![]() |
شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) +---- انجمن: معافیت تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +---- موضوع: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی (/Thread-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%B5%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) |
RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - kamran70 - 23-11-2015 با سلام و عرض ادب بنده مشمول هستم (معافیت تحصیلی) دو ماه هست که از مدرک لیسانس فارغ التحصیل شدم و قصد دارم tفروردین ماه به کشور آلمان سفر تفریحی بکنم . بنده پاسپورت از قبل دارم و هنوز بلیت تهیه نکردم . لطفا بفرمایید برای گرفتن مجوز خروج از کشور باید چه مدارکی را مهیا کنم و از ابتدا چه مراحلی را اقدام کنم RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - S_nikafshar - 11-12-2015 سلام بر دوستان، یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید. بنده شهریور 93 با مدرک ارشد فارغ التحصیل شدم و شهریور 94 دفترچه سربازی گرفتم و برای اسفند 94 قرار شده که اعزام بشم. حالا برای مقطع دکتری از یکی از دانشگاه های خارج از کشور برای ترم بهار 2016 پذیرش گرفتم (وزارت علوم دانشگاهی رو که برای دکترا پذیرش گرفتم رو در رتبه خوب قرار داده)، حالا با توجه به این که دفترچه گرفتم، بهم معافیت تحصیلی میدن یا نه؟ در ضمن نوع رشته من تو ارشد با رشته ای که تو دکتری پذیرش گرفتم فرق میکنه، آیا این منفی تاثیری داره برای گرفتن معافیت تحصیلی؟ ممنون RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - nader - 11-12-2015 (11-12-2015, 11:17 PM)S_nikafshar نوشته: سلام بر دوستان، درود هیچ تاثیر منفی نداره دوست عزیز روند رو به بالا داشتی(ارشد به دکترا) هر رشته ای باشه معافیت تحصیلیت شاملش قرار میگیره این که پست کردی و غیبت نداشتی کار درستی بوده الانم وزارت علوم نامه میزنه به نظام وظیفه برای معافیت تحصیلیت موفق باشید RE: سوالات پیرامون اعزام (مدت زمان خدمت،...) - N.amiri - 31-01-2016 سلام و خسته نباشيد. اول عرض كنم كه هيچ جا براى سوالم جواب درستى نگرفتم حتى پليس +١٠. اميدوارم بتونم تو سايت شما جواب بگيرم. بنده ورودى ٨٨ مقطع كارشناسى دانشگاه آزاد هستم و بنا به دلايلى نتونستم درست و حسابى درس بخونم. الان كه بهمن ٩٤ هست ترم ١٣ رو تموم كردم با يك ترم سنوات ارفاقى (از دانشگاه) چون متولد ٧٠ هستم نيازى به اخذ سنوات از نظام وظيفه نبود و خود دانشگاه اين سنوات رو بهم داد. اخيرا از مسئول مشمولين دانشگاه مطلع شدم كه اين امكان رو دارم كه انصراف بدم و بدون اينكه مشمول بشم (چون سنواتى كه گرفتم توى سوابق نظام وظيفه ثبت نشده) مجددا ثبت نام كنم و معافيت تحصيلى از اول برام محاسبه بشه. امروز دانشگاه علمى كاربردى گفت كه اين امكان وجود نداره وثبت نامم نكرد. آيا حرفى كه مسئول مشمولين به من گفت صحت داره؟ RE: سوالات پیرامون اعزام (مدت زمان خدمت،...) - nader - 31-01-2016 (31-01-2016, 05:07 PM)N.amiri نوشته: سلام و خسته نباشيد. درود خوش آمدید به آکادمیا کافه ضمن اینکه تمامی قوانین سنوات و فرجه در اید تایپیک به طور کانل و بی شبهه گفته شده اما مجددا به شما اعلام میکنم شما به هیچ عنوان نمیتونید دوباره در دانشگاه علمی کاربردی یا هر کجای دیگه ثبت نام کنید شما حدود ۷ سال سنوات سوزوندید و الان سنواتای شما رو به افول که مقدارشو در تایپیک های مربوطه توضیح دادم کاملا موفق باشید RE: امکان انصراف از اعزام به خدمت در صورت معاف نشدن - dadgw - 03-02-2016 دوستان امکانش هست کسی که انصراف داده از دانشگاه، و غیبت خورده، به طریقی دوباره شروع کنه به تحصیل؟ RE: امکان انصراف از اعزام به خدمت در صورت معاف نشدن - nader - 03-02-2016 (03-02-2016, 07:53 PM)dadgw نوشته: دوستان امکانش هست کسی که انصراف داده از دانشگاه، و غیبت خورده، به طریقی دوباره شروع کنه به تحصیل؟ درود شما غیبت خورده باشی به هر نحوی هرگز نخواهی تونست ثبت نام کنی یعنی از عهده سیستم دانشگاه کاملا خارجه مگه اینکه خود نظام وظیفه قبول کنه اونم حداقل مال وقتی که تازه ثبت نام باشی نه انصراف داده باشی غیبت خورده باشی باز بری دانشگاه در این مورد به طور قطع نخواهید تونست موفق باشید RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - مهمان - 16-02-2016 سلام دوستان ممون میشم جواب سوالمو بدید. به شدت استرس دارم. رفتم نظام وظیفه سرهنگه اعصاب نداشت درست جواب نداد من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته ورودی بهمن 90 هستم این ترم وارد سنوات ارفاقی شدم دارم برای ارشد میخونم خیلی واسم حیاتیه که وارد مقطع ارشد بشم. اما شرایط رو که خوندم نوشته بود درصورت استفاده از سنوات ارفاقی تا پایان خدمت یا معافیت دایم حق ادامه تحصیل رو ندارم. میخوام ببینم قبل از اینکه برم سربازی چطور میتونم ارشد ادامه تحصیل بدم؟ یه راه بهم معرفی کنید؟ من تا پایان خرداد 95 میتونم فارغ التحصیل شم ایا اگر سریعا اقدام کنم برای سربازی وقتی نتیجه قبولی بیاد ترخیص میشم؟ چه راهی داره؟ RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - nader - 16-02-2016 (16-02-2016, 03:22 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان ممون میشم جواب سوالمو بدید. به شدت استرس دارم. درود این که موردی نداره دوست من شما اولا که غیر این سنوات ارفاقی ۱ سال هم فرجه معرفی داری که حتی میتونی توی اون درسم بخونی اما چون خرداد فارغ میشی میتونی از فرجه معرفیت استفاده کنی اگه هم مهر ۹۶ بخوای بری دانشگاه ا اون وقت اعزامم شده باشی کارای ترخیصتو میکنی میای میری دانشگاه موفق باشید RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - مهمان - 16-02-2016 اول از هر چیز سپاسگذارم که خیلی سریع پاسخ دادید درخواست دانشگاه براي سنوات ارفاقي كميسيون بايد قبل از اتمام مهلت مجاز تحصيل به وظيفه عمومي اعلام شود در غير اين صورت، مشمول از تاريخ اتمام مهلت به عنوان اخراجي از دانشگاه محسوب و يك سال مهلت دارد خود را براي رسيدگي به وضعيت مشموليت معرفي كند. كميسيون موارد خاص حداكثر مي تواند به مدت 2 نيم سال تحصيلي براي مشمول، درخواست مهلت نمايد و در صورت عدم فراغت از تحصيل دانشجو، از تاريخ اتمام مهلت اخراجي محسوب و حداكثر يك سال براي معرفي فرصت دارد. دانشجويان اخراجي تا پايان خدمت دوره ضرورت يا بهره مندي از انواع معافيت، مجاز به ادامه تحصيل نيستند. دانشجويان مقطع كارشناسي پيوسته يا بالاتر كه موفق به اتمام تحصيل نشده و با مدرك تحصيلي مقطع پائين تر (مانند كارداني) از دانشگاه اخراج مي شوند، به عنوان دانشجوي اخراجي محسوب شده و مجاز به ادامه تحصيل در ساير مقاطع تحصيلي نيستند. http://www.magiran.com/npview.asp?ID=2584125 این توضیحات بالا منو گیج کرده. من دو ترم از سنوات مجاز استفاده کردم و الان وارد سنوات ارفاقی شدم که دو ترم هم ارفاقی دارم. این توضیحات بالا میگه که با این شرایط من تا پایان خدمت حق ادامه تحصیل ندارم. ممنون میشم یکم شفافتر توضیح بدید. |