![]() |
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا (/Thread-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AA%D9%85%DA%A9%D9%86-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-Bank-Statement-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - M1KE - 29-04-2014 مبلغی که برای BS ریختین کافی هست و مشکلی نداره. در مورد هزینه پست بعضی از دانشگاه ها که یک مقدار خسیس هستند برای پست به خارج از آمریکا از متقاضی پول می گیرند ولی برای داخل آمریکا خیر. در نتیجه به نظرم شما بهشون بگین که آدرس یکی از آشناهاتون (همون دوستتون) رو در آمریکا میدین که ایشون خودشون پست کنند. اگر حضوری قبول می کردند که ایشون می تونند حضوری هم برای گرفتن I-20 اقدام کنند. در مورد هزینه 300 دلار که بیعانه ثبت نام در دانشگاه هست وقتی که ویزا رو گرفتین می بایست انجام بدین چون معلوم نیست بتونید ویزا بگیرید و در این صورت 300 دلار شما از دستتون رفته. این کار رو فردی انجام میده که یا مقیم باشه و از حضورش در آمریکا مطمئن باشه یا هم کسی که از کشور جهان اولی باشه و با احتمال معقولی بدونه که با داشتن I-20 ویزاش رو خواهد گرفت. در مجموع به نظرم بقیه مدارک به غیر از هزینه پست و بیعانه ثبت نام رو بفرستین و بهشون بگین که آدرس یکی از آشناهاتون رو در آمریکا میدین که خودشون I-20 رو پست کنند و 300 دلار رو هم به مجردی که ویزا رو گرفتین و از اطمینان حاصل کردین که می تونید به دانشگاه برین پرداخت می کنید. مگر اینکه این پول ها براتون خیلی چشگیر نباشه! (28-04-2014, 10:25 PM)'rud' نوشته: فردا من BS رو می گیرم فقط تو یه فرم از طرف دانشگاه نوشته RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - rud - 29-04-2014 1- الان BS رو گرفتم با سایر مدارک باید بفرستم دانشگاه؟ چه طوری( با چه نوع پستی) باید بفرستم و به کدام قسمت دانشگاه (همون قسمت international)؟ و معمولاً چند روزه می رسه؟transcripts رو هم باید بفرستم؟ RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Torkan - 29-04-2014 (29-04-2014, 09:12 PM)'rud' نوشته: 1- الان BS رو گرفتم با سایر مدارک باید بفرستم دانشگاه؟ چه طوری( با چه نوع پستی) باید بفرستم و به کدام قسمت دانشگاه (همون قسمت international)؟ و معمولاً چند روزه می رسه؟transcripts رو هم باید بفرستم؟ دوست عزیز بله باید بفرستید به همراه سایر مدارک. منتهی نمیدونم پرسیدید از international office یا نه؟ همین الان بپرسید اسکن قبول میکنن؟ بگین واسه سفارت دیر میشه و اگه لطف کنید من تمام مدارک اسکن کنم ایمیل کنم وگرنه بهترین روش dhl یا tnt هست که اونم من dhl رو میدونم خیلی شاهکار کنه یک هفته طول میکشه (باز دوستان روش دیگه ای که بهتر باشه دارن بگن). پس حتما این مورد رو بپرسید. بله از همون international office.
