آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - amirrainyman - 24-06-2014

سلام دوستان عزیز
1-مهندسی مکانیک-ارشد
2-تربیت مدرس تهران
3-معدل کارشناسی 16.40 ارشد 17.50
4-tofel ibt 80
5-یک مقاله در استانه چاپ
6-توصیه نامه 3 یا 4
هدفم فاند از امریکاست رنکینگ واسم مهم نیست
ممنون 

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 24-06-2014

(24-06-2014, 01:40 AM)'amirrainyman' نوشته:
سلام دوستان عزیز
1-مهندسی مکانیک-ارشد
2-تربیت مدرس تهران
3-معدل کارشناسی 16.40 ارشد 17.50
4-tofel ibt 80
5-یک مقاله در استانه چاپ
6-توصیه نامه 3 یا 4
هدفم فاند از امریکاست رنکینگ واسم مهم نیست
ممنون 

دوست من شرایط معدل شما نسبتا خوبه، اما نمره TOEFL شما پایینه و احتمالا حداقل مورد نیاز خیلی از دانشگاه‌ها رو نداشته باشید. به همین خاطر من اگر جای شما باشم دوباره TOEFL امتحان می‌دم و سعی می‌کنم که نمره بالای ۹۰ بیارم. ضمنا GRE برای امریکا یکی از مهم‌ترین معیارهاست. در نتیجه روی امتحان GRE وقت بذارید و سعی کنید حتمالا نمره خیلی خوب بگیرید. در صورتی که نمره خوب داشته باشید، به نظر من شاید پذیرش و فاند از دانشگاه‌های بالای ۳۰ رو خواهید داشت.

اخذ پذیرش دکترای روانشناسی بالینی - abedmahdavi - 25-06-2014

با سلام عابد مهدوی هستم مدرس دانشگاه پیام نور دارای مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی و عضو انجمن روانشناسان ایران قصد دارم دکترای دکترای روانشناسی بالینی را از دانشگاههای معتبر و مورد تایید وزارت علوم بگیرم و اگه امکانش هست بورس بشم  لطفا راهنمایی بفرمایید سپاس

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - reza2020 - 25-06-2014

با سلام
از جناب مایک و جناب بابک عزیز و سایر دوستان کمال تشکر را دارم.درمورد تغییر رشته از کارشناسی عمران به کارشناسی ارشد mba  بنظرتون این تغییر رشته شانسو بیشتر میکنه یا کمتر؟ باتوجه به اینکه mba یک رشته شناور هست و تعداد زیادی از بچه های فنی مهندسی وارد این رشته میشوند بنظر شما دید آفیسر به این تغییر رشته چطوریه؟ چون شنیدم بعضی از کشورهای اروپایی تغییر رشته از فنی مهندسی به mba یا قبول نمیکنن یا خیلی سخت قبول میکنن.
یک سوال دیگه داشتم که خواهشمندم پاسخ دهید:
شنیدم که میشه از بعضی از دانشگاههای آمریکا برای رشته MBA با داشتن ibt بالای 80 وبدون مدرک GMAT پذیرش مشروط گرفته و در یک دوره 3 ماهه GMAT را در دانشگاه گذرانده و در صورت قبولی و کسب حدنصاب لازم  وارد دوره اصلی شد.  
همچنین این دانشگاهها دارای دوره mba یکساله میباشند که مثل ابنکه  پس از اتمام دوره degree ارائه میکنند نه certificate که البته مطمئن نیستم همچنین با اداره کل امور دانش آموختگان تماس گرفتم اما جواب درستی نگرفتم که با توجه به اینکه دوره یکساله است آیا وزارت علوم ارزشیابی میکند یا خیر؟
بطور کلی نظرتان درمورد این نوع پذیرش گرفتن و یکساله بودن دوره چیست؟ اصلا همچین پذیرشی وجود داره یا امکانش هست؟ اخذ ویزا برای این نوغ پذیرش به چه صورتیه؟

