سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +---- موضوع: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) |
RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - giga - 17-08-2015 سلام دانشنامه را که گرفتیم چند نسخه باید ترجمه کرد به تعداد جاهایی که می خوایم اپلای کنیم یا یک نسخه بگیریم و اسکن کنیم؟ با تشکر RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - butterfly - 17-08-2015 (17-08-2015, 02:32 PM)giga نوشته: سلام دانشنامه را که گرفتیم چند نسخه باید ترجمه کرد به تعداد جاهایی که می خوایم اپلای کنیم یا یک نسخه بگیریم و اسکن کنیم؟ با تشکر سلام، بستگی داره به دانشگاه هایی که می خواهید اپلای کنید. برای بعضی دانشگاه ها ارسال اسکن مدرک هنگام اپلای کافیه و لزومی به ارسال پستی نیست ولی بعضی دانشگاه ها ممکن ازشما بخوان که ترجمه مدارکتون براشون ارسال کنید. این مورد می تونید از سایت دانشگاه مورد نظرتون چک کنید. RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - mgorji - 24-08-2015 سلام دوستان من با یک استاد مذاکره داشتم و الان از من مدرک تحصیلی (دانشنامه ) و ریز نمرات رو خواسته من این ها رو از دانشگاه گرفتم 1) اما آیا باید حتما از طریق وزارت علوم اقدام کنم و ترجمه رسمی براشون بفرستم؟ ایشون به رسمی بودنش اشاره ای نکرده. 2) برای ترجمه غیر رسمی همین مدارک فارسی رو بدون تایید وزارت علوم باید ببریم دارالترجمه؟ 3) من الان حداکثر یک ماه زمان دارم به نظر شما اگر الان برای ترجمه رسمی و تایید وزارت علوم اقدام کنم بهتر هست؟ منظورم اینه که با ترجمه غیر رسمی دوباره کاری میشه و هزینه بیشتری داره برام؟ ممنون از شما RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - Torkan - 24-08-2015 (24-08-2015, 08:16 PM)mgorji نوشته: سلام دوستان درود 1- فکر کنم جواب این سوال قبلا داده شده، خیر نیازی به این کار نیست (به خصوص برای نشان دادن به استاد) . ممکنه دانشگاه بعدا در اپلای بخواد ترجمه رسمیش رو. 2- دارالترجمه مدارک رو به احتمال زیاد ترجمه نکنه. چون میگه باید تایید کنید در وزارت علوم. برید دارالترجمه ای پیدا کنید که ترجمه بکنه و بگید اصلا مهر نمیخوام ببینید میکنن این کار رو براتون؟! در حالت کلی مدارکی که به تایید نرسیده و یا موقته قابل ترجمه رسمی نیست. 3- بله حتما و حتما اقدام کنید. همین فردا صبح. آنلاین هست تا جایی که میدونم. خیر دوباره کاری نمیشه. یه روزی بلاخره آزاد کردن مدرک به دردتون خواهد خورد. حتی اونایی که ایران موندن یه روزی رفتن مدارکشون رو آزاد و تایید کردن! بااحترام، ترکان RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - علی زهره روژان - 27-08-2015 من دارم واسه اقامت میرم کانادا.اگه بخوام سال دیگه واسه دکترا اقدام کنم و الان دانشنامه هامو دارم، تکلیف ترجمه مدارکم چی میشه؟اینجا به کسی وکالت بدم یا خودم چند تا بدم ترجمه بعد با خودم ببرم یا ببرم اونجا ترجمه کنن؟ RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - nasim1234 - 27-08-2015 (27-08-2015, 08:15 PM)علی زهره روژان نوشته: من دارم واسه اقامت میرم کانادا.اگه بخوام سال دیگه واسه دکترا اقدام کنم و الان دانشنامه هامو دارم، تکلیف ترجمه مدارکم چی میشه؟اینجا به کسی وکالت بدم یا خودم چند تا بدم ترجمه بعد با خودم ببرم یا ببرم اونجا ترجمه کنن؟ اینجا ترجمه کنین با خودتون ببرین. ترجمه رسمی البته. [برش] هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - 20Moon - 05-09-2015 (05-09-2015, 10:39 AM)Torkan نوشته: درود سلام ببخشید سوالم اینه که باید ریز نمرات آزاد شه که دانشگاه بفرسته ؟ اگر ریزنمرات رسمی نباشه دانشگاه نمی فرسته؟ RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - hadi4 - 06-09-2015 با سلام
بنده واسه اسپرینگ ۲۰۱۶ اقدام کردم همهٔ مدارک لازمو هم فرستادم فقط چون هنوز دانشجو هستم (۵ واحد گذاشتم بمونه واسه مسائل سربازی) نمیتونم مدرکمو بگیرم و بفرستم (ریزنمرات غیر رسمی رو فرستادم وریفای کردن) ایمیل زدم بهشون گفتم فعلا نمیتونم مدرکمو بفرستم ولی ظاهراً افاقه نکرده این سیستم اپلای اتوماتیک ایمیل میزنه که مدرک رو نفرستادی. اگه کسی هست بتونه کمکم کنه ممنون میشم که بدونم الان باید چیکار کنم
با تشکر
RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - nasim1234 - 06-09-2015 (05-09-2015, 07:16 PM)20Moon نوشته: سلام منظوزتون از آزاد شدن ریز نمره اینه که مدرک آزاد شه؟ برای گرفتن ریز نمره نیازی نیست مدرکتون رو آزاد کنید دانشگاه باید ریز نمره درسایی که تا الان گذروندین رو بده حالا یا فارسی یا انگلیسی هرکدوم که بده. اگر فارسی فقط میده که زحمت دارالترجمه رو هم دارین. مشکل رسمی و غیر رسمی هم ندارین. همونی که دانشگاه الان بهتون میده بگیرین. بگین میخوام ترجمه کنم خودشون احتمالا میدونن RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - hadi4 - 06-09-2015 با سلام بنده برای spring 2016 اقدام کردم برا یه دانشگاه همه ی مدارکم رو هم فرستادم به غیر از مدرک تحصیلی چون هنوز دانشجو هستم (چند واحد نگه داشتم واسه مسائل سربازی که اگه پذیرش بگیرم سریع پاس میکنم و مدرکمو میگیرم) واسشون ایمیل زدم که نمیتونم الان مدرکمو بفرستم ولی ظاهرا این سیستم Admission به صورت اتوماتیک ایمیل میزنه. در ضمن قبلا ریزنمرات رو فرستادم براشون که تایید کردن(Verify). لطفا یکی کمکم کنه که الان باید چیکار کنم؟ باتشکر |