آکادمیا کافه
مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General)
+----- انجمن: مشاوره و رفع اشکال GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-GRE-General)
+----- موضوع: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-Verbal)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - blur - 04-12-2014

(04-12-2014, 12:08 AM)'nooshin3' نوشته:
official guide تو کتابخونه همینجا هست؟
امکانش هست لینک بدید؟ منظور از دوتا کامپلت تست work book هم نمیفهمم!

تو این پست به هر دوش لینک داده شده.

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - ghanbar - 07-02-2015

سلام
به دوستان

بچه ها من 8 ماه برای  gre  وقت دارم 1100 واژه رو خوندم قشنگ دارم الان مرورش میکنم بعدش وربال ادونتیجو شروع کنم یا 3500 واژه رو یا 800 واژه رو ممنون

خواهش میکنم کمکم کنید ضمنا بخش ریاضی new gre رو یک فصلشو فقط حل نکردم الانم دارم افیشیال گایدو شروع میکنم .

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - blur - 07-02-2015

(07-02-2015, 01:29 AM)'ghanbar' نوشته:  سلام
به دوستان
بچه ها من 8 ماه برای  gre  وقت دارم 1100 واژه رو خوندم قشنگ دارم الان مرورش میکنم بعدش وربال ادونتیجو شروع کنم یا 3500 واژه رو یا 800 واژه رو ممنون
خواهش میکنم کمکم کنید ضمنا بخش ریاضی new gre رو یک فصلشو فقط حل نکردم الانم دارم افیشیال گایدو شروع میکنم .

3500 رو من پیشنهاد نمیکنم و چیزی که حتی از این کتاب های لغت هم مهمتره لغات منابع ETS هست چون بوضوح تو امتحانات لغات تکراری همین منابع وجود داره بنابراین اون لغات از همه چیز واجب ترن. در وهله بعدی خوندن ردینگ خیلی مهمه و درک مفهوم...چون شما اگر نتونید در مدت کوتاه یک ردینگ در سطح امتحان GRE رو درک کنید هرچقدر هم لغت بخونید فایده ای نداره. در کنار اینها میتونید 800 یا وربال ادونتج رو بخونید. البته اگر رفتید سراغ 800 یک لیستی پیدا کنید که بر اساس حروف الفبا نباشه تا ماندگاری لغات هم بیشتر شه.

[برش] معرفی منابع جامع آزمون GRE (دربردارنده هر سه بخش آزمون) - سوالات مرتبط با آنها - Ali.ch.since - 08-07-2015

سلام به دوستان عزیز.من انروز 504 رو تمام کردم و میخوام 1100 رو شروع کنم و همزمان دارم کار میکنم روی گرامر و لغات جنرال هم که تا سه ماه کامل بشم و بتونم از مهر یا آبان شروع کنم برای gre.ولی نمیدونم الان 110 رو بخونم؟ نخونم؟؟یا توی این سه ماه کسی بهم گفت که متنهای ریدینگ امتحانای قبلی رو هم قبل از شروع به خوندن بگیرم بخونم.اگر میشه راهنماییم کنین.مرسی

RE: معرفی منابع جامع آزمون GRE (دربردارنده هر سه بخش آزمون) - سوالات مرتبط با آنها - Torkan - 08-07-2015

(08-07-2015, 12:05 AM)Ali.ch.since نوشته: سلام به دوستان عزیز.من انروز 504 رو تمام کردم و میخوام 1100 رو شروع کنم و همزمان دارم کار میکنم روی گرامر و لغات جنرال هم که تا سه ماه کامل بشم و بتونم از مهر یا آبان شروع کنم برای gre.ولی نمیدونم الان 110 رو بخونم؟ نخونم؟؟یا توی این سه ماه کسی بهم گفت که متنهای ریدینگ امتحانای قبلی رو هم قبل از شروع به خوندن بگیرم بخونم.اگر میشه راهنماییم کنین.مرسی

درود

دوست من شما همزمان در واقع واسه TOEFL , GRE میخونین، درسته؟
چون نوشتین گرامر، که GRE نیازی نداره بهش.
شما بهتره برید سراغ کتاب 1100 اگر GRE مد نظرتون هستش ولی من توصیه دیگه ای هم دارم. یکبار واسه TOEFL اماده شید و امتحان رو بدید بعد برید سراغ GRE این بهتره، وگرنه کتابهای WORD SMART , VERBAL ADVANTAGE بسیار بهتره واسه GRE.

پ.ن:الان نگاه کردم اینجا درباره منابع آزمون GRE هست و بهتر بود سوالتون رو جای بهتری میپرسیدید.

بااحترام،
ترکان

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Ali.ch.since - 30-07-2015

(08-07-2015, 07:01 AM)Torkan نوشته: درود

دوست من شما همزمان در واقع واسه TOEFL , GRE میخونین، درسته؟
چون نوشتین گرامر، که GRE نیازی نداره بهش.
شما بهتره برید سراغ کتاب 1100 اگر GRE مد نظرتون هستش ولی من توصیه دیگه ای هم دارم. یکبار واسه TOEFL اماده شید و امتحان رو بدید بعد برید سراغ GRE این بهتره، وگرنه کتابهای WORD SMART , VERBAL ADVANTAGE بسیار بهتره واسه GRE.

پ.ن:الان نگاه کردم اینجا درباره منابع آزمون GRE هست و بهتر بود سوالتون رو جای بهتری میپرسیدید.

