آکادمیا کافه
شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: زبان‌های خارجی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C)
+---- انجمن: انگلیسی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C)
+---- موضوع: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) (/Thread-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D8%AF%D8%A7-%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - mahmod - 29-05-2014

(28-05-2014, 08:56 PM)'M1KE' نوشته: در هر زبانی چهارت مهارت اصلی وجود داره (شنیداری، گفتاری، نوشتاری و خوندن). برخی از کتاب ها یا سیستم های آموزشی برای تقویت یک مهارت خاص در نظر گرفته شدن و برخی هم برای مهارت های ترکیبی. شما برای شروع می بایست با مهارت هایی کار کنید که تقریبا هر چهار مهارت رو به یک میزان بهبود بدن (مثل Interchange و Headway) وقتی شما در هر چهار مهارت یک حداقل هایی رو یاد گرفتین می تونید به تدریج به سمت کتاب ها یا روش هایی برین که فقط روی بهبود یک مهارت خاص تاکید دارند. البته می تونید اگر فرصت داشتین در کنار اون سیستمی که هر چهار مهارت رو آمورش میده به صورت فوق برنامه اینهایی که تک مهارتی هستند رو هم کار کنید و بالاخره باعث بهبود یک سری از مهارت های زبانی شما میشه. مثلا کتاب های Just Listening & Speaking بیشتر برای افرادی مناسب هست که قصد دارند مهارت های گفتاری و شنیداری خودشون رو بهبود بدن. کتاب Dynamic Listenin & Speaking هم همین طور روی بهبود مهارت های شنیداری و گفتاری کار می کنه. یا مثلا English Songs for Kids فقط روی مهارت شنیداری شما کار می کنه.
جدای از این که اون سیستم یا کتاب چه مهارتی رو در شما بهبود میده به سطح اون هم نگاه کنید (مقدماتی، متوسط یا پیشرفته). برای نمونه کتاب Just Listening & Speaking برای سطخ متوسط در نظر گرفته شده ولی کتاب Dynamic Listenin & Speaking برای سطح مقدماتی و پیش از متوسط در نظر گرفته و برای شمایی که در ابتدای راه هستین این کتاب به نسبت قبلی بهتر هست. English Songs for Kids هم که از اسمش مشخصه برای سطح های پایین در نظر گرفته شده و به نظرم خوبه که در اوقات فراغت به آهنگ هاش گوش کنید.

سلام ممنون بابت جوابتون فقط این کتاب ها چی بدرد نمیخوره همون صفحه پایینش و صفحه بعدمثلا
EnglishPod
Learn English via Listening
جموعه آموزش زبان انگلیسی در ذهن

مجموعه ی جدید آموزش زبان
وبقیه
ممنون میشم جواب بدین

RE: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - M1KE - 30-05-2014

به نظرم آخری که هر چهار مهارت رو آموزش میده (با تاکید بیشتر بر مهارت های گفتاری و شنیداری) مناسب تر از بقیه هست و سیستم کاملیه و اشاره شده که برخی موسسات اون رو جایگزین سیستم Interchange و Top Notch کردند. منتهی حجم کل دوره بیشتر از 6 گیگابایت هست که احتمالا تا بخواهید با سرعت اینترنت ایران اون رو دانلود کنید دیپلمتون رو گرفتین! بهتره برای شروع فقط فایل های مربوط به سطح یک اون که برای سطح مقدماتی هست و حدود 1 گیگابایت هست رو دانلود کنید و با همین ها آغاز کنید.

در کنار این مجموعه می تونید مجموعه ای که برای آهنگ های کودکانه بود رو هم گوش کنید. حالا با همین ها شروع کنید اگر باز هم وقت اضافه داشتین به منابع دیگه هم سر بزنید. در کل زیاد وقت تلف نکنید که کار نیکو کردن از پر کردن است.

