آکادمیا کافه
مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: مهاجرت به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- موضوع: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر (/Thread-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%B4%D9%87%D8%B1-%D9%88-%D9%84%D9%86%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Nooshafarin - 28-08-2015

(27-08-2015, 01:40 PM)sama79 نوشته: دوستان يه سوال فوري داشتم
ما سه نفريم، تا حال فكر مي كردم يه خانواده نبايد بيشتر از 10000 دلار وارد كنه و يا مبلغ بيشتر رو اعلام كنه!!
اما يكي از دوستانم كه عضو فروم هم نيست مي گفت بايد همون ١٨٠٠٠ دلار تمكن براي سه نفر رو همراه داشته باشيد! من گواهي حساب بانكي همراهم هست اما نمي دنستم تمام اون مقدار را بايد نقدي همراه داشته باشم.
از دوستان بخصوص اونهايي كه به تازگي لند كردن ممنون ميشم جوابم رو بدن

سلام.
نمی دونم پاسخ من الان براتون مفید هست یا نه ولی به هر حال می نویسم.
شما برای مبالغ بالاتر از 10000 دلار، حتما باید اظهار کنید. 
ما همین حدود با خودمون داشتیم ولی گواهی تمکن مالی از بانک هم گرفته بودیم که نشون میداد ما حداقل 18000 دلار رو داریم. البته در گمرک فرودگاه فقط میزان نقدینگی رو سوال کردن که شامل دلار کانادا و آمریکا و یورو می شد و نیازی به ارائه گواهی تمکن بانک نشد. 
اصلا استرس نداشته باشید. فقط صادقانه همه چیز رو عنوان کنید. مبنا صداقت هست، مگر اینکه عکسش ثابت بشه. 

شاید بد نباشه این رو هم بگم که برای اقلامی که بعدها خواهیم برد، فقط خیلی کلی پرسیدن چیزی هست که بعدا بخواهید بیارید؟ ما هم پاسخ دادیم که بله، فرش، لوازم منزل، طلا و پول نقد. همین رو ثبت کردن و تمام.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Nooshafarin - 28-08-2015

وقت بخیر.  
من یه پست در مورد گواهینامه رانندگی گذاشته بودم که اینجا تکمیل می کنم.
در اولین فرصت بعد از ورود به خاک کانادا، گواهینامه اتون رو بدید که ترجمه رسمی انجام بشه. شما با این ترجمه تا سه ماه از تاریخ ورودتون می تونید رانندگی بکنید، پس هر چه سریعتر این کار رو انجام بدید،  بیشتر فرصت دارید که برای امتحان رانندگی آماده بشید.  با گذشت سه ماه از ورودتون دیگه اجازه رانندگی ندارید، مگر اینکه امتحان بدید و گواهینامه کانادایی بگیرید. 
90 درصد خودروها دنده اتومات هستن. قوانین هم بسیار متفاوته ولی رانندگی در این سکوت و آرامش بسیار لذت بخشه.
اگر کسی رو ندارید که بهتون آموزش بده، باید مربی بگیرید. حتما کتاب راهنمایی و رانندگی رو هم ریویو کنید. 

موفق باشید.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - hatef_8 - 29-08-2015

سلام دوستان
من قصد داشتم یه لند کوتاه (دو هفته ای) بکنم برگردم، و بعد آدرس یکی از آشناهام رو بدم برای اینکه کارتم بره پیش اون، اما چند روز پیش یکی که تازه از کانادا اومده، گفتش که این یه ریسکه، چون احتمالش هست که خودتون رو بخوان و کارت رو بخوان به خودتون مستقیم بدن
سوال من اینه که چقد احتمالش هست؟ اگر همچین چیزی اتفاق بیفته که طبیعتا نمیتونم برگردم کانادا، توی این شرایط آیا راه دیگه ای هم وجود داره ؟
ممنون

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - peyhas - 29-08-2015

سلام دوستان
میشه از تجربیات شما استفاده کنم و بپرسم آیا میشه ادویه جات چای و قند کمی حبوبات رادر یک کارتون بسته بندی کرد و همراه چمدان و بارمان بیاوریم؟ راستش اولا اونجا باید ریال تبدیل به دلار شده را خرج کنیم ثانیا باقیمانده ملزومات موجود در خانه را میخوام همراهم ببرم.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - ehsan_soad - 31-08-2015

(08-08-2015, 10:07 AM)r3z4 نوشته: ۱- پست کردن قانونا مشکلی نداره. فقط ریسک گم شدن داره. واسه همین میگن یه نفر با خودش ببره

۲-اگر میخواید برنامه ریزی کنید مثلا برای بلیط برگشت، روی زمان اعلام شده + مدت زمان پست حساب کنید
۳- بله. این زمان مرتبا اپدیت میشه و تغییر میکنه
۴- بله میتونه بعد از اپلیکنت اصلی یعنی شما لند کنه.
موفق باشید.