با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - M1KE - 26-06-2014

فهرست دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم رو در این تاپیک می تونید پیدا کنید. برای دکترای روانشناسی بالینی اگر برای آمریکا بخواهید اقدام کنید معمولا به تافل (یا آیلتس)، GRE جنرال و گاهی GRE Subject نیاز خواهید داشت. دو تای اول برای اغلب دانشگاه ها اجباری هستند ولی سومی ممکنه در برخی از اونها حالت اختیاری داشته باشه که البته برای همون ها هم داشتن نمره خوب در این آزمون یک نقطه مثبت هست. در کل اگر بتونید تافل حدود 100 یا آیلتس حدود 7 و جی آر ای حدود 310 به بالا بیارین و معدل تون هم خوب باشه شانس تون زیاد خواهد بود.
(25-06-2014, 01:24 PM)'abedmahdavi' نوشته: با سلام عابد مهدوی هستم مدرس دانشگاه پیام نور دارای مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی و عضو انجمن روانشناسان ایران قصد دارم دکترای دکترای روانشناسی بالینی را از دانشگاههای معتبر و مورد تایید وزارت علوم بگیرم و اگه امکانش هست بورس بشم  لطفا راهنمایی بفرمایید سپاس

نوع مدرک های مورد قبول وزارت علوم رو می تونید در همون تاپیکی که برای دوست بالایی معرفی کردم در بخشنامه شون پیدا کنید. در کل از رشته های زیادی به سمت رشته MBA میرن چرا که در حوزه های زیادی می تونه کاربرد مدیریتی داشته باشه. بعید می دونم تاثیر منفی روی ذهنیت افسر بگذاره. فقط برای ارشد MBA خیلی سخت میشه فاند گیر آورد و تا جایی که من دیدم بیشتر افراد با هزینه شخصی به این نوع رشته های مدیریتی میرن. این احتمال وجود داره که برخی دانشگاه ها به جای GMAT مدرک GRE رو قبول کنند و خودشون معادلسازی کنند ولی پذیرش مشروط به این شکل رو من خودم ندیدم هر چند برای دانشگاه های غیر معروف، اون رو غیر ممکن نمی بینم و ممکنه در حالتی که با هزینه شخصی باشه سخت گیری کمتری در این مورد اعمال کنند.

در سایت دانشگاهی که براشون اقدام می کنید دقیقا نوشته که مدرکی که بهتون داده میشه عنوانش Degree هست یا Certificate. وقتی برای مدرکی اقدام می کنید اولین چیزی که می بایست کنترل کنید همین عنوان مدرک و ترجیخا سیلابس درسی اون هست که بدونید دقیقا برای چه چیزی دارید هزینه مالی و زمانی می کنید.

(25-06-2014, 03:42 PM)'reza2020' نوشته: با سلام
از جناب مایک و جناب بابک عزیز و سایر دوستان کمال تشکر را دارم.درمورد تغییر رشته از کارشناسی عمران به کارشناسی ارشد mba  بنظرتون این تغییر رشته شانسو بیشتر میکنه یا کمتر؟ باتوجه به اینکه mba یک رشته شناور هست و تعداد زیادی از بچه های فنی مهندسی وارد این رشته میشوند بنظر شما دید آفیسر به این تغییر رشته چطوریه؟ چون شنیدم بعضی از کشورهای اروپایی تغییر رشته از فنی مهندسی به mba یا قبول نمیکنن یا خیلی سخت قبول میکنن.
یک سوال دیگه داشتم که خواهشمندم پاسخ دهید:
شنیدم که میشه از بعضی از دانشگاههای آمریکا برای رشته MBA با داشتن ibt بالای 80 وبدون مدرک GMAT پذیرش مشروط گرفته و در یک دوره 3 ماهه GMAT را در دانشگاه گذرانده و در صورت قبولی و کسب حدنصاب لازم  وارد دوره اصلی شد.  
همچنین این دانشگاهها دارای دوره mba یکساله میباشند که مثل ابنکه  پس از اتمام دوره degree ارائه میکنند نه certificate که البته مطمئن نیستم همچنین با اداره کل امور دانش آموختگان تماس گرفتم اما جواب درستی نگرفتم که با توجه به اینکه دوره یکساله است آیا وزارت علوم ارزشیابی میکند یا خیر؟
بطور کلی نظرتان درمورد این نوع پذیرش گرفتن و یکساله بودن دوره چیست؟ اصلا همچین پذیرشی وجود داره یا امکانش هست؟ اخذ ویزا برای این نوغ پذیرش به چه صورتیه؟
با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - reza2020 - 26-06-2014

