آکادمیا کافه
مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: TOEFL (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-TOEFL)
+----- انجمن: آزمون iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT)
+----- موضوع: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-iBT-%D9%88-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-ETS)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - blur - 11-08-2014

(11-08-2014, 03:06 PM)'nox' نوشته: دوستانی که تجربه ثبت نام ااین امتحان رو دارند :  ممکنه تا آخر نوامبر ، مثلا برای ماه های اکتبر و نوامبر باز هم جا باز بشه.. ؟ چون متاسفانه همه تاریخ ها بجز 29 نوامبر پر شده ... !  نمی دونم 29 رو  ثبت نام کنم یا منتظر باشم!!

منظورتون اینه که تاریخ های جدید باز شه؟ نه وقتی تاریخ امتحان برا یه ماه مشخص شد دیگه تاریخ جدید باز نمیشه دوباره. ولی معمولا قبل امتحان جای جدید باز میشه چون یه سری کنسل می کنن ولی ریسکیه باید مدام چک کنین و نمیشه مطمئن بود.

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - ahmadpashaei - 11-08-2014

(11-08-2014, 03:06 PM)'nox' نوشته: دوستانی که تجربه ثبت نام ااین امتحان رو دارند :  ممکنه تا آخر نوامبر ، مثلا برای ماه های اکتبر و نوامبر باز هم جا باز بشه.. ؟ چون متاسفانه همه تاریخ ها بجز 29 نوامبر پر شده ... !  نمی دونم 29 رو  ثبت نام کنم یا منتظر باشم!!

سلام.نوامبر که احتمالش خیلی زیاده و اکتبر هم ممکنه باز بشه ولی باید هر روز چندبار سر بزنید کنسلی چیزی پیش میاد 100% و یا باز میشه تاریخ جدید که زود پر میشه ولی آدم نمیتونه اعتماد کنه. اما نوامبر احتمالش زیاده باز بشه ولی بازم باید هر روز سر بزنید دیگه. البته تصمیم با شماست و کسی چیز قطعی نمیدونه.

[برش] لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - eden - 05-09-2014

سلام دوستان،

من میخواستم برای اواسط اکتبر امتحان بدم ولی الان چک میکنم پره همه جا. چیکار کنم؟؟[img]images/smilies/confused.gif[/img]

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - recolor - 05-09-2014

(05-09-2014, 09:21 PM)'eden' نوشته: سلام دوستان،
من میخواستم برای اواسط اکتبر امتحان بدم ولی الان چک میکنم پره همه جا. چیکار کنم؟؟[img]images/smilies/confused.gif[/img]

خبر خوب اینکه همین امروز ets برای حوزه شهر آمل تاریخهای زیادی رو باز کرد که از 11 اکتبر تا 29 نوامبر رو شامل میشه. میتونین همین الان ثبت نام کنین (چون زود پر میشه) یا صبر کنین شاید ایشالا برای تهران هم (اگه ساکن تهران هستین) به زودی باز بشه. تصمیم با خودتونه.

پ ن : ets نوشته موقتا فردا و پس فردا ثبت نام اینترنتی مقدور نیست.

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - eden - 05-09-2014

(05-09-2014, 10:10 PM)'recolor' نوشته:
خبر خوب اینکه همین امروز ets برای حوزه شهر آمل تاریخهای زیادی رو باز کرد که از 11 اکتبر تا 29 نوامبر رو شامل میشه. میتونین همین الان ثبت نام کنین (چون زود پر میشه) یا صبر کنین شاید ایشالا برای تهران هم (اگه ساکن تهران هستین) به زودی باز بشه. تصمیم با خودتونه.
پ ن : ets نوشته موقتا فردا و پس فردا ثبت نام اینترنتی مقدور نیست.

