آکادمیا کافه
Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)
+---- انجمن: مشاوره‌های گذشته (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87)
+---- موضوع: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا (/Thread-Pejman-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%81%D8%B6%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - Babak - 31-08-2013

(31-08-2013, 11:29 AM)'Charming' نوشته:
با تشکر فراوان از دوست خوبم
تمام فرمایشات شما منطقی هستش و من هم شروع به ایمیل زدن به استادا کرده بودم
رزومم هم نسبتا خوبه البته به جز قسمت مقاله که فقط یه ای اس ای دارم اونم فک نکنم زیاد واسه یه لیسانسی مشکل ایجاد کنه...
در هر حال اولویت های شما رو من هم در نظر دارم و تقریبا میشه گفت با پتانسیل بالا میشه حتی واسه دانشگاههای بهتر البته بعد فوق اونجا اپلای کرد
ممنون بابت سایت ها هم
فقط یه سوال:
شما مطمینید کسی که مستقیم دکترا میره نمیتونه مدرک فوق رو بگیره و از اونجا اپلای کنه؟
یعنی بد میشه واسش یا اصلا غیر قانونی؟
ممنون میشم دقیق جواب بدین یا فردی رو که بدونه معرفی کنین تو سایت
با احترام

همون طور که پژمان گرامی هم گفتند، منع قانونی خاصی وجود نداره که شما با پذیرش دکترای مستقیم بخواهید انصراف بدید و با مدرک فوق فارغ‌التحصیل بشید و بعد دکترا رو در جای دیگه ادامه بدید. البته برای محکم کاری بهتره که با دانشگاه هم چک کنید که مطمئن بشید به شما مدرک فوق داده خواهد شد. همچنین برای این که با مشکل ویزا مواجه نشید، باید دکترا رو با حداکثر دو، سه ماه فاصله از فارغ‌التحصیلی فوق شروع کنید.

RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - mr.h.gm - 31-08-2013

سلام پژمان جان.
یکی از دوستان گفتن بهتره سوالم رو از شما بپرسم؛
 برنامه ای برای خودم تنظیم کردم و می خواستم به شما هم بگم تا راهنماییم کنید.تصمیم بر اینه که از این 4 سال 2 سال اول رو روی زبان عمومیم کار کنم و بعد 6 ماه روی تافل وقت بزارم و بعد یک و نیم سال روی GRE.زبانم در حال حاضر در حد Elemntary هست و قصد دارم تا 1 سال و 7 ماه دیگه تا آخر advanced تموم کنم و بعد از اون حدود 3 ماه روی کتاب داستان وقت بزارم و بعد از اون تافل و بعد GRE.کتابی که برای زبان عمومیم در نظر گرفتم Total English هست که 6 تا جلد داره و ناشر اون لانگمن هست. کتاب خیلی خوبیه.حالا اهدافم رو بگم میخوام تافل حتما حتما بالای 100 بیارم و GRE هم کوانت بالای 780 و وربال بالای 500 و انشا بالای 5.با تشکر

RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 01-09-2013

سلام دوست عزیز، البته خب همونطور که در عنوان تاپیک نوشته شده من برای گرفتن پذیرش در رشته های مکانیک و هوافضا در این تاپیک پاسخگو هستم ولی در مورد سوال شما هم یه راهنمایی می کنم، بعد می تونید سوالاتتون مرتبط با هر تاپیکی مطرح کنید.
به نظر من برنامه خوبی رو در پیش گرفتید. بهتره اول زبان عمومی تون رو قوی کنید و بعد روی منابع آزمون ها کار کنید. سعی کنید وقفه در زبان خوندن تون به هیچ وجه پیش نیاد. من با کتابی که گفتید آشنایی ندارم. به هر حال به نظرم برای کسی که زبانش خیلی خوب نیست، شروع با کلاس زبان تاثیر بیشتری نسبت به خودخوانی داره. موفق باشید.

RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - mr.h.gm - 01-09-2013

بله نن کلاس می رم به چند دلیل :
تنوع و بودن در محیط انگلیسی
پرسیدن سوالاتی که تو مطالعم باشون بر می خورم از استاد
تقویت اسپیکینگ و ارتباط با دیگران به زبان انگلیسی.
تقریبا همه گفتن برنامت و اجراش هم دارم میکنم خدا کنه به اهدافم هم برسم.
ممنون پژمان جان.

RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - Torkan - 05-09-2013

ببخشید من دوباره یه سوال بپرسم؟!
اگه یه نفر ارشد رو تو امریکا تموم کنه با نمرات و حالا مقالات خوب میشه از اونجا هم اپلای کرد واسه دانشگاه بهتر؟
البته میدونم جوابش تابلو هستش ولی منظورم اینه که به دردسرش می ارزه ادم مستقیم دکترای یه دانشگاه رو ول کنه بره ارشد یه دانشگاه بهتر تا بتونه از اونجا به دانشگاههای بهتر بره؟به دردسرش می ارزه؟
مخصوصا این سوال رو از مکانیکی ها میپرسم!تا حالا کسی این کار رو کرده؟
با احترام

RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 05-09-2013

به نظر من ارزشش رو قطعاً داره، چون شما با تحصیل در دانشگاه بهتر مسلماً شرایط پیشرفت و شغل یابی بهتری براتون فراهم می شه و چون دوره دکترا هم طولانی هستش قطعاً این کار ارزش داره. من دوستانی داشتم که سال اول دکترا دانشگاه شون رو عوض کردند به دلیل نبود فاند یا راضی نبودن از دانشگاه...