بااحترام،
ترکان
من 17 ماه وقت دارم و میخام حتما 340 رو بگیرم.خب الان به نظرتون که 504 رو تموم کردم برم 1100 یا کتابی دیگه؟؟؟ایا essential for TOEFLرو برم الان بخونم یا اینword verbal advantage یا...؟میشه ترتیب یادگیدی رو بگین؟

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - blur - 31-07-2015

(30-07-2015, 11:06 PM)Ali.ch.since نوشته: من 17 ماه وقت دارم و میخام حتما 340  رو بگیرم.خب الان به نظرتون که 504  رو تموم کردم برم 1100 یا کتابی دیگه؟؟؟ایا essential for TOEFLرو برم الان بخونم یا اینword verbal advantage یا...؟میشه ترتیب یادگیدی رو بگین؟

شما که نمره خیلی بالایی میخواید باید تعداد زیادی از منابع رو مطالعه کنید. 1100 رو که تموم کردید، بعد برید سراغ verbal advantage و یا لغات کاپلان. همزمان هم شروع به تست زدن و خوندن reading ها بکنید. essential words for Toefl مربوط به امتحان تافله. اگر به این منابع مسلط نیستید یعنی تافل ندادید بهتره اول تافل بدین و منابع بیسیک تری رو براش مطالعه کنید بعد بیاید سراغ GRE.

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Torkan - 31-07-2015

(30-07-2015, 11:06 PM)Ali.ch.since نوشته: من 17 ماه وقت دارم و میخام حتما 340  رو بگیرم.خب الان به نظرتون که 504  رو تموم کردم برم 1100 یا کتابی دیگه؟؟؟ایا essential for TOEFLرو برم الان بخونم یا اینword verbal advantage یا...؟میشه ترتیب یادگیدی رو بگین؟

درود

جسارتا هدف گرفتن 340 خیلی خوب هست ولی بعید خواهد بود. شما فرض بگیریم ریاضی رو کامل گرفتید. برای گرفتن نمره بالا در GRE حتما باید کتابهای 1100 و WORD SMART و VERBAL ADVANTAGE و متون کاپلان و BIG BOOK و GRE MAGOOSH (که شامل سوال های 6 و 9 گزینه ای هست رو بخونید) . همچنین سوالات دکتر برزآبادی هم همینطور. برای گرفتن 170 در وربال بعلاوه اینها باید هر از گاهی مجلات SCIENCE , NEW-YORK TIMES رو هم بخونید.

پ.ن: این کارها برای نمره 170 لازم هست وگرنه شما همون 4 تای اولی رو بخونید و کمی هم تست مگوش بزنید، 150 به بالا میگیرید.

بااحترام،
ترکان

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Ali.ch.since - 31-07-2015

(31-07-2015, 08:34 AM)Torkan نوشته: درود

جسارتا هدف گرفتن 340 خیلی خوب هست ولی بعید خواهد بود. شما فرض بگیریم ریاضی رو کامل گرفتید. برای گرفتن نمره بالا در GRE حتما باید کتابهای 1100 و WORD SMART و VERBAL ADVANTAGE و متون کاپلان و BIG BOOK و GRE MAGOOSH (که شامل سوال های 6 و 9 گزینه ای هست رو بخونید) . همچنین سوالات دکتر برزآبادی هم همینطور. برای گرفتن 170 در وربال بعلاوه اینها باید هر از گاهی مجلات SCIENCE , NEW-YORK TIMES رو هم بخونید.

پ.ن: این کارها برای نمره 170 لازم هست وگرنه شما همون 4 تای اولی رو بخونید و کمی هم تست مگوش بزنید، 150 به بالا میگیرید.

بااحترام،
ترکان

ممنون بابت لطفی که دارین در تمام قسمت ها و راهنمایی میکنید واقعا قابل ستایشه این زحمت شما و بقیه دوستان
من روزانه 10 الی 13 ساعت دارم درس میخونم که ندوده 9 ساعتش برای زبان هست.پس حتما میتونم.فقط اگر میشه خاهشا بگین به ترتیب کدوم کتاب های وربال رو با توجه به ترتیبشون بخونم.همچنین این سوالای دکتر برزابادی رو از کجا میشه گرفت؟.ممنون

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Torkan - 31-07-2015

(31-07-2015, 09:31 AM)Ali.ch.since نوشته: ممنون بابت لطفی که دارین در تمام قسمت ها و راهنمایی میکنید واقعا قابل ستایشه این زحمت شما و بقیه دوستان
من روزانه 10 الی 13 ساعت دارم درس میخونم که ندوده 9 ساعتش برای زبان هست.پس حتما میتونم.فقط اگر میشه خاهشا بگین به ترتیب کدوم کتاب های وربال رو با توجه به ترتیبشون بخونم.همچنین این سوالای دکتر برزابادی رو از کجا میشه گرفت؟.ممنون

درود

خواهش میکنم. شما لطف دارین دوست من.

خوب این زمانی که شما در نظر میگیرید  خیلی خوب هست. منظور من کلی بود وگرنه قبلا هم گفتم کار نشد نداره.

ترتیب خوندن بستگی به آدمش داره ولی در حالت کلی 1100 و ورد اسمارت و وربال ادونتیج و اگر شد 3500 (البته زیاد مهم نییت نخونیدش هم). زدن تست بالا باعث میشه لغات بیشتری ناخودآگاه در ذهنتون بمونه. بعد از این کتابها من توصیه میکنم این تاپیک رو بخونید تا به یک جمع بندی خواهید رسید.  سوالات برزآبادی در کتابخانه خوشبختانه موجود هست میتونید دانلود بفرمایید. در قسمت GRE GENERAL.
بعضی کتابها مثل cracking for the gre , magoosh , ... هم در کتابخانه موجود است. مگوش رو حتما توصیه میکنم چند ماه مونده به امتحان کار کنید.

بااحترام،
ترکان