![]() |
چگونه مقاله علمی بنویسیم - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%BE%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%AA%D8%B2-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C) +--- موضوع: چگونه مقاله علمی بنویسیم (/Thread-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D9%85) |
RE: درخواست همکار برای نوشتن مقاله - sharif - 25-02-2015 سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی برق ام استادم راضی هست که یک مقاله باهاش کار کنیم برای این که موضوع ام و کارم بهتر بشه چیکار کنم؟؟ لطفا راهنمایی کنید که چطور بتونم حین مطالعه ام چیز جدیدی ارائه بدم RE: درخواست همکار برای نوشتن مقاله - Mehran28 - 25-02-2015 (25-02-2015, 12:52 AM)'sharif' نوشته: سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی برق ام سلام، اینکه شما یه استاد راهنما دارید خیلی خوبه، برای اینکه بتونید در موضوعی که برای مقاله انتخاب کردید حرفی برای گفتن داشته باشید لازمش اینکه که به اون موضوع کاملا مسلط شید، مقالات و کتابهای مرتبط رو مطالعه کنید(ترجیحا مقالات رو به همون زبان اصلی مطالعه کنید، بعضی ها مقاله میدند واسشون ترجمه کنند بیرون که ممکنه اصلا با اون چیزی که هست ترجمه یکسانی نداشته باشه یا اگر دانش زبان کافی ندارید به کمک استاد و یا کسی که رشته برق هست مقاله رو مطالعه کنید)، سعی کنید منابع و مقالات معتبر رو برای مطالعه انتخاب کنید.
چطور بتونم حین مطالعه ام چیز جدیدی ارائه بدم : پاسخ این سوال بر میگرده به موضوع مقاله شما و تسلط شما به موضوع هر موضوعی یه مرزی داره برای خودش، مقاله ای با کیفیت هست که بتونه مرز علمی موضوعی که انتخاب کرده رو جلوتر ببره لازمه این هم تسلط شما و درک شما از موضوع هست که بازم لازمش مطالعه بروزترین منابع و مقالات در اون زمینه هست. موفق باشید/ [برش] درخواست همکار برای نوشتن مقاله - ahmadpashaei - 26-02-2015 (25-02-2015, 12:52 AM)'sharif' نوشته: سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی برق ام سلام و درود به شما که میخواین مقاله بدین
راستش من در حد یک ژورنال تو پروژه کارشناسیم کار کردم ولی نتونستم و ندونستم که میتونم مقاله در بیارم ازش چون استادم رو موضع تسلط نداشت،مطالعه ای هم براش نداشت؛از من یاد می گرفت(بسیار استاد خوبی هستن البته).تازه یاد گرفتم که چجوری درش بیارم!! بنابراین باید این نصیحت رو به یاد داشته باشین که اگر استادتون اینکاره هست باید رو موضوعات اون کار کنید نه اینکه از ما بپرسید و تایتل یه موضوع رو به استاد بگین. استادتون باید در زمینه کاری خودش توان تعریف پروزه براتون داشته باشه وگرنه بعیده مقاله بدین در کارشناسی RE: چگونه مقاله علمی بنویسیم - sharif - 05-03-2015 (26-02-2015, 03:50 AM)'ahmadpashaei' نوشته: سلام خیلی ممنون از راهنمایی های شما دوستان ahmadpashaei , mehran28 مشکل من این هست که چون یک موضوعی رو برای پروژه یکی از دزس هام ی انتخاب کرده بودم و یک سالی روش کار کرده بودم تصمیم گرفتم همون موضوع رو ادامه بدم برای پروژه کارشناسی اما این موضوع خیلی در حیطه کار استادم نیست و من میرفتم گزارش می بردم و براشون جدید بود موضوع جالب ولی سخت و شاخه ای به نظر می رسه که پیش بردن تک نفره برای یک دانشجوی کارشناسی سخت هست به همین علت در قطعی کردن موضوع ام مردد هستم از طرفی وفتی مقالات استادم رو مرور می کنم بهترین موضوعی که می بینم موضوع ربات UAVها هستند این موضوع چطور هست؟آیا مقاله در این زمینه دارید ممنون میشم کمک کنید چون تجربه ای ندارم . RE: چگونه مقاله علمی بنویسیم - ronak_911 - 05-05-2015 سلام دوستان .. من رشتم برقه چنتا سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید. 1) از بین ژورنالهای داخلی که وجود داره از کجا بدونم کدومش بهتره؟ 2) از کجا بدونم مقالم ارزش چاپ شدن تو ژورنالهای خارجی رو داره یا نه؟ 3) ایا اشکال داره مقاله توی چند ژورنال چاپ بشه؟ درسته خسته کنندس اما اصلا این کار درسته یا مزیتی داره؟ RE: چگونه مقاله علمی بنویسیم - Andre - 08-05-2015 (05-05-2015, 10:39 PM)'ronak_911' نوشته: سلام دوستان .. 1- در این مورد توضیح بسیار مفصله و به طور خلاصه خدمتون عرض کنم در ژورنال های داخلی مقالات به سه دسته ISC، ISI و سایر تقسیم میشن که در این بین مقالات ISI دارای ارزش بالاتری هستند و به همان ترتیب مقالات ISC و سایر. تفاوت مقالات ISC و ISI را در این تاپیک مشاهده بفرمایید.
