آکادمیا کافه
تحصیل در کره جنوبی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)
+----- انجمن: تحصیل در کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)
+----- موضوع: تحصیل در کره جنوبی (/Thread-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: تحصیل در کره جنوبی - abbas2 - 18-02-2014

سلام دوستان

دانشجوی کارشناسی مکانیک ترم آخر هستم با معدل 15 و زبانم هم خوبه و تا چند ماهه آینده مدرکو میگیرم

مقاله دارم اما هنوز به جایی ارائه نکردم حتی اختراع هم دارم که هنوز کمی کار داره و بعد ثبت میشه

مدرک نرم افزارهای تخصصی مکانیک را هم دارم و مسلط هستم

2.5سال هم سابقه مدیریت فروش یک شرکت در منطقه جنوب کشور را دارم

اما علاقه شخصی خودم برای ارشد MBA هست

با توجه به این اطلاعات فکر میکنید کدام دانشگاه و رشته برای ارشد برای من بهتره؟

ممنون

شاد باشید و سبز

RE: تحصیل در کره جنوبی - Amir hossien Y - 18-02-2014

خسته نباشيد
مي خوام بدونم شانسم چقدر با شرايت زير
معدل ديپلم:17.76
تافل:93
رشته:رياضي.نفت(حفاري)
دانشگاه:پهلوي
روزمه:2

[برش] دانشگاهها و رشته های تحصیلی در کره جنوبی - Amir hossien Y - 22-02-2014

با عرضه خسته نباشيد و دورود خدمت شما
چه رشته اي مي تواند در كره موفق تر باشد؟
آيا رياضي و فيزيك (نفت(حفاري)) يا شاخه هاي ديگر رياضي مي تواند در كره موفق باشه و يك زندگي راحتي برات ايجاد كنه ؟
و در مورد انتخاب واحد مثل ايران اينترنتي هست ؟ يا ...
ممنونم كه وقت مي گذاريد و به سوال هاي ما پاسخ مي دهيد

RE: تحصیل در کره جنوبی - mahmod - 08-03-2014

سلام خسته نباشید
چند تا سوال دارم از کسانی که در مورد کره جنوبی اطلاعات دارم
1. تو کره چه رشته های رو بهتر می پذیرن یعنی راحت تر بورس میشن
کسانی که میخواین بعد از دبیرستان مستقیم برن کره میتونن بورس بشن
چه ملاک های رو در نظر میگیرن مثلا به معدل نگاه میکنن اگه معدل ربط داره ایا به همه سال های دبیرستان مربوط میشه

RE: تحصیل در کره جنوبی - rulany - 09-03-2014

(08-03-2014, 07:43 PM)'mahmod' نوشته: سلام خسته نباشید
چند تا سوال دارم از کسانی که در مورد کره جنوبی اطلاعات دارم
1. تو کره چه رشته های رو بهتر می پذیرن یعنی راحت تر بورس میشن
کسانی که میخواین بعد از دبیرستان مستقیم برن کره میتونن بورس بشن
چه ملاک های رو در نظر میگیرن مثلا به معدل نگاه میکنن اگه معدل ربط داره ایا به همه سال های دبیرستان مربوط میشه

سلام
كره جنوبي براي مقطع ليسانس خيلي خيلي سخت فاند ميده و شما بايد اميدت به بورس دولتي كره جنوبي باشه.براي اون هم بايد معدل نهايي سوم و همچنين معدل كل دبيرستانت بالا باشه.هر چي بالاتر بهتر.منظور از بالاتر هم بالاي 19.50 هست حداقل .چون كسايي كه اقدام ميكنند معدل خيلي بالايي دارند.شما هم كه اول هستيد و وقت داريد كه معدل خودتون رو بالا ببريد و اصلا دير نشده.

