خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: کارت اعتباری و امور ارزی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%DB%8C) +--- موضوع: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی (/Thread-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B1%D8%AE-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2%DB%8C) |
RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - PAR!SA - 09-03-2012 نوبت رو هر دو میدن شما اول یه نوبت از وزارت علوم میگیرید بعد که تشریف میبرید بانک، چون تعداد درخواست کنندگان بالاست، یه نوبت هم اونجا میگیرید دیگه البته الان نمیدونم فرق کرده یا نه چون از دو هفته پیش تا الان سه بار بانک هارو تغییر دادند بهترین کار اینه که زودتر تو سایت نشا ثبت نام کنید. منظورم این نیست که شما باید پارتی داشته باشید، منظورم اینه که میتونید خارج از نوبت برید وزارت علوم و نامه رو بگیرید RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - spt - 10-03-2012 (09-03-2012, 07:23 PM)Pejman نوشته: اگر با پذیرش دانشگاه X تشکیل پرونده بدیم، بعداً بریم دانشگاه Y، برای گرفتن ارز دانشجویی مشکلی پیش نمیاد؟یک بار مجازه در تا پایان ترم اول تحصیل.... البته این برای اون هایی هست که علاوه بر این کار سربازی رو هم دارن.... (با توجه به اینکه پرونده ها رو یه جا تشکیل میدن!!) خارج از این من نمیدنم دیگه!! اما یه بار رو حتما میشه کلا این سیستم بانک ها که به این سرعت داره عوض میشه نشون دهنده ی اینه که یا به زودی کلا تعطیل میشه این سیستم یا اینکه مدون میشه... امیدوارم که دیگه تغییری ایجاد نکنن.... Saeid جان به نظر من بهتره خودتون خارج از نوبت ببرید وزارت علوم چون تا اونجا که من خبر دارم همه دارن اینطوری میرن و نامه به بانک رو میگیرن و خیلی ها از نوبتشون استفاده نمیکنن اون موقع که شما نوبت دارید.... البته این نظر منه... RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - amin_mb - 10-03-2012 بانک سامان ارز دانشجویان را تامین میکند 90/12/18 بانک سامان اعلام کرد که دانشجویان در حال تحصیل در خارج از کشور از این پس میتوانند ارز مورد نیاز خود را با نرخ رسمی و مطابق با مقررات ارزی بانک مرکزی از تمام شعب بانک سامان در سراسر کشور دریافت کنند. به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی بانک سامان در اطلاعیه ای اعلام کرد: "دانشجویان در حال تحصیل در خارج از کشور از این پس میتوانند ارز مورد نیاز خود را با نرخ رسمی و مطابق با مقررات ارزی بانک مرکزی از تمام شعب بانک سامان در سراسر کشور دریافت کنند. تمام دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور با ارایه مدارک مربوطه شامل گواهی اشتغال به تحصیل تایید شده توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، صورتحساب دانشگاه که اصالت آن مورد تایید کنسولگری ایران در کشور محل تحصیل قرار گرفته باشد و با رعایت مجموعه مقررات ارزی میتوانند با مراجعه به تمام شعب بانک سامان در سراسر کشور، ارز دانشجویی خود را به صورت نقدی دریافت کنند. بر اساس مقررات بانک مرکزی، میزان ارز قابل پرداخت به دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور جهت شهریه، سالانه حداکثر 15 هزار دلار آمریکا و بابت هزینه اقامت ماهانه معادل یکهزار دلار آمریکا است. دانشجویان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تامین ارز دانشجویی و سایر خدمات و محصولات بانک سامان، با مرکز سامان ارتباط به شماره 6422-021 تماس حاصل و یا به شعب بانک سامان در سراسر کشور مراجعه کنند." موفق باشید! RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - rulany - 10-03-2012 سلام.