2- این سوال نیز مانند سوال قبلی جای بحث زیادی داره و پیشنهاد میکنم که تاپیک فعلی رو از ابتدا مطالعه بفرمایید و سپس سوالاتتون رو مطرح کنید. 3- یکی از مفاهیم اولیه یک مقاله در واقع ایده، نوآوری و یا روشی جدیدی است که توسعه یافته است. طبیعتاً وقتی یک مقاله رو در ژورنالی چاپ میکنید در واقع این کارتون رو به ثبت رسانده اید و نمی تونید مقاله چاپ شده/مورد پذیرش واقع شده رو در ژورنال دیگری چاپ کنید. حتی ارسال یک مقاله به چند ژورنال برای داوری با توجه به قوانین ژورنال ها اغلب جایز نیست. در پاین پیشنهاد میکنم که تاپیک های این انجمن را تا حد امکان مورد مطالعه قرار دهید. مطمئناً پس از مطالعه دید بهتری راجع اینکه مقاله چیست و چه مزیتهایی دارد و همینطور نحوه ی اجرای کار تحقیقاتی بدست خواهید آورد. RE: چگونه مقاله علمی بنویسیم - emperor23 - 14-05-2015 سلام دوستان کسی می تونه تفاوت research paper , short communication و technical paper را با هم برام توضیح بده?? با تشکر RE: چگونه مقاله علمی بنویسیم - blur - 14-05-2015 (14-05-2015, 12:27 PM)'emperor23' نوشته: سلام دوستان RE: چگونه مقاله علمی بنویسیم - MaMi - 19-05-2015 Publishing Your Research 101 (by American Chemical Society)
Episode 1 - How to Write a Paper to Communicate Your Research Episode 2 - Writing Your Cover Letter Episode 3 - Selecting Peers to Suggest as Reviewers Episode 4 - Submitting Your Manuscript... Episode 5 P1 - Ethical Considerations for Authors Episode 5 P2 - Ethical Considerations for Reviewers Episode 6 P1 - The Review Process For Reviewers Episode 6 P2 - The Review Process For Authors Episode 7 - Open Access and ACS Author Choice Episode 8 P1 - Tips for English as a Second Language Speakers Episode 8 P2 - Tips for English as a Second Language Speakers Episode 8 P3 - Tips for English as a Second Language Speakers Episode 8 P4 Tips for English as a Second Language Speakers Episode 9 P1 - The Basics of Copyright Episode 9 P2 - The Basics of Fair Use Refrence Thanks to Anonymous RE: چگونه مقاله علمی بنویسیم - dr.mahak - 22-05-2015 سلام دوستان در ارتباط با رشته های علوم پزشکی اگر در زمینه ای ایده بکر و حرف تازه ای برای گفتن داشته باشیم ایا اگر خودمان به تنهایی مقاله بنویسیم بهتره یا از استادی بخواهیم که اسم او هم در مقاله بیاد؟ اخه ببینید فرضا من در زمینه قلب مقاله ای خوب نوشتم.این مقاله تو یه ژورنال خوب خارجی هم چاپ بشه بعد نمیگن خوب چرا این شخص هنوز سال 2 پزشکی است داره یه مطلب تخصصی از قلب میگه ؟! ولی فرضا اگر اسم استادم که متخصص قلب هست تو مقاله بیاد نشون میده نویسنده های مقاله یکی شون تخصص مربوطه را داره سوال من اینه که ایا مورد اول بهتره یا دوم؟ میدونید چون ایده های خوب و تازه ای برای مقاله نوشتن دارم و استاتید گرامی بدون هیچ زحمتی میخوان اسمشون تو مقاله اورده بشم من میخوام فقط خودم به عنوان دانشجوی سال دوم پزشکی تو مقاله ثبت بشه اما نگرانی من اینه که نکنه این مساله یه امتیاز منفی تلقی بشه |