![]() |
مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: TOEFL (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-TOEFL) +----- انجمن: آزمون iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT) +----- موضوع: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-iBT-%D9%88-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-ETS) |
RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - Torkan - 14-08-2015 (13-08-2015, 06:23 PM)abbas 2015 نوشته: سلام درود نگران نباشید. سنتر پر شده. تاریخ 31 اکتبر سنتر تبریز در لیست اولیه موجود نیست، این سنتر در این تاریخ پر شده. اگر کنسل بشه ایمیل میزنند. بااحترام، ترکان RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - salazar716 - 16-09-2015 یکی از دوستای من موقع ثبت نام تو پروفایل ETS، فکر کرد اکانت اونجا مثل اکانت یاهو باشه هردمبیلیه پسوندشو ننوشت. رفت سر جلسه نمیذاشتن بره تو، کلی خواهش گفتن اوکی بیا برو بعد دیدن تاریخ انقضای کارت ملیش تموم شده باز نمیذاشتن بره تو، با کلی خواهش به توان دو رفت تو بعد مطمئن نیست اصن نمره اش رو اعلام کنن نگن یکی دیگه جات اومده اینا به کنار. ایمیل زد به ETS که آقا ردیف کنین اسممو اونا هم گفتن به فلان شماره Primary IDت رو فکس کن. حالا یه سوال، اونا که فارسی نمیفهمن کارت ملی هم که فارسیه، پاسپورت هم نداره. چی براشون بفرسته؟ :-) RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - hamed3322 - 03-10-2015 سلام من میخوام اواخر اکتبر امتحان بدم ولی الان یه ماهه چک میکنم هیچ تاریخی واسه این ماه باز نشده در تهران....همینطور برای نوامبر هم هیچی نمیاره و فقط یک امتحان برای ۲۰ ام دسامبر باز هست. سئوالم این بود که سایت ای تی اس روال کارش چطوریه؟ اینکه واسه اکتبر و نوامبر هیچی نیست ، یعنی روزهای امتحان باز شده و همه پر شدن در عرض این دو سه روزی که من چک نکردم!؟ واینکه تو سایت ای تی اس روز هایی که پر شده رو نشون میده که حداقل بفهمم که امتحان بوده و جایی نمونده؟ RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - blur - 03-10-2015 (16-09-2015, 09:18 PM)salazar716 نوشته: یکی از دوستای من موقع ثبت نام تو پروفایل ETS، فکر کرد اکانت اونجا مثل اکانت یاهو باشه هردمبیلیه پسوندشو ننوشت. رفت سر جلسه نمیذاشتن بره تو، کلی خواهش گفتن اوکی بیا برو بعد دیدن تاریخ انقضای کارت ملیش تموم شده باز نمیذاشتن بره تو، با کلی خواهش به توان دو رفت تو بعد مطمئن نیست اصن نمره اش رو اعلام کنن نگن یکی دیگه جات اومده اینا به کنار. ایمیل زد به ETS که آقا ردیف کنین اسممو اونا هم گفتن به فلان شماره Primary IDت رو فکس کن. حالا یه سوال، اونا که فارسی نمیفهمن کارت ملی هم که فارسیه، پاسپورت هم نداره. چی براشون بفرسته؟ :-) ترجمه کارت ملی! RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - blur - 03-10-2015 (03-10-2015, 04:11 PM)hamed3322 نوشته: سلام ببینین الان اکتبره. مسلما که برا اکتبر جا پیدا نمیشه و پر شده، مگر اینکه کسی کنسل کنه. این هم یه مقدار شانسیه. ولی ناممکن نیست. باید مرتبا چک کنید. RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - فرید - 03-10-2015 (03-10-2015, 04:11 PM)hamed3322 نوشته: سلام سلام معمولا ای تی اس تاریخ های فوق العاده ای اضافه می کنه یا یک بخشی از ظرفیت ها بعدا ازاد میکنه، در کنار اینکه بعضی افراد هم کنسل می کنند. ولی الان چون به تعدادی از تاریخ ها کنسل شده، متقاضی زیاد شده و بسرعت هم ظرفیت های جدید پر میشه. بعضی مراکز برگزاری می توانید تماس بگیرید و بهتون می گن که قرار هست ازمون اضافه بشه یا خیر. RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - giga - 13-11-2015 نقل قول: سلام من یه سوال دارم. آیااگه ادم یه امتحان تافل رو خراب کنه برای نمره دهی امتحان بعدی هم تاثیر داره؟ یعنی rater ها به امتحان قبلی دسترسی دارن . یکی می گفت که باید پرفایلمون رو عوض کنیم و یه پروفایل جدید باز کنیم. با تشکر RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - فرید - 13-11-2015 @giga امتحان که بخش عمدش با رایانه نمره دهی می شود و انسان زیاد دخالت نداره. در نمره تاثیری نداره ولی تنها اگر اختلاف خیلی زیاد باشه ممکن نمرت نگه دارند تا بررسی کنند ایا تقلب کردی یا خیر. قبلا اجازه می دادند دو تا نام کاربری داشته باشی ولی الان نمی تونید اینکار بکنید. [برش] سوالات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون iBT - مهمان - 01-01-2016 سلام یک نفر اینجا سوالی پرسیده بود که کسی جواب نداد و الان که اومدم ببینم جواب چی بوده اون سوال کلا نیست. سوال من هم بود. میخواستم ببینم ثبت نام تافل برای روز 19 مارچ ساعت 12:30 (۲۹ اسفند- تعطیل رسمی و یک روز قبل عید- ساعت 12:30 ظهر ) مشکلی داره؟ اشتباهی این روز رو باز کردن و کنسل میشه امتحان؟ با تشکر RE: سوالات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون iBT - butterfly - 01-01-2016 (01-01-2016, 12:07 PM)مهمان نوشته: سلام سلام، اشتباهی تاریخ برای آزمون باز نشده چون تاریخ های آزمون بر مبنای تقویم میلادی هست و ets چک نمی کنه که این تاریخ مصادف با شب عید ایرانی هاست. امسال در مورد آزمون GRE Subject هم همچین موردی بود که یکی از تاریخ هاش مصادف با روز عاشورا بود و پیگیری من برای تغییر تاریخ به یک روز بعدش هم نتیجه نداد. سنجش گفت خودش هم به ets پیشنهاد تغییر تاریخ آزمون داده و ets قبول نکرده و من به ets هم ایمیل زدم پاسخ این بود که تاریخ دیگه ای امتحان بدم که میشد سال بعد بهار! اگر حتما باید این تاریخ امتحان بدید به نظرم مشکلی پیش نمیاد و احتمالا این حسن داره که سنتر اون روز خلوت باشه و شما بهتر هم تمرکز کنید. امتحان هم معمولا صبحه و 29 اسفند معمولا از 10 صبح به بعد شلوغه. با این همه باز هم می تونید محض احتیاط برای اینکه دیر نرسید زودتر از خونه برید بیرون. ولی اگر می تونید دیرتر امتحان بدید صبر کنید تاریخ های جدید باز بشه. |