(26-06-2014, 06:45 AM)'M1KE' نوشته: فهرست دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم رو در این تاپیک می تونید پیدا کنید. برای دکترای روانشناسی بالینی اگر برای آمریکا بخواهید اقدام کنید معمولا به تافل (یا آیلتس، GRE جنرال و گاهی GRE Subject نیاز خواهید داشت. دو تای اول برای اغلب دانشگاه ها اجباری هستند ولی سومی ممکنه در برخی از اونها حالت اختیاری داشته باشه که البته برای همون ها هم داشتن نمره خوب در این آزمون یک نقطه مثبت هست. در کل اگر بتونید تافل حدود 100 یا آیلتس حدود 7 و جی آر ای حدود 310 به بالا بیارین و معدل تون هم خوب باشه شانس تون زیاد خواهد بود.
نوع مدرک های مورد قبول وزارت علوم رو می تونید در همون تاپیکی که برای دوست بالایی معرفی کردم در بخشنامه شون پیدا کنید. در کل از رشته های زیادی به سمت رشته MBA میرن چرا که در حوزه های زیادی می تونه کاربرد مدیریتی داشته باشه. بعید می دونم تاثیر منفی روی ذهنیت افسر بگذاره. فقط برای ارشد MBA خیلی سخت میشه فاند گیر آورد و تا جایی که من دیدم بیشتر افراد با هزینه شخصی به این نوع رشته های مدیریتی میرن. این احتمال وجود داره که برخی دانشگاه ها به جای GMAT مدرک GRE رو قبول کنند و خودشون معادلسازی کنند ولی پذیرش مشروط به این شکل رو من خودم ندیدم هر چند برای دانشگاه های غیر معروف، اون رو غیر ممکن نمی بینم و ممکنه در حالتی که با هزینه شخصی باشه سخت گیری کمتری در این مورد اعمال کنند.
در سایت دانشگاهی که براشون اقدام می کنید دقیقا نوشته که مدرکی که بهتون داده میشه عنوانش Degree هست یا Certificate. وقتی برای مدرکی اقدام می کنید اولین چیزی که می بایست کنترل کنید همین عنوان مدرک و ترجیخا سیلابس درسی اون هست که بدونید دقیقا برای چه چیزی دارید هزینه مالی و زمانی می کنید.

با سلام بسیار ممنون و سپاسگذارم از پاسخ شما اما دوست عزیز بنده لیست دانشگاههایی که مورد تایید وزارت علوم است را دیده بودم منظور من این بود که چون دوره یکساله است آیا با توجه به یکساله بودن وزارت علوم ارزشیابی میکند یا خیر ؟ا چون دوره یکساله است آیا قبول میکنند یا خیر؟ 
آیا بنظر شما دانشگاههای ایالتی (state) که رنک جهانی زیر 1000 دارند پذیرش مشروط میدهند؟
سوال دیگه ای که جوابشو نگرفتم اینه که شانس اخذ ویزا برای چنین پذیرشی که شما تافل داری ولی برای GMAT پذیرش CONDITIONAL داری به جه صورته؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - M1KE - 26-06-2014

در تاپيكي كه اشاره كردم يك لينكي به سايت وزارت علوم دادم (در پست تقريبا چهارم اون تاپيك) در اون صفحه از سايت وزارت علوم بخشنامه اي با عنوان ارزشيابي مدارك تحصيلي پس از سپتامبر 2013 وجود داره كه در ابتداي اون حدود 3-2 صفحه در مورد سياست هاي وزارت علوم براي ارزشيابي مدارك توضيح داده. من چون الان با موبايل جواب ميدم يك مقدار سخته از اونجا چيزي رو اينجا بنويسم. در ادامه اون بخشنامه هم فهرست دانشگاه هاي مورد تاييد و اونهايي كه قبول نمي كنند اومده.

در مورد ويزا مصاحبه دانشجويي ها به انگليسي هست و اگر كسي زبان بلد نباشه و پذيرشش مشروط به گذروندن زبان باشه معمولا به مشكل ميخوره. براي جي ار اي يا جيمت من نديدم در 20-I به مشروط شدنش اشاره كنند و از اين نظر خيلي بعيده سفارت متوجه بشه ولي اگر اشاره شده باشه به هر حال خيلي جالب نيست به نظرم. اين نوع پذيرش هاي مشروط يك مقدار اين سوءظن رو براي افسر ايجاد مي كنند كه متقاضي قصدش فقط رفتن به آمريكاست حالا به هر شكلي و بنابراين بايد در قسمت وابستگي اجتماعي يك مقدار قوي تر از افراد ديگه باشين. اينها هم صرفا با توجه به جو كلي و تجارب قبلي گفتم.

