آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - amirhossein.gh - 03-01-2012

(03-01-2012, 09:10 PM)javid نوشته: با سلام
کارسناسی مدیریت بازرگانی در دانشگاه غیر انتفایی
دانشجوی کارشناسی ارشد همین رشته با گرایش بازاریابی در دانشگاه آزاد
معدل کارشناسی : 15/29
می خوام ببینم می شه با فاند حتی واسه ارشد هررررررررجا که بشه برم یا نه ؟!!!!!
سلام
لطفا اطلاعات تکمیلی تر از خودتون رو بذارین
مثل معدل ارشد - تعداد مقاله(در صورت داشتن)-نمره زبان(آیلتس یا تافل) - نمره جی آر ایی - برای دکترا یا ارشد - ...
اگه اینا رو ندارین و میخاین برای آمریکا اقدام کنین متاسفانه جایی به ذهن بنده حقیر نمیرسه!
البته آمریکا و کانادا اینه و در مورد کشورهای دیگه ممکنه فرق کنه

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Imbadin - 07-01-2012

با سلام
من در حال حاضر سال سوم دبیرستان هستم میخواستم بدونم که چه معدل دیپلمی برای اخذ پذیرش از دانشگاه های متوسط رو به بالای امریکا و چه معدلی برای دریافت fund لازم است ؟
و اینکه آیا معدل سال چهارم ( پیش دانشگاهی) هم مهم است ؟؟ با توجه به اینکه معدل سال اولم 17.5 و سال دومم 15.5 است
مرسی

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - amirhossein.gh - 07-01-2012

(07-01-2012, 02:31 AM)Imbadin نوشته: با سلام
من در حال حاضر سال سوم دبیرستان هستم میخواستم بدونم که چه معدل دیپلمی برای اخذ پذیرش از دانشگاه های متوسط رو به بالای امریکا و چه معدلی برای دریافت fund لازم است ؟
و اینکه آیا معدل سال چهارم ( پیش دانشگاهی) هم مهم است ؟؟ با توجه به اینکه معدل سال اولم 17.5 و سال دومم 15.5 است
مرسی
ببین دوست خوبم شما به طور کلی روی فاندی که بچه ها الان دارن اقدام میکنن و به اساتید ایمیل میزنن برای دوره کارشناسی حساب باز نکن. من که ندیدم همچین موردی رو
فاند خیلی کمه در کارشناسی و اکثرا اگر فاندی هم داده بشه پس از حضور در دانشگاه مقصد است
در ضمن معدل دبیرستان واقعا اهمیت لیسانس یا بالاتر را نداره و ارزش بجه ها به چیزای دیگه مثل آزمون SAT یا sop یا ... مشخص میشه.
در ضمن معدل شما متاسفانه زیاد مناسب نیست برای دبیرستان! خودتون میدونید که چی میگم Smile
اگه بازم سوال دارین میتونین از کارشناس مربوطه ShahdaD در این تاپیک بپرسین
موفق باشین

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Mike - 07-01-2012

(07-01-2012, 02:31 AM)Imbadin نوشته: با سلام
مرسی

من خیلی‌ خوش حالم که بچه از سن کم دارند به فکر‌ آینده‌شون می‌افتند. اما خوب موارد زیر رو در نظر بگیرید:
۱- در کارشناسی جهت اخذ پذیرش در آمریکا بسیار مهم هستش.
۲- تحقیق در آمریکا حرف اول رو می‌زنه. شما بدون اون چطور میخواید اینجا بیاید؟
۳- هزینه تحصیل در آمریکا برای در کارشناسی سرسام آور هست. خود آمریکای‌ها توش میمونند. ۱۰۰ جور وامو برنامه و قرض اینا میگیرند تا تمومش کند پس تقریبند پرداخت حمصهی‌ هزینه‌ی برای در لیسانس اصلا منطقی‌ نیست. در ضمن در ایران این در خیلی‌ بهتر از اینجا هستش.
۴- همه دوست دارند که از دانشگاههای رنک خوب و متوسطه اینجا پذیرش بگیرند. البته شمام همینطور. خود منم همین وضعیت رو داشتم. اما خوب باید دید که قسمت شما چی‌ هستش. همیشه نباید از بهترین دانشگاه‌های دنیا شروع کرد. گاه گداری از پایین هم می‌شه به جاهای بالا رسید.
۵- و البته مساله فاند که شما گفتید هم همه دوست دارند اینجا فاند بگیرند اما باور کنید برای خود من با اینکه اینجام سخته که دوباره قرار دادمو تمدید کنم. خیلی‌ از بچه‌ها بدون فاند اومدند هرچند باز هم برای مقطع دکتری یا ارشد.
۶- SOP برای مقطع لیسانس نیست. قابل توجه دوستان. برا مقطع لیسانس چیز دیگی‌ می‌نویسند. اما توصیه نامه باز هم وجود داره.(این برای دانشگاه‌های آمریکا هستش، البته شما ممکن برید ببینید که بعضی‌ از دانشگاه‌ها می‌خواند اما به طور معمول از کسی‌ خسته نمی‌شه SOP بنویسه، بیشتر Essay می‌خواند)