اما در مجموع با توجه به سن و سال شما به نظرم كره جنوبي نميتونه خوب باشه و به نظرم افرادي با سن شما كم ميارند و خيلي زود تو ذوقشون ميخوره.بهتره اگر قصد ادامه تحصيل در خارج از ايران رو داريد اولا براي مقاطع بالاتر از ليسانس باشه و اگر خواستيد براي ليسانس اقدام كنيد بهتره براي يك كشور اروپايي اقدام كنيد

RE: تحصیل در کره جنوبی - sara73 - 13-04-2014

سلام من می خواستم در مورده تحصیل در رشته پزشکی در دانشگاه snu اطلاعاتی کسب کنم من 19 سالمه، پیش دانشگاهی تجربی با معدل 80، 15 دارم و و آیلس 6.5 دارم به دنبال بورس نیستم می خواستم بدونم 1 آیا می تونم با این شرایط پذیرش بگیرم ? 2 پزشکی در آنجا 6سال یکسره هست یا به صورت لیسانس و فوقه? 3 هزینه تحصیل و زندگی در اونجا چقد میشه? هزینه ترم های بالاتر چقد زیادتر میشه? 4 من باید برای premedicalپذیرش کنم? این دوره برای کسایی که می خوان از ابتدا پزشکی شروع کنند یا باید قبل از این دوره، دوره ی دیگه ای هم بگذرونند? 5 ددلاین های این دانشگاه کیه? ببخشید که سوالام خیلی زیاد بودن ولی لطفا بهشون جواب بدید

RE: تحصیل در کره جنوبی - Shihan - 13-04-2014

(13-04-2014, 03:37 PM)'sara73' نوشته: سلام من می خواستم در مورده تحصیل در رشته پزشکی در دانشگاه snu اطلاعاتی کسب کنم من 19 سالمه، پیش دانشگاهی تجربی با معدل 80، 15 دارم و و آیلس 6.5 دارم به دنبال بورس نیستم می خواستم بدونم 1 آیا می تونم با این شرایط پذیرش بگیرم ? 2 پزشکی در آنجا 6سال یکسره هست یا به صورت لیسانس و فوقه? 3 هزینه تحصیل و زندگی در اونجا چقد میشه? هزینه ترم های بالاتر چقد زیادتر میشه? 4 من باید برای premedicalپذیرش کنم? این دوره برای کسایی که می خوان از ابتدا پزشکی شروع کنند یا باید قبل از این دوره، دوره ی دیگه ای هم بگذرونند? 5 ددلاین های این دانشگاه کیه? ببخشید که سوالام خیلی زیاد بودن ولی لطفا بهشون جواب بدید

دروود بر شما
بصورت مستقیم دکترای عمومی 6 ساله.
هزینه در دانشگاههای ملی زیاد بالا نیست اما در رشته پزشکی این رقم دو برابر است. زندگی در سئول هم بین 700-900 دلار در ماهه.
تا اونجا که اطلاع دارم اگر مدارک کامل باشه نیازی به پیش نیازنیست. ددلاین رو از وب سایت دانشگاه جویا بشید.

RE: تحصیل در کره جنوبی - sara73 - 14-04-2014

ممنون از پاسختون ولی نگفتید که به نظرتون با شرایط من امکان پذیرش در این دانشگاه و رشته هست ? یا اینکه امیدوار نباشم?آخه از خیلیا شنیدم که گرفتن پذیرش از این دانشگاه بسیار مشکله

RE: تحصیل در کره جنوبی - Shihan - 14-04-2014

(14-04-2014, 12:27 AM)'sara73' نوشته: ممنون از پاسختون ولی نگفتید که به نظرتون با شرایط من امکان پذیرش در این دانشگاه و رشته هست ? یا اینکه امیدوار نباشم?آخه از خیلیا شنیدم که گرفتن پذیرش از این دانشگاه بسیار مشکله

شانس دوره لیسانس بسته به تعداد متقاضی در نوسانه نمیشه دقیق گفت چون دانشگاه تاپیه. در کل بهتره تنها برای یک دانشگاه اقدام نکنی.

RE: تحصیل در کره جنوبی - mahmod - 15-04-2014

دوستان عزیز تحصیل تو مقطع کارشناسی(لیسانس)تو کره به چه زبونی انجام میشه کره ای یا انگلیسی
تومقطع کارشناسی ارشد به چه زبونی هست