آکادمیا کافه
قوانین تابعیت و گذرنامه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+--- موضوع: قوانین تابعیت و گذرنامه (/Thread-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 18-03-2017

سلام،، من با همسر مالزيايي صاحب فرزندي با مليت مالزيايي هستم. كشور مالزي دو تابعيتي را قبول ندارد و كشور ايران به من اجازه نمي دهد همسر و فرزندم را با پاسپورت مالزيايي وارد ايران كنم و روي پاسپورت همسو و فرزندم درج كردند كه "پاسپورت ايراني اقدام شود" . ما ديگر نمي توانيم به ايران سفر كنيم. چگونه ميتوانم اين مشكل را حل كنم؟

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - جلیل - 28-03-2017

با سلام واحترام

من در کشور سریلانکا مشغول به کار هستم. در واقع امسال دومین سالی هست که ویزای سریلانکا رو برای کار تمدید کردن و در یک شرکت ایرانی (در سریلانکا) مشغول به کارم. میخواستم بدونم آیا قانونی وجود داره که من بتونم شهروند سریلانکایی بشم؟ مثلا اگه چند سال اینجا کار کنم و حضور داشته باشم شامل من بشه؟ و اینکه جز این راه دیگه ای هست؟ علاوه براین آیا کشور سریلانکا قانون دو ملیتی رو قبول میکنه؟ با تشکر از شما.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 23-05-2017

با سلام ايرانيول اصل يعني چه

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - M1KE - 23-05-2017

ایرانی الاصل یعنی اینکه فرد تابعیت ایرانی اش رو از لحظه تولد به دست آورده باشه و از راه هایی مثل ازدواج با یک ایرانی یا زندگی در ایران در سن های بالاتر به دست نیاورده باشه. در مورد کاندیداهای ریاست جمهوری به طور خاص میتونه کمی سخت گیرانه تر باشه به این معنا که پدر فرد هم ایرانی باشه و به اصطلاح خاندان و تبار فرد هم ایرانی باشه ولی در مورد سمت های دیگه صرف اینکه فرد از لحظه تولد به طور ذاتی ایرانی به دنیا اومده باشه و نه اینکه بعدا تابعیت ایران رو اکتساب کرده باشه کفایت می کنه.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 21-06-2017

سلام. خیلی از ایرامیان خارج از کشور اسم عدض میکمند د پاسپورت خارجی و ایرانی شان متفاوت است. این در هنگام ورود و خروج از ایران مشکل ایجاد میکند

من به دلیل تبعیضی که در پیدا کردن کار برای اسامی عربی قایل میشن مجبور شدم اسم خارجی بزارم و تو پاس خارجیم اسم و فامیل خارجیه‌ تو ورود و خروج از ایران چجوری نیشه‌ . با کدوم اسم بلیط باید خرید

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - M1KE - 21-06-2017

در هنگام ورود و خروج به ایران می بایست از گذرنامه ایرانی تون استفاده کنید. بنابراین هر دو رو همراه داشته باشید. داشتن دومی به کشوری که از ازش گذرنامه گرفتین بستگی داره بعضی این اجازه رو به دو تابعیتی ها میدن که از گذرنامه خارجی شون استفاده کنند برخی هم نمیدن.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - automotive - 26-06-2017

(18-03-2017, 08:42 AM)مهمان نوشته: سلام،، من با همسر مالزيايي صاحب فرزندي با مليت مالزيايي هستم. كشور مالزي دو تابعيتي را قبول ندارد و كشور ايران به من اجازه نمي دهد همسر و فرزندم را با پاسپورت مالزيايي وارد ايران كنم و روي پاسپورت همسو و فرزندم درج كردند كه "پاسپورت ايراني اقدام شود" . ما ديگر نمي توانيم به ايران سفر كنيم. چگونه ميتوانم اين مشكل را حل كنم؟
سلام
اگر شما آقا هستید، همسر و فرزند شما هم ملیت ایرانی را دریافت می‌کنند و از طریق سفارت یا کارگزاری‌ها برای دریافت پاسپورت ایرانی افدام کنید.
اگر خانم هستید، خود شما و اگر اشتباه نکنم همراه با فرزندتان می‌توانید برای پاسپورت اقدام کنید.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 28-06-2017

با سلام خدمت دوستان عزیز،
من و همسرم و پسرم با تابعیت و پاسپورت ایران به کانادا رفتیم و در آنجا اقامت کانادا رو گرفتیم و امسال برای سیتیزنی درخواست میدهیم.
سوال من این است که بعد چند سال که پسر من به سن 18 سالگی برسد در صورت مسافرت به ایران چون تابعیت آیران را دارد آیا با پاس کانادا هم نمیتواند ایران را ترک کند بخاطر مشکل سربازی؟
ممنون از پاسخ شما عزیزان

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - automotive - 28-06-2017

(28-06-2017, 09:25 PM)مهمان نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز،
من و همسرم و پسرم با تابعیت و پاسپورت ایران به کانادا رفتیم و در آنجا اقامت کانادا رو گرفتیم و امسال برای سیتیزنی درخواست میدهیم.
سوال من این است که بعد چند سال که پسر من به سن 18 سالگی برسد در صورت مسافرت به ایران چون تابعیت آیران را دارد آیا با پاس کانادا هم نمیتواند ایران را ترک کند بخاطر مشکل سربازی؟
ممنون از پاسخ شما عزیزان

سلام
قانون ایران دو تابعیت یا تابعیت مضاعف را به رسمیت نمی‌شناسد و تابعیت خارجی هر ایرانی را کان لم یکن تلقی می‌کند.
اگر شما مهاجرت کنید و یا پ ن ا ه ن د ه شوید، در هر کجای کره زمین و بلا استثنا در پاسپورتی که به شما ارائه می‌شود، محل تولد شما را قید می‌کنند که قطعا ایران است.
اگر پسر شما بعد از سن 18 سالگی وارد ایران بشود و قصد خرج با پاسپورت کانادایی داشته باشد، با توجه به محل تولد (ایران) در پاسپورت ایشان و تاریخ تولد وی، از خروج ایشان جلوگیری به عمل می آید.
ایشان یا باید به ایران سفر کنند و خدمت سربازی را بگذرانند یا پس از چند سال غیبت (عدم سفر به ایران)، سربازی را خریداری کنند.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 05-07-2017

سلام پسر من در انگلیس تحصیل میکند برای تعطیلات تابستان ۳ ماه تعطیل است و چون به ایران نمیتواند بیاید برایش ویزای دبی گرفتیم یکماهه و اکنون در دبی است.میخواهم بدانم بعد از تمام شدن این یک ماه آیا میشود یک هفته خروج کند مثلاً به ترکیه و دوباره برایش ویزای یک ماهه دبی بگیریم؟ به عبارتی آیا کشور دبی اجازه صدور ویزا را برای بار دوم با فاصله زمانی کوتاه را میدهد؟