![]() |
روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- انجمن: روادید ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- موضوع: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا (/Thread-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - saaaaam - 07-08-2014 (07-08-2014, 11:57 AM)'Negin3004' نوشته: سلام دوست عزیز
من تا جایی که اطلاع دارم و دوستانم ویزا گرفتن ایتالیا ویزای دانشجویی به راحتی می دهد اما من به شما پیشنهاد می دهم تا ویزا دستتون نرسیده پل پشت سر را خراب نکنید شما به محض اپلای برای ویزا خود سفارت صحت مدارک شما را چک می کند بعد ویزا می دهند و معمولا از طریق ایمیل دانشگاه ها با سفارت در ارتباط هستند نگران نباشید همه چی به خوبی پیش می رود RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - pama - 07-08-2014 (07-08-2014, 11:57 AM)'Negin3004' نوشته:خواهش میکنم دوست من. همونطور که saaaaam عزیز هم گفتن شما خیلی نگران گرفتن ویزا نباشید، چون اصولا سفارت ایتالیا ریجکت ویزا نداره، مگر اینکه شخصی مدارک جعلی ارائه داده باشه و یا نقص مدرک وجود داشته باشه، که در حالت دوم عموما به دانشجو اطلاع داده میشه، منتها اگر شما به همون ترتیبی که برای مدارک اعلام شده بود مدارکتون رو ترجمه و آماده کردید و تا 30 جون رسوندید سفارت، پس نگرانی نداشته باشید بابت دریافت ویزاتون، منتها همونطور هم که دوستمون گفتند اگر براتون مقدوره کمی برای استعفا از کارتون تحمل بفرمائید تا خیالتون بابت دریافت ویزا راحت بشه و یا اگر تونستید از طریق دوستی مراجعه بفرمائید سفارت و حضورا پیگیر ماجرا باشید. و یا اینکه میتونید با ایمیل سفارت به آدرس segreteria.teheran@esteri.it در ارتباط باشید، شاید از این طریق بتونید به نتیجه ی خوبی برسید. در مورد بیمه هم به نظر بهتره قبل از خرید بیمه نامه با سفارت تمام رایزنی هاتون رو انجام بدید. موفق باشید. RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Negin3004 - 14-08-2014 سلام دوستان، دو تا سوال داشتم: 1- یکشنبه وقت سفارت دارم برای ویزا، کسی اطلاع داره این روزا سفارت چقدر شلوغ هست؟ از چه موقع برم توی صف که جزء همون چند نفر اول باشم که وارد سفارت می شه؟ 2- مدارکی رو که برای بورس لازم هست می تونم همون روز ببرم سفارت برای تأیید؟ (شناسنامه پدر، فیش حقوقی، اجاره نامه و اقرار نامه). اصلا همه این مدارک باید تأیید شن؟ 3- من نتونستم گواهی یورویی از بانک مرکزی بگیرم، اگر توی ایتالیا این گواهی رو نداشته باشم به مشکل بر می خورم؟ پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون. RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - pama - 14-08-2014 (14-08-2014, 03:25 PM)'Negin3004' نوشته: سلام دوستان، دو تا سوال داشتم: سلام.
1. دوست بزرگوارم؛ همه ی اون دوستانی که روز تشکیل پرونده با شما اومده بودن، اون دوستان برای دریافت ویزاشون همزمان با شما وقت دارن، و با توجه به شلوغ بودن این روزهای درِ سفارت و بی قانون بودن وضعیت داخل شدن به سفارت بهتره که صبح زود اونجا باشین تا بتونید جزو نفرات اول صف دریافت باشید و خیلی معطل نشید، هر چند دریافت ویزاتون مثل تشکیل پرونده خیلی وقت گیر نیست. 2. بله، شما میتونید همون روز مدارک بورس رو هم برای تائید ببرید، دو بخش دریافت ویزا و تائید مدارک کاملا از هم جدا هستند و جای نگرانی ای هم نیست. مدارکی که باید برای تائید ببرید، باید از سازمان بورس مربوط به استان محل پذیرش خودتون بپرسید، منتها سازمان ارگو که مربوط به بولونیا هست برای تائید اقرار نامه و فیش حقوقی رو خواستن، البته تو دفترچه ی خودشون تائید همه ی مدارک رو اعلام کردن، منتها تو مکاتبات بعدی قبول کردن که اجاره نامه و شناسنامه تائید نشن، با این تقدیر بهتره شما ایمیل بزنید و بپرسید. 3. این گواهی بیشتر برای پر کردن فرم آنلاین اپلیکیشن مورد نیاز بود، هر چند سایت خودشون هم کارنسی کانورتر داشت، منتها باز هم عرض میکنم بهتره از سازمان مربوطه بپرسید، هر چند گرفتنش هم خیلی سخت نیست و هیچ هزینه ای هم نداره، شما اگر صبح زود تشریف ببرید بانک مرکزی تا ظهر گواهیتون آماده ست، در غیر این صورت هر زمانی که درخواست بدید گواهیتون روز بعد آماده ست. موفق باشید. RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Negin3004 - 14-08-2014 (14-08-2014, 03:49 PM)'pama' نوشته: ممنونم از راهنماییتون، فقط این مدت شنیدم که از روز قبل میان توی صف سفارت..می خواستم ببینم اگه واقعا اینجوری هست یه فکری کنم..چون از شیراز هم باید بیام و اینکه نوبتم نشه و مجبور بشم یه روز دیگه دوباره برم مشکل هست..