پینوشت: رفتم و بخشنامه رو نگاه کردم اشاره شده که برای کارشناسی ارشد طول دوره باید حداقل 24 ماه (2 سال تمام) باشه و شما هم حداقل 16 ماه اون رو در اون کشور به سر برده باشین. یعنی اگر حالت غیر حضوری داشته باشه یا بخش غیر حضوری اش خیلی طولانی باشه قبول نمی کنند.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - salyone - 03-07-2014

با سلام
1- لیسانس برق قدرت
2_ امیرکبیر 
_معدل 14.9 و gpa 2.8
4-تافل 90 جی آر ای ندادم ولی بالای 60%
6-recom 2 میتونم بگیرم  2 تا هم مدرک کاربردی برق 
خواهشا خودتون یه دانشگاه خوب تو ایالتای غربی یا شرقی بهم پیشنهاد کنید مثل north carolina state university که رنکش زیر 250 جهان باشه و من بتونم کمک هزینه تحصیلی بگیرم .چون توانایی مالیمم کمه نمی تونم زیاد در خواست بدم یکی اینجا آقایی کنه به من بگه کجاها بفرستم
مرسی

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - salyone - 03-07-2014

با اطلاعات بالا
University of California, Davis, Davis, CA
[align=right]2 
University of California, Irvine, Irvine, CA
[align=right]3 
University of California, Los Angeles, Los Angeles, CA
[align=right]4 
University of California, Riverside, Riverside, CA
[align=right]6 
University of California, San Diego, La Jolla, CA
[align=right]7 
University of California, Son Francisco, San Francisco, CA
[align=right]8 
University of California, Santa Barbara, Santa Barbara, CA
و
اسه کدوم شانس دارم با فاند یا بدون فاندشم بگید مرسی

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - M1KE - 04-07-2014

معدل کارشناسی شما زیاد جالب نیست و با این معدل برای دانشگاه هایی با رتبه های جهانی حدود 300 تا 500 شانس بیشتری دارین. رتبه تقریبی دانشگاه هایی که اشاره کردین رو در ابتدای اسم هر کدوم گذاشتم. 

8 University of California, Los Angeles, Los Angeles, CA
9 University of California, Son Francisco, San Francisco, CA
22 University of California, San Diego, La Jolla, CA
46 University of California, Santa Barbara, Santa Barbara, CA
53 University of California, Irvine, Irvine, CA
59 University of California, Davis, Davis, CA
95 University of California, Riverside, Riverside, CA

این دانشگاه ها شرایط پذیرش گرفتنشون یک مقدار مشکل هست و به نظرم بهتره خیلی وقت خودتون رو با اونها تلف نکنید. شما بهتره سطح زبان خودتون رو به حدود تافل 100 برسونید. همین طور سعی کنید در GRE نمره بالای حدود 310 بیارین. اگر در مجله های معتبر هم مقاله داشته باشین شانس اینکه استادی از کار شما خوشش بیاد و کمک هزینه بگیرین بالاتر میره. هر چه در این موارد پرونده بهتری داشته باشین می تونید روی رتبه های بهتری امیدوار باشین. در کل گرفتن کمک هزینه برای ارشد سخت تر از دکترا هست و اگر نتونستید کمک هزینه بگیرید شاید در نهایت مجبور بشین ارشد رو هم در ایران بخونید و بعد برای دکترا اقدام کنید. در این صورت تلاش کنید که معدل ارشدتون رو بالا نگه دارید که یک مقدار معدل کم کارشناسی تون رو پوشش بده.

(03-07-2014, 06:18 PM)'salyone' نوشته: با سلام
1- لیسانس برق قدرت
2_ امیرکبیر 
_معدل 14.9 و gpa 2.8
4-تافل 90 جی آر ای ندادم ولی بالای 60%
6-recom 2 میتونم بگیرم  2 تا هم مدرک کاربردی برق 
خواهشا خودتون یه دانشگاه خوب تو ایالتای غربی یا شرقی بهم پیشنهاد کنید مثل north carolina state university که رنکش زیر 250 جهان باشه و من بتونم کمک هزینه تحصیلی بگیرم .چون توانایی مالیمم کمه نمی تونم زیاد در خواست بدم یکی اینجا آقایی کنه به من بگه کجاها بفرستم
مرسی

(03-07-2014, 11:18 PM)'salyone' نوشته:
با اطلاعات بالا
University of California, Davis, Davis, CA

University of California, Irvine, Irvine, CA

University of California, Los Angeles, Los Angeles, CA

University of California, Riverside, Riverside, CA

University of California, San Diego, La Jolla, CA

University of California, Son Francisco, San Francisco, CA

University of California, Santa Barbara, Santa Barbara, CA
و
اسه کدوم شانس دارم با فاند یا بدون فاندشم بگید مرسی