البته بحثی هست اینه که برای دوره دکترا اصولاً فاند بیشتر هست و اگر مشکلی از بابت فاند و هزینه ها وجود نداره، من قطعاً توصیه می کنم این کار انجام بشه.

RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - Torkan - 05-09-2013

ممنون دوست هم رشته ای
ببخشین میشه بگین امکان داره تو ارشد کسی خودش رو نشون بده تا اگر هم احیانا ترم یک فاند نگیره ترم های بعد بتونه بگیره...ایا موارد اینچنینی بودن که شهریشون مثلا از ترم دو waive بشه؟
و ایا ارشد چند سال طول میکشه اگه یکی بخواد یکم مقاله زیاد کار کنه میتونه کمی دیر ار شد رو تموم کنه؟اصلا این بحث منطقی هستش؟
ببخشید سوالام زیاده چون بلاخره میخوام تصمیم بگیرم
با احترام

RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 06-09-2013

(05-09-2013, 07:56 PM)'Charming' نوشته: ممنون دوست هم رشته ای
ببخشین میشه بگین امکان داره تو ارشد کسی خودش رو نشون بده تا اگر هم احیانا ترم یک فاند نگیره ترم های بعد بتونه بگیره...ایا موارد اینچنینی بودن که شهریشون مثلا از ترم دو waive بشه؟
و ایا ارشد چند سال طول میکشه اگه یکی بخواد یکم مقاله زیاد کار کنه میتونه کمی دیر ار شد رو تموم کنه؟اصلا این بحث منطقی هستش؟
ببخشید سوالام زیاده چون بلاخره میخوام تصمیم بگیرم
با احترام

دوست من البته که چنین مواردی بوده. ولی ببینید با این وضعیت نرخ ارز، شما نباید خیلی ریسک کنید. باید واقع بینانه به قضیه نگاه کنید. احتمال گرفتن فاند از ترم یک یا دو وجود داره، ولی هیچ تضمینی نیست.
ارشد همون دو سال هست در آمریکای شمالی. اما خیلی نگران این موضوع نباشید، چون خیلی ها وقتی ارشد رو در یک دانشگاه شناخته شده در آمریکای شمالی می خونن، اگر که در کل عملکرد خوبی داشته باشند، شاید بدون مقاله هم بتونن پذیرش خوبی برای مقطع بالاتر بگیرند. همونطور که گفتم عملکرد کلی تون باید خوب باشه. مطمئناً در فرصتی که دارید می تونید روی مقاله قابل قبول هم وقت بذارید.

RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - Torkan - 17-09-2013

دوستان به خصوص پژمان عزیز لطفا جواب بدن اگه ممکنه کمی تحلیلی!
ببینید بنده بین انتخاب از میان چند دانشگاه مونده ام واسه بهار 2014...
از اونجا که رزومم هم خوب بود میتونستم دانشگاههای بهتر هم پذیرش بگیرم (با مقایسه سایر افراد) ولی ترم بهار کمی دستمو بست همون طور که میدونین ترم بهار محدودیت داره و....
اما سوال اصلی
با توجه به اینکه هدف بنده تحصیل در مقاطع بالاتر به خصوص دکترا و یا post doc تو دانشگاههای خوب هستش با در نظر گرفتن این به نظر شما کدام انتخاب بهتر میتونه باشه واسم (به خصوص پژمان عزیز که خودشون مکانیکی هستن!)
ایا خوندن تو یه دانشگاه رنک نسبتا خوب مثل clemson واسه مقطع ارشد واسه کسی که میخواد مثلا post doc رو تو دانشگاههای بهتر بخونه فرقی داره با کسی که مثلا از دانشگاه new mexico پذیرش داره مستقیم دکترا؟
بنده از UNM پذیرش دارم DIRECT PHD و تقریبا 50 درصد هم فاند دادن(نصف هزینه یه سال)
ولی CLEMSON فعلا پذیرش مستر بدون فاند داده و همچنین SYRACUSE و WEST VIRGINIA
حالا بین CLEMSON واسه ارشد و UNM واسه دکترا موندم؟/البته فاند UNM هم وسوسه ام کرد وگرنه داشتم اماده میشدم واسه CLEMSON!!
در حالت کلی اگه یه نفر مقالات معتبر بتونه بده با نمرات خوب و یا کنفرانس های خود امریکا تو مقطع دکترا میتونه خودش رو POST DOC دانشگاه بهتری ببینه یا اصلا امکان چنین چیزی نیستش؟
ممنون میشم پاسخ بدین
خیلی تشکرات!
بااحترام

RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 17-09-2013

دوست من، در مورد Post doc من اونقدر اطلاعات ندارم. ولی مسلمه که اعتبار دانشگاه محل تحصیل دکترای شما در گرفتن موقعیت مناسب برای post doc تاثیر زیادی داره. در مورد شما اگر که مشکل هزینه رو ندارید، مسلماً با ارشد Clemson و بعد دکترا در یک دانشگاه تراز اول شانس خیلی خوبی برای گرفتن فاند در دکترا و بعد هم موقعیت خوب post doc خواهید داشت. اگر مشکل هزینه دارید، خب دیگه انتخابی باقی نمی مونه! اول وضعیت خودتون رو از نظر هزینه ها مشخص کنید، بعد تصمیم بگیرید.