RE: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - sepinaz - 14-06-2014

(11-02-2012, 10:47 PM)'bzz' نوشته: سلام
به نظرم این فاکتورها مهم هستند
0.باید ببینی هدفت چیه؟ چی میخوای بخونی>؟ tofel or ielts or... i هر موسسه ای توی یک چیز قوی
1.موسسه استاد هاشو بر چه مبنایی انتخاب میکنه(اینی که هر کی لیسانس یا ارشد زبان داشت میتونه درس بده؟؟ مساما خیر
2.چه کتابهایی درس میده؟؟ مثلا من خودم یک جارو میشناسم همزمان هم american file + top notch درس میده یعنی 1 ترم اینو کار میکنه 1 ترم اون یکی(یه نظرم این حسن بزرگی)
3.اینکه بهت اجازه بده 1 الی 2 جلسه بری سرکلاس و نحوه تدریس شان را ببینی بد اگه خوشت اومد ثبت نام کنی
4.اینکه برنامه ریزی میکنن برات که تا فلان تاریخ حاضر شی برای فلان امتحان یا نه؟ میگن تو بیا حالا تا هرموقع شد
5.اکثر کتاب های موجود همه چیز و پشتیبانی نمیکنن.آیا جزوه ی کتابی علاوه بر کتابهای اصلی کار میکنن مثلا برای skill writing
6.اگه باز چیزی به ذهن ام رسید حتما بهت میگم

خوب این موسسه که شما میشناسید یک ترم اینو کار میکنه یه ترم اونو کجاس؟؟؟
طول نمیکشه اینطوری خیلی؟؟؟؟
من هدف اصلیم تافل هس
تو مرکز آموزش های آزاد زبان های هارجی دانشگاه تهران تعیین سطح مکالمه شرکت کردم و summit 1a قبول شدم
به نظرتون چه موسسه برم بهتره؟؟

RE: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - blur - 14-06-2014

(14-06-2014, 06:45 PM)'sepinaz' نوشته:
خوب این موسسه که شما میشناسید یک ترم اینو کار میکنه یه ترم اونو کجاس؟؟؟
طول نمیکشه اینطوری خیلی؟؟؟؟
من هدف اصلیم تافل هس
تو مرکز آموزش های آزاد زبان های هارجی دانشگاه تهران تعیین سطح مکالمه شرکت کردم و summit 1a قبول شدم
به نظرتون چه موسسه برم بهتره؟؟

شما دوست عزیز یه سری هم به تاپیک مربوط به آموزشگاه های تافل بزنید. فکر می کنم می تونید اطلاعات مورد نیازتون رو از اونجا بگیرید.

RE: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - sepinaz - 14-06-2014

(14-06-2014, 08:19 PM)'blur' نوشته:
شما دوست عزیز یه سری هم به تاپیک مربوط به آموزشگاه های تافل بزنید. فکر می کنم می تونید اطلاعات مورد نیازتون رو از اونجا بگیرید.

ممنون
اون جا رو قبلن خوندم
ولی من فعلن زبان عمومی میهوام یاد بگیرم
و این اساتید رو باهاشون آشنایی دارم و تو مرکز آموزش های آزاد علم و فرهنگ هم تعیین سطح دادم و open forum 2 قبول شدم ( تحت نظر دکتر برزآباذی - اعلایی و مدبری و بره مکالمه از اول بهار شروع کردن و فقط open forum تدریس می کنن )
ولی ترجیح دادم فعلن top notch برم؟؟؟
سوال اصلی اینه که بره top notch کدوم موسسه بعتره؟؟

RE: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - Simon2007 - 15-06-2014

(14-06-2014, 08:59 PM)'sepinaz' نوشته:
ممنون
اون جا رو قبلن خوندم
ولی من فعلن زبان عمومی میهوام یاد بگیرم
و این اساتید رو باهاشون آشنایی دارم و تو مرکز آموزش های آزاد علم و فرهنگ هم تعیین سطح دادم و open forum 2 قبول شدم ( تحت نظر دکتر برزآباذی - اعلایی و مدبری و بره مکالمه از اول بهار شروع کردن و فقط open forum تدریس می کنن )
ولی ترجیح دادم فعلن top notch برم؟؟؟
سوال اصلی اینه که بره top notch کدوم موسسه بعتره؟؟

سلام 
همون علم و فرهنگ رو برید. شما تاپ ناتچ و هر جا برید اونطوری که مد نظرتونه درس نمیدن. کلا آموزش گاه ها کارشون روی 3 صفحه است هر جلسه و بقیه اش گپ و گفتگو و خنده. این از کلاسهای تهران. بیش از این بخوان فشار بیارن اون آقای 50 ساله ی کلاسم باید بفهمه دیگه. دیدی که هر سنی هست. 
از طرفی یک کتاب و باید کلی پارت کنند. 
با اون اکیپ که اسم اوردی کار کنی افق دیدشون تافله. ناخوداگاه جنرال رو با رویکرد نگاه به تافل بهت درس میدن. من قبولشون دارم. و به نظرم اگر با تاپ ناتچم پیش نرن برای اینکه خیالت راحت باشه در کنارش اون دوره رو هم خودت شروع کن. اینطوری هیچی از دست نمیدی. 
شادزی