آمل برام دوره. زنجان نزدیکترین جا بود برام. دسامبر اوایلش رو هنوز اعلام نکردن فک کنم درسته؟ کی اعلام میکنن معمولا؟

ممنون

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - Simon2007 - 10-09-2014

(05-09-2014, 10:31 PM)'eden' نوشته:
آمل برام دوره. زنجان نزدیکترین جا بود برام. دسامبر اوایلش رو هنوز اعلام نکردن فک کنم درسته؟ کی اعلام میکنن معمولا؟
ممنون

سلام
تقریبا 2 ماه قبل آزمون اعلا میشه. البته همین نوامبر هم ممکنه برخی کنسل کنند و بندازن دسامبر. تو این شرایط داشتن یک ووچر یا کردیت کارت بسیار عالی خواهد بود چون به محض باز شدن جا مال شما میشه.سنتر زنجان هم تا جاییکه میدونم خلوت و مرتبه. تا پارسال که اینطور بوده از دوستانی که رفتند شنیدم.

شادزی

[برش] سوالات مرتبط با روز امتحان و سر جلسه آزمون iBT - elahe - 23-09-2014

سلام 
من یکی از دوستانم میخواد تافل ثبت نام کنه برای دی ماه ، تاریخی هنوز باز نشده! تو این ماه با توجه به کریسمس آیا برگزار میشه امتحان اصلا؟ 

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - fatima204 - 05-06-2015

دوستان یه سوال تویه پروفایل ETS که زده در چه کشوری امیدوارید درس بخونید کار کنید یا زندگی کنید ؟ من زدم ایران ولی می خوام برای آمریکا یا کانادا اپلای کنم ؟ اشکالی داره
و اینکه من چندسال پیش تویه ای تی اس اکانت درست کرده بودم که پسوردمو یادم رفت و اکانت بعدی تاریخ تولدمو اشتباه زده بودم الان مجبور شدم یه اکانت جدید که با اون میخوام ثبت نامو انجام بدم و اطلاعاتم درسته البته یک ایمیل جدیدم درست کردم اون اکانت قبلیا که البته ایمیل مورد استفادم فرق داشت اشکالی داره این سه تا اکانت البته از اون دوتا اولیا اصلا استفاده نکردم و نخواهم کرد ممنونم

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - blur - 05-06-2015

(05-06-2015, 05:44 PM)'fatima204' نوشته: دوستان یه سوال تویه پروفایل ETS که زده در چه کشوری امیدوارید درس بخونید کار کنید یا زندگی کنید ؟ من زدم ایران ولی می خوام برای آمریکا یا کانادا اپلای کنم ؟ اشکالی داره
و اینکه من چندسال پیش تویه ای تی اس اکانت درست کرده بودم که پسوردمو یادم رفت و اکانت بعدی تاریخ تولدمو اشتباه زده بودم الان مجبور شدم یه اکانت جدید که با اون میخوام ثبت نامو انجام بدم و اطلاعاتم درسته البته یک ایمیل جدیدم درست کردم اون اکانت قبلیا که البته ایمیل مورد استفادم فرق داشت اشکالی داره این سه تا اکانت البته از اون دوتا اولیا اصلا استفاده نکردم و نخواهم کرد ممنونم

پرسیدن کشور فرمالیته ست. البته ایران نه برای تحصیل و نه کارو زندگی تافل نمیخواد Wink ولی خب مسئله خاصی نیست.
در مورد سوال دومتون اگر با اکانت های قبلیتون امتحان نداده باشید مشکلی خاصی نباید پیش بیاد. اگر داده باشید، تجربه خاصی ندارم که یه نفر سه بار با سه تا اکانت مختلف امتحان بده آیا مشکلساز میشه یا نه. من خودم تو اکانتم روز تولدمو اشتباه وارد کرده بودم و بعدا که دریافت نمره تافلم توسط یکی دوتا از دانشگاه ها آپدیت نشد بهشون این اشتباه بودن تاریخ تولد رو اطلاع دادم و مشکل حل شد.

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - abbas 2015 - 13-08-2015

سلام
دوستان من برای 31 اکتبر تبریز ثبت نام کردم ولی تو سایت ets این تاریخ و برای تبریز  دیگه نشون نمیده امکان داره کنسل شده باشه؟