دوما، شما پذیرش گرفته اید؟! معمولا ترنسکریپت رو میگن هنگام ثبت نام بیارید official رو اگه قبلا ندادید. دقت کنید در پیام قبلیتون نوشته دانشگاه چی میخواد دقیقا. واسه صدور i-20 فقط همون موارد کافیه فرستاده بشه.(مگر باز دانشگاه یه چیز دیگه ای هم بخواد) فقط یه نکته بگم که راجع به اون 300 دلار دوستمون M1KE عزیز کامل توضیح دادن و هزینه پستی هم بعد صدور خودشون میگن کدوم روش رو میخوان و نسبت به اون اقدام کنید. بااحترام RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Simon2007 - 30-04-2014 (29-04-2014, 09:12 PM)'rud' نوشته: 1- الان BS رو گرفتم با سایر مدارک باید بفرستم دانشگاه؟ چه طوری( با چه نوع پستی) باید بفرستم و به کدام قسمت دانشگاه (همون قسمت international)؟ و معمولاً چند روزه می رسه؟transcripts رو هم باید بفرستم؟ سلام
معمولا به اين صورت هست كه دانشگاه طي ايميل از شما BS رو درخواست ميكنه و شما بعد از تهيه اون رو به همون ايميل ارسال ميكنيد. اينطور كه شما پرسيديد من حس كردم اصلا از شما BS خواسته نشده و خودتون اقدام به تهيه كرديد. اين BS اسكن نامه ي بانكي هست. توجه بفرماييد برخي دانشگاه ها در اين خصوص حساس هستند و حتما نامه رو با پست ميخوان كه اينجا مشكلات جديدي ايجاد ميشه . اول مطمئن شيد دانشگاه اسكن رو قبول داره. ضمنا مبلغش بايد I-20 رو بطور كامل كاور كنه. شادزي RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - za.fa - 07-05-2014 سلام دوستان، ممنون میشم سوالمو جواب بدید. من واسه یه دانشگاه تو نیوجرسی واسه دکتری اپلای کردم هنوز جواب پذیرش معلوم نیست ولی گفتن واسه I20 باید اپلای کنم. هزینه یه سال رو هم 35000 دلار گفتن. میخوام بدونم واسه این مرحله باید فرم اپلیکیشن I20 رو همراه Bs بفرستم یا Bs فقط واسه سفارت و مراحل بعدی لازمه؟ RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Torkan - 07-05-2014 (07-05-2014, 03:28 PM)'za.fa' نوشته: سلام دوستان، ممنون میشم سوالمو جواب بدید. واسه صدور i-20 از هر دانشگاهی باید BS رو حالا به صورت اسکن - ایمیل و یا پستی بفرستید. فرم رو هم پر کنید ولی مهم اون نامه بانکی هست که از بانک میگیرید. البته بستگی به مقدار فاند هم داره ولی همون 35000 تا رو در نظر بگیرید و بفرستید.
بله واسه سفارت هم لازمه. بااحترام RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Simon2007 - 07-05-2014 (07-05-2014, 03:28 PM)'za.fa' نوشته: سلام دوستان، ممنون میشم سوالمو جواب بدید.
سلام
اگر نتیجه ی پذیرش هنوز مشخص نیست ازشون درخواست کنید که بعد از اینکه نتیجه مشخص شد BS بفرستید تا I-20 صادر شه. معمولا قبول میکنند. اگر قبول نکردند یک BS به همین مبلغ با دلار نرخ مرجع حدود 2550 تهیه و اسکن کنید بفرستید. برای سفارت بهتره BS با دلار روز ببرید تازگی گیرهای بدی میدن مخصوصا انکارا. شادزی RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - m.mohaqeq - 13-06-2014 سلام. اون جور که از صفحات قبلی این پست متوجه شدم، کسی که فول فاند شده باشه، دیگه نیازی به ارائه BS نداره. درسته؟ (هرچند ممکنه وجودش یک مزیت به حساب بیاد!) ولی حالا اگه این شخص متأهل باشه، قطعاً برای همسرش باید یک چنین تعهدی بانکی رو ترتیب بده. درسته؟ در کل این BS میشه بنام کسی غیر از والدینت باشه؟ اگر جواب مثبت است، چه مراحل قانونی باید طی بشه؟ با تشکر RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - QUPHAS - 13-06-2014 (13-06-2014, 05:44 PM)'m.mohaqeq' نوشته: سلام. این "قطعا" در صورتیه که اون فاند هزینه های افراد وابسته رو پوشش نده! ممکنه مقدار فاند با وجود افراد وابسته هم کافی باشه که دیگه BS نمیخواد! میشه از کس دیگه گرفت و مراحلش با پدر و مادر فرقی نداره! در هر صورت علاوه بر خود BS یک نامه از صاحب حساب که این ساپورت رو قبول کرده هم فرستاده میشه! البته این بحث هم هست که دوستان صاحب نظر میگن از پدر و مادر باشه بهتره حتی خیلی بهتر از خواهر و برادر!
RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Simon2007 - 13-06-2014 (13-06-2014, 05:44 PM)'m.mohaqeq' نوشته: سلام.
سلام
هزینه های همسر روی i-20 شما اورده میشه. نیاز نیست خودتون جدا مبلغی رو ببینید. فول فاند نیاز نداره ولی تا 5000 تا داشته باشید بد نیست. ممکنه بپرسه فاند قطع شه چیکار میکنی؟ که شما پافشاری می کنید که شاگرد خوب و علاقمندی هستید و اصلا محاله ولی به فرضم اگر مدت کوتاهی قطع شه این پوله هست. BS یا به اسم خودتون یا والدینتون. بقیه ی افرادد دردسرش زیاده و کارهای محضری نیاز داره . اما پدر مادر خیر. شادزی |