در مورد گواهی یورویی اگر کس دیگه یی هم بره بانک مرکزی مشکلی نداره که؟ بازم ممنون که راهنمایی می کنین. شما هم موفق باشین. RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - pama - 14-08-2014 (14-08-2014, 04:18 PM)'Negin3004' نوشته: خواهش میکنم دوست بزرگوارم.
راستش دوست من شلوغ که بله میشه منتها این ریسک هم وجود داره که اگه شما روز یا شب قبل هم اگه برید و اسمتون رو بنویسید ممکنه مثل روزای تشکیل پرونده دوستان اون لیست رو از بین ببرند و مجبور بشین دوباره روز بعد از اول برید تو صف، برای همین به نظر من همون روز دریافت ویزاتون سعی کنید از صبح خیلی زود حدودای ساعت 6 اونجا باشید. گواهی یورویی رو هم هیچ مشکلی نیست که خودتون نخواید برید، تنها کافیه شخصی که میره بانک مرکزی میزان درآمد ماهیانه و میزان اجاره ماهیانه و نام سرپرست شما رو بدونه تا بتونه براتون درخواست گواهی بده. RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - hamid_airo - 16-08-2014 با سلام. دوستان، من اگر ویزای دانشجویی با مدت اعتبار یک سال از سفارت دریافت کنم، به مجرد دریافت ویزا، پاسپورتم هم مهر میخوره؟ منظورم به این هست که آیا به جز فرودگاه، تا قبل از رفتن سفارت مهری روی پاسم میزنه؟ سپاس RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Shihan - 16-08-2014 (16-08-2014, 03:16 PM)'hamid_airo' نوشته: با سلام. دروود بر شما
مهری در پاسپورت شما نمیخوره اما صفحه ویزا دانشجویی در پاسپورت شما الصاق میشه که به شما این اخطار داده میشه که تا فلان تاریخ باید وارد خاک ایتالیا بشی. والا از مهری بجز فرودگاه هیچ خبری نیست. RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - milad_razaghi - 02-09-2014 سلام امروز من از مشاور مدر سه ایتالیایی در مورد اخرین زمان مهلت تحویل مدارک اصل کارشناسی سوال کردم گفت امسال 9 تیر بوده و خیلی هم سخت گرفتن و بعد از اون هیچ چیز رو دیگه قبول نکردن حتی یک بنده خدایی امده بود 19 تیر اماده شده بود گفتن برای سال بعد اقدام کنه توی یکی از پست ها خوندم یک نامه ای هست و یک ماه فرصت گرفتن میخواستم دقیقا ماجرای این نامه رو بدونم چیه؟ چون من سال بعد میخوام برم و اوسط تیر تازه درسم تموم میشه با هزار بد بختی دانشگاه و مسولین رو راضی کردم دو هفته اصل مدرک رو بهم بدن ولی با ترجمه و این حرفا دهه اول مرداد دست منو میگیره مدرک میخوام ببینم راهی هستش برای حل این مشکل یانه؟ راهنمایی کنید لطفا RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Shihan - 02-09-2014 (02-09-2014, 12:02 AM)'milad_razaghi' نوشته: سلام من از محتوی اون نامه اطلاعی ندارم.!!!
اما اگر منظورت و هدفت رو به همین شکل دقیق بیان کنی ممکنه با نداشتن مشکل یکسان تنها برای شما موافقت کنند که نیازمند مکاتبه با اونهاست. من ویزا و مراحل پیشنهاد در سفارت و کنسول ایتالیا رو گرچه پیچیده دیدم اما با مکاتبه و پیگیری مستمر موفقیت امیز خواهد بود. |