سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7) |
RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - a.shoja - 22-08-2014 با سلام من ارشد علوم خاک دانشگاه تهرانم میخواستم بدونم با شرایطی که دارم میتونم از دانشگاه های کانادا فاند بگیرم چون همه میگن دانشگاه های کانادا و استرالیا معدل محورند ایا واقعا هیچ امیدی دارم یعنی امکانش هست یا کسانی بودند که با این شرایطی که من دارم فاند گرفته باشند. معدل لیسانس15/70 معدل ارشد 15 و دارای یک مقاله isi با یه ثبت اختراع داخلی با تافل 90 RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - civilnima - 22-08-2014 با سلام ! من دانشجوی ترم7 کارشناسی عمران هستم . می خواستم بدونم آیا 9ترم شدن تاثیری منفی در گرفتن فاند و پذیرش داره ؟ RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - M1KE - 22-08-2014 ممکنه یک رویه غالبی وجود داشته باشه ولی کشورهایی که اسم بردین دانشگاه های زیادی دارند و همه استادها لزوما مثل هم عمل نمی کنند. در نتیجه اگر حداقل های معدل تعیین دانشگاه ها رو داشته باشید که معمولا حدود 15 هست و بقیه شرایط تون خوب باشه به طوری که استادی پیدا کنید در زمینه مقاله تون در حال پژوهش باشه ممکنه از کار شما خوشش بیاد و شما رو برداره. یک مقدار به جستجو نیاز داره و اینکه طوری SOP و بقیه مواردی که معرف شماست رو درست کنید که اون استاد بتونه به شما اعتماد کنه. نمره زبان تون به صورت مرزی حداقل بیشتر دانشگاه ها رو برآورده می کنه هر چند بهتر بود 100 باشه. معدل ارشدتون هم خیلی نزدیک به حداقل هاست. شاید بتونید مقاله های باقیمانده خودتون رو به سرانجام برسونید تا یه مقدار پرونده تون قوی تر بشه ولی به نظرم همزمان پیگیر پذیرش هم باشید و اون رو به چاپ شدن مقالات موکول نکنید. (22-08-2014, 12:39 AM)'a.shoja' نوشته: با سلام من ارشد علوم خاک دانشگاه تهرانم میخواستم بدونم با شرایطی که دارم میتونم از دانشگاه های کانادا فاند بگیرم چون همه میگن دانشگاه های کانادا و استرالیا معدل محورند ایا واقعا هیچ امیدی دارم یعنی امکانش هست یا کسانی بودند که با این شرایطی که من دارم فاند گرفته باشند. در صورتی که در ترم خاصی مشروط نشده باشین و معدل کل تون خوب باشه فکر نمی کنم یک ترم طولانی تر شدن دوره تحصیلی براشون اهمیت داشته باشه و به چشم نمیاد. (22-08-2014, 12:52 AM)'civilnima' نوشته: با سلام ! من دانشجوی ترم7 کارشناسی عمران هستم . می خواستم بدونم آیا 9ترم شدن تاثیری منفی در گرفتن فاند و پذیرش داره ؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - mahsa.parmis88 - 22-08-2014 با سلام...من لیسانس مبکروبیولوژی ازدانشگاه تهران با معدل 16.65 هستم.در کنکورارشد به رشته ایمونولوژی تغییررشته دادم که ماه قبل نتایج اومد و رتبه 1 شدم و برای انتخاب دانشگاه باردیگه دانشکاه تهران رو انتخاب کردم. مدرک زبان ندارم ومیخوام واسش اقدام کنم ولی نمیدونم کدوم دانشکاه بهتره واسه ایمونو که تافل شرکت کنم یا ایلتس؟ اگه ازنظر پایان نامه خوب و مقالات ISIهم ازالان به فکرباشم ومعدلمم بالا نگه دارم.چه مسایل دیگه ای رو هنوز که وارد ارشد نشدم باید تا 2.3سال بعدواسه پذیرش مدنظر قراربدم؟وآیا این رتبه 1 تو کنکورارشد واسه پذیرش دکترا مزیت محسوب میشه یانه؟ اگه نکات دیگه ای هم واسم به ذهنتون میرسه که ازالان تو فکرش باشم. لطفابهم بگین چون من خیلی اطلاعاتم تو این زمینه کمه...خیلی ممنون RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - صنایع 20 - 22-08-2014 سلام به همه،وقت بخیر. من لیسانس فیزیک دارم و الان دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه آزادم،ترم چهارم تمام شده،معدلم هم 19.06،تا الان. امسال به اجبار مادرم آزمون ارشد مهندسی صنایع دادم و انتخاب اولم رو دانشگاه بین الملل آبادان زدم. میخوام بدونم اگر قبول بشم و برم،برای خوندن دکتری توی کشورای اروپایی مثل آلمان بخاطر سطح دانشگاه بین الملل مشکل پیدا نمیکنم؟! لطفا راهنمایی کنید. من واقعا نمیدونم چه تصمیمی بگیرم،با توجه به اینکه فکر میکنم قبول میشم ارشد رو. ممنونم. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - ahmadpashaei - 22-08-2014 (22-08-2014, 11:44 AM)'mahsa.parmis88' نوشته: با سلام...من لیسانس مبکروبیولوژی ازدانشگاه تهران با معدل 16.65 هستم.در کنکورارشد به رشته ایمونولوژی تغییررشته دادم که ماه قبل نتایج اومد و رتبه 1 شدم و برای انتخاب دانشگاه باردیگه دانشکاه تهران رو انتخاب کردم. مدرک زبان ندارم ومیخوام واسش اقدام کنم ولی نمیدونم کدوم دانشکاه بهتره واسه ایمونو که تافل شرکت کنم یا ایلتس؟ اگه ازنظر پایان نامه خوب و مقالات ISIهم ازالان به فکرباشم ومعدلمم بالا نگه دارم.چه مسایل دیگه ای رو هنوز که وارد ارشد نشدم باید تا 2.3سال بعدواسه پذیرش مدنظر قراربدم؟وآیا این رتبه 1 تو کنکورارشد واسه پذیرش دکترا مزیت محسوب میشه یانه؟ اگه نکات دیگه ای هم واسم به ذهنتون میرسه که ازالان تو فکرش باشم. لطفابهم بگین چون من خیلی اطلاعاتم تو این زمینه کمه...خیلی ممنون سلام، به این سایت خوش اومدین
معدل و دانشگاه لیساستون خیلی خوبن و همینطور دانشگاه ارشدتونم که بازم تهرانه کمک بزرگی به شما می کنه بخاطر اسمش. اگر معدل بالای 17 یا 18 بیارید و دو سه مقاله خوب داشته باشید شانس خیلی بالایی برای پذیرش گرفتن با فاند کامل از دانشگاه های خیلی خوب خواهید داشت. در خصوص سوالتون برای اقدام برای دکترا تافل و آیلتس فرقی نداره. از اونجاییکه وقت زیادی دارید بهتره به اشتباه نیفتین و درست استفاده کنید چرا که در ارشد استادا وقتی براتون نمیذارن و بهتره خوب زمان رو مدیریت کنید. ضمنا بجز آزمون تافل/آیلتس باید به کشور مقصدم توجه کنید بخاطر آزمون GRE General&Subject رشته شما. این آزمونها بسیار بسیار تاثیرگذارن در پذیرش و فاند شما در کنار استاد پیدا کردن(که همون موقع اپلالی هست). در مورد رتبه کنکورم هم تو رزومه باید بیارین و هم در SOP توضیح بدین که از بین چند نفر این جایگاه رو بدست آوردین و هم مدرک از سازمان سنجش بگیرین و ترجمه کنید که در این پست توضیح دادم و همچنین نکته پست بعدیش از خانم maryam عزیز. این درسته مدرک خیلی تاثیرگذاری نیست ولی اگر بتونید در SOP خوب توصیفش کنید میتونه خیلی نمایان تر بشه. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - sspy - 26-08-2014 سلام من سال آخر رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار از واحد علوم تحقیقات ارومیه هستم معدل من 16 هست تا الان 2 تا مقاله ISI دارم که اگه بتونم پایان نامه رو هم مقاله بدم میشه 3 تا می خواستم برای دوره دکتری در استرالیا اقدام کنم ولی متاسفانه مشکلات مالی دارم که کاملا نمیتونم همه مخارج رو بدم ایا امکانش هست با این تفاسیر بتونم پذیرش بگیرم ؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - saaaaam - 27-08-2014 (26-08-2014, 11:45 PM)'sspy' نوشته: سلام سلام بر شما دوست عزیز
استرالیا بسیار روی معدل لیسانس حساس هست و شما متاسفانه نفرمودی معدل لیسانس شما چند بوده؟ و این نکته هم که دانشگاه های علم و صنعت و شریف بسیار در مقایسه با دانشگاه شما شناخته شده هستند در استرالیا هم وجود دارد بنظر من اگه معدل لیسانس شما بالای 15 باشه و سه مقاله ای اس ای هم در مجلات بسیار معتبر در رشته خودت چاپ کنی شانس داری که فاند بگیری ولی بنظرم تمرکزت را بر روی دانشگاه های پژوهش محور قرار بده و حتما استاد پیدا کنید و پروپوزال را هم با هماهنگی کامل با ایشان تهیه کنید. موفق باشید RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - sspy - 27-08-2014 اولا خیلی ممنون که خیلی سریع جواب دادین معدل کارشتاسی من خیلی بد بود نذاشتم معدل من فکر کنم 13 بود ، ایا با کار کردن میشه مخارج رو در استرالیا تامین کرد ؟ اگر فاند نگیرم چقدر شانس دارم پذیرش بگیرم ؟ ایا با کار می تونم از عهده هزینه ها بر بیام ؟ تشکر RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - aftab m - 07-09-2014 سلام من دانشجوی ارشد ترم 3مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد هستم میخوام برا دکترا از دانشگاههای المان یا انگلیس پذیریش بگیرم هیچ اطلاعاتی ندارم ممنون میشم راهنایی کنید |