طبق آخرین تجربه ای که ما هفته ی گذشته موقع لند کردن داشتیم و آفیسر رسماٌ بهمون گفت، پست کردن کارت PR امکان پذیر نیست و در صورت عدم حضور خود تون، باید یه وکالت محضری به شخصی که در آینده میتونه بیاد پیشتون بدید تا کارت رو قانوناً بتونه براتون بیاره. در غیر این صورت آفیسر گفت که برای دفعه بعد باید ویزا بگیرید تا وارد کانادا بشید. با توجه به اینکه من خودم 10 روز بیشتر نمیخوام بمونم و تا چند روز آینده کانادا رو ترک میکنم، این هم خودش مساله ای شده برامون! چون دوستانمون که در حال حاضر آدرس اونها رو دادیم قصد فعلاً برنامه ی برای بیرون اومدن از کانادا ندارن!

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - M1KE - 31-08-2015

خیلی از دانشجوها اواخر دسامبر به ایران سفر می کنند و می تونید با یکی از اونها هماهنگ کنید که براتون بیارن.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - mnaeem - 31-08-2015

(29-08-2015, 04:39 PM)hatef_8 نوشته: سلام دوستان
من قصد داشتم یه لند کوتاه (دو هفته ای) بکنم برگردم، و بعد آدرس یکی از آشناهام رو بدم برای اینکه کارتم بره پیش اون، اما چند روز پیش یکی که تازه از کانادا اومده، گفتش که این یه ریسکه، چون احتمالش هست که خودتون رو بخوان و کارت رو بخوان به خودتون مستقیم بدن
سوال من اینه که چقد احتمالش هست؟ اگر همچین چیزی اتفاق بیفته که طبیعتا نمیتونم برگردم کانادا، توی این شرایط آیا راه دیگه ای هم وجود داره ؟
ممنون

من هم این سوالو دارم. ممکنه مامور پست که کارتو میاره اونو به کس دیگه ای نده و بگه شخص خودش باید تحویل بگیره؟

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - M1KE - 01-09-2015

خیلی ها در گذشته آدرس آشنایان رو برای گرفتن کارت PR شون دادن. مامور پست فقط آدرسی رو که متقاضی در ابتدای کار داده بوده کنترل می کنه و کاری نداره که چه کسی بسته رو تحویل می گیره. نهایتش از فردی که بسته رو تحویل میگیره یک امضا می گیرند که اون رو هم مطمئن نیستم همیشه و همه جا انجام بدن.

(31-08-2015, 08:22 PM)mnaeem نوشته: من هم این سوالو دارم. ممکنه مامور پست که کارتو میاره اونو به کس دیگه ای نده و بگه شخص خودش باید تحویل بگیره؟

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Nooshafarin - 01-09-2015

(29-08-2015, 07:37 PM)peyhas نوشته: سلام دوستان
میشه از تجربیات شما استفاده کنم و بپرسم آیا میشه ادویه جات چای و قند کمی حبوبات رادر یک کارتون بسته بندی کرد و همراه چمدان و بارمان بیاوریم؟ راستش اولا اونجا باید ریال تبدیل به دلار شده را خرج کنیم ثانیا باقیمانده ملزومات موجود در خانه را میخوام همراهم ببرم.

سلام و درود بر شما.  امیدوارم سفر خوبی داشته باشید.
ادویه ، سبزی خشک ، چای ، قند ، شکر ، حبوبات و ... هیچ کدوم مساله ای نداره.
تنها گوشت و مرغ و ماهی و بذر هست که مساله داره و حتی جریمه هم می کنن. 

موفق باشید.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - hatef_8 - 01-09-2015

(01-09-2015, 02:44 AM)M1KE نوشته: خیلی ها در گذشته آدرس آشنایان رو برای گرفتن کارت PR شون دادن. مامور پست فقط آدرسی رو که متقاضی در ابتدای کار داده بوده کنترل می کنه و کاری نداره که چه کسی بسته رو تحویل می گیره. نهایتش از فردی که بسته رو تحویل میگیره یک امضا می گیرند که اون رو هم مطمئن نیستم همیشه و همه جا انجام بدن.

یعنی به نظر شما، اینکه آفیسر صادر کننده کارت بخواد حتما خود شخص بیاد و کارت رو بگیره، کلا منتفی هستش؟