دادند. فقط من موندم از کجا شروع کنم! کدومش برا شروع بهتره؟ اصلا همه این کتابها باید خونده بشن یا مشابه همدیگه هستن؟شما سطحتون چيه و چه كتب جنرالي رو خونديد؟ چه نمرهايي مد نظرتونه و چقدر زمان داريد؟ شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img] RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - sweet flux - 29-04-2013 سلام به همگی. من سطح زبانم بد نیست. 5 هفته دیگه امتحان ibt دارم. میشه برای اینکه نمره reading رو بالا ببرم راهنماییم کنین. الان که امتحانای بارونز و زدم تو (reading(short format ، درست 29 تا و 10 تا غلط داشتم. هر چی امتحان زدم همین حدود بوده. خیلی ممنون میشم RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - blur - 29-04-2013 sweet flux عزیز، همین که وقت کم نمیارین ظاهرا، خودش خوبه....ببینین بهتره پاراگراف به پاراگراف جلو برین برا خوندن متن و سوالای مربوط به هر پاراگراف رو بلافاصله سعی کنین جواب بدین تا یادتون نره و نهایتا در آخر و بعد تموم شدن متن می رسید سر سوالاتی که مربوط به استنباط از کل متن هستن. اینطوری درجه خطا و فراموشی یه مقداری میره پایین...بعداینکه برا ردینگ تنها باید بیشتر بخونید... جز TPO ها که بالاخره خودشون ردینگ دارن من حتما کامپلت تست های کاپلان رو پیشنهاد میکنم که سخته و من حتی حس کردم سطحش بالاتر از امتحانه، اونارو قبل امتحان بزنید اگه تونستید. موفق باشید. RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - Simon2007 - 29-04-2013 (29-04-2013, 11:46 AM)'sweet flux' نوشته: سلام به همگی. اگر سرعت دقتتون رو زير سوال ميبره زمان رو حذف كنيد بزنيد ببينيد اوضاع بهتر ميشه؟ اگر شند روي دامنه ي لغات تمركز كنيد. احتمالا شما خوب صورت سوال رو متوجه نميشيد يا متن ريدينگ رو. منظورم لغات تخصصي نيست منظورم لغات جنراله و اگر بتونيد روزي چند لغت از اسنشيال بخوندي كمك بزرگي به ريدينگتون ميشه. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]
RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - roshanak25 - 29-04-2013 (28-04-2013, 09:39 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته: شما سطحتون چيه و چه كتب جنرالي رو خونديد؟ چه نمرهايي مد نظرتونه و چقدر زمان داريد؟ شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]کتابای 504 و essential words رو خوندم، سطح زبانم متوسطه، از لحاظ زمانی مشکلی ندارم و زمان خاصی مد نظرم نیست فعلا RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - Simon2007 - 29-04-2013 براي شروع خوب پيش رفتيد. چون براتون زمان مهم نيست من پيشنهاد ميكنم كتاب Longman iBT رو بخونيد . اين كتاب كمك ميكنه به آزمون و نحوهي سئوالات آشنا شيد. اگر حس كرديد سطحش پايينه يا خيلي ساده به نظر مياد سريع ليسنينگهاو ريدينگهاشو مرور كنيد و بريد سراغ دلتا. دلتا كتاب مهميه از نظر من و شما رو به اصطلاحات رشته هاي ديگه مثل زست شناسي تاريخ جغرافي موسيقي بوم شناسي ستاره شناسي و .. كه خوراك آزمون تافله آشنا ميكنه.نياز نيست اين لغات رو حفظ شيد هرچند كه خالي زاز لذت نيست كه مثلا بدونيد Coral Reef يعني چي. بعد كه خوب به دلتا مسلط شديد بريد سراغ بارونز براي ليسنينگ هاش بطور خاص و كمبريج كه نرم افزارش توصيه شده براي ريدينگ هاش. براي رايتينگ از كتابهاي بارونز ميتونيد استفاده كنيد تو زمينه ي رايتينگ و براي اسپيكينگ هم ميتونيد از منابع سايت نوت فول كه اينجاست استفاده كنيد. وقت شد منابع ديگه ايي هم هست كه ميتونيد بنا به علاقه و ميزان نمره ي هدف بريد سراغشون شادزي [img]images/smilies/rolleyes.gif[/img] |