RE: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - env.plan - 16-06-2014

با سلام،
سطح زبان من intermediate هستش و دیگه از این سطح فعلا تصمیم دارم خودم بخونم. اینطور که شنیدم و روش تاکید شده استفاده از فیلم و کلا تمرکز بر روی مهارت های شنیداری هستش. لطفا برای من توضیح بدید چطور فیلم رو ببینم تا استفاده مفید خودم رو ازش داشته باشم و اینکه چه فیلم های آموزش زبان رو توصیه می کنید؟ مثلا من فیلم english today رو دیدم و خیلی خوب بود. اگه از این جور فیلم ها میشناسید منو راهنمایی کنید.
ممنون از توجه دوستان[img]images/smilies/smile.gif[/img][img]images/smilies/cool.gif[/img]

RE: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - nt_sunshine - 16-06-2014

(16-06-2014, 08:18 PM)'env.plan' نوشته: با سلام،
سطح زبان من intermediate هستش و دیگه از این سطح فعلا تصمیم دارم خودم بخونم. اینطور که شنیدم و روش تاکید شده استفاده از فیلم و کلا تمرکز بر روی مهارت های شنیداری هستش. لطفا برای من توضیح بدید چطور فیلم رو ببینم تا استفاده مفید خودم رو ازش داشته باشم و اینکه چه فیلم های آموزش زبان رو توصیه می کنید؟ مثلا من فیلم english today رو دیدم و خیلی خوب بود. اگه از این جور فیلم ها میشناسید منو راهنمایی کنید.
ممنون از توجه دوستان[img]images/smilies/smile.gif[/img][img]images/smilies/cool.gif[/img]

سلام
نمی دونم درست منظور شما را فهمیدم یا نه ولی من نظر خودم را می گم. اگر می خواید خودتون را واسه امتحان آماده کنید، به نظرم کتاب های مربوط به امتحان ها را بگیرید یا از اینترنت دانلود کنید و مطالعه کنید. مثلا کتاب های تافل این قدر زیادن که هر چی هم بخونید تموم نمی شن به خصوص اگر دنبال دانلود کردن بخش های صوتی برید. خوب این کتاب ها همیشه یک سری سوال هم دارن، شما خود به خود یاد می گیرید که چه طوری گوش بدید که بتونید سوال جواب بدید و نمره تون را تو امتحان بالا ببرید. به خاطر همین، من به کسی که داره زبان می خونه به هدف امتحان دادن، فیلم توصیه نمی کنم. اما اگر می خواهید گوشتون عادت کنه و همزمان لذت ببرید و توانایی شنیداری تون را بالا ببرید من فیلم friends را توصیه می کنم. من تو ایران که بودم اینو ندیده بودم ولی الان که گوش می دم به نظرم هم لذت بخشه و هم توانایی زبان را افزایش می ده. به نظرم هر چیزی گوش می دید، چه کتاب و جه فیلم، بیشتر از یک بار گوش بدید. چون دفعه دوم چیزهایی را می فهمید که دفعه اول متوجه نشده بودید و این گوش آدمو قوی می کنه.
موفق باشید.

RE: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - Simon2007 - 17-06-2014

(16-06-2014, 08:18 PM)'env.plan' نوشته: با سلام،

سلام
شما چقدر زمان دارید و هدفتون کدوم آزمون هاست؟ 
بدون مشخص کردن اینها فیلم دیدن کاری تفریحی و بیهوده محسوب میشه. فیلم در بلند مدت جواب میده و برای کسی که قراره 5-6 ماهه پرونده  ی مثلا تافل رو ببنده گزینه ی خوبی محسوب نمیشه.
شادزی

RE: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - env.plan - 17-06-2014

سلام و مرسی از دوستان بابت جواباتون...
من هم هدفم تقویت اصولی زبان هست  و هم شرکت در آزمون (خیلی ها رو دیدم که آزمون آیلتس یا تافل قبول شدن اما مهارت های شنیداری و گفتاری آنچنانی رو ندارن!). اما واقعا دقیقا نمی دونم که ایلتس یا تافل رو شرکت کنم.؟! اما هدفم تلاش برای پذیرش در مقطع دکترا در دانشگاههای خارجی هستش. احتمالا بتونم به خودم برای شرکت در آزمون یک الی دو سال رو فرصت بدم و حتما تا چند ماه آینده توی دوره های ویژه آمادگی در آزمون تافل یا آیلتس شرکت خواهم کرد. اما خوب باز مسیر برام خیلی روشن نیست!
باز هم تشکر.....