![]() |
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Babak - 22-07-2013 درسته، GRE برای امریکا خیلی مهمه و شاید مهمتر از معدل لیسانس هم باشه، اما معدل لیسانس هم خیلی مهمه و طبیعتا اگر هر دو خوب باشه شانس بیشتری برای از دانشگاههای بهتر خواهید داشت. در مورد تاثیر خوندن دو رشته برای گرفتن پذیرش نمیتونم اظهارنظر خاصی بکنم، چون اطلاعاتم در این مورد زیاد نیست، اما میتونم حدس بزنم که خوندن ریاضی میتونه برای بعضی از رشتهها مثل برق و مکانیک مفید باشه. به هر حال، راهی که تست شده و جواب خیلی خوب داده برای امریکا داشتن معدل لیسانس و GRE بالاست. اگر بتونید مقاله هم بدید که چه بهتر، اما از دانشجوی لیسانس انتظار چندانی برای داشتن مقاله نیست. در نتیجه بیشتر تمرکز رو بذارید روی معدل و GRE و مقاله رو در اولویت بعدی قرار بدید. RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Paradise4 - 22-07-2013 (20-07-2013, 03:44 PM)'pepsinardiola' نوشته: بله. من تازه ترم 4 لیسانسم تموم شده و همون طور که گفتین تا حالا مقاله ننوشتم. سوالامم مربوط به کشور خاصی نیست. ولی من شنیدم که برای آمریکا نمره GRE خیلی خیلی مهمه. حتی یکی از سال بالایی های ما که از دانشگاه پنسیلوانیا ادمیشن گرفته بود، می گفت بیشتر از معدل لیسانسم به نمره GRE ام توجه کردن. یه نکته دیگه: همون می گفت دو رشته ای کردن لیسانس با رشته ای مثل ریاضی محض خیلی تاثیر مثبتی برای پذیرش خواهد داشت. (رشته اصلیش مکانیک بود.) می خوام ببینم اگه خیلی خوبه، منم دو رشته ای کنم. ولی اگه نمی ارزه بی خیال شم و به همون مقاله فکر کنم. (چون خیلی شرایطم سخت می شه). بازم ممنون. راستی این تو گلوم گیر کرده بود که بگم این سایت عجب سایت بهتریه نسبت به اپلای ابرود (از لحاظ سطح علمی بچه ها و زود جواب دادن). مرسی که زود جواب می دین. راستش بر اساس تجربیات خودم و اطرافیان حیفم اومد این مطلب رو بهتون نگم. برای رشته های فنی به نمره GRE بخصوص نمره quantitative و verbal رو اهمیت میدن. حداقل معدل مهمه (خودشون مشخص کردن) ولی چون اونا نمی تونن دقیق اونو بسنجن نمره GRE اهمیت زیادی پیدا می کنه. داشتن مقاله از این نظر خیلی مهمه که اگر شما بخواین در کنار یک استاد کار کنید و به عنوان research assistant درس بخونین که حقوق هم داشته باشید حتما باید مقاله ارائه کنید. مگر با هزینه شخصی برید ولی باز هم حداقل یک مقاله رو داشته باشید بهتره. کلا توصیه می کنم سعی کنید استاد پیدا کنید حتی اگر برای پذیرش الزامی نباشه چون در نهایت اونایی که استاد دارن راحت تر پذیرش میشن. موفق باشید. RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - ali.chabok - 29-08-2013 سلام.من کارشناسی ارشد مهندسی مواد امیرکبیر هستم.معدل ارشد 16.90 و کارشناسی 16.06.نمره زبان 7.5.سه تا ISI دارم و دوسال سابقه کار و یک ترم سابقه تدریس.به نطرتون شانس من برا کجاها بالاتره؟ RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Pejman - 31-08-2013 (29-08-2013, 02:02 AM)'ali.chabok' نوشته: سلام.من کارشناسی ارشد مهندسی مواد امیرکبیر هستم.معدل ارشد 16.90 و کارشناسی 16.06.نمره زبان 7.5.سه تا ISI دارم و دوسال سابقه کار و یک ترم سابقه تدریس.به نطرتون شانس من برا کجاها بالاتره؟ اگر بحث ویزا رو در نظر نگیریم (با توجه به حساسیت رشته شما) با یه نمره خوب GRE برای آمریکا شرایط تون خیلی خوبه، همینطور الان برای همه جا (اروپا، استرالیا، کانادا) شانس تون خوبه چون هم نمره زبان تون خوبه، هم وضعیت مقالات تون، و معدل هاتون هم که در کل خوبه. به نظر من بیشتر روی قضیه ویزا تمرکز کنید که ببینید برای کجاها ریسکش کمتره. فکر می کنم استرالیا در حال حاضر گزینه خوبی برای شما نباشه. آمریکا هم که خب با رشته مواد یه کمی مشکل داره. البته خیلی ها هم تونستند ویزا هم بگیرند.
RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - ali.chabok - 31-08-2013 خیلی ممنون بابت راهنمایی.فعلا که بیشتر رو کانادا متمرکز شدم.تا ببینیم چی میشه RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - irani11 - 02-09-2013 سلام من دانشجوی ترم 4 شیلات از پیام نورم.تا اینجا معدلم 14 بوده ولی اگر بدونم شانسی برای قبولی و گرفتن بورسیه دارم میتونم تا 16-17 بیارمش بالا. نمره ایلتسم هم 7.5 هست. حالا تا 2 سال دیگه به مقاله و چیزای دیگه هم فکر میکنم و میتونم از اساتید معرفی نامه بگیرم. بنظر شما شانسم برای گرفتن پذیرش در کارشناسی ارشد با فول فاند یا ... چطوره؟ والبته چه کشوری؟ RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Emir - 02-09-2013 (02-09-2013, 04:16 PM)'irani11' نوشته: سلام من دانشجوی ترم 4 شیلات از پیام نورم.تا اینجا معدلم 14 بوده ولی اگر بدونم شانسی برای قبولی و گرفتن بورسیه دارم میتونم تا 16-17 بیارمش بالا. نمره ایلتسم هم 7.5 هست. حالا تا 2 سال دیگه به مقاله و چیزای دیگه هم فکر میکنم و میتونم از اساتید معرفی نامه بگیرم. بنظر شما شانسم برای گرفتن پذیرش در کارشناسی ارشد با فول فاند یا ... چطوره؟ والبته چه کشوری؟ با سلام
دوست من شما برای فول فاند شدن بهتره به امریکا فکر کنین . البته یه gre تاپ هم بگیرین کارتون خیلی جلو میفته حتی اگه مقاله ننداشته باشین زبانتون خوبه . و صد البته معدلتون رو بالای 16 بکشین حتی میتونم بگم چون پیام نور هستین 17 به بالا کنین . . اگر هم تونستین مقاله بدین شانستون یه خورده بیشتر میشه و البته به مقدار فاندتون هم تاثیر داره الویت شما 1 . معدل 17 2. gre تاپ 3 . تا اون زمان اعتبار ایلتس شما تموم میشه پس بهتون توصیه میکنم تافل 100 بیارین بهنره ولی اگر نشد ایلتس 7.5 خوبه . 4 . نوشتن مقاله خارجی معتبر حالا isi یا غیر isi باشه . با تشکر RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - deltangi89 - 03-09-2013 سلام دوستان من لیسانس شیمی دانشگاه تهران بودم ولی متاسفانه با معدل 13.66 فارغ تحصیل شدم البته باید عنوان کنم معدل دو سال آخرم بالای 16 هستش. ارشد دانشگاه خلیج فارس بوشهر بودم و شاگرد اول ورودی خودم بودم با معدل 17. یه مقاله دارم! ایمپکتش 4 به بالا هست و از معتبرترین ژورنال های رشته م محسوب می شه. و تو چندتا سمینار خارجی و داخلی هم به عنوان همکار استادم مقاله ارائه دادم. در ضمن همکار استادم در یک طرح پژوهشی صنعتی بودم و سابقه ی تدریس در دانشگاه علمی-کاربردی دارم. هنوز نمره ی تافل و GRE ندارم ولی می تونم نمره های بالایی بیارم! امروز به فکر اپلای و گرفتن فاند افتادم به نظرتون با توجه به نداشتن نمره ی تافل و GRE برای امسال می تونم اقدام کنم؟ با توجه به شرایط من چه کشورهایی پیشنهاد می کنید؟ ممنون می شم اگه راهنماییم کنید. RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Torkan - 03-09-2013 (03-09-2013, 09:29 PM)'deltangi89' نوشته: سلام دوستان راستش افسوس بر معدل لیسانستون
ولی خوب مقاله هم باز میتونه جبران کنه ولی نه تا اون حد بهتر بود چند مقاله مختلف با ایمپکت های پایین تر (معتبر) داشته بودین ولی این هم غنیمته بلاخره ایمپکتش بالاست شما امریکا بخوای باید جی ار ای و تافل وقت بذاری و به خصوص جی ار ای فک نکنم بخوای نمره خوب بیاری بتونی واسه پاییز بعد اقدام کنی(میدونین دیگه واسه پاییز سال بعد باید تا بهمن مدارک اماده باشه و جی ار ای تو اینکشور هم مهر و ابان و بهمن هستش) گفتم اگه نمره خوب بخوای برنامه بریز واسه اینده وگرنه فشرده بخون و تافل و یه جی ار ای معمولی بده بعد اپلای کن البته استاد پیدا کردن یادت نره با توجه به مقاله سطح زبانتون هم معلوم نیست چقدره با احترام RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Simon2007 - 04-09-2013 (03-09-2013, 09:29 PM)'deltangi89' نوشته: سلام دوستانفرض كنيم 2 ماه براي GRE وقت بزاريد و بعدشم 1 ماه براي تافل. با اين شرايط بازم معتقديد ميتونيد نمرات بالايي بياريد؟ فكر ميكنم اگر آمريكا رو براي سال بعد بگذاريد فرصت بيشتري براي داشتن نمرات خوب داريد با توجه به اينكه آماده سازي مدارك خودش خيلي زمانبر و وقت گيره. اما با توجه به اينكه معدل 2 سال آخرتون بالاي 16 شايد بد نباشه امسال براي 2-3 جا تو كانادا اقدام كنيد. البته بازم نمره ي تافل رو ميخواد كه ميتونيد تا 3 ماه ديگه احتمالا مهيا كنيد. بازم تصميم نهايي با شماست. شادزي [img]images/smilies/smile.gif[/img] |