ایشالا شمام به هدفتون برسید. اما خوب از نظر من غیر ممکن نیست آمدنتون به اینجا اما خوب کلی‌ پول احتیاج دارید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - sina_oonline - 09-02-2012

با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان عزیز
من دانشجوی مهندسی کامپیوتر صنعتی شریف با معدل کل 17 هستم و مقاله هم ندارم!
می خواستم بپرسم برای کانادا و آمریکا از چه دانشگاه هایی و با چه محدوده رنکی می توانم پذیرش بگیرم؟
در ضمن به نظر شما شانس دریافت فاند برای من وجود داره؟
با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Saeid - 09-02-2012

(09-02-2012, 05:31 PM)sina_oonline نوشته: با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان عزیز
می خواستم بپرسم برای کانادا و آمریکا از چه دانشگاه هایی و با چه محدوده رنکی می توانم پذیرش بگیرم؟
با تشکر
معدل شما خوبه و از دانشگاه شناخته شده ای هستید.....با یه نمره زبان و GRE خوب.....شانس بسیار بالایی خواهید داشت Smile .....انتظار مقاله از شما نمیره....نباشه مهم نیست....بابک عزیز بهتر میتونن نظر بدن در این مورد

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - m0h3n - 09-02-2012

(09-02-2012, 05:31 PM)sina_oonline نوشته: با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان عزیز
با تشکر

(09-02-2012, 06:54 PM)saeed_oroomy نوشته: معدل شما خوبه و از دانشگاه شناخته شده ای هستید.....با یه نمره زبان و GRE خوب.....شانس بسیار بالایی خواهید داشت Smile .....انتظار مقاله از شما نمیره....نباشه مهم نیست....بابک عزیز بهتر میتونن نظر بدن در این مورد

سعید عزیز نکات رو اشاره کردند.
دانشگاه شناخته شده ای در ایران فارغ تحصیل میشید. معدلتون خوب هست.

نداشتن مقاله خیلی تاثیر گذار نیست. (اگر بتونید داشته باشید به طبع خوب هست).
تمام تلاشتون رو بزارید برای GRE بالا. هر چقدر GRE بالاتری داشته باشید دانشگاههای بهتری پذیرش خواهید گرفت با فاند. آزمون زبان هم فراموش نشه. سعی کنید نمره زبانتون از حداقل قبولی دانشگاهها بیشتر باشه.

موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Babak - 10-02-2012

من هم با سعید و محسن کاملا موافقم. شما معدل خیلی خوبی دارید و شریف هم دانشگاه کاملا شناخته شده‌ای هست. ضمن این که رشته نرم‌افزار هم جزو رشته‌هایی هست که احتمال گرفتن پذیرش و فاند درش زیاده. اگر شما نمره GRE بالایی بیارید (ترجیحا بالای ۱۲۵۰ و همچنین AW چهار به بالا) و با فرض این که iBT امتحان بدید، اگر نمره ۱۰۰ به بالا بیارید شانس گرفتن پذیرش از بهترین دانشگاه‌های امریکا مثل Stanford رو خواهید داشت. برای مقطع لیسانس مقاله ضروری نیست، ولی اگر بتونید با دانشجویان دکترا یا فوق کار کنید که اسم‌تون به عنوان یکی از نویسندگان روی یک مقاله هم بیاد موقعیت خودتون رو بهتر خواهید کرد و شانس‌تون بیشتر خواهد شد، اما بین مقاله و نمره GRE حتما نمره GRE ارجحه و اگر فرصت برای هر دو رو ندارید روی GRE تمرکز کنید و این رو هم در نظر داشته باشید که معدل‌تون رو بالا نگه دارید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - valorous - 24-02-2012

سلام
من دانشجوی مهندسی نفت دانشگاه تهران تو مقطع کارشناسی هستم و معدلمم حدود 15.5 هست. میخواستم بدونم اگه تافل و gre خوبی بگیرم و مقاله هم نداشته باشم، آیا هنوز برای دانشگاه های تاپ امریکا برای فول فاند شانس دارم یا باید به فکر دانشگاه های پایین تر باشم؟
با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Saeid - 24-02-2012

(24-02-2012, 11:23 PM)valorous نوشته: سلام
من دانشجوی مهندسی نفت دانشگاه تهران تو مقطع کارشناسی هستم و معدلمم حدود 15.5 هست. میخواستم بدونم اگه تافل و gre خوبی بگیرم و مقاله هم نداشته باشم، آیا هنوز برای دانشگاه های تاپ امریکا برای فول فاند شانس دارم یا باید به فکر دانشگاه های پایین تر باشم؟
با تشکر
اگر تاپ 10 باشه منظور فکر نمیکنم شانس داشته باشید........ولی دانشگاهای خوبی شانس دارید----البته نفت رشته خاصی هستش و در دانشگاهای کمی ارایه میشه ولی به نظر من شانس خوبی دارید اگر چه ممکنه تو تاپ 10 نباشه