من برای ثبت نام به یه مشکلی بر خوردم.ممنون میشم کمکم کنین من میرم سایت نشا.قسمت اپلود فابل ها 5تا مورد رو اپلود میکنم.اما 2 تاشو ندارم که اپلود کنم. یعنی پذیرش یا گواهی اشتغال به تحصیل و کارت پایان خدمت. وقتی اون 5تا رو اپلود کردم و میفرستم این پیغام رو میده: سايز پذيرش یا گواهي اشتغال به تحصيلي شما نا معتبر مي باشد چیکار باید بکنم من الان؟اصلا من فایلی برای پذیرش اپلود نکردم که بخواد نا معتبر باشه. اونایی که مثل من ترم اخر لیسانس هستند چطوری ثبت نام میکنن؟ RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - PAR!SA - 10-03-2012 (10-03-2012, 09:29 PM)rulany نوشته: سلام.من برای ثبت نام به یه مشکلی بر خوردم.ممنون میشم کمکم کنیندوست عزیز شما وقتی گواهی اشتغال به تحصیل نداری عملا نمیتونی برای ارز دانشجویی اقدام کنی... RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - amin_mb - 11-03-2012 (10-03-2012, 09:29 PM)rulany نوشته: سلام.من برای ثبت نام به یه مشکلی بر خوردم.ممنون میشم کمکم کنیندوست خوبم سلام! سیستم سایت اینقدر پیشرفته هست که به جای اینکه به شما خطای آپلود نکردن بدهد، خطای سایز میدهد! منظورش همون عدم آپلود فایل هست! parisa عزیز راست میگه، بدون پذیرش یا گواهی اشتغال به تحصیل که نمی تونی ارز دولتی بگیری! موفق باشید! RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - rulany - 11-03-2012 ممنون رفقای گران قدر! منم میدونم که باید پذیرش داشته باشیم.اخه الان برای مرداد ماه وقت میده.تا اون موقع هم پذیرش ها اومده .بنابراین میتونم نامه پذیرش رو داشته باشم. فقط میخواستم یه جوری وقت رو بگیرم از الان RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - PAR!SA - 11-03-2012 اول اینکه اگه شما الان ثبت نام بکنید ، برای مهر یا آبان بهتون وقت میده ( اگه خوش شانس باشید) خوب میتونید یه برگه دیگه به جای اون با همون حجم آپلود کنید ولی خوب تو خود سایت نوشته که قراره به همه نامه ها زودتر رسیدگی بشه که عملا امکان پذیر نیست و شما وقتی نامه پذیرش رو گرفتید میتونید جایگزین کنید. RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - niloofarsa - 12-03-2012 سلام دوستان من الان ثبت نام کردم بهم نوبت داده آبان !!! خانواده من تهران زندگی نمی کنند اما اردیبهشت قصد سفر به تهران رو دارند میشه خارج از نوبت برن نامه بگیرن ؟؟؟ بعد اینا آبان برن هزینه کدام ترم رو میدن؟ من اصلا ممکنه اون موقع دیگه درسم تموم شده باشه و دانشجو نباشم ضمنا مثل اینکه سیستم عوض شده دیگه اسم بانک و نام شعبه رو نپرسید !! همون موقع که میرن نامه معرفی نامه به بانک بگیرن اسم شعبه رو میگن؟ ممنون RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - spt - 12-03-2012 آره همون موقع اسم شعبه رو میگن... در مورد اینکه اردیبهشت میتونن بگیرن باید بگم حتما و حتما تلاششون رو بکنن اما خداییش با این وضع موجود برای هفته ی دیگه هم نمیشه پیش بینی کرد چی میشه چه برسه تا اردیبهشت..... یعنی واقعا معلوم نیست اصلا این سیستم اون موقع کار بکنه یا نه و اینکه خودشون گفتن به زودی همه ی متقاضی ها رو کارشون رو راه میندازن... در مورد اینکه هزینه ی کدوم ترم رو میدن برای من اواخر بهمن نامه ی ترم یک رو قبول نکردن و به ازای ترم بهار پول دادن!!! بنابر این حدس میزنم که توی آبان هم برای همون ترم پول میدن نه ترمی که الان توش هستیم... امیدوارم موفق بشید پولی